Плевнелиев върна Закона за Сметната палата

Президентът връща за ново обсъждане в Народното събрание Закона за Сметната палата. Росен Плевнелиев заподозря възможност за политическо вмешателство.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев върна Закона за Сметната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да върнем за винаги Плевню там, от където изпълзя.

Комсомолец, румнаджия, вузовски комунист, финансов престъпник с офшорни наклонности, фалшифициран узурпатор на Дондуков 2, герберски фашизоиден комсомолоид. Импийчмънт и незабавен арест на овластения пресъпник Плевнелиев.

Офшорния плъх продължава да се меси в работата на парламент, ама май вярно много му се иска да го импийчнат прави всичко възможно за да бъде изгонен, ама партиите в парламента явно нямат интерес да го гонят, само от Атака искат импийчмънт за престъпния така наречен президент!

Мистър Бийн !

браво на президента! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слугата на Борисов пак безуспешно показва мускули, за да запази Бойковите приятели в Сметната палата, той върна цял закон.

Нека Плевнелиев се замисли за своите действия и престане да саботира.

Няма основание президентът да налага вето на Закона за Сметната палата.

Троловете слагат минуси защото бандитите искат да превьрнат сметната палата в закрила на кражбите им, а Президента им пречи.

Троловете според тебе не са прави ,а ти си всезнайко,разбилаш от закони и си ги изчел та даваш и акъл. и за децата днес е ясно ,че сегашното НС в този си състав е доста некадърно и прокарва Закони по интереси.Нарушават се основни демократични правила и едното от тях председатела на Сметната палата ясно обясни ,че това е с този закн.Така че не се изказвай като платен тъпак.

Този клоун с вратовръзка от чехословакия някой го възприемат за сериозен политик ,който навсякъде казва че е от герб . Да си ходи по бързо от него само едни разходи в бюджета има Бг!!!

Държавният глава се опитва да си придава тежест, но е смешен. Той връща закон след закон.

Ясно беше, че президента ще върне закона за Сметната палата, нали трябва да пречи.

Партийните пристрастия на Плевнелиев са толкова ясни, че фразата "Президент на всички българи" звучи повече като насмешка. Що се отнася до качествата му като политик достатъчно е да си припомним думите на шефа му- г-н Методиев: "...и магаре да сложимЕ за кандидат пак ще спечели...". И вярно-направи го. "Турнаха" краставо магаре на президентския стол и сега слушаме Бочковите мъдрости от плевньовата уста.

ВНЕСЕТЕ СИ СЪДИИ И ПРАВОСЪДИЕ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ!!!!! ЛУСТРАЦИЯ, ДЕБИЛИ!!!!!!!!

За мен към момента Плевнелиев е единствения политик с твърди и ясни убеждения, който не шишалкави, а ги изразява ясно и точно. Колкото до новия закон за Сметната палата, той явно иска да я направи беззъба слугиня на управляващите

Дребно човекоподобно.Друго от активист-комсомолец не очаквай.

А, яйцето, яйцето...!

Браво, г-н Президент!

На кого викаш "браво"? За някакъв "президент" става въпрос а виждам мекере!

Като изключим, че му разрешиха да смени памперса на английската кралица, не се сещам този Пудел да е свършил нещо полезно и градивно!

Произход:Баща Буда ,майка Калинка...ха...ха резултат плевинлийка....срам...!

Това недоразумение , назначено а не избрано за президент , очевидно основната му дейност , като такъв е да пречи и с това последното го потвърждава за пореден път . Комунистическото отроче е време да си ходи , защото с поведението си Отблъсква все повече и повече хора. Оставка

Той явно не знае какво друго да прави, за това всеки път просто слага вето...

НЕ му отива на възрастта да се излага така...

Борисов да му даде някакви други указания...че освен вето да слага друго не прави..

Мечтая да му зема местото. С Вальо Топлото ше направим идно призиденствооооо

Ох, да спре да се излага и да си ходи.

Няма ли да смени малко репертоара?!?

Този човек тотално превъртя, нуждае си от медицинска помощ.

Този още ли се мисли за президент.

Ще ми ходи той на посещения при кралицата на Великобритания! И ще му идва тук принц Едуард! А нашият Експерт от работа по новите заеми няма време главата си да надигне, камо ли на посещения да ходи. Не че го канят някъде де :)))

Да си подава оставката по бързо, че не се търпи..

Разделя нацията, нали? На крадци/мошеници и нормални хора, нали? Е как се търпи такова нещо!?

Уууу на мама гяволето!

Сигурно критерия ти за морал е яркия пример за преуспял, млад и умен - пеевски?

Войната срещу червената чума е свещена война за всеки добродетелен християнин, в традициите на темплириерите. Предатели като СерГей, целунал Местан паша на Орлов мост ще си получат заслуженото.

Плюс красив ,елегантен ,с хубава стойка и маниери е и подозрителен.Случихме на Президент.

