Словения съобщи за първи случай на маймунска шарка

СЗО отбеляза сексуалният контакт като отклонение от типичния модел на разпространение на болестта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама ви проста . Предният път беш уж от мач , сега пък масови сбирки . Изтещялки мръсни . Да пукнете дано.

Новият СПИН...ще плъзне и сред хетеросексуалните.

Мангъров нали каза, че шансът да се хване тази шарка биш като онзи да станеш милионер от тотото? Е, Мангъров, в Европа вече има 80 заразени. Има ли 80 тотомилионера?

Има 80 яки педераса върнали се от садо-мазо оргиите в Брюксел и Канарите които си организират редовно онези с нестандартна сексуална ориентация и които Истанбулската Конвенция и целия западен свят пази и толерира като нова ценност и свобода. Яко са се плющяли на Канарите и в Брюксел с африканските чепове и ... няма нужда да обяснявам.

Мангъра говори за нормални обстоятелства. Нали се сещаш, че ако пЛандемиците искат да правят пЛандемия №2, ще промененят характеристките на вируса?

Тия на маймуни ни направиха бе! Да живеят западните ценности

Само следете, кои държави първи обяняват и ще разберете ,кой ближе задници.

Гурото на ковидарите Георги Маринов, сега е сменил плочата и ги облъчва с Маймунската шарка. Според него трябвала всеобща ваксинация плюс свирепа карантина срещу шарката. Ето това е целта на мероприятието.

Не дискриминирам никога, но нека се позамислят членовете на LGBT общността, какво се опитва да им каже природата с всичко това, дали е нормално, това което правят?

Ето сега след Ковида ,който мореше повече баби, ние ваксинираните против едра шарка пък,ще сме по- добре.

Изгледайте това видео на англичанин с bluetoth сканиращо приложение хваща сигнали от убитите ваксинирани с ковид инжекциите за чипиране....над 30 погребани излъчват блутут...сигналът се потвърждава, че идва отдолу от гроба, като се покрие телефона с фарадеева мрежа със заземяващ я край...непременно го гледайте това видео с този експеримент....

Бягай на 4 километър...

Внасяите още африкански маймуни в Европа,пък после се чудете от къде идва маймунската шарка

П*едалите да спрат безразборно да си ровят по дупките по партита.

В смисъл на идиот за чипиране и елиминиране

аман от тия зоофили.

Тези боклуци подготвят нещо. Засега пипат лекичко да видят дали плебса се е отърсил от ковида. Ако хване дикиш до есента сме сготвени.

Явно има далавера за някои от боклуците: https://www.naturalnews.com/2022-05-23-government-buys-monkeypox-vaccines-fauci-backed-company.html

Дано кмета на Симитли не е бил на рейв парти, че Баце го закъсА.. :))

И в същото време ви пишат, че има в Англия дете с тая шарка в интензивното ....правят ви на идиоти, каквито сте....айде избийте се, щото локдаунът няма да е само за педерасите

Ако не подготвяха нещо, нямаше СЗО да е "загрижено" и разпространението на вируса да е "необичайно".

Бил Гей преди няколко месеца: “Добре, ами в случай че биотерорист донесе едра шарка на 10 летища? Знаете ли, по какъв начин би реагирал светът на това?”....

Сега пак някой да “потвърди” “нормалността” на пол извън познатите два. Бог създаде мъжа и жената! Преди природата да потвърди това по всякакъв начин, време е т.н. Човек да го разбере. Ако някой се чувства нещо друго, означава нужда от лечение, приемане и осъзнаване на това, което Е.

Борката Джонсън бил ли е на партито?

Започва световното преброяване на педалите

Хайде затваряй пак цяла Европа по къщите.... дебилното СЗО слуша и изпълнява заповедите на алчните изроди отвъд океана.

Аха. Ся пък било отклонение. Ми карантинирайте всички педерасти и ни оставете да си оивеем. Ковида беше расист - убиваше най-много черни, индийци и жълти. Сега маймунската шарка е хомофоб. Така природата отвръща на BLM и гей парадите.

Хахаха, не е точно така. Но забавно си го написала

Бе то много професори изпляцаха маса глупости за ковида, които също не бяха точно така. Но в общи линии аз съм права. Нищо, че звучи като да се бъзикам. Съвсем сериозно си говоря :)

Айде стига с тази природа! Да вземем да отдадем слава на Бога, нашият създател!! Иначе, като заместим думата природа с Бог си напълно прав(а).

Бил Гей няма ли си друга работа?

Няма, той се пенсионира от Майкрософт преди години!

И в България от няколко месеца има 1 случай и той е известен. Казва се про100 Киро; доказан измамник, психично болен - психопат с мания за величие, патологичен лъжец и некадърен хвалипръцко. /известен в политическите среди на Европа, като - балканският шут на Байдън/

Пландемия номер 2. Готвят ли ни по-висока смъртност? Гейтс обеща.

На тези рейв партита имало ли е много евродепутати и представители на ЕК? :)))

Не, само копейкин е заснет заедно с фигураста и янев да целуват п_утлера

Питай испанците, Канарските острови са техни!

На ви сега едни санкции.