Борисов спестил 14 000 лв. от заплата, Доган с близо 1 млн. на влог

Бившият премиер Бойко Борисов е декларирал пред Сметната палата банков депозит от 14 484 лева. Той спестил парите от заплата. Почетният председател на ДПС Ахмед Доган пък притежава 909 475 лева в банков влог.

Обратно в новината

Коментари - Борисов спестил 14 000 лв. от заплата, Доган с близо 1 млн. на влог | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов не е грабил от България, а Доган 100% има такива цели!!!

за да спести толкова бойко значи някой му е кърпил чорапите.

H.wmd[re Глупаци,единия "взел 1.4 милиарда , другия само 1 мил ярд((((((Извод 1-виЧългарските чорбаджии са ....по добри от башибозука...? Дано разбираш....Утре пак гласувай !Не забравяй ,че има и други чорбаджии и башибозук.Тй само против башибозука ли ,ами чорбаджиите ?Какво ще направят мравешките ?

Ясно е кой е обрал държавата ни! Доган няма свян!!!

H.wmd[re Глупаци,единия "взел 1.4 милиарда , другия само 1 мил ярд......

H.wmd[re Глупаци,единия "взел 1.4 милиарда , другия само 1 мил ярд((((((Извод 1-виЧългарските чорбаджии са ....по добри от башибозука...? Дано разбираш....Утре пак гласувай !Не забравяй ,че има и други чорбаджии и башибозук.

това е разликата между ГЕРБ и управляващите ДПС..мисля, че е красноречиво

А така....кой е крадеца сега ?!?!?!

Направих сметка, че и аз съм доста богат хипотетично. Спестил съм доста в държавната хазна /сметка/ от орязаната ми с таван пенсия, а моите пари явно са отишли в джобовете на управниците ми чрез огромни - без таван - заплати, командировки, безотчетни и т.н. Така, че рано или късно, Господ не забравя, и ще трябва от техните сметки да прехвърлят в нашите.

Ама нали се перчеше Боко че си ДАВАЛ ЗАПЛАТАТА някъде дарение????Май това "някъде" е БИЛО БАНКОВАТА МУ СМЕТКА дето да я показва за заблуда на народа а както се вижда и на Сметната палата в декларацията си..

не се ли носеше наказателна отговорност? Или това беше само за простосмъртните?

Ейййй гнусни крадливи турции! Бийте по башибозука, бийте по башибозука!

H.wmd[re Глупаци,единия "взел 1.4 милиарда , другия само 1 мил ярд((((((Извод 1-виЧългарските чорбаджии са ....по добри от башибозука...? Дано разбираш....

абе коментаторите неграмотни сте това са приходи само за миналата година на доган бойко и т н

Мен по ме интересуват тези от СО с по 15 000 лева месечно. Какви премии са това ? Няма ли прокуратурата да се самосезира. Да каже вярно ли е не е ли вярно?

Доганчо държи паричките в КТБ АД на преференциално депозитче....

На Доган сигурен съм че това е един от малкото влогове...Оставка

Доган е пестил от презервативи. ;)

Резаният фес гепи яко!

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗСЕЛВАНЕ НА МЕГАЛИТИТЕ И ТУРЧИТЕ.

Горкият човек Ахмед Доган, толкова несправедливо се отнесе съдбата към него в последните 15-20 години. Лежа в затвора, обвиняваха го, репресираха го, изтърпя такива лъжи и несправедливости. Не признаха заслугите му за Цанков Камък. Винаги го използваха за изкупителна жертва. Пълнеха жълтите си вестници с цинизми от личният му живот. Приписваха му тежък алкохолизъм. Не му даваха право на отговор, а той дори и не искаше. Ако има някъде фонд за подпомагане на Доган бих дарил 200-300 лв. И ще гласувам за него от съчувствие.

Преди 9 септември 1944 г. за недоказани доходи са конфискували имуществото, защото такива крупни суми не могат да бъдат откраднати от частно лице, а само от държавата.

Беден е горкият Боко, защото докато беше премиер,само раздаваше пари от задния си джоб.

тия се изкараха по бедни и от пенсионерите

не мечтай а провери в америка и европа колко взимат преподавателите а ние не сме в египет провери на картата и тогава се изказвай стрил Ц,Ц,

ЦЪРВУЛЕ, ТЕЗИ ПИСАНИЯ ГИ РАЗКАЗВАЙ НА ТВОИТЕ СЪСЕЛЯНИ

не знам защо толкова се натискат за министри като няма пара а 14000лв та на него пурите само на ден по 4000лв

И АЗ МЕЧТАЯ, ДА СТАНА ПРЕПОДАВАТЕЛ И ДА МОГА ДА ИМАМ НА ПОЛОВИНАТА ОТ ИМУЩЕСТВОТО И ВЛОГОВЕТЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ, КОЙТО В МОМЕНТА НИ "РЪКОВОДИ" //В БЕЛИТЕ СТРАНИ РАЗЛЕДВАТ ПРИ ДЕКЛАРИРАНИ ТАКИВА ВЛОГОВЕ И ИМУЩЕСТВА, ДАЛИ Е ПЛАТИЛ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ ДАНЪЦИ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТИВА В ЗАТВОРА-В БГ, ТАКИВА РЪКОВОДЯТ СТРАНАТА//

аз предлагам да съберем по някой лев за бойко не може толкова беден бивш премиер да имаме та той е по беден от тоя където го пази Тодор Живков

От честен труд ли имат тези богатства, или от далавери?

14000 дуг път...най малко 14 млн!

Не ви ли се виждат и на Орешарски много апартаментите-3 в София! Да се разследва както правихте с другите!

wenci

Тази информация е за това, колко е допуснал всеки за видимост в светлата част. По това може да се съди за предполагаемата СИВА част.

Борисов спестил неговата заплата, а моята е харчеше за да обикаля с самолета.

ех тоя боико пак с филията с мас само е останал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов къде скри милиардите бе цървул????

при доган и зинаида са милионите, там ги търси! ама те са от вашите бе крадец!

Какви милиарди? Икономически не може да открадне милиарди. При този БВП как да стане?

По-интересно е за Сидеров. Преди време когато даваха тези цифри по БТВ новините си спомням, че горкия човечец едвам изнемогва.

Абе щом спестяват от заплати, а хората изнемогват и се чудят как да се вместят в малките си заплати и от какво да се лишат, всичко е ясно - да се намалят драстично депутатските заплати. Нека и те погладуват, а и като видят малкия кокал, да не се лакомят и да не ръмжат за него.

пестилив човек е Бойко,та той се учише от Живков нали беше на стаж при него като младл....А пък аз едва си си плащам сметките ,защото работя но само по 9 часа на ден за 370лв.

На Борисов му липсват шест нули от декларираната спестена сума....

Доган пак се е забравил колко да си вземе

Станишев с 5000 лв. А Моника с 50 милиона!

Пеевски пък, си купил апартамент в София - 260кв/м с два гаража през 2010 и забележете на каква цена - 50 000 лева! Кого лъжат?

ЗАЩО БЪРКАТА ЗАПЛАТА СЪС ВЛОЖЕНИЯ?

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВО РАБОТИ АХМЕД ДОГАН, ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ.

Световно-известен хидроинженер е! Построил е сам, с голи ръце Цангов камък и напълно си е заслужил милионите за летящата чиния...

Едноличен ръководител на България

ЕТ "БЪЛГАРИЯ"

Не е проблемът, че имат хората - дай боже повече хора да са в подобно, че и по-добро имуществено положение. Проблемът е, че са ги взели от мен, от теб, от всички нас, от нашите пари, събирани под формата на ДДС, други данъци, осигуровки и Бог знае от какво още.

само 14 000 ли господин пожарникар... не ви стиска да обявите повече а?

...спестили са само 5-6 нули отзад, ама какво от това - нулата си е нула! :)

a 50,000 лв за часовник на "журналистката" Ина пелева от къде взе Боко?! Явно е заем :) от тъща му ...

От А.Доган ,на заем ,...глупако!

Коя е пък тази?

Сега очакваме да направят всички Българи равни на тях по заможност.

За спестените,ясно,а онези от "подаръци" от благодарни фирми-подизпълнители и комисиони по проектите? Тях под дюшека ли си ги държи или офшорните банки не ги броим за институция

всичките са чорбаджии изедници до един - нищо не са направили и дали на тази обрусена държава и на хората в нея дето го хрантутат на купанята - със данъците си - хайдути и мошенници - нито грам съпричастност към проблемите и мизерията - с по 4-5 скъпи имоти - тази политическа класа трябва да се измете до крак - ами туй дето са го скрили и недекларирали - дето се води на невръстните им хлапета без един тудов ден - за туй пита ли ги някой тия паразити - никой ги за нищо не закача - затуй по-скоро марш навън !

Изглежда 50 дни протести са източили банковата сметка на Буда и са му останали само жълти стотинки. Затова иска вече избори през май. Като гледам и нашия Сергей се е поохарчил покрай тея събори и покрай децата.

Горкият ББ, само 14 х.лв?! Той много обеднял горкият,сигурно затова иска да е пак премиер, да спести поне още толкова.Няма достойнството дори на един Доган който има доблестта да декларира повече /е, не всичките, но повече от другите/! За едно е прав ББ/имайки предвид себе си/-такъв е "матрияла"-крадлив,нагъл, безочлив,алчен,безскруполен!

Няма беден депутат. Само истински наивник може, да мисли обратното. За мен лично ТРЯБВА, да са богати. И най важното, да са направили парите си с акъл и бизнес, както е в САЩ и Европа. Един министър е преди всичко мениджър на своето министерство. Как един финансов министър има само 200к? Та, от него не става нищо, бе. Не имал акъл да направи пари за себе си как, ще ги направи за държавата?! При нас проблема е, че идват бедни и единствената им мисъл е как, да откраднат. Взимат рушвети от вън и стават национални предатели за жълти стотинки.