Плевнелиев харесал Илияна Цанова за служебен премиер

Илияна Цанова, вицепремиер по еврофондовете от предните две служебни правителства, почти сигурно ще бъде посочена от Плевнелиев за премиер в третия му кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев харесал Илияна Цанова за служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавка е! Сигурно добре се кове. Е, баш плевнята не вярвам да е проверил де :)

"....с изключително професионални качества..." Какви са тези качества ? Има ли понятие как се управлява държава. Имаше една Калинка ... , която се изср на метеното !

Най-много да стане поредният соросоид, изхвърлен с камъни от гражданите. Дори може да счупи рекорда за най-бързо изритан премиер от поста.

Е щом е метреса на Брюксел ,назначавай я.Нема кво да му мислиш палячо.

Щом ще я назначават тази, значи има още какво да се открадне в близките 2-3 месеца.

Айде пак поредната Калинка!

Не си много умна. Познавам Илияна, човек с изключителни професионални качества. Как лесно се изказвате за хора, от които нямате никаква представа...

Ха! Две Калинки! Две калинки като балеринки, под дъждеца спрели, песничка си пели : Тра-ла-ла -ла ли нека да вали, от дъждеца ах, нас не си е страх!

МИЛИ БОЖЕ, пази България! Жена съм, но коя е тая никому неизвестна кифличка? Еврофондове??? Леле Божеееееееее! Какъв специалист е? Колко милиарда пари е управлявала, че ще става премиер?

Малиии всички червени гниди плюят, за това че е жена, що бе гнидички с едноклетъчни мозъчета, червената корни не е ли ЖЕНА ами оная другарка дето я сложиха за партиен началник на мъжа президент, илианка дето на 25 октомври гласува Резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа не е ли ЖЕНА, ми вие червени другари не сте ли ЛЕВИ та нали казвате... "защото сме социалисти", ахаа обидени сте защото я КЪНЧО п....дера ви пренебрегвам и харесвам ЖЕНИ, е не плачете има КОЙ да ви утеши, оня дето фъфли на развален български език от депесетооо!!!

Добре е за тези месеци да се назначи опитен човек ,който да може бързо да събере работещ екип и държавата де не изпадне в безтегловност ,не го харесвам но мисля ,че по подготвен и подходящ от Софиянски няма ,вече веднъж се справи добре като служебен премиер в най трудното време.

Ъхъм. Цанова, която отговаря за една от най-големите измами - Планът Юнкер - за 3 години, 315 млрд евро, 1.6 милиона работни места (едното излиза по 210 000 евро). По който план България ще получи 38 милиона при това за проекти съвместни с Гърция. През юни м.г. Борисов заяви, че ще внесем 100 милиона евро.

Тази пък откъде я изкопа и на кой от Капитал е любовница?

Господине nab-Плевнелиев много добре се ръкува и като хване някоя ръка не я пуска докато не го снимат поне 10 пъти.

Само хора, които се занимават с еврофондове са правилните хора! Дори и в оставка, хранилката ни трябва да остане!

и талантливи българи.

Ако се стигне до служебен кабинет, добър избор за премиер на Плевнелиев. А на младата жена мога да пожелая само успех!

ПОЖЕЛАВАШ!!! ТЯ СЪС СИГУРНОСТ СЕ Е ПОДСИГУРИЛА ОТДАВНА,ЧРЕЗ НЕЧИЕ ЛЕГЛО!!! ТАКА ПРАВЯТ "ТЕХНОКРАТИТЕ",ТЕ НЕ РОБУВАТ НА МОРАЛНИ СКРУПУЛИ!!!

Плевнелиев е един от малкото политици в страната ни, който наистина уважавам, но цялата тази медийна кампания за очерняване на името му ми идва прекалено много. Явно българите си искат някой политик от село със селските обноски и говор, за да могат да го чувстват по-близко и всеки интелектуалец е по-черен от нощта в очите им.

И за какво го уважаваш?! Че той повече се грижише за защита на американските, отколкото на българските интереси! Какви инициативи предприе по отношение на бежанската криза? Колко пъти свика Съвета за национална сигурност и колко пъти се изказа по този въпрос? ? Последните две-три години основното му занимание беше да плюе (в буквалния смисъл) по Русия...

Стига с тия помощник-българи тип Б-52. Пояснявам-памак с българско име от около 52ра миналия век... Шибан опортюнист.

