Коментари - Мъж почина в ресторант в Хисаря, задавил се с кюфте | dnes.dir.bg
назад

Мъж почина в ресторант в Хисаря, задавил се с кюфте

73-годишен мъж е починал в заведение в град Хисаря снощи, след като се е задавил с кюфте.

Обратно в новината

Коментари - Мъж почина в ресторант в Хисаря, задавил се с кюфте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да обясна като лекар: Човекът най вероятно е получил съдов инцидент- мозъчен инсулт или инфаркт. Задавянето не е причина а е признак на острия съдов инцидент. В такива случаи смъртта настъпва бързо и никой не може да помогне. За съжаление. Излишно е да се обелиосват хората от ресторанта и да се търси под вола теле.

Каква нелепа смърт. Много хора се хранят бързо, без да дъвчат дълго храната, при смях и говор може да има лоши последици.

Жалко, в първия момент помислих, че става въпрос за депутат.

случва се, наи-вече с хора с искуствени ченета. то затова си ходим без заби

Тъжна новина,защото се живее само веднъж.

Горкия човечец! Случвало ми се е с парченце хляб. Едва не умрях!

По- добре да се задавиш от кюфте, отколкото гладен със слава и власт. Поне ще умреш щастлив.

Жалко за човека, лека му пръст!! До това межеше и да не се стигне ако тези, които са били около него са знаели какво точно да направят и са действали бързо....ама....

Ако бе станал вегетарианец...

Хахаха! Мноу ме кефат такифа новини! Всички пенционери са камуняги, така че повечко кифтета за тех!

Скоро и ти ще си при тях.

Цял свят ври и кипи - те пак с кюфтетата.... Изглежда им е любимата тема на простолюдието, надошло в голям град, за първи път виждащо трамвай и такси. А на тоя балък да му дадат пост мортем орден за храброст първа степен с мечове и огърлие, задето се е осмелил да предъвква и смила боклуците на знайни и незнайни фирмаджии без контрол, смазали с каквото трябва където трябва, за да получат лиценз.

кюфтяна смърт

Жалко за човека! Кой знае какъв боклук са му сервирали.

Ако беше ги ял кифтетата от Оня стол, насред Софето, щеше да има опит и да не се батише така! Язък.

За това пък учениците ги запознават подробно с утройството на Зелената еуглена по биология! :) Никакви познания по първа помощ...щото не съм им нужни!

Задавяния с парчета месо също са честа причина за смърт. Спасението е в адекватна и бърза помощ от хората наблизо. Потупвания по гърба не помагат, колкото и здраво да се тупа. Застава се зад давещия се, обгръща се и здраво и рязко се натиска гръдния кош. То има и умрели от смях при гледане на комедии. Случва се.

каква марка са кифтетта?

ааа,затова в Европа не ядат кифтета,аха !

Бойко ги гълга цели. По една тенджера кюфтета на едно ядене. Не могат да му смогнат 3ма готвачи х 8 часа. Трябва повече българи да се учат от Бойко. А може би човечецът за пръв път е ял кюфте от много години насам и се е задавил от вълнение- все пак, за пенсионер говорим, който дори е трябвало да работи на 73 години, за да се храни.

Дир,това е много тъпа и фейк "новина".Случката е лична трагедия за един обикновен човек-ами да,случват се и такива злополуки,все пак. Хора се спъват,падат,катастрофират-така е в живота.Жалко за човека,нелеп инциндент.

Ами ти какво очакваш от Надето... Като африканска хиена е....труповете ги надушва от далеко...

ЛИДЕРИТЕ И СМЪРТТА Смъртта е нашето ПЪЛНО поражение. В най-лошото си поражение ти ще оживееш, макар и победен, ти ще ПРОДЪЛЖИШ да съществуваш. Но в смъртта ще си УНИЩОЖЕН. Смъртта е ПОСЛЕДНОТО поражение и ВСИЧКИ бягаме от него. Запомни, човекът, който се ОПИТВА да бяга от СОБСТВЕНАТА си смърт, ще ПРОДЪЛЖИ да убива ДРУГИТЕ. Колкото ПОВЕЧЕ преуспява, УБИВАЙКИ другите, толкова по-жив се ЧУСТВА той. Затова ПРИЧИНАТА за цялото насилие по света е съвсем РАЗЛИЧНА от това, което ПРЕДПОЛАГАТ повечето хора. Причината за насилието НЕ е в РАЗЛИЧНИТЕ идеи или религии на хората. Основната ПРИЧИНА за насилието е, че човекът убива другите, за да ЗАБРАВИ за СОБСТВЕНАТА си смърт. Убивайки другите, човекът ВЯРВА, че НИКОЙ не може да убие него, защото ВЕЧЕ той притежава ВЛАСТТА да убива. Законно избраните ЛИДЕРИ на представителната "демокрация" и "свобода" - Адолф Хитлер и други ПОДОБНИ са избили и избиват милиони хора, за да УБЕДЯТ себе си: "Никой не може да ме убие, ЗАЩОТО аз сам избих законно милиони хора." Убивайки другите, ние се ОПИТВАМЕ да се освободим от СОБСТВЕНАТА си смърт, ИСКАМЕ да потвърдим собствената независимост СПРЯМО нея. Ние предполагаме, че ако сами сме СПОСОБНИ да убиваме другите, кой МОЖЕ да убие нас.

Иди на психиатър, изтрещел си.

Много от психолозите и психиатрите са наши приятели и колеги, а сега какво...

Въобще не е за психиатър човекът, може да не си съгласен с основната идея на това, което е писал ("Човек убива другите, за да забрави за собствената си смърт, за да се чувствува по-жив...", но си струва да се прочете и помисли върху написаното... Друг е въпросът, че не му е мястото тук - нито по повод на статията, нито въобще в този форум и в "Дир"...

на човека, но все пак е щастлива смърт!

Дай Боже на всеки трол такава!

Тази и смъртта върху чужда булка са най-щастливите....

Хванете задавилия се с 2 ръце около кръста над пъпа и рязко с повдигане стиснете корема за да може от налягането да се оттласне диафрагмата и остатъчния въздух в белите дробове и да изтласка заседналата храна. Ако сте сам се изправете и паднете като талпа назад за да може от удара с налягане по същия начин да освободи храната.

.. a главата ви да се пръсне като диня.

Ще я държиш с ръцете.

Другия вариант е да опреш и натиснеш корема в стола и да се опиташ силно да издишаш.

Точно така - едната ръка свита в юмрук, поставена в меката част на корема, под слънчевия сплит. Другата я дъжи С резки свивания се изтласква въздуха.

А бе, трябва да се потупа по гърбенцето, че да се оригне

разследването показало, че единият пожарогасител не бил зареден достатъчно; от 2 до 5 години грозят собственика на ресторанта

Е ТОВА АКО НЕ Е РАБОТА НА ДЖЕНДЪРИ.....

Чиято и работа да е да се готви за възмездието.....

По гърба да го бяха потупали....

Понякога не става само с потупване. Хватката на Хаймлих трябва да се преподава в училище. Всеки трябва да може да помага на задавил се.

Писано му било да умре от кюфте, не от чифте.

Като не може да яде, да не яде.

Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш.

... особено, ако си роден в годината на Hародния Cъд... лека му пръст!

ХАХХАХАХА, тва беше топ коментара за деня, браво!