Служебният министър на туризма напусна ПП и стана секретар на президента

Илин Димитров е бил поканен да остане в редовното правителство, но отказал

Обратно в новината

Коментари - Служебният министър на туризма напусна ПП и стана секретар на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един който е взел правилното решение сигурно има защо...

Само най - големите боклуци остават в ППДБ.

ДС кадрите като джобният генерал, все още са си там

Мисля че половината служители около президента трябва да бъдат съкратени. Чорапа се е обградил с армия от нищоправци с големи заплати а 1,2млн пенсионери взимат под минималната пенсия.

Нормално Раздута администрация на Дондуков 1 Ако имаш в CV то ДС, бягай там, ще те вземат!

Този цървул нещастен дето лъжеше ,че щяло да има супер силен сезон хиляди хора инвестираха в обекти по морето и сега се чудят как да върнат кредитите. Пълен нещастник

Путин го е подлъгал, Но щом си имат доверие...

Пишете тук и коментирайте, ама ние всички храним, и то добре, тези безделници!

новата партийка на Радев се кове

ги комунисчетата от ПП, явни и тайни

LGBT+ прави, като вятъра.

Такова гнездо на оси насред София... Руското посолство ряпа да яде..

Странно, че точно Президента се беше произнесъл по адрес на предатели и отричащи се. Иначе толкова за партийна принадлежност, ценности и идеали. Заплатката, допълнителните пари, безплатните екскурзии маскирани като командировки, неограничени болнични ... безценно за такива, затова и все няма обяви за конкурси за попълване на "нископлатени" държавни постове.

Една къртица приютена в шпионската дупка. Ама ние не сме добре да им плащаме за нищо правене. Открил джаз фестивал много работа е свършил за 9 бона.

Хайде, че като му се нарадва президента, чакаме го при копейкин във възраждане, после.... ще мислим!

Егати щатовете в това президенство. Откъде толкова пари за тези хрантутници. Фа издържаш цялото служебно правителство. Съветници помощници ужас

Президента и съветниците му си дават половината от заработеното за опазване на такива таланти! Знаете какво екипче е спретнал!

Постове ,назначения ,постове ,безкрай на тая бедна България

мдааа сички бягат при Радев! Добрия Президент!

си прави правителство в сянка. Много му е раздута администрацията. Василев намалявай им парите на тези секретари и съветници. И му изтрийте от конституцията служебното.

Тия измамници нямат право да барат Конституцията.

напускат потъващия кораб.

И ПЛЬОООССС ШКЕМБЕТООО НА ПАВЕТООО(ЖЪЛТОТО). ОХ, АХ, И С УКРО ЗНАМЕТО ДО ДРЪЖКАТА. В ДУПЕТООО.

И каква стана тя?!!! -Президент има правителството в сянка, като секретари и съветници, на които пак ние им плащаме заплатите!!! Да живее комунизма в лицето, другаря Радев!!!!

ходи разправяй, че ПП и президента не са вързани. Ала бала с президента :)

За назначаването съветници и секретари, там си има строги изисквания: Да си бил в ДС службите или твой близък по пряка линия, да е от там! Изключения не се допускат!

Явно заварката/спойката/сглобката ПП-ДБ-ГРОБ-СДС-ДПС отива да се разпада. И тоз бастун се е усетил навреме и бяга да се спасява. Явно и краварските окупатори се гласят да дигат гълъбите и после по транспортните самолети от Враждебна, и кой откъде е. Изглежда нещата в Бандерландия не вървят на добре и въобще няма да свършат добре - за БайПън и шайката му. Очевидно не са предвидени запазени места по самолетните колесници за политическия боклук. И абсолютно правилно - господарите като бягат за къв чеп да вземат със себе си и чувалите с боклука?!

Дялан камък. В клозета да го затвориш. Лавка ще отвори.

Остави го точно там!

Тоя е мъжкар щом е отказал

Мунчо май си прави паралелно правителство! Редовното ще работи България в Европа, а мунчовото, ще е на въпреки!!! Дам, прокремълски подлоги!

фатмака ни убеждаваше, че служебните правителства не са негови а народни от професионалисти и експерти! пък ко стана??? смешковците от пп, дсб, герб и дпс спретнаха някакво правителство, не някакво а "ротационно" и фатмако увисна! и всите професионалисти и експерти от служебните правителства ги назначи в президентството! от което следва извода, че канцеларията на президента ни е по разтеглива от на президентшата .........чорапопутника!

Товарищ Илин Димитриевич дали знае как се наказват от правосъдието предателите в Украйна? Скоро и у нас!!! Слава Украине! Героем слава!

Чорапа краде последните комунисти от всички краища..

Президентът ДА ПРАВИ ПАРТИЯ и ДА ИЗЧИСТИ политическия боклук!

Че той, подобно на прахосмукачка ще осмуче "политическия боклук" …

Президентството се пука по шефовете, не остана място от толкова много секретари и съветници на руския слуга Радев. На които всички ние, им плащаме преголемите заплати.

Радев да си навре юмрука в гъйзъйкътъ да го отвори и събере лайхна и после да си ги яде да му е сладко.

Руския послушник Румен Радев прави правителство в сянка, а бедните българи плащат големите заплати и привилегии, на многобройната му свита.

Президент да прави партия е все едно патриарх да прави публичен дом! Елементарно, Уотсън!

фатмато може да прави коремни, може и да чука жената на свиленски, може да лиже задника на митрофановна, ама партия няма да може да направи, щото курнелия и костя ще го удушат с голи ръце!

"секретар на президента Румен Радев по туризъм" е някаква форма на хранилка, след като те наритат за измяна, от партията в която си проходил ?!

За какво му е съветник по туризма?!? Да не си прави паралелен МС. Ей, Радев не може да преживее, че не управлява вече.

РАДЕВ СИ СЪБИРА ХОРА ЗА ЩАБ. ПОДГОТВЯ СЕ ДА ВОДИ ВОЙНА С НЯКОЙ, ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ. ЗАТОВА СА 50-60 ДУШИ . СЛУЖБИТЕ ТРЯБВА ДА РЕАГИРАТ НЕ ДА ТЪРСЯТ БОНГО.

Трябва всички българи И леви и десни И русофили и русофоби И комунисти и демократи. Всички да се обединим срещу джеHдьрите и затоплистите от лгДБПП Левичарите искат да затрият белия човек и да го заменят с араби и Африканци !

ДжеHдьрите се разпадат ! Анатема

Кои са "джендърите", и кои сте вие …. от иZраждане ….

Калинки, много калинки

Браво! България е руска!

Да земем че да намажем кънките и да го изпратим на курорт в Русия!

Ще прави нова пАртия! “Нова Русия!””

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината???

Рублен Радев си прави кабинет в сянка! Ближе рани и тъгува за безвъзвратно отминалото време, когато "си разиграваше коня" в интерес на господарите си от Азия!

Абе тоя човек много му се услади да управлява и забрави, че функциите му са силно ограничени. За какъв се помисли, че в зе да раздува и щата на президентството . Защо му е съветник по туризма, президента ли ще ни оправя туризма. Цяла орда хрантутници на държавна хранилка., съветват....

Повече ли отколкото на Борисов? Нещо не се връзва.

Това е лъжливото овчарче Калитко,дето лъжеше и си въобразяваше по 8-10мил.туристи това лято!:) Има,но в Албания!:) Такива пишман експерти само Пилота събира!:) Некадърници!

има си путински пегали на хранилка

Човека просто се разграничи от политическия боклук . Които превръща България в Украйна. Продажни политици чисти помяри

Олеле майко, Рундю прерзидентът бил любител и на джаза? През зима та беше се щракнал със щерката във Виенската опера.

Съветниците му, първо трябва да докажат, ДС принадлежност, и чак тогава ги назначават! Има си изисквания!

Скоро и бащата на Кирчо ще се откаже от тази гнус

Едва ли е по-прост от шефовете си в Подмяната.

Тъпокопелник

Не е гаранция, но е възможно да е достоен човек.

Щом е станал слуга на путиновия слуга Радев, трябва да е много достоен.

Кариеристче, та дрънка.

човекът преценил,че няма нужда да се забърква в лайната на Простите.

Не човвек, а путьо.