17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колорадските бръмбари от герб лека - полека биват изтребвани

Спокойно след изборите Борисов ще уволни твоя и ще разреши строителството.

Мамата...

Изкукал злобен дядка...

Всичко преди избори е ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ

Няма какво да го обвинява. Направо в кауша за седмица да му спукат семеринга мангалите и после нека пак да върши гадории.

Нито има градина ,нито смокиня,,ВСИЧКО БЕТОНИРАХА КОМУ.УРОДИ КАТО ОТКРАДОХА ПАРИТЕ НА НАРОДА.,,ТА НАКАЗАНИЕТО ИМ Е ДА ХОДИМЕ В ГЪРЦИЯ ,ЧИСТА ВОДА ,ПЛАЖНА ИВИЦА ,ПЕШОХОДНА АЛЕЯ И ЧАК ТОГАВА СТРОИТЕЛСТВО.

"лицето Детелина Иванова като негодно." Този изказ ни връща много назад във времето. " Лицето" за човек се употребяваше в други структури. Служебният министър се изживява като служител на нещо друго.

Лицето да кажем твърдиш че се употребява като за престъпник? Еми значи съвсем точно я е нарекъл. ЛИЦЕТО е отменило заповед от 1984 и е бетонирало 2 от няколкото останали плажове. Директно за затвора е "ЛИЦЕТО". Кое точно не ти е ясно?

Това ли е работата на един служебен кабинет, който ще царува само два месеца? Или другарите знаят нещо, което ние простосмъртните не знаем?

А каква е според теб работата на служебния министър - да раздава разрешения за изравняване на дюни и строеж на плажа?

Какви два месеца? Има- няма 3 седмици още

Абе да не започнат сега хората на биби.тко да изчезват един по един... че преди няма и половин година взеха пликовете за 15 годишните концесии, а пък новите явно нямат никакви намерение да спазват обещанията, които баце и ко. са дали. Вижте и ардекс как скочиха като ужилени, защото знаят, че това спиране няма да е като "боковото спиране" ала "дай да замажем малко положението, пък след година-две ще ви пуснем". Вземе пък най-накрая тази държава да започне да влиза в нормалност ( ха дано, ма... )

Според теб да продължаваш да строиш с изтекли преди две години разрешителни, е в реда на нещата?

Казаха ви хората 100 пъти, че тия бетонни блокчета са пети, които се заравят в пясъка и служат за основи на бъдещите капанчета, които ще продават сладолед, бира и сандвичи на плажа. Строителство, бетони, .... Ужас ... както и да е, аз пак няма да х одя на българско море

Аз съм неграмотен без образование, никъде не ме взимат на работа и съм на соц.помощи. Социалист съм и мисля, че всички трябва да сме равни. Не харесвам богатите и аз искам да съм богат. Бсп да ми даде.

Все едно чета изявление на бай Ман Галов, купеният вотаджия на ГЕРБ.

Емил Димитров най-голямата издънка е като каза, че ако не бил станал министър правителството пада и нямало да изкара мандата си . А то никой не искаше да изкара мандата си дори и Тиквата вече беше кандисал пак да абдикира.

Льохмане, Ревизоро свърши доста работа, ама ти няма как да знаеш...

Гларусите от Бургас са уникално тъпи парчета. Чайките от Варна правим така : На пясъка на Офицерския плаж нахвърлят чугунени капаци на шахти за пети и основи в петък вечер. В понеделник накована дървена площадка с дървени крака. На края на седмицата заведението е готово да бълва лайна в морето.

Гларусите от Бургас са уникално тъпи парчета. Чайките от Варна правим така : На пясъка на Офицерския плаж нахвърлят чугунени капаци на шахти за пети и основи в петък вечер. В понеделник накована дървена площадка с дървени крака. На края на седмицата заведението е готово да бълва лайна в морето.

Върнете крайбрежието на държавата и се дръжте като държавници. Премахнете това уродливо понятие концесия и дебилите сами ще изчезнат. Общините да поставят чадъри, но не и на първа линия. Гледайте гърците и копирайте. Мераклиите за лесни пари никога няма да свършат, но за това е държавата. И който наруши- глоба и разрушаване. За претендентите на имоти по брега само обезщетение за земеделска земя и нищо друго.

