17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо много станаха генералите. Що не си гледат генералската работа, ами се завират в цивилната сволоч.

Направиха заявка, че това което не е направено за 10години, ще го направят за два месеца ... Е ще си говорим след два месеца....... Да няма хъката -мъката .... Най обичам военни да ме управляват ........Времето ще покаже ...ама не е на добре.

Изложи се проф. Минеков! Той много добре познава гилдията, която ще ръководи. Културните дейци са най-големите индивидуалисти!

Това е добре когато има приемстеност, разбиране и добър тон при встъпване на новото правителство! Това е добре!

За Борисов не ми е жал ! И да го разстрелят като Чаушеско, и да го вкарат доживот в затвора или да го обесят на Орлов мост - не ме интересува каква ще е съдбата на един престъпник ! Интересува ме друго - ще имаме ли волята, желанието и смелостта такива като него никога повече да не допускаме до държавните органи за управление - още повече пък като Премиер на страната ! Периодът на управлението от Борисов ще остане като най-мрачните години от съществуването ни като нация - първа страна по смъртност в Европа, най-ниски заплати и пенсии и пълен контрол върху медиите, в резултат на което ни класираха на 112 - то място по свобода на медиите ! Това дори Хитлер не бе постигнал ! Браво !

Да ти се изсера в устата

За тебе ми е жал, че не те умори коронната чума. Но поне, ще се мъчиш, затова евала.

И нас не ни интересува какво мисли човек като теб! Явно злобата омразата и негативното са те превзели и можеш само да плюеш и да мърсиш нета!

При Чаушеску беше на какъв псевдо процес, казват им “кенгуру процеси”, когато цели части на нормален процес се прескачат. Общо беше 3-4 дена, като той нямаше защита и право на последна дума. Обвиниха го, казаха му че е виновен и веднага след присъдата го разстреляха. Тези дето го съдеха бяха негови бивши сътрудници, които иначе той можеше да изобличи в корупция.

Сега вече Минеков, ако не си плати за лятото. Няма да го палим, а направо ще си го еба. Тарикати ниедни.

Днес четох, за една журналистка, която я обявиха за Мати Хари и която си признава гордо, че е обслужвала всяка седмица Борисов срещу пари и нов луксозен автомобил ! Та се питам - може ли човек с премиерска заплата от 8 хиляди лева да плаща на проститутки по 20 хиляди на месец плюс автомобил на стойност стотици хиляди лева ?

Много си зле

И АЗ СЕ ПИТАМ КАК МОЖЕ ДА СЕ РАЖДАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ БОКЛУЦИ !

Боко арестуван ли е вече ? Ако не - побързайте, ще избяга !

заедно със свитата си от предателите бягат при Путин..ха.ха

Аз знам къде ще избяга - при неговият авер Ердоган. С него е най-гъст. Нали някога му върна едно турци дето се опитаха да правят преврат, но не им се получи и избягаха от Турция. Но ще е голямо унижение български МП да бяга в Турция.

Скоро улиците ще са пълни с недоволни...

Пак ДС на власт а честито чикиджии.

Най- после метежническия преврат е осъществен сега вече можете да спите спокойно,въпроса е за колко време. Мунчо много народ те мрази искрено бял ден няма да видиш вече отрепко руска.

Аз си мислих, че ще ги арестуват в мига, в който предадат властта, а те си правят церемонии при закрити врати !? Ха ! Между другото - Бокича върна ли ключовете на Жипката ? Ама е селски хитрец, като Андрешко - до вчера плюваше Радев и евентуалният му служебен кабинет, а днес го хвали - хубав избор бил направил !? Ха ! Бочко, Президентът каза - служебното правителство няма да ти прави ревизия на управлението, но ще изкара истината за управлението ти ! Което май е едно и също ! Стягай си багажа за СЦЗ, защото НСО вече няма да те пази, а най-сигурното място за теб в момента е в затвора !

Дадох ги на Хаджигейчо, споко.

А бе метежници вие искате за два три месеца да вкарате всички от ГЕРБ в затвора , въпреки доброто желание няма как да стане защото идва Видовден да не опънете пак палатките,ама този път ще бъде малко по-различно нашата толерантност е изчерпана

смениха се , да ама мутро държавноста си остана , със законите си и малките мутро изпълнители , с идиотиите за грабеж и терор , с нова цензура и нови наставления , до 10тина дни ще си проличат що за вождове са

Само на моята любимка марианка Николова нямате снимка.

Малко са сбирщона от русофили, фуражки, комуняги, протестъри и ченгета. Ама ще ги видим. Може пък да ни изненадат положително. Освен това може да по останат повече от 3 месеца.

това правителство и да си остане дори след другите избори и да не се състави кабинет пак е в пъти по добре от организираната престъпна групировка която управляваше!

На нов шеф и малко прасенце не се радвам много.

Какъв болен и извратен мозък трябва да си да избиваш кокошките и свинете на българските фермери, унищожавайки целия животновъден отрасъл само и само да внесеш развалено месо от Бразилия и да спечелиш някакви пари? А какъв дебил трябва да си да подкрепяш тая сган?!

от министрите на кауня,знаят ли къде се намират?!

Това правителство изглежда доста по-добро от предното. Най-разпознаваемата фигура е на вътрешният министър Бойко Рашков. От него се очаква да поизчисти важното министерство което ръководи. Той се е доказал като голям критик на ББ, още от времето когато Борисов Главен Секретар на МВР, а Рашков ръководеше следствието. Сигурен съм че доста шефове в МВР вече не доят спокойно.