Мистър Бийн!

Мики Мауууус Мики мики МАУУУУУУУУУУУУССССССССССС

Единственото тъмно петно в биографията на президента е, че имал нещо общо със комсомола. Какво да кажат тогава всички останали, знайни и незнайни другари. А каквото произлезе от партията, по презумция си е за боклука.

През1990 г. основава Ирис интернешънал- АД; през 1994 - Линбългария - ООД със съдружник Иван Тодоров. Другарката Масларова, вече министър на труда и социалната политика, сключва временна спогодба с Германия за износ на строителни работници и, кой знае как се сеща за Росенчо, синът на стария боен другар на баща й. Така, точно фирмата на Плевнелиев получава квота за 5 000 души. Историите за започналото от нулата момче, преквалифицирало се набързо от електрончик в строител, което спяло по паркингите и пътувало в раздрънкани автобуси, са мит, създаден да заблуждава глупаците. Росен успява да се наложи в Германия чрез своите трудолюбиви и талантливи гастербайтери ( знаете как е бил ограбван труда им в Германия от точно такива фирми-посредници) и регистрира през 1998 г. - Лиднер Ирис Имобилен - ООД с немско участие (дори придобива статут на съдружник в немския гигант-инвеститор в строителния бизнес). Линднер му поверява изключителни правомощия за изграждането на най-големия частен инвестиционен проект в България - Бизнес парка София в Младост 4); през1999 - Бизнеспарк София- ЕООД; през 2001 г.- Лиднер България - ЕООД; през2003 - Резиденшънал Парк София - ООД и през 2005 - Линднер Имобилен Менижмънт - ООД. Така става международен бизнесмен и създава все по-тъмни и могъщи връзки. Вярно е, че регистрирането на множество фирми не е престъпление, но практиката е показала, че, когато едно и също лице върти повече от три ООД - та и ЕООД - та, става дума не за почтен бизнес, нито за стоки и услуги, а за укриване на данъци, пране на пари със съмнителен произход и т.н. и т.н.

А каквото произлезе от партията, по презумция си е за боклука.

Единственото?

Плевнята е уникално слаб президент! По - слаб и от Първанов!

По-нелеп дори и от д-р Желев.

До кога ще го търпим тоя малоумен Прецедент?! Ще задмине патрона си Буда по нанесени вреди на българското общество, като по тоя начин ще задмине даже патрона си. Не е прав Цветанов като казваше, че институцията имала само протоколни функции. Сложете един идиот и вижте колко зулуми може да нанесе. ИМПИЙЧМЪНТ!!!

Отдавна съм спрял да гледам на Плевнелиев като на президент . Той си е най - обикновен далавераджия, обвързан с енергийната мафия !

"Държавната измяна в правото е престъпление, което представлява някои от по-крайните форми на действие срещу собствения суверен или държава. То може да включва подпомагане на враждебна държава или просто да е насочено срещу правителството на страната. Това е криминална нелоялност." За този индивид има множество доказателства от негови изказвания по чужди медии, които уронват престижа на държавата и неговите действия открито показват действията му срещу изпълнителната власт - правителството! Освен това той категорично заяви, че е от ГЕРБ, което е недопустимо и гнусно! Президент на държавата, зависим от една политическа партия! Президент, зависим от олигархични кръгове! А най-лошото е, че си го заявява и показва най-спокойно, без да се притеснява от това!

Отвратен,не разбирам как може да си отвратен от една честна позиция,а именно:- За Плевнелиев гласуваха мажоритарно и беше избран,като кандидат на ГЕРБ и съвсем естествено е той да не лицемерничи и да отрича това,а да го потвърждава,както между впрочем прави.А що се отнася до ревизиране на действията му,то това би могло да стане след изтичане на мандата му и съгласно законите ни.В този ред на мисли бих добавила,че преди него би трябвало да се ревизират действията на прежните президенти,като така ще се докаже,че започваме да ставаме правова държава.

Ааа, ууу, ааа, ууу, долу президента-офшор ... Той саботира опитите на наш'та Партия да ни "оправи" ... той разделя нацията ... (как, на мен не ми е ясно, но така ни казват наш'те по-умни другари) ... Ааа, ууу, ааа, ууу ... импиричмънт ... Ааа, ууу, ааа, ууу ... Маргарита Попова - президент ... Ура, ура.

Посредствените държавници са удобни на неолибералите, които разграбиха държавата. Това е истината, затова целта бе управляващите да са посредствени и ограничени хорица, както и беше , де......

Де го нашият Орбан?

Този измислен президент е готов да върне отнетия лиценз на Evn, ако държавата го отнеме. С какво заслужи народа ни да го управляват мижитурки, мутри, физкултурници, охранителни, престъпници, калинки, псевдо олигарси и т н.

Даже тоя е по-доброто решение от СерГей, дето се целува с поробителите ни на Орловия мост!