Словакия заяви, че тестваните в Унгария дози "Спутник V" са задоволителни

Братислава продължава да обсъжда с Русия въпроса за евентуалното използване на ваксината

Обратно в новината

Коментари - Словакия заяви, че тестваните в Унгария дози "Спутник V" са задоволителни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли смисъл да говорим за руската ,,ваксина”? И врабчетата разбраха, че не е никаква ваксина, а политическа лъжа.

Бразилия я отказа на база на предоставените данни от самите руснаци. Аденовируса може да се репликира, което е недопустимо за ваксина. Отделно, че информацията от руснаците се изчерпва с няколко десетки страници, което е прецедент в световната практика. Страшно убава ваксина. Даже и Путин не можа да си признае, че се ваксинира с друга ваксина.

Бразилски щати Пренебрегнаха политическото блокиране на Спутник В от Агенцията им по лекарствата , и Закупиха 35 милиона Спутник В. Бразилската агенция по лекарствата отговори,че Не Е Правила никакви Изследвания на руската Спутник В...когато не попитана! Прегледали документите и решили...