Слух за пренасяне на пиротехника в автобуса на "Струма", Османи не потвърди

Сега не е време да се спекулира, коментира външният министър на Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Слух за пренасяне на пиротехника в автобуса на "Струма", Османи не потвърди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пиратки за Нова Година. Замислете се, това е знак. За който разбира. Не гърмете с този дяволски огън.

Всички милиционери се появиха по телевизиите. Вместо да стоят по храсталаците, трябваше да проверят още на границата, дали този автобус има право да продължи

действал е снайперист много дрога е имало возилото не е било проверявано на митницата спряло и след 5 мин тръгнало

му е на снайпериста да гори дрогата? Да не е някой Робин Худ?

В петък и събота могат да тарашат изоснови 50 автобуса с наши турци, а в понеделник пропускат в 21 часа автобус с деца и контрабандно гориво. Рашков, ако имаш съвест се гръмни собственоръчно!

ще стои до всеки един мързелив, или крадлив или лъжливи, а?

Taзи мантинела стои там около 14години в студ пек мраз и тъмнина, стотици хилиди са минали и никой не се е забивал в нея до сега . Няма как да се объркаш, ако си гледаш пътя и спазвщ знаците-минавал съм децетки пъти от там.Широкия път увлича и се кара с превишена скорост ,като на магистрала ,но не е !Човешка грешка! Факт.При този инцидент се говори само за пътищата .оставки ,как били кой бил ..и.тн.Най важния въпрос е какво да се направи за да се спазват знаците и да се кара с нормална скорост и дистанция! Действия по този въптос ще намалят смъртността по пътищата !

що сервилничите с тая черна лента? кога някоя друга държава обявява траур заради булгаристан? като загинаха онези българи в македония- макетата се радваха и празнуваха...ДВГНЧ

Даже няколко пъти разрушаваха паметната плоча-паметник!Вето до дупка!

Абсолютно си прав. Черна лента на страниците, черни дрехи на говорителките по телевизията, национален траур. Не го направиха когато стана трагедията с възрастните хора у нас, а вчера. Не го направиха и за стотиците жертви на пандемията. Бог да прости мъртвите и да пази живите.

Унищожено достойнството, така ще е !

Е и как може да знае въпросния Осман каква контрабанда са пренасяли от Турция албанците?

виновника е шофьора който е карал като луд този ковчег!

Лъже като северномакедонец.....Ама то с каквит отрепки (Заев Димитров) се събереш такъв ..... ставаш

вижте кой е вънкашен Буяр Османи, чизт македонец.. сега там албанците са над 52 процента скоро албания ще граничи с турция...както и румъния...

Така е ! Видял си това ,което всички са видяли! Ама цензурщата...... нали нови хора идат, нови поззиции..... умрех от смеп- оня папагал пелетека Драго обясняваше за 17 път как ще имаме ток без пари.... айде у лево ,ве малоумници!

Някой по-осведомен да знае дали когато се удавиха българите преди време в Охридското езеро, макетата са страдали толкова, дали са обявявали траур? В Обединенот Кралство като се задушиха 40тина мигранти преди година, нямаше траур. Превозвача и камиона си бяха бритиш, т.е. са имали повече за какво да се извиняват. Почваме да действаме като белите боклуци в САЩ които се извиняват че дишат въздуха и целуват краката на черните, че преди 200 години някой евреин е държал пра-пра-пра-пра-дядо му роб и го е направил от маймун - получовек. С тая криворазбрана толерастия много проблеми ще си навлечем

не хора свидетелстваха че е имало повсеместна радост та те се сдружиха с албанци и турци срещу булгаристан по всички линии са срещУ тяхните копелета още учат безплатно в булгаристан няма по гнусно от македонец

е за нашите старци, задушили се от пожар в старчески дом.

когато загинаха в камиона емигрантите, местните власти и обикновените граждани още на другия ден организираха мемориал в памет на загиналите, с поставяне на цветя, палене на свещи , послания за съпричастност към пострадалите семействата ..вдигна се врява до небесата за правата и експлоатацията на нелегалните емигранти.В допълнение, вече има поета отговорност под формата на ефективно влезли в сила присъди на британски граждани - на единият 20 години, на другия 27 години лишаване от свобода. ?Да виждаме някъде такова нещо за починалите хора в дома за възрастни или пък на тези от автобуса. Не, но за сметка на това виждаме как се публикуват жълто кафяви кадри на хората, когато са се качвали в автобуса, жълто -кафяви коментари на сульо и пульо кой бил виновен и караници в медиите кой бил строил този участък от магистралата.

