Служебният кабинет готви ответни мерки, ако Нидерландия и Австрия ни наложат вето за Шенген

Рюте прибягва и до недостойни внушения, които в България едва ли ще бъдат забравени скоро - дългът ни към тримата загинали полицаи няма да го позволи, заяви Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет готви ответни мерки, ако Нидерландия и Австрия ни наложат вето за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна Снимка!

Физиономиите на тея шопари къртят.

Какви мерки бе мухльовци! Кой ще краде еврофондовете тогава? Мерки. Ще им ...

Гащници , осъзнайте се , че се излагате .Мерки щяли да взимат...Не ни трябва нито шенген , нито евро .Те услуга ни правят Холандците.

Браво на холандците ...след като нашите политици не успяха да се справят с каскетурата и корупцията на всички нива -държавно,общинско ....никакво приемане в цивилизацията докато не изринем кочината от последните 20 години .

Анална маЗ от аптеки "Марешки" и отваряне на бузи!!! Продажни пръдльОФЦИ!!!

Може да пикаме срещу вятъра като ответна мярка.

Лви мерки направо да излизаме от педалския съюз!

защо никой от еврозоната не покрива критериите за еврозоната?!? защо 5 държави от Шенген не спазват правилата на Шенген? всъщност защо изобщо сме в ес след като никой не спазва директивите и всичко е дерогации и изключения?!? все едно в училище елката да е разрешена само за някои!!!! Я един референдум като ответна мярка за нато и ЕС и ше се на се рат! Да не забравяме, че лукоил си плаща данъците в Холандия

Ответните мерки забраняват ли на държавите от Шенген да влизат в България . Гроздето май е кисело .

Леле-е, мале-е, Гълъб иде, дръндай, зръндай, дрън, дрън,дрън, дрън. Гълъб иде, Шенген трепери, дръндай, зръндай, дрън, дрън,дрън, дрън.

Снимката към статията явно е Плаката на ХолиУудската Продукция "Добрият, Лошият, Грозният" с добавен УмноКрасивият!

Ама критериите за шенген бяха изпълнени 2021 година. Всъщност по-рано, но тогава имаше политически боричкания и затова не влязохме. Сега обаче сме 2022 година и вече не отговаряме на критериите за шенген. И за да не бъда голословен-най-елементарно проверимия критерии-опазване на държавната граница. От миналата година досега, колко мигранти бяха заловени на границата и колко бяха заловени във вътрешността на страната? Почти всеки ден четем, как сме заловили мигранти на 200 на 300 на 400 км от границата. Но не чуваме за нито един мигрант заловен на границата. Нещо повече-никой не знае кой кога и къде минава през границата.

Излизане от ЕС и създаване на Съюз на Балканите?

КОРУПЦИЯ, БЕЗНАКАЗАНОСТ, ЛИПСА НА ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО - набийте си го у гълъбските глави, набийте си го и у милиционерските чутури под каскетчетата!

Какви мерки готвите бе службогонци и срещу кого? Има ли нормални политици в България, създава се усещане че ние управляват пълни идиоти независимо с каква резба са - лева или десна?

Никой не ти пречи. Границите са дотолкова отворени, че никой не знае кой влиза и излиза

К'ви ответни мерки, вие сте последна дупка на кавала.

Ответната мярка трябва да е само една - България се отказва от "свободния пазар" на електричеството и горивата, както за гражданите, така и за бизнесите. Ще гладуваме и студуваме, а те ще ни се подиграват, така ли? Да ти пикая на "съюза", ако ще сме втора класа граждани.

Към вътрешния министър - Нидерландия ли нареди на полицаите да застават пред връхлитащ автобус?

Поради свръх производство на ток изнася над 40% от произведения ток. Значи първо-тоя произведен ток какво ще го правиш? И второ-за цената на тока ще питаш именно хората на радев.

Не ни трябват нито шенген, нито ес, нито нато, нито евро ....Единствената ответна мярка е излизане от всичките тия давоски частни фирми, които вредят на всички народе, заробват държавите и корумпират управляващите...

Фатмака ни скара с Турция, Русия, Китай, САЩ, Сърбия. Сега наред са и ЕС. Моля те фатмак, отивай си...

ЕС няма да ни казва и да ни нарежда! Колониите стават свободни.

Брей, с холандците се държим по-люто отколкото с македонците. Що така? Кое не евярно от изказванията на Рюте?

ТЪПО... малцинствен отпадък марша на козяк за свирки....

И сега кво шъ прайм?

Ангажимента за тая цена е поет от Бойко, бе льохман.

Рюте повтаря думите на всички от така наречената антигерб коалиция-загубих им бройката просто-разправяни с повод и без повод пред целия свят. След повече от две години клеветене и плюене по България -трябва ли да очакваме нещо друго?

Шилo

НЕКАДЪРНИЦИИИИИ!!!!! Всичко, което казват и мислят Нидерландия, Австрия и Швеция е чиста истина. В България НЯМА върховенството на правото, но пък има ширеща се КОРУПЦИЯ, като се почне от най-низшите държавни служители, та до най-високите!

Клеветене? Ти къде живееш? Явно не тук. Няма чиновник дето да не те гледа в джоба и полицай дето да не е корумпиран.

Решението на Рюте покзава, че самия Руте има силна корупционна зависимост и не се влия е от Европеиските интереси, определно се опитва да запази сегашните канали на нелегална емиграция и доходите на сегашните трафиканти които пробиват шенгенското пространство и плащат на политици които са отговрни за сегашните пробиви на Шенеген, инетресни са зависимосттите на Нидерландия от различни Мафиотски структури и предпоставянето на изключитена свобода на развитие и закона продажба на наркотици з ане медицински цели , на човешка екплоатация и търговия с хора..... тези проблеми в Холандия не са решени и ще трябва да се търсят механими в рамките на ЕС за санкци на Холандия, и за борба с корупцията по вискоите етжи на властта в Холандия за слабото им справяне с пробелмите на разпростанението на наркотични вещества .... и това трябва да стане общо държавен проблем на страните от ЕС

всички служебни правителства се занимават с неща дето не са им работа, а отгоре на това и не поглеждат нещата дето са належащи като: енергийна бедност, инфлация до небето, ниски доходи, високи цени на храната и горивата и т.н. ...? Ей така, за един народ питам....

Викой не е длъжен да ви приема никъде, ели да ви дава каквото и да е било бе, боклуци руски нагли. Ще закопаете България с продажната си простотия.

Къде има "върховенство на правото" и къде няма "корупция", че ми стана интересно? В Холандия ли? В Австрия ли? Или в САЩ? :-)

Рюте напъна Фуражките за Макетата и те му пуснаа а сега им извади КууууР и ги разпра за Шенгена. Основната мярка на надупените и обладани фуражки ще е да си купят вазелин.

Хахаха Гълъбчето какво се сърди, обидиха се от истината! Има още много да се борим с корупцията, но не е само тя.

кажи го на САЩ където картелите избиват с автоматично оръжие по 30 000 души на година и то се бият основно за пазарите на синтетична дрига захранени от внос на такава от Холандия

Да те накарам да извадиш документ, за да ми покажеш ангажимента за вдигане на десеторно цената на тока поет от борисов? Хайде сега на мама глупачето да ми отговориш следното-от преди миналата година мисля че още от 2019, всички фирми са на свободния пазар на електроенергия. Не само това-фирмите тогава се хванаха как им паднали сметките за ток, откакто излезе на свободния пазар. И изведнъж-2021, след като вече правителството на герб не управлява и точно при управлението на първото служебно правителство на радев-цената на тока скача петорно. При това по това време война няма. Та какво казваше?

Напротив! Поели са ангажимент, поставили са условия, ние сме ги изпълнили. За това има договори!

"Страната ни е положила много усилия и е постигнала резултати по темите за върховенството на закона и корупцията." Това да го каже Гешефт разбирам, но служебен премиер, който не е от Герб не го разбирам.

Я да питам-това което казва рюте не е ли вярно? Не го ли повтаряхте цялата подмяна барабар със служебните правителства на радев още от 2020 година?

Пълен блокаж на всички гласувания в ЕС ! Няма въобще какво да обсъждаме !

Казаха ти го, този ангажимент е поет от Борисов. Колкото до износа на ток - досега, дори в момента, гражданите като не са на "свободния пазар" как изнасяхме? Имаме си КЕВР, той определя цената за вътрешния пазар. Утре и водата ще искат да изкараме на "свободния пазар", а защо не и въздуха?

Тъп си ти! Внушава, че някой загинал заради друга държава! Никой от полицията не излезе да каже, кий е наредил на тези хора да действат така! Безотговорността от некадърността си я приписват на други! Трябва да си много глупав за да не го виждаш!

Юнак! Гъльбче юнак! Нидерландия и Австрия умряха от страх!

Не виждам абсолютно никой от евродепутатите от другите държави да плюят против собствените си държави. Не виждам партия от която и да е друга държава да ходи по света и да плюе собствената си държава. Ти ако си видял-ще се радвам да ми дадеш примери.

Толкова години, а дори нямаме споразумение за свободна търговия със съседните страни, а ти искаш да правим Балкански съюз? Дори да имаше хора с достатъчно големи топки и мозък да започнат подобна инициатива, щяха да ги затрият в рамките на месец - два.

Ти чуваш ли се какво приказваш - тока за фирмите бил поевтинял? То че нямаш твой бизнес е ясно, ама поне попитай някой който има! Сметките за ток скочиха десеткратно, после дъражвата (т.е. всички данъкоплатци) поеха част от сметките под формата на помощи.

Какво да направим като си имаме мутропитек и той грам актьорско майсторство не прилага, за разлика от двуличните клоуни по Евросъюза.