направо-музика!

добре съветван!

умните и ЕнтЕлЕгЕнтните кефите ли се на избора който направихте? Толкова комундели на куп да ни управляват не са се събирали от 1996 година. Но да не мислите, че това е всичко шоуто тепърва започва ще има "не ме гледайте какво върша, слушайте ме какво ви говоря". Всеки народ си заслужава управнците, за съжаление нивото на избирателите в момента е изключително ниска топка. Иначе казано опростачването и чалгализирането последните 20 години даде очакваният резултат!

Мунчо се реваншира на БСП като ги вкара във властта през задния вход.

И Вълко Червенков да дойде пак ще е по - добре от тая крадлива и бездарна гЕРбава сган! Не ви ли е срам бе, да унищожавате целия живодновъден отрасъл само и само да внасяте развалено бразилско месо и да спечелите някакви пари! Мамка ви крадлива! Това и башибузука не го е правил на българина!

За парлама дадоха и на тях - Стойчо Кацаров е от кодтовото СДС

Едно ура!! Няма вече севда тв Няма вече да ни бутате ежедневно тъпотиите на Тиквочев Няма вече да гледаме огромната му празна глава Да живее свобода Браво българи от чужбина Браво млади хора Затвор и присъди за мутрите, и престъпникът Тиквочев, и каскетков, пърделников ....

А какво ще гледаме? Мунчо двуличника!

ако много ни домъчнее за бабуина има един в зоопарка .

Тук въпросът не е какво “няма”, а какво има. Да не се окаже, че и много други неща, дето ги е имало, вече ще ги няма.

Минетков преди да стане министър да бе почисти фасадите на сгради и паметниците на културата по които той и отровните хвърляха яйца,домати и риба!В чест на встъпването си длъжност да организира стария пърформанс-бесилки,черни чували и панахида с кофчези!

Чакаме да МАХНАТ АРАБСКИТЕ маски . И да изгонят арабите, негрите и китайците , които Боклук Борисов пускаше да ни ЗАРАЗЯВАТ с корона-вируси, СПИН, Ебола и Африканска Чума, и да ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата. Като няма араби и негри, НЯМА и вируси !!!

Сега най-страшно е положението в Индия и около нея. Не се издават визи и директно от там не могат да дойдат хора, но могат да дойдат през трети страни, примерно с полет от Франция! Това е опасното!

Доволен съм от правителството. Слабото звено ми изглеждат министрите от десницата, въпреки че съм с десни разбирания. Харвардският възпитаник като министър на финансите не ми вдъхва доверие. Стойчо Кацаров по отношение на вируса беше непоследователен, клонеше към мнението, че заразата е преекспонирана, неглижираше опасността от пренатовраване на болниците. Особено съм доволен от назначаването на Бойко Рашков. Той ще направи всичко възможно изборите да бъдат честни и да се справим с купения вот. Ще направи стъпки в посока осветляване на модела КОЙ. Например, надавям се да се разбере от кого са опитите за кражба на бизнеса на Гебрев, т.е. кой стои зад кипърската офшорна фирма. Не вярвам, че службите нямат капацитет да разкрият подобна информация. Предполагаше се, че те са зависими от Пеевски. Надявам се Бойко Рашков да разкъса тези връзки! Това осветляване ще е много полезно за ГЕРБ!

Успех в борбата с ОПГ ГЕРБ.

Най после. Няма повече как да ни натрапвате гнусната физиономия на Тиквочев

България е чакат мрачни дни и седмици...

Дори костюмите им не стоят добре, преоблякъл се Илия и пак в тия. Комунета, облекли костюми.

БСП / БКП /ДС са тук и то като министри. Да ви ева у тъпите протестъри..прости и малоумни .

ми ето има хора и след Борисов некой си мислеха че след него идва края. Сега става интересно - продължението научиха ли си урока циркаджийте у парламента след новия тест

Днес е един хубав ден за България!

Гледах скорошно интервю на фин. министър Асен Василев, в което на въпрос за данъчното облагане на физическите лица в РБ отговори, че към 10 % ДДФЛ трябва да се прибави и "данък обществено осигуряване" /цит./. Ако този не прави разлика между вноски за фонд ДОО и данъчни задължения тежко им на митници и НАП с такъв "харвардски" началник.

Всички Отиващи си плъхове от ГЕРБ... ..когато издаваха министерствата, ..Започваха и Завършваха Последните си изказвания при предаване на Властта .. ..с.. Много се Надяваме да няма Реваншизъм !!!??? Точно до Вчера Мутрите Смачкваха и изнасилваха Всички извън ГЕРБ ...11 години! Днес вече Герберастите Молят за Милост ,за злините Причинени на 90% от България !! Всички журналисти,Социолози, Анал-лизатори Угоени от ГЕРБ ....също ни промиват че Ревизия не трябва да има !! Ще има ...ще има и Възмездие !

Ти ми напомняш малко един казармен лаф от соц времето - гонен не гони, негонен гони. Намачканите от ГЕРБ бизнесмени с по 250 млн. ...

Ангел Пилето обаче е доста побогат от 250 милиона . И не е преследван от ГЕРБ ,а той е железният юмрук на ГЕРБ във цялата търговия с месо и месни продукти,норки,земя....

Изборът наистина е прекрасен! Новото правителство представлява почти всички социални и обществени слоеве-леви, десни, протестъри , даже представени са и тъщите на къщите!

Ся според рашка говняшка още ли сме вражеска страна?

Двигател на движението напред /педал/ !