има хора и нехора. Тези две групи са на Земята. И между тях има пропаст непреодолима.

У вас без война повече умрял от нас.

... Може би ! Обаче ... днес видях ясно видео от пътя - поставили са мантинела по средата на платното. Ако видиш мантинела и се движиш от дясно, естествено е да си помислиш, че това е мантинелата в ляво и да караш в дясно. Така горкият шофьор се е натресъл на мантинелата по средата на пътя и след това .... може да се търсят фойерверки и туби с бензин, причинили и пожар след катастрофата.

тази мантинела. Кой лежа, а не почисти светлините. Кой лежа, пуши и пи, а не сложи знака.

Махнете черната лента, че ще обидите правоверните бе, гяури с гяури.

Бегай си у турцията там да те уважават всеки ден по три пъти. Че явно без "уважение" се чувстваш терсене.

Какво да очакваш от шиптърските теропристи - липсват им гърмежите от войната. Пиротехниката трябва да бъде забранена и сериозно наказвана, най-малкото че реват за замърсяване и ни поскъпва всичко заради ограничаването на CO2, а се гърмят милиони тонове смръдливи пиратки и фишеци

Като е слух, защо го тиражирате, беееее, боклуци! Журоля, овча порода!

Всичко знаеха журналята и външните министерства за пожара в чехия, ама за автовуса под носа им нищо не знаят.

в траур сме за 47 загинали на магистралата и 9 в старчески дом но не сме в траур за 250 починали от корона вируса ? защо ????

Е как защо? Тия са само сухи съчки, с тях и без тях…

Едното е болест, другото инцидент. Чаткаш?

и в двата случая си умират хора

Напълно е възможно! Тия екскурзии на българи и македонци, до Турция, само името им е екскурзия. Това са пътувания за пазар! Идват празници, и "жътва" за продавачите на пиротехника.

Обаче Османи си трае, а не като някои уж българи, бързат да обвинят пътя!

Трябва да си лудо изчанчен за да взимаш пиротехника от Турция, след като България е залята с такава- /и двете и всички други са китайски./Лошото е друго! Рашков, Сарафов, журналисти, социо, полито и др. се правят на отнесени от вихъра и не искат да признаят,че вината е у всички пътищари и началниците им .... та нагоре и при " ръководството". Не е нужно да се правиш на детектив за да признаеш,че мантинелата е разпрала резервоари с гориво, много искри, запалване, претоварен със стоки включ. и зехтин автобус запалване и това е. Глей какви прости екземпляри са- Бил тръгнал пожара отпред.... а, ме тиквеници смотани! Двигателите на тези автобуси, тежкотоварни и т.н. са отзад и отпред няма какво да гори освен подпалените резервоари.Мантинелата е обръгнала, автобуса показва всиско, тия се правят на джанчета- Не можело да се гледа.... ми , бегайте от там лайняри смотани. Ще плащаме много и няма да изплатим мъката по изгубените хора! Тва е идстината ! Останалото е политика и малоумие!

Умник, автобуса е македонски, и през България транзит са минавали.

Ти си кръгъл сирак нали? Не се сещам за друго обяснение за липсата ти на маниери.

Ако турция не беше реагирала с нота, сега Рашков щеше да е проверил автобуса и да е иззел контрабандата! Добре беше тръгнал!

По сета тази " пиротехника " се нарича оръжие и боеприпаси ! За това предните шофьори са избягали !

Това се разбира веднага, ако е имало пиратки де. Толкова ли са зле следователите?

Най веоятно туби бензин или пиратки.От ония яките.Или и двете.

Май имаше един закон в наказателния кодекс за разпространяването на .... слухове.. Падението на журналистиката е тотално.

Слухове се разпространяват масово от т.нар. журналисти и до сега наказан няма.

Гробарят Бойко Рашков трябва да си ходи! Не друг, а той допусна този нелицензиран превоз на деца да премине границата след 21 часа, в нарушение на Закона за превозите.

Да, лично министърът е стоял на границата да пуска автобусите.... хайде малко по-сериозно. Отделно - това доколкото разбираме не е детска екскурзия, че да има ограничение за часовия пояс, а е нормална такава, за което не ми е известно да има ограничения да се кара по тъмно.

Рашков да не е Бог, за да спре всички гербарастки схеми? Дори Бог, е създал света за 7 дни. (отвратен съм от политическите кометари)

Аре стига с тоя герб и че си се насрал пак герб са ти виновни!