Ивелин се загубил и прекарал 10 дни в гората

20-годишният Ивелин Узунов, който беше открит вчера в района на село Пещера след 10 дни в неизвестност, казал, че се е загубил и се е е лутал в бурите.

Обратно в новината

Коментари - Ивелин се загубил и прекарал 10 дни в гората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че не публикувахте предишния коментар не прави историята по малко помашка и миризлива

По коментарите свързани с тази новаина, а и с други, ще разберете що за "хора" живеят в България и защо страната никога няма да се оправи.

Синоними на момче: хлапак, , малчуган, дете, младеж, хлапе, хлапак, малчуган, момчурляк, младеж, момък, юноша. Надявам се че не само за мен е ясно, че пълнолетен на 20 години е неудачно да се нарича момче.

Глупав си, затова не се опитвай да мислиш. Според Законда за младежта, младежи са всички между 15 и 29 години включително. Някой замислял ли се е защо в САЩ пълнолетие се навършва на 21, а не на 18?

Не се е изгубил! Крил се е искал е да е далеч от нещо, баща майка, нещо, което го тормози и му е писнало до такава степен, че се е решил на тази стъпка. Може и момиче да е замесено. Причини много, но не се е изгубил!

Да не се е загубил в? Австралийската пустош?

TIREX

10 дни?! та то гори не останаха по 100 м да вървял в 1 посока на час и щял да стигне някое село. смърдеж е тая "новина"

Едно време на такива като Ивелин им казваха шумкари !

А сега трябва да им викаме "НЕНОРМАЛНИ", ама нали го раздавами толерантни...

Слава богу, че е жив и здрав. Как може веднага да започвате с грозното говорене, какъв бил и какво му било.. Дори да му има нещо, всеки има трудни периоди в живота.. А гората не е за подценяване, познавам жена която се разболя и почнина от преживения стрес след като се беше изгубила в гората, а е родом от балкан.

Браво, а ти колко време прекара в търсене на Ивелично, колко кинта похарчи, какво прежали, за да имаш време да се молиш той да е добре. п.п. Какви трудни моменти, кви пет лева, като иска да избяга - да бяга в някой град далече, да си намери работа и да се спасява. К'во се върти в гората като гъз в коприва - на 20 години пергишин ше се сополяви и сички ше му викат 'момчето'. Ай стига глупости

А бе АЗ-чо, то тогава според тебе, половината от Българите трябва да бягаме по джендемите.

малко странно в българия да не видиш жив човек цели 10 дена.. и да се моташ в някакви "безкрайни" гори.. дет се вика , поне от дървената мафия има агенти на всеки втори хълм

Опааа, сетих се, преди време четох интервю с един пич, беше отказал участие в поредния сезон на някакъв формат от типа на 'двойно оцеляване', 'оцеляване на предела' или нещо такова с аргумента, че подобни пълни глупости струват по 200-300 живота на разни младежи, които се правят на бушкрафтъри без никаква подготовка. Играят си на предизвикателства и прочее тъпни и си намират смъртта от глупост. Та тоя Ивелинчо не изглежда не в ред, доста се е постарал за 10 дни да не го намерят, за да си изиграе представлението. Накрая съвсем целенасочено се е направил на изтощен на пътя на някакъв човек, защото ако беше казал 'добър ден' и го беше подминал бодро още щеше да се разхожда из балкана. Лигава работа, аз бих му треснал два шамара, не зат'ва, което е направил, а зат'ва, което можеше да му се случи.

Ако бяха накарали родителите на ония пикльовци, дето се мотаха по Стара планина да платят поне част от разходите на хеликоптера с термокамера и бъхтенето на планинските спасители, тоя щеше да си помисли дали да се прави на Тарзан, а нас на маймуни.

Най-вероятно нещата не са такива, каквито се представят в момента.Младо, здраво , право момче.Да не е в Амазонската джунгла? За 10 дена може да се обиколи България, камо ли да се спуснеш от планината, която и да е тя, и да не се натъкнеш на населени райони!

как здраво и право ,бе, на тоя от 100 метра му личи, че е откачен.Ама защо бащицата не си го каза отначало, ами да се косят хората, какво ли е станало?!

Явно му има нещо щом е хвърлил обувките. Нормален човек няма да ходи бос в планината. Дали се е уплашил след загубването и психически се е сринал и от там следват всичките му нелогични действия.

Момчето е тежък случай на неосъзнат ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ.

Вместо Фейсбук, да беше гледал Дискавъри... Това в реда на шегата, но със сигурност не е изнесена цялата истина по случая - причината да хване гората и да се крие от хората

Ей на това му вика народа - ДА ХВАНЕШ ХОРАТА. Чак пък толкова да му опротивеят хората, че да бяга от тях...

не хората, а ДА ХВАНЕШ ГОРАТА

Така е ,като с тази "демокрация" изтървахме края на ..."НЕОКАСТРЕНИЯТ МАКАРЕНКО " ! КЕЛЕШИ !

Момчето май се криеше от баща си, не че се е загубил. Иначе защо ще си носи мобилния с него, но ще го държи изключен. Вероятно е подготвил предварително изчезването си и е имал храна и вода за първите 6-7 дни поне.

явно нещо му се е въртяло в главата на тоя 20 годишния щом 10 дена се е въртял из гората.... Овътолевил се е....

Десет дни на вода и без храна и да не намери нито едно село! Странно ми е нещо! Или момчето е с някакви отклонения, или е взело нещо, което го е държало и му е "помагало" да се лута безцелно или нещо не е съвсем истина. Някак, логично е, ако си в гората да тръгнеш по река и надолу, все ще стигнеш населено място, ако си с акъла си. За 10 дни ще обиколиш България пеша, образно казано, не сме толкова голяма държава та толкова време да се въртиш в кръг в гората, освен ако нещо има в главата ти, което не трябва да е там. Не искам да му слагам диагнози, но нещата не ми се връзват. Дано всичко е наред и да си дойде на мястото.

нали го бяха намерили в селскостопанска постройка,сега пък в дере.

Пълни тъпотии, 20 годишен хашлак да се изгуби през пролетта в гората и то в Родопите. Лутал се бил - 10 дни се счупил да обикаля, за да избягва напълно осъзнато хората, случайни и тези, които го търсят. Съвсем в ред си е в главата и Ивелинчо и татко му, първия успя да привлече вниманието (даваха го по телевизията), а втория се измъкна от това да плати масрафа по търсенето като дрънка глупости. Тъпаци! п.п. И аз съм се губил на приблизително същата възраст, бяхме тръгнали да търсим някакви пещери, нямам село, не съм планинар, но се оправих. Беше ноември, съвсем не беше шега работата, 6-7 часа ходиш, 5 часа събираш дърва и правиш заслон - вечер температурата падаше под нулата.

Има нещо, което не се връзва, или момчето е с психични девиации, или се е крило от баща си, да беше вървяло ден, щеше да срещне хора или постройка. Щом е оживяло, значи е по вероятно второто..

Дир пак доказахте, че нямате мозък за 2 стоинки. Пещера е град и е част от община Пазарджик. Пфууу то пЪк бива бива глупава рабита

Бързак! Има и село Пещера - Смолянско!

Това е град Пещера, а има и няколко села с такова име, не са се объркали. :)

То па един град. За по-сигурно брой го и него за село.

Нещо не ми се връзва, че момчето се е загубило и просто 10 дни не е могло да намери път и да срещне някой.Ако е човек от полето и се загуби в гората, приемливо, но това е дете израснало в балкана.Не е възможно да не умее да се ориентира дори по незначителни за незапознати белези.И все пак, най-важното е, че е намерен жив и ще се оправи.

Не е израснало в планината, a в София. От няколко години живее там, доколкото чух по ТV.

Ако е така, нещата си имат логично обяснение.

Слава Богу, че се намери живо момчето и ще се възстанови! Планината е сурово място, не е шега! И браво на всички, които го търсиха и не се отказаха! Респект! Утре може да се случи на някой от нас!

Не се е намерило само а са го намерили. Съдейки по оскъдната информация, вероятно още малко е щял да издържи.

Слава Богу, че се намери живо момето и ще се възстанови! Планината е сурово място, не е шега! И браво на всички, които го търсиха и не се отказаха! Респект! Утре може да се случи на някой от нас!

Ако беше дете на 5 годинки,да приемем,че не може да се ориентира.Но това е мъж на 20 години.И да не потърси помощ от никого,нещо не е в ред.

Естествено е бащата да каже, че момчето е психически здраво. Фактите обаче говорят за друго. Дрогата не прощава.

Голям психолог и умник сте! Не слагайте такива обидни квалификации без да сте наясно с нещата.

За съжаление има много такива - нито познават човека, нито имат някакви факти или познания, но лепват етикета "наркоман", "пиян", "луд" и т.н. и готово - решили са случая! А пък ако и човека е загинал и не може да се защити - на секундата го "изяждат лешоядите"!

България не е Австралия, много ми е странно, да се луташ 10 дни и да не намериш път, село или друго населено място... Верно са в Родопите, ама дори и там, след макс 5 часа ходене, все ще стигнеш нещо... по скоро момчето не е искало да бъде намерено....

Не си се губил в гората, в Родопите. Може, още повече, ако си жаден и гладен.

Изпаднал е в паника,и не е можел да мисли,после здравословното му състояние се е влошило.

Дали пък в рода му няма много сватби между роднини!?!

СЪС СИГУРНОСТ!

Слава богу! Само дето скъси живота на горките родители...