Едно време взехме вносен цар,защото нямаше подготвен българин.Мисля,че Филип Димитров-беше взел някакъв теляк,някакъв от Америка,а за България трябва да е българин който е запознат с всички български проблеми.Всичко друго е особено вредно и пагубно.

Какъвто и етикет да си лепнат сами на себе си, каквито и етикети да лепят на опонентите си, ясно е едно: Подлогите на Меркел и Юнкер са национални предатели. Другото и дим и мъгла за замазване на картинката.

тази калинчица с колко точици е....

Ще трябва да преглътнем и последната, надяваме се, дивотия на Плевнелиев. Но има наченки и на прогрес (или регрес, както ви се харесва). Все пак се готви да цуне долната буза на Юнкер, вместо тази на Боко.

Звучи несериозно и като отбиване на номер.Тази госпожа си я знаят те , но народа как да разбере ,че това е човекът. Не е вариант ,защото именно хората , ангажирани с еврофондовете са най-уязвими и зависими от досегашните управляващи и ЕС , които ни докараха до това положение. Така че , НЕ на този вариянт.

Що?! Ако я сложи, ще е служебен премиер. Демек работата и е да организира избори, пък и щом се занимава с усвояване на европари се предполага, че ще може да следи да не се правят золуми, за да не секнат еврото докато няма парламент.

Къде живееш , ММ ? Да , така трябва да бъде . Но помисли , кога са се случвали така нещата в България. Да са дали отчет на народа , за какво са изразходвани парите от еврофондовете и какво е на лице до сега ? Изборите у нас за парламент са про-форма , защото всичко е определено предварително. 28 години гледаме едни и същи клоуни на цирковата арена, нали така ?! А народа бавно и полека изчезва ? Това е истината и всяка друга интерпретация е престъпление.

Юнкер настоява българския еврокомисар да е жена, настоява премиера ни да е жена, президента ни да е жена, по всякакви други поводи пак се настоява да се лансират жени. Е, поне да сме наясно какво е отношението на евробюрократите срещу българските мъже. Така де, колкото да не остават неясноти.

дъртия бълхарник се е подбъзил и ще стане за резил на Европа и света....

Фири

Не е нещо особенно ма не е и грозна, длибочко диколте, тва пиче ако беше место Цачева моешще и да го избереме:)

zosha_@

при сравнение с б.х. вероятно е по-способна и ако задачата и беше само да подготви изборите -ок. но положението е по-особено и при самата неадекватност на плевнелиев, не съм оптимист, че ще се справи. важно е разбира се и фигурата на вътрешен министър. всъщност при тази обстановка с засилващ се мигрантски натиск, компетентността на вътрешния министър е дори по-важен въпрос от служебния министър-председател.

Само в колониите се назначават любовници на ръководни постове ...

не ,и в украина е така ,2з-годишна юристка оглави отдел Лустрация в Украйна(Миналата седмица вътрешният министър Арсен Аваков назначи 2ч-годишна жена за своя заместничка. Той бе обвинен, че издига свое протеже, която по-рано е излагала свои голи снимки в интернет.) назначават ги по красота и колко добри са в леглото,и нека някои да ме обвиниче нямало честни бизнес дами.

Украйна пък си е баш колония, с външно управление ...

Тъй де, в колониите

Че и Путлер така ги назначава. Голата прокурорка от Крим, говорителката му и т.н

Мелания ли беше, кфо беше... Бе убавото си е убаво (Русо гладно нема)

Значи преди 10.11.89 сме били колония, защото този синдром беше масово разпространен!

Жена съм и се чудя толкова ли не се намират у нас кадърни мъже, които да се заемат с нещастната ни държавица и да я вдигнат на крака! Пак някаква неизвестна особа, занимаваща се с европейски фондове. Защо? В такъв момент е нужна силна, авторитетна личност, която да погледне вътрешните проблеми, не вятър под налягане да замита свършеното по фондовете.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Фири

Я съм мъж и съм също неизвестен. Несъмнено съм доста по кадърен от тва пиче но имам доста радикални възгледи. За премиер трее нещо по мазно:)

Свършиха ли се честните и почтенни хора?Свършиха ли мъжете ?Само жени и педе..ли ли ще ни натрисат бе?

Мисля че премиера трябва да е ориентиран към Бълагария а не към Брюксел. Че трябва да е харесван от българите а не от юнкер.Защо ми е премиер от една напълно провалена европейска върхушка.

тази добре изглежда... може да си остане на поста и след избори.

Ти добре ли си?

Леглото е едно и също. Само клиентите се сменят.

