Службите имат нужда от проветряване, обяви военният министър

Министърът на отбраната Аню Ангелов заяви, че правителството има волята да постави на законова основа дейността на службите за сигурност и увери, че това ще се случи до края на октомври.

Обратно в новината

Коментари - Службите имат нужда от проветряване, обяви военният министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на т.нар. "реформа" младшите офицери и сержантите със семейства и деца така бяха освободени от армията, че не им казаха по едно довиждане да не говорим за нещо като благодарност. Кои останаха Аньо? Връзкарите, подлизурковците, навеждачите и лизачите. Чувството, което таят в душите си тези хора се наричат обида, огорчение, отчаяние, омраза. Да сте чели в някой сайт с достъп на пишещите за нещо хубаво за тая институция прогнила от корупция и шуребадженачество ? Свърталище на братовчеди и стари моми.

Ако на времето ЗКПЧ-тата и ВКР - тата в Кольо Ганчево си бяха свършили работата и ген. Бантутов и ген. Христо Добрев ги бяха послушали този ибрикчия нямаше да го има. Не е виновен тоя с баницата.....

България чезне, някои се проветряват, всеки с грижите си!

Г-н Аню Ангелов е излишен.Да ги пришият към г-н Цветанов.По-има смисъл.

За какво са му тези служби,та ние нямаме армия,а от това което имаме половината е бременна.

Ефрейторе този не е чак толкова умен. Системата, в която жонглира е слабоумна. Под една шапка "Дирекция на КИС" и "Командване на КИС". И още редица примери за дублиращи, паразитиращи системи колкото щеш. Разбира се с измислени палиативни функции. Кадрови депа за съхранение на наши нискочели хора на тлъсти заплати. И пълна козметика, че там се върши нещо. Метлата играе при нуждите. Така е и в другите структури.

И какъв е планът ни за противодействие срещу дейността на ЦРУ, ГРУ, МИ6, немското и австрийското разузнаване?

Точно копие на плана за противодействие на ФСБ и СВР!

Това можел да го каже и на цигански.

Този закон за разузнаването е едно нескопосано недоносче. С него се цели не да се решават някакви проблеми а да се ИМИТИРА, че се върши нещо. Този министър е бог на номенклатурната бумащина "творена" от богоизбраните му хрантутници - писачи. Ако ги поставиш в една пазарна среда продукта, които ще създадат не струва и не би се продал за 20 стотинки. Много скъпо на бюджета струват такива хрантутници.

Ние, в къщи, първо метем, а после проветряваме! Това му е майката!

Каква отбрана, какво разузнаване, какви 5 лева?! То, вече няма българска държава, те цяло министерство държат на хранилката! България загуби в една подла икономическа и информационна война и вече я разпродават на парче, а външният министър я набутал в "общото" бъдеще на Турция.

Провежданите "реформи" са емблеми на кадровата корупция за изхвърляне на умните, способните, кадрите със собствено мнение, но без връзки. И уреждане на връзкарите, трапезните приятели, роднините, подмазвачите, интригантите, мушмороците. Това е реалността. Този човек е умен въжеиграч, но той е част от статуквото и част от играта. Партиен многобоец в името на лапачката, привилегиите и себеуреждането. Така е и с приближените му съветници. Министерството се тресе от дублиращи паразитни структури с наши люде на безумни заплати и привилегии.

Колкото и да ги проветряваш фекелиите вонят и тровят. Така е и в твоето ведомство. Нужно е изринване на наслоения пласт от нечистотии. Измитане, измиване и построянане върху новия фундамент на читави структури. Това сегашното какво е? А и за какво ние? Да им плащаме заплати, осигуровки, по 20 заплати компенсации, безплатни екстри и привилегии, пенсиониране по на 45 год. Назначаване на военни пенсионери по министерствата. Айде стига вече. Силовите структури са се превърнали в братовчедски дружества. Комбини, игри, далавери. Аман.

да

А каква е националната ни стратегия срещу колониалните олигархични политики на комитета на 300-те?

Преведено от герберастки, това ще рече, според минаващия на червено и блъскащ деца пуяк, че ще изгонят трезвомислещите хора от службите за сигурност и ще ги разсипят окончателно, за да не се разчува какви безобразия правят и да не се появяват повече неудобни флашки.

Аню лъже като казва: "Военна информация" е само едно звено в армията и въоръжените сили. То е само стратегическо, но има още оперативно, тактическо, така че не трябва да се отделят отделните звена и да преминават под различно подчинение, защото ще се наруши балансът на цялата система". В.Информация е подчинана пряко на министъра и няма НИЩО общо с Бълг. армия, камо ли пък да е в нейната структура. Оперативното и тактическото военно разузнаване са в армията, а ВИ обслужва пряко и само министъра на отбраната.

Атестирай си кадритер, в системата на МО . сред тях навярно има прекрасни -специалисти-платиим заслуженото даим порспиритет -сблъскайги с предизвикателстнвата на съвременния свят,сред тях има лидери и присвоводада-отговорноста,интеграцията със структорите на НАТО -ще покажат,че в България не живеят патки-И вие като РТС , специалист-техничар навярно, ще помогнете на тези,млади хора да продължат- усъвършенстването си, в новите-технологи-прилагани специфично в системите за сигорност и превенциял

КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН- ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ НЕУДОБНИТЕ,СВОБОДОМИСЛЕЩИТЕ,ХОРАТА СЪС СОБСТВЕНО МНЕНИЕ. ЩЕ ОСТАНАТ ПОСЛУШКОВЦИТЕ,МИШКИТЕ И ТЕЗИ ДЕТО ЗА ЧЕП НА КАЦАТА НЕ СТАВАТ. ТОВА ЩЕ Е РЕФОРМАТА СПОРЕД АНЬО ПУЯКА.

прав си , ама защо трябва да крещиш ! споко , и да викаш нищо няма да се промени !

Ами не се притеснявайте защото в скоро време ще ни се наложи да "проветрим държавата" от вас..Закона готов ама ще го отеглите за да видите накъде духа сега вятъра......Някой трябва да ги "координира" ама да не ги "управлява"..Как се координира нещо дето всеки си прави каквото реши че е необходимо...