Случаят "Полфрийман" засегна личния живот на съдийка

Бивш адвокат на Монови е баща на дъщерята на Вероника Имова от ВСС

Обратно в новината

Коментари - Случаят "Полфрийман" засегна личния живот на съдийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо? Да не е спала с обвиняемия?

ДС се разправи с един човек, когото заклейми за съд. На тази държава 'и трябва лустрация на децата на ДС агентите.

Az искам да попитам, дали съдийката живее в ТОПЛОФИЦИРАН ИМОТ ОТ ИЩЦОВОТО ДРУЖЕСТВО ПО 400000 ДЕЛА СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ, ОПГ ТОПЛОФИКАЦИЯ?

Тук се играе една много мръсна игра.Явно че този Джок не е прибивавал случайно в България. Удар под кръста по достойнството на целият народ.Продажните съдии трябва да се дадат под съд и никога да не упражняват тази професия.Всякакви мърши като БХК и Свободна Европа да нямат думата когато става въпрос за национото ни достойнство.

ДЖОК ЛИ Е МОК ЛИ Е НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ Е ГЕРОЙ И Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН. И аз много се ядосах скоро като разбрах че го пускат но после се разбра че той изобщо не е виновен а ни внушаваха някакви лъжи

Тук се играе една много мръсна игра.Явно че този Джок не е прибивавал случайно в България. Удар под кръста по достойнството на целият народ.Продажните съдии трябва да се дадат под съд и никога да не упражняват тази професия.Всякакви мърши като БХК и Свободна Европа да нямат думата когато става въпрос за национото ни достойнство.

как само успяха да манипулират обществото и да окалят един наистина перфектен съдия и личност.............Защото ,ако всички в системата бяха като Калпакчиев нямаше да съществува изобщо "казуса КТБ", Пеевски,политици с по 10-ина апартамента у нас и в чужбина,имотни мафии , точене на ДДс и пр. и пр. А сега, крадецът вика дръжте крадеца...Със Всичкото съчувствие,което изпитвам към почерненото семейство,аз вярвам,че истината е тази,която е постановил съдия Калпакчиев.

Мръсник от класа е този калпак

Съгласна съм с Вас. Калпакчиев е един от малкото съдии които се бори с корупцията и много ясно че този случай беше удобен, за да го очернят, тъй лято са знаели, че той ще вземе справедливото решение, това което няма да се хареса на неграмотните и зомбирани!

место за спор няма, ... озверела банда тръгва да пребива сам човек, в борбата за живота си той вади нож и почва да мушка на посоки, ранява двама от нападащите го от които единия умира, кристално ясно е че е това е неизбежна самотбрана, ... но на Територията безусловно владе ДС-мафията която погазва закона за да си отмъсти за убития им копелдак, нападнатия тоест жертвата е изкарана виновна за това че се е защитавал докато са го били с юмруци и камъни, ... до тука всичко е разбираемо макар че не и приемливо, ... ЗЛОВЕЩОТО е ЗЛОБАТА на ЦЪРВУЛИТЕ към ЧУЖДЕНЕЦА!... за повече информация "Шосе Лондон - Калкута" Дончо Цончев

Тъжно е как най големите тарикати (членовете на ВСС са толкова прости, лишени от елементарен усет и способни да напишат подобни аматьорски излияния, които дори треторазряден юрист в нормална страна ще сметне за смехотворни). Нямаме дори мошенници вече които да могат да се оправят с едно Австралийско. ДС няма ли ресурс с по кадърни да запълни висшия съдебен съвет? Бай Ганьо се обръща в гроба.

какъв отвод ви гони бе, ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ дори и тези на хелзинския комитет

Ти да не си веспасиан ма шундо смотана?

Мутрунска Държава и мутреински СЪДОПРОЗВДСКВО, това е мнението на нормалните хора в Бългалрия, ако все още ги има ?. Вчера се разходих из Центъра,...заболя ме като видях на какво прилича творението на тази г-жа Фандъков-учителка и неразбираща от нищо дама, а пресата тръби, че 47% от гласувашите софиянци стоят зад нея.....но кои са тези 47%....?? най вече провинциалисти, дошли от селата да заемат места в разните фирми , подържащи ГЕРБ, защото само там се цени посредствеността, която уби България.

напълно съм съгласен, и за това е виновен бойко..