Защо България НЕ Е държава.Конституцуята т.е Върховния закон забранява строежа по плажната ивица, но някакво си подставено лице което е директор на дирекция да кажем в Бургас със заповед, което е подзаконов акт на местната администрация го разрешава и той почва безпроблемно.Корумпираните прокурори,полицаи и съдии се правят,че не знаят, защото бизнеса е свързан с ДПС илу ГЕРБ все тая, а там негласно никой не пипа.Кажете вие държава ли е България???

И тоя намери работа за калинката си

Като почнете да говорите за калинки. Помниш ли коя беше първата Калинка?

Да - Калинка от СКАТ.

И така и не се научи да чете гладко вестника сутрин и взе, че стана депутат. Сега и срещу нея да бягам не мога я стигна. Ама само тя си знае какво ѝ е струвало...

Още малко до бб4

Да, в 4-та килия го чака Бай Ставри, да го оправя с 200. ОПГ ГРОБ умря завинаги!

Кво стана с подслушването бре другарче ? Намерихте ли нещо

Брей колко са принципни тия " с новия морал " !!! Неса се сетили да им дадат пликчето с рома

Най лесно е плажовете да са държавни да не се дават на концесия и държавата да може да слага кафета по плажа-

Всеки ден ни заливат с какви ли не разкрития. За всяко едно от тях обаче се изисква преглеждането на огромен обем от документи Естествено на никой от министрите не му представлява до момента никакъв проблем да прегледа за ден-два няколкостотин хиляди страници и да намери къде има злоупотреби. Обаче-вече над един месец тече проверката за спецов и още не е приключила. Е Как става тая работа??

Уважавам професионализма, ако се докажат - да останат да работят, ако не - ги уволнявам веднага, заяви министър Личев. Това е някакъв анекдот. Как точно ще се докажат, за да не ги уволни? Като ги пита - ти от коя партия си? Ако си от БСП - значи оставаш.

Тия без конкурс няма да са от БСП. Търси ги в ГЕРБ или ДПС.

Браво на Радев и служебния кабинет! Мачкайте прогнилите копумпаци!

ОТИДЕТЕ НА ПЛАЖА НА АРКУТИНО И ЩЕ ВИДЕТЕ КАК СА ЗАТВОРИЛИ КЕЯ С ТЕТРАПОДИ АКО СЕ НАЛОЖИ ЛИНЕЙКА ДА ОТИДЕ КАК ЩЕ СТАНЕ????? ВИЖТЕ КАРАНЕНОВ КОЛО БЕТОННИ БЛОКА Е СЛОЖИЛ НА ПЛАЖА. ПЪЛНА АНАРХИЯ НЯМА КОЙ ДА ГО СПЕ

Играят си на уволнения , а новия Cavo Beach Smokinq се строи денем и нощем. В сезона докато се препичаш минават до теб багери, кранове и всякаква не -строителна техника(само монтирали-УЖ). Нямало заварки нямало вкопаване и всичко можело да се премести за ден. Пълни глупости. Като са взели парите по- добре да си траят и хората с парите да си направят перачницата на плажа по-бързо.

наглия пернишки-заварчик-хореограф-РАБФАК-боклуджия да обясни за БУТИЛКАТА "нивомер" нали той откриваше център за наблюдение на гьоловете

Стига с тази бутилка. Тя пазеше датчика от затлачване. Самият аз съм правил подобно нещо за една малка потопяема помпа.

я пък правя салата от доматени колчета, севда ТВ даде рецептата

Да проверят и предишната директорка на РИОСВ Бургас Тонка Атанасова, която се премести и се скри овреме в РИОСВ Хасково, като си е мислела че нейните гешефти така няма да се разследват, и че ще се измъкне суха...!!! Чегъртай...!!!

най-после един министър да направи нещо смислено. Ще гласувам

Да минат и през Шкорпиловци да видят как се строи на плажа и какво се случва с дюните.

Да се картографират всички дюни най-накрая!

Май нещата в държавата са стигнали дотам, че виновните трябва да им вържат по едно бетонно блокче на краката и да ги изпратят малко да поплуват.

Що не добавят един ред при гласуването - "Да остане служебното прарителство". Ще гласувам за тях!

Уникални боклуци бяха предишните управляващи. Нявсякъде където са пипнали - само золуми! Ще трябват десетилетия да се възстанови държавата от некадърното им и корумпирано управление.

Тези ич не са,щом и ти ги фалиш бонче.

вижте как си играят малките гроП-аре на плажа с багерчета и лопатки!!! Ще пораснат големи ПАРТИИНИ бандити ще правят ГОЛЕМИ СТРОЕЖИ!!!