Това майтап ли е??? Та тя е просто една много добра секретарка. Какъв премиер...

Коя е тая??

В тази обстановка такова предложение е абсурд, повече ми мяза на бюрократ, от колкото на технократ! Може да е добра по душа каката, но еврочиновник (зам.-шеф на плана Юнкер"!) не ни е нужен. Самият Юнкер безславно потапя кораба, а всички ядем попарата на неговите планове. За временен кабинет е нужен националист от типа "Орбан", да се погрижи за озаптяване на гаджалите, да не се гърчи пред ЕК и да подготви спокойни избори. Не ни трябва нов "Марин Райков", да тегли заеми и да използва поста си за трамплин към синекурнна работа някъде по-назапад.

Какво става със Софийска вода, нали беше за 25 години, кой продължи концесията?????? Скоро време кубика, ще стане два лева при 36ст. при подписването на Договора?!

към Фандъкова..., тя ще ти обясни...

Ники

калинка калинка калинка моя в саду ягода малинка малинка моя

Илияна Цанова e новата Pумяна Желева всички от герп са кадърни докато заемат поста ипокажат висока степен на некадърност,калинките продалахват да се роят и оставят наследство калинки.,

Това "П" в абревиатурата на ГЕРБ какво означава?

Илиана - новата Кунева-Пръмова! Ура!

Едни същи подлоги се въртят във властта защото трябва взаимно да си прикриват кражбите. Как пък не се намери професионалист извън политическите и властови подлоги в България или тия продължават да се връткат от ''голямата скамейка'' на калинки и измекяри

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

става. добро предложение. обаче си мислим, че нема да излеземе от референдуми при тая конструкция.

Тази сороска не я ли па прехвърлиха на чинвническа служба в ЕС?

Слушайте назначаващи. Когато назначавате някой на висок пост-най-важното е да е работил в бранша- не само да е специалист,но в процеса на работата си да се е сблъсквал с различни колеги и помощници които са във връзка с дейността която ще работи. Той трябва да познава служителите които ще му помагат и да може да си подбере екип. И най-големия специалист ако няма банка от кадри ще е една нула.Затова на времето обикновенно н-к отдел,става зам.директор,след това директор,генерален директор, зам.министър и с опита който е придобилможе да стане министър и по-нагоре, но освен опита и знанията които е придобил и кадрите които познава ,за да ги привлече може да върши работа.Затова сега като се хване някой от улицата и се постави на определен стол не може да върши никаква полезна работа и затова държавата ще затъва и под дъното.

И от ЕК казват - ще имате комисар ама задължително да е фуста. По отношение на по-неявното кадруване от вън се спазвасъщия принцип - може да се лансират само фусти. Тия какво против българските мъже имат? От къде на къде ще ни налагат подобна полова дискриминация?

Тази има приятно празен поглед. Ма чак пък и за премиер. Хубавото е, че ще може всеки да си прави каквото си иска.

Не е ясно какви дивотии може да извърши за 3-4 месеца един денационализиран, прогресистки соросоид. Герберугите са пълни изключително с подобен тип слугинаж.

Може и да е свестна жената, но според мен в момента ни трябва по-твърда ръка" за справяне с основния проблем и незабавното екстрадиране на афгаництанци и подобни, където им е мястото.

Илияна Цанова - "човешкото" лице на геноцида над българския етнос в България.

Технократ ли е новата дума за чиновник?

"Технократ" е прикритието на соросоидта, така както "бежанец" е прикритие на ислямски нашественик. Те работят срещу България и българите координирано.

Технократ е новата дума за калинка.

И аз я харесвам, е не чак за премиер...

Кааааа...линка, Каалинка, Калинка мая

Итересна е тази демократичност в ГЕРБ. Той бил забранил и те не гъкват. За да е ясен типът на формацията трябва да се включи някъде в назаванието "овча", защото "гражданите" в България, а и в Европа имат право на мнение и демократично гласуване.

Тази жена има ум , способности и визия в пъти повече от цялата Позитановска сбирщина на БСП! РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА 3-ТИ ПЪТ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ КАТАСТРОФА, ЗА УЖАС НА РУСКАТА СГАН НАЛАЗИЛА БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ!

Има ум - да не бъде спипана в далаверите с еврофондовете. Има способност - да е в центъра на далаверите. Има визия - да представя далаверите като спасение за народа.

Хвани нея, блъсни "позитановската пасмина", България сама ще падне.

има ум пък да знаеш как върти....ум да ти заиде.

ПАК ЛИ ЖЕНА , БЕ