абе помните ли имаше един случай в студентски град групичка подпийнали агресивни младежи ритаха и пребиха до смърт едно момче Стоян Балатов се казваше който не е носил нож и не е бил способен да се защити срещу такива агресивни младежи ... е незная кво стана с убийците на Стоян но чвно тоя Джок е по-друг тип човек има нож и умее да се защитава и сега той е убиецът а не младежите от агитката . та мисълта ми е животът все пак е крехко нещо и кой кога се превръща в убиец нека съдът да реши това му е работата и да го реши обективно и професионално да си свърши работата

Разплитането на свинските черва започва. Слагайте маските, че вонята на шуро-баджанащината не се търпи. Ама как само ДС кадъра Христо Монов се е сетил да си вземе за адвокат мъжа на съдийката , а ? Психолог човек, няма шега с него.

аз също съм за обективен процес и следствието що не си е свършило работата и тея мангали защитаваните от Джок фантоми ли са ? а останалите свидетели що не ги е разпитало следствието и съдията що не се спазват всички процедури в демократична правова държава със работеща съдебна система защо някакви хора опитват да внушът кой е убиецът с големият нож даже ангел дажмбазки в сутрешен блок дрънка кой нормален човек бил имал нож оказа се че операторът си носи и някой си там в студиото ...ся че Джок е убил човек тоест че има убит човек и всичко сочи че Джок го е убил ама оставете тея неща на съдът да ги реши без да се напъвате да правите внушения щото подобна агитка има случай от ритане и блъскане на 1н повален на земята също да е убивала човек и кога и как се превръща в убиец оставете на съда и следствието да реши

и мария габриел живее на семейни начала с франсоа габриел. очевидно това е нещо нормално в шуро-баджанашкото ессср... защо е целият този шум от страна на медиините манипулатори?

Бате, ти малоумен ли си?

А стига ве, конфликт на интереси в нашата безпристрастна и справедлива съдебна система?! Невъзможно! Още малко и ще кажат, че и "двете каки" са виновни!

Нищо добро не може да се очаква от "Свободна Европа" - Европа все още я има, но не е свободна!!!!!!

България в Европа.

Теб не те притеснява как съдебните тела в България се уреждат по втория начин, ами това кой го е разгласил, а?

Прокурорско мислене...

Не сме разделени на 2, а сме за 100% задържане на убиеца. Ако беше българин в Австралия никой нямаше и да разбере . Ние каква категория хора сме за Европа, може би 4-та или 5-та.

Българите са 100% за обективен процес, който МУ Е БИЛ ОТКАЗАН! КЪДЕ СА КАДРИТЕ ОТ ДРУГИТЕ КАМЕРИ? НЯКОЙ Е БЪРЗАЛ ДА ПРИКЛЮЧИ ДЕЛОТО С ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА!

абе ти ся що се напъваш да задържаш убиеца немога да разбера - остави тея неща на съд следствие и там органи закво имаме държава закво плащаме данъци... . ний с теб сме форумни дърдорковци, а случаят не е толкова прост - още по сложен е станал откак се месят в него разни влиятелни типове и разни агитки дето се опитват да внушът кой е убиеца и кои са невинните хрисими жертви а то според историите в новините и черните хроники живота е крехко нещо и понякога убиец може да стане и някой от агитката докато рита или блъска с камъци падналият на земята ако няма нож да се защити примери в демократичната ни история бол - някви в студентски град пребиха до смърт паднал на земята 1н студент без нож и без агресорски данни да има момчето е ся тоя Джок си е друга бира човек явно ама кой убиец кой колко и какво наказание заслужава остави съдът да реши не се наемай с неща дето не ти е работа

А българските сестри от Либия кой ги спаси? Франция!

Лошо,Седларов,лошо !

България не е разделена на две , а 90% са против освобождението на Пол Фрийман ! Само 0,01 % са за такова освобождение !

Лайковете и сислайковете показват точно обратното

И кои са тези 90%? 5-6 трольовци като теб.

90% от хората са за обективно и безпристрастно разследване и ако се окаже, че човекът е лежал невинен 12 години в затвора да се потърси отговорност на тези които са причина за това. И не само на продажните съдии, прокурори, следователи, полицаи и свидетели, но и на тези които са оказали натиск за това.

може и да не заяга личния ти живот, но личния ти живот засяга това дело

за да се разбере в каква кочина са превърнали България. Имаше заснет случай когато мутра изпреварва с джип цяла колона, английски моторист тенсионер му прави забележка и мутрата го пребива. НИКОЙ ОТ КОЛОНАТА не се намесва. Случаят е заснет но НИКОЙ нр си направи труда да намери мутрата.

Личният живот на една съдийка застигна случаят "Полфрийман".

Aбе тоя соцопат още ли не е върнат в затвора? Той заслужава никога да не излезе на светло.

от ДС?

И какво е това СОЦОПАТ, Огняне? Май ти си соцглупак?!

С решение на Висшият съдебен съвет /Протокол № 37/29.09.2015 г./ от 1-ви октомври 2015 година се въведе в експлоатация Централизирана система за разпределение на делата във всички съдилища в Република България. ДО ТОГАВА ДЕЛАТА СА ПУСКАНИ НА "НАШИ"СЪДИЙКИ!

Добро утро , Schilo е заспал по някое време, приятелите на Монев са го сменили. Виждат се откровени лъжи по- долу. Този човек е невинен и наистина ще се окаже човек на 2019, примерно. Нито е ръгал някой с нож в Австралия,нито раната на Монов е в гърба и т.н , да не говорим, че кръвнина от 400 К за България е прецедент, кажете едно дело с присъдена подобна кръвнина. Истинските престъпници са на свобода.

Тия от "Свободна Европа", са егати извратеняците! Ако те си живеят "на семейни начала" или "фактически съжителства" с бившите си съпрузи и съпружки, и съдят по себе си, значи освен, че са извратеняци, имат психически и ментални отклонения...

В страна без закони няма закононарушители .......

Напротив има закони-въпросът е, че се прилагат избирателно спрямо човека.

"Българският" съд "независим", ама от народа, държавата, закона, справедливостта. Зависим, от спонсорите си "Америка за България", "Отворено общество"..., които са привели 33млн. на съдии, адвокати и "експерти"... основно за обучение в "толерантност" към престъпниците и нетолерантност към мирните граждани.

А в Америка е точно обратното- затвор по 200 години и не признават геноцида над индианците...

И къде е този ром който е защитавал Полфрийман?!

ЕЙ, нашите сестри в Египет виновни ли бяха. Ама с ръка сърцето, като гледате българското здравеопзване и хигиена....

Египет?

Либия.

Този кото изкорми още някой след като го пуснат, нашенския слугинаж ще се чуди как да замаже нещата. Щом и в Австралия вече е ръгал с ножа, пак ще направи някоя глупост.

Австралия е най-мирната страна в света. Не ми се мисли ако тази супер мощна страна, леко ни се намръши какво ще стане. Особено покрай този Брекзит Кралицата както най-вероятно е изнервена. Между другото България не е по - важна от Сирия, Либия и Египет, така че ако тук не се спазва принципа на разделението на властите не ни чака нишо по - различно. Да не говорим за Израел, който въобще не харесва някой да защитава нацисти.

Най-много да ни се намръщят за това, че пускаме на свобода индивид, който и там е бил замесен в свади с ножове. Ама то шило в торба стои ли... да си го прибират, няма какво ние да го храним с нашите данъци!

С тази статия се приркива, че съдията който може би е произнесъл присъдата като първа инстанция май е Георги Колев- бивш следовател и прокурор, издиган с асансьор по стълбицата на съдебната йерархия. Интересно освен него колко други куки има в съдебните състави, които са се произнасяли по случая? Що се отнася до съдийката от съдийската квота на ВСС ето какво: Много адвокати се вълнуват от своите казуси, особено по наказателни дела, някои пренасят този товар у дома и си разказват каквото знаят. Явно е, че Вероника Имова знае факти, които никой друг не знае, но колко са истина е трудно да се установи, защото това е версия на пострадалите. Те също не са били на мястото на престъплението. На тях някой им е разказвал и нищо чудно да ги е лъгал. А се вижда, че лъжите са цяла съдебна палата. Живяла на семейни начала с Пеню Грозев има дете от него, но е съставила своето убеждение, по времето , когато е живяла с него. По никакъв начин не може да заблуди обществото, че веднъж съставила мнение по казуса днес е безпристрастна. Освен това дали несправедливо, или не, първоначално Грозев и е разказвал за случая и тя нарича ДжП по обиден начин.

адвокатите настояват за излежаване на цялата присъда. тя отсъжда предсрочно пускане. къде е зависимостта? само аз ли не разбирам, че деиствията и са точно противоположни на очакваното?!

Кой каза черва, свински?

Имова да лежи 20 години в затвора!

БХК са педали !

БХК избра Калпакчиев за Човек на годината в България !?!? БХК предложи Джок Изкормвача Полфриман за Човек на Годината ..също!?! Силно Положителна Препоръка за Джок Изкормвача Полфриман ...е Основният Коз на Калпакчиев да Освободи ...Убиеца !! ... Пълно сто процентово ЗАДКУЛИСИЕ !! ... Тези които реват срещу Задкулисието.. ..го Създават !!

Да ама съдиите получили парични награди от БХК нямат конфликт на интереси... защото решенията им по делото съвпадат с политиката на БХК;)

Чета и се чудя защо се вдигна толкова шум за този случай!?

гешев, разбира се

Едно не мога да разбера.. Този съдия след като твърди,че не е зависим...защо не е споменала за тези обстоятелства.. Преди да вземе участие е делото,а сега след като я разкриха се оправдава.

Направили са го. Мъжът и се отказва и не е адвокат на родителите на жертвата. Жертвата е убития ... ако не схващате. Въпрос, Вие от педалите ли сте?

майка ти е комунде :))

Ми тя не знаела,че адвоката по делото я оножда,щото е било на тъмно- не онождането, делото. Иска да каже,че макар да са едно интимно цело, това не може да повлияе на обективността й.Четиво за наивници!

Ако сте чели преди да пишете ще разберете, че според статията мъжът и се отказва и не е адвокат на родителите на ЖЕРТВАТА.

"...на убитото момче ...на пострадалото семейство ...на жертвата" - да й пикая на дипломата на тая "съдийка" - това в едно изречение да събереш толкова популизми, аман от "безпристрастни" червени продажници, зарад такива като тази не можем да влезем в Шенген вече не знам коя година, къде гледа тоз Бойко, абе построй един нов затвор и ги вкарай всичките там бе, и до една година ще сме и в Шенген и в Еврозоната!!!

Какъв Шенген, какви европейци, какви 5 лева - на Европа и трябваме само и единствено за заден двор и за да се огради от руско влияние.

Ами има убито момче - жертва , има и осъден престъпник на три инстанции .. кво пищиш като анархокомунист на гейпард ?

Бащата на лелята на мъжа на братовчедка на първия адвокат на жертвата...така звучи нескопосания опит на "свобободна" европа за оправдаване на безобразието на Калпавия.

Абе коментатори, прочетохте ли целия текст или само до 6 изречение?

Тази съдийка живеела на семейни начала с близък до Монов и затова била зависима,а тези които не живеят на семейни начала,не са.Има много видове зависимости и скритите такива са най-опасни.

И после БХК не били педали.

Максим Стависки е на свобода след като причини смърт и трайно физическо и ментално увреждане на втори човек след доказано шофиране в нетрезво състояние и с превишена скорост. След този уникален случай всеки трябва да е невинен по презумпция. И точно тази съдебна система иска да ме убеди, че човек излежал ефективно 12 години за убийство при недоказани обстоятелства, трябва да се върне в затвора и няма право на помилване (каквото му се полага по закон). И всичко това на фона на възраждаща се престъпност и чувство за безнаказаност в криминалния контингент. Уморен съм от статии и репортажи по телевизията, където винаги присъстват изречения от рода на: " извършителя на престъплението е известен на съда и полицията". Като е известен какво прави на свобода?!

Ако бяха го пуснали преди 12 годи да си ходи за Австралия друга песен щяхте да пеете. И пак подкупния съд и политици и ЕС и САЩ и марсиянците щяха да са виновни. Вечно недоволният българин е най- досадното нещо.

Аз вярвам, че тая че отсъди според закона. Т.е. няма да даде ход на дело и Джок ще си ходи

Преди 11 години защитавал Монов! Но това е точно по време на делото.

Продължавай с математиката! Преди 11 години. И е бич адвокат на 3 гледания на първа инстанция. После е друг адвокат. А тя даже е разведена. Преди 8 години. Това ли и е обвързването? Че то като знам как се случват разводите, даже обратно ще стане - на пук ще отсъди против него.

,,НЕЗАВИСИМО ЛИ Е ПРАВОСЪДИЕТО В БГ????????? Да ама НАДАЛИ.......