Стига с тези пиар акции. Един обвинил друг. Другият казал, че не е той а колегата преди него. Все циркове. Искаме арести, санкции, връщане на подкупи и пр. Така доказвате, че всички, сте от една партия независимо с какъв цвят сте.

За 30 години явно още има заблудени хора.

Им е скучно Тролят под еко статийки :)))))) За стотинки ли Мишки

Не е за стотинките а за PR действията. И хората вярват... Сигурно е имало места, където не се е действало правилно, но тези новите обвиняват наред и във всичко.

PEYTSCH

А кого обвинявате за катастрофата при Шабла и за „ненамеранета“ черна кутия ?

Не чули, Американците го свалили, не са некадърните кадри на Радев забили пилота във водата.

А ДОКОГА НАЙ-ВИДИМАТА ОТ ВСИЧКИ ЧАСТИ НА БУРГАСКОТО ПРИСТАНИЩЕ ЩЕ Е ДЕПО ЗА СКРАБ И КОЙ ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ,КАКВО СЪДЪРЖАТ ТОЧНО ТИЯ" ПЛАНИНИ" ОТ БОКЛУЦИ?

От как се разбра, че Съветник на Радев е тоя дето уреждал незаконните трансплантации, рязко спряха да говорят по темата. Да не стане и тука така...

Аха...глупости на търкалета!Материалите са дадени в прокуратурата и сега тя има думата!Ако беше съветник на Радев отговорен за свинщината то досега Гешо и Тиквун да са ни проглушили ушите:)Превителството само уволни 2-3 ма, ама на негоо до там са му правомощията.

Той трансплантираният носи пури и алкохол на Радев просто така и си махат телефоните.

Дотук служебното правителство и една хартийка не е дало на прокуратурата. Всичко е само приказки за по два дена. На бас че и това до петъка ще е забравено. и повече няма да се споменава освен случайно мимоходом.

Ние сме държава от Третия свят Унищожаваме всичко красиво Леят бетон,секат вековни гори Заради едни пари .. Алчни човекопобобни Трепането ви е малко

Имам чувството, че нашенските алчни гъзове, които нямат наяждане, ще застроят и 50 метра навътре в морето. Да нямаме никакъв достъп вече до морето, освен ако идем да ни съдерат кожите в "хотелите" си... Застроиха пясъка, дюните, сега остана само и навътре в морето да бетонират люлинските ни "бизнесмени" и "хотелиери"... Проблемът е само в мераклиите да ходят на подобни бетонни морета...

В Дубай застроиха и морето и се пръска по шевовете от туристи, и мисля, че нито един местен не мрънка за това.

Там освен пясък друго няма. Едно дърво, една палма, един храст няма. НИЩО.

Типично изказване на комунистическа номенклатура .........."уволних лицето................."!!!!! По думите ще ги познаете ...........??????

Ами какво да направи , да взе да го цапне с лопата по главата , защо ти и такива като тебе гласуват за такива хайвани?!

Всеки има право на избор, щом смяташ твоя за правилен, така да бъде!!!!

Все повече ме кефят служебното превителство! Решили са да изритата всички некадърни герберастки калинки! УСПЕХ! Всички пред урните, да изметем ОПГ ГРОБ завинаги!

...леко да не попаднеш в собствената си локва от злъч, нещастнико!

Сещам се за един, Борисов се казва.

А бе и аз знам, че кадроваците на Радев са виновни за убийството на пилота и Радев умишлено го прикрива с не откриването на черната кутия.

Смешник...

Явно некомпетентните калинки са навсякъде ! Трябва да се действа с твърда ръка !

А новите с конкурс ли ги назначават??????

Стига глупости! Заемете се най после за работа! Смъкнете лихвите и банковите такси!

кои лихви? в кой ссвят живееш?

E, как ще е уволнявате жена.... нали подписа са подпорната стена... бива ли такова нещо, ценен кадър е.

Това, което виждате не е строителство! НЕ! Това е подпорна стена! Концесионера прави услуга на костенурките, които са живяли там преди 3000 години. Щял да се опита да ги привлече с подобряване на средата им на живот!

Уволненията са тип -''стани да седна''. ''Некадърност'' е лично възприятие и няма нищо общо със закона! Ако имаше нарушения на закона, трябваше да има прокуратура и съд! Да, ама...нямааааа.....Има лапачкааааа. Има стани да лапам аз. Новите са гладниии:) Сега тях ще хрантутим;)

Не мог-а да повярвам - дано