Съдия Янева скрила ипотека за 50 000 евро

Открито е несъответствие в имотната декларация за 2008 година на съдия Владимира Янева, подадена до Сметната палата, съобщиха днес от ВСС. Ревизорите обаче опровергаха съвета, че това е било изяснено в резултат на поисканата проверка.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Янева скрила ипотека за 50 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Владимира Янева е поредния герберски престъпник

Янева е: Калинка, Румянка, Ана Марийка, Феодоска... невинно герверче

Ами нали учител и е Цвък Цвък, какво друго да прави, освен да крие парички!!! Срам!!!

Тая никаквица скрила ипотека за 50000 евро....онзи хубавец, който е лицето на Герб - Лъчо Мозъка скрил 131 000 лева за 2010 и 99 000 лева за 2008, какво повече е необхосимо да се каже за тая пасмина....ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ !

Никъде не е написано че да си плаща ипотеката човек задължително трябва да краде,тажи жена също си има семейство което трябва да живее някъде а 50000 евро мисля че е нормална цена за едно жилище като се има предвит че половината и живот ще мине в разплащане на кредита така че не съдете хората които са длъжници на банката,на тях нетрябва да се завижда а на ония с палатите по южните квартали.

Очевидно проблемът с тази съдийка е, че не е назначена по установеният в РБ ред, т.е. чрез Красьо черния.

тука Красьо не играе, защото е заместен от по-едра риба - ЦВцв. Той взе акъл на тези мижитурки от ВСС, на които знае далаверите. За това не беше необходимо да има втори Красьо.

Остават и още 4 апартамента и ще настигне другия хубавец...

Добре бе , тая е лоша и назначена от Цецо. Ами другите съдии от 89 та насам кой ги назначи . И доволни ли сте от съдебната система. Единствената критика от Европа идва за съдебната система и то не от сега , тая е грешна ама ако някой съдия е безгрешен нека хвърли камък по нея. Според мен трябва да се махнат всички съдии и да се заместят с хора от чужбина. 10 години . Новите които излизат от университетите да им бъдат помощници 10 години и тогава да им вземат местата след конкурси пред чуждите съдии. Държавата може да си го позволи. А икономическия ефект ще е огромен. И още нещо. червено сините , кво ше пишете след 3 мандат на ГЕРБ ,а! Цецо мецо както и Бойко си ви слагат на оная работа. Не усетихте ли ,че даже не ви удостояват с внимание дори и на вота. Такава гавра с комунетата никой досега не бе правил. Разберете ,че требе вече да се хванете на работа. Гювеча свърши вече. Требе да се връща краденото. И това ви очаква. РАБОТА !

на хартия идеята е добра, но това е на практика частичен отказ от националният ни суверенитет.. почти същото като да си поканим цар от чужбина.

Много хора изобщо не разбират, че така наречените КРЕДИТИ от БАНКИ са си форма на пране на пари, получени от подкупи и рушвети. Хора с по 2000 лв. заплата получават доходи от стотици левове годишно от "странични" дейности. Как да ги легализират? Купуват или строят имоти като "теглят" фиктивни кредити от банки, които вместо да изплащат 20 години - погасяват след 3-4-5 години като изтече данъчната давност. Ако ги проверят случайно и ги питат журналистите: "Откъде имате пари да постоите хотел за 500 000 лв. със заплата на държавен служител?", те отговарят: "А, взел съм кредит от банка и го иззплащам!" Така правят всички политици, депутати, министри, съдии, прокурори и т.н. държавни служители.

много хора не разбират изобщо какво е кредит, но взимат.. щото им дават. Впрочем прав си... да вземат да я питат съдията платила ли го е вече този заем. :-)

Коруптна и гнила държава без бъдеще !! Дигайте сопити като в Гърция до като не е касно !!!

и защо? в българската история има доволно много примери, че насила хубост не става. Това, което ще ни "оправи" е да си променим ценностите, но това хората сами да го осъзнаят, а не някой да им го набие у кратуните. Ако не успеем няма смисъл от държавата България ... ама изобщо.

аз искам да попитам - от какъв зор човек трябва да декларира "ипотечен заем" при условие, че това е заем срещу залог? с други думи това жилище фигурира в декларацията, заложено е срещу някаква сума пари и какво я интересува държавата от къде ще връща човека ипотеката? като не може да върне парите - му се взима залога, тоест жилището в случая ...

Престарахте се с тия заглавия - "мистерия при доходите на съдия", "съдия Янева скрила ипотека". Не била подала декларация, че плаща ипотека (също като 85% от хората които четат това). Това не се ли отнасяше за доходите, не за разходите на човек. Утре ще трябва да публикува и 3.25 за краставици. Измисляте си новини от няма нищо.

гледам че съдийката Янева е доста чиста почти без забележки ако само това са и кусурите то тя е цвете в сравнение със старите съдий които вече са милионери отдавна.Успех на Янева и да започва да ги вкарва в ред и да не обръща внимание на злобарите.

Тази боклуджийка Янева светкавично да си подава оставката. То бива наглост и лъжи, ама стига толкова. Абе ГЕРБЕРСКА ИЗМЕТ !

Стига сте й гризали кокалите на тази съдийка. Нищо лошо не е направила. Просто и завиждат тези съдийки, които не бяха избрани на нейното място.

Този път свекъра ще го отнесе :)))))

НЕКА СМЕТНТА ПАЛАТА НЕЗАБАВНО ПРОВЕРИ СЛЕДНАТА "МИСТЕРИЯ" ВЕДНАГА: КАК ДРУГАРКАТА НА СТАНИШЕВ МОНИКА ЙОСИФОВА ПОЛУЧИ 8 (ОСЕМ) МИЛИОНА ЗА ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА ПО ВРЕМЕТО НА ПРЕМИЕРСТВАНЕТО МУ? КАКВА РАБОТА Е СВЪРШЕНА ЗА ТЕЗИ 8 МИЛИОНА НАРОДНИ ПАРИ? НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ДА НАЛЕЕШ 8 МИЛИОНА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ? ТИЯ УПОРИТО ОТРИЧАХА ТОГАВА, ЧЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО, НО ПОСЛЕ ИСТИНАТА И ЗАДНИЦИТЕ ИМ ЛЪСНАХА.... ТО ПЪК ЕДНИ ЗАДНИЦИ.. ЧЕРВЕНИ.. ГРОЗНИ, АМА АЛЧНИ!

Абе Капутко, ти си бил голям експерт по задници. Аз пък предлагам Спетната палата НЕЗАБАВНО да провери другарката на Бойко Борисов(гальовно Рапона) Цветелина Бориславова - най-богатата жена в БГ. Предполагам, че там нещата ще станат още по-интересни.

и тя ще излезе чиста катоа ц.ц.просто не трябва да има коментар.изнасям се от дарявата.призовавам и другите да го направят.и без това б.б.ни саветва да напускаме родните места *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъвто ментора и шестак такава и тя.Няма нищо за чудене.

Заглавието е тенденционно.Нищо мистериозно няма в т.нар.проверка.Резултатите от нея са напълно логични и предвидими.След като стана ясно,чия семейна другарка е тази съдийка,всякакви мистерии и магии са крайно несериозни.Дамата се държи доволно арогантно по всички видове електронни медии.Тя си е повярвала,че е поредната богоизбрана.Пък и много близка до властта.Поредната гербаджийска,безсмъртна маша.

Каква проверка???

Как да нямат доходи-ти да не падаш от луната ? Миналата 2010г. взеха 13 и 14 заплата. Средно за нейното ниво от порядака на 8-10хил.лв. За да има правосъдие е необходимо да им се отнеме имунитета и при фрапантни грешки -375отнемане на правата за 5-7години .Така всичко ще си дойде на мястото.

кое е това пуци на снимката? сигурно ито е много учено...

МНОГО ГОТИНА МАЦКА! ЕЙ ОТ ТАКИВА ПАРЧЕТА ИМА НУЖДА СЪДА! МНОГО КЕФИ!

Абе може да е готина мацка, но точно този рапон Ц.Ц. да я е.. изобщо не ме кефи.Този да си е.. майкта на 3-те си дъщери.

Това не е овца, че да и се кефиш. Я виж каква коза е.

много прасета във ,,Фермата.

Защо да се декларират кредити? В страницата на НАП пише: "Накратко, на основание чл. 50, ал. 1, т. 5 от ЗДДФЛ, местните физически лица подават годишна данъчна декларация по образец за предоставените или получени парични заеми, както следва: - непогасената част от предоставените парични заеми през данъчната година, ако размерът им общо надхвърля 10 хил. лева; - непогасените към края на данъчната година остатъци от предоставени през същата и през предходните пет данъчни години парични заеми, ако размерът на тези остатъци общо надхвърля 40 хил. лева; - непогасената част от получените парични заеми през данъчната година, ако размерът им общо надхвърля 10 хил. лева, с изключение на получените кредити, предоставени от кредитни институции по смисъла на Закона за кредитните институции /ЗКИ/; - непогасените към края на данъчната година остатъци от получени през същата и през предходните пет данъчни години парични заеми, с изключение на получените кредити, предоставени от кредитни институции по смисъла на ЗКИ, ако размерът на тези остатъци общо надхвърля 40 хил. лева."

Ами 50 000 евро са по-малко от 10 000 лв. Дори са по-малко от 40 000 лв. ЗАЩО ДА ГИ ДЕКЛАРИРА! )))

Прочети докрай. ... с изключение на получените кредити, предоставени от кредитни институции по смисъла на Закона за кредитните институции /ЗКИ/; Изрично търсих защото миналата година съм теглил кредит - дали следва да се декларира или не. Еми не.

Кой и е дал диплома и назначил като съдия, невероятно противна!!

И тази може да е "Калинка". Важно е да бъде близка на някой от силните на деня, а не дипломата.

Противна,но пробивна.Лошото е,че аз не мога да и го набия.Нагла и безочлива и никакъв конфликт на интереси няма,а само интерес

Напълно те подкрепям!Абе то е ясно,защони баламосват с нищожни ипотеки,като че ри има нещо престъпно в това да си ипотекираш жилището като теглиш кредит!Няма да ипотекираш Пловдивския панаир или ЦУМ като другаря Гергов например!Панелката ,това е!

Брей, появят ли се лайна някъде, ти, Антибоковисте, ВИНАГИ си там! Ето те сега и тук! Ти си като муха-металик от партията на зелените, мама му стара!

не мъркай говедо герберско

Лъчо Мозъка... но да му отдадем чест и да си припоВним и за тоз "херой" на Бойковото време... ама ич да ви не дреме... и това ще е довреме! По-добро, види се, нема да има, та за това свиквайте..

Абе що така пак някой бяга по перваза. От напсианото досега по медиите стана ясно, че тук най-вероятно е ползван модела на Цвъцко - родители, тъстове, свекъри, трябва и там да има проверка. Иначе и тук вероятно при нея нещата са натамънени. Че кой е ползвал Цвъцко като юридически съветник по имуществата? - я да видм кой ще познае от пръв път?

Мене ме интересуват например съвсем други суми:Защо и как на 10.ноември осъмнахме с 19 млрд.долара дълг към чуждите банки?Кой комуноид или комуноиди задигна тази фантастична сума? -Как през 1989г."блесна истината"?Няма пенсионен фонд,където ние,бащите ни и цели поколения са внасяли милиарди?Сега сме обречени десетилетия наред да живеем почти със символични пенсии! -Как Станишев стопи 2,5-3млрд.лв.от фискалния резерв на страната,а започна да лъже обратното!Атаката е най-добрата отбрана! С какви пари Станишев си купи апартамент в Брюксел за милиони евро?Заплатата му беше 1500 евро! Как и с какви пари Румен Петков си купи апартамент в Барселона за 2 млн.евро? има още много въпроси около финансовото състояние на Р.Овч.,Гагаузов,Масларова,Гущеров,Гергов,Мая Манолова,Курнелия Нинова,Младен Мутафчииски,и целия елит на БСП -все крупни капиталисти! На този фон тази пиклива ипотека не буди интерес!Все едно да се интересувам как Първанов е купил мезонет за над 200 000 евро?!

тебе хубво те интересуват тези неща.Ама поне да беше проверил сумите.Нещо си умножавал.А за фискалния резерв питай Дянков.Тай обясняваше, как от 8мил.и 200 мил. оставени им.За има нема година са 4 мил. и 700 милиона.Нещо не си в час.И си правиш свободни съчинния по картинка.

Не просто е Гербече с капаци на очите.

Тия стотинки са милиарди.За последните 2г. милионерите са се увеличили 16 пъти.Пак ще повторя 16 пъти,че си ГРОБар е видно,но времето за което говориш нямаше безработни.Аз получавах над 500лв.заплата при цени в пъти по-ниски от сегашните и при осигурена безплатна храна и транспорт.Това беше така до 1995г. ако сега някой може да докара това положение никой няма да се интересува колко е външният дълг или колко пари са присвоили Цоцко и подопечните му.

Пич 89 година дълга ни беше 10 млрд, а сега е 38 млрд.Позаинтересувай се малко и не пиши глупости.

Мене ме интересуват например съвсем други суми:Защо и как на 10.ноември осъмнахме с 19 млрд.долара дълг към чуждите банки?Кой комуноид или комуноиди задигна тази фантастична сума? -Как през 1989г."блесна истината"?Няма пенсионен фонд,където ние,бащите ни и цели поколения са внасяли милиарди?Сега сме обречени десетилетия наред да живеем почти със символични пенсии! -Как Станишев стопи 2,5-3млрд.лв.от фискалния резерв на страната,а започна да лъже обратното!Атаката е най-добрата отбрана! С какви пари Станишев си купи апартамент в Брюксел за милиони евро?Заплатата му беше 1500 евро! Как и с какви пари Румен Петков си купи апартамент в Барселона за 2 млн.евро? има още много въпроси около финансовото състояние на Р.Овч.,Гагаузов,Масларова,Гущеров,Гергов,Мая Манолова,Курнелия Нинова,Младен Мутафчииски,и целия елит на БСП -все крупни капиталисти!

Е хайде нека да не издребняваме...За това ,че платила от сметката на партията си ,по недоглеждане едни шоколадчета за децата си, една сигурна бъдеща министър-председателка от скандинавска страна зачеркна политическото си бъдеще.Показателен е и факта ,че тази нейна грешка е била засечена и огласена от счетоводителя на партията и.Вярно е ,че не сме скандинавска страна но в случая става дума за кристалната честност и съвестност която трябва да притежава всеки магистрат.Дори и да е от небрежност ,това говори колко съвестно и прецизно борави с факти ,а това е едно от най-важните професионални изисквания за такава длъжност.

скоро ще настане студ... и ще станем скандинавска страна ... ама без скандинавци. И кво ще правим зимъска - незнам! И забележи, само в българския език има прилагателни пред честност, почтенност и т.н "Кристално честен", "Невъобразимо дeвствена".... а хората по света просто казват честен - не е крал и нема тоя навикр почтен човек - прлаща си сметките и не краде... за "девствена" вече не ща да коментирам

Абе, кво стана с Калинка... нещо у погледЪт ми го намоминя у тава моме за онова?

УМНО ЛИ ГЛЕДА?

един разказ. Казваше се "Ако можеха да говорят"

НЕДОПУСТИМО е държавен служител, а сега вече и висш такъв, "да забрави" задълженията си на гражданин и да не подаде съответната декларация. С какво право и с какъв морал същият този неизряден гражданин ще съди и ще осъжда най-общо казано некоректни към законите граждани, престъпници и цялата палитра от наказуеми деяния?? Това аз наричам ПОЗОР а не слава (както риторично пита поетът)!!

(да не се бъка с магистраЛка) ми се види сгодна и прихватна женица! А и познава Цуро и Цуровица и си одат на госке даже! То аслъ правните знания Цуро май по "масички и механи" ги е добивал, ма нейсе! Та може да се вземе НаВПредвид , щото тя му е един вид учител ли, ментор ли (това второто не може да му е, щото Tzv-Tzv не знае кво е това и затова нема как да стане тая работа!) но... (все пак, като че ли тя е завършила право!) Поради и щото простия принцип на реципрочността, она требе да е добила гу-улеми умения у гимнастиката... и сигурно е.. та за тава ще я фанат за... цвичките! Забравила жената за 50K уйро - ми то това пари ли са за наш магистрат та да ги помни, а и той (в случая тя) се е НАГЪРБИЛ с къде- каде по-тежка работа... нема как да поВни всичко...него муй (нея и) най-важно "криво да седи, ама право да съди"... И те така си живеем

Как много важно... За такова забравяне трябва да си подаде оставката.... Значи сигурно забравя и да оглежда документите по делата а.....Затова сте на тоя хал....от компетентни съдии ....

де бе хора, девойчето е още неопитно, младо, зелено - почакайте малко да се изпедепса като старите лъвове - и всичко ще бъде точ. Вие искате, до вчера с прасетата, от днеска на масата с кюфтетата - спокойно, тя е нашата надежда. Ония стари бухали покрай нея ще и покажат и научат, как се става "крайно нуждаещ се" с хотели по морето .....

За 2001-ва също имаше проблеми

Как много важно... За такова забравяне трябва да си подаде оставката.... Значи сигурно забравя и да оглежда документите по делата а.....Затова сте на тоя хал....от компетентни съдии ....

Уважаемa, подайте си оставката. За доброто на страната!

Момето е предвидливо. Тук може да пасне нЕкой хонорар, пък и то смЕта, че вечно ще взема от 1000 лв. нагоре...Много умни деца роди българската майка юнашка.

Наглост! Наглост! Наглост!

Голям праз! Един апартамент-25 квадрата с ипотека! Масларова че се накъка от смях!!

25 квадрата ли? Я прочети внимателно. А и тук статията не е за Масларова, а за съдийката. И още нещо - да напомня че ГЕРБ дойде на власт с лизунга "ние сме честни, не крадем като предишниет" !!!

Като пълномощник на баща си е закупила от общинското дружество два имота на преференциални цени. И аз изкам имот на ппеференцялни цени!

Чакай сега - тя прехвърляла имоти 2002 година, а я проверяват за 2007??? Ами да я проверят и за 1989-та - тогава съвсем пък всичко ще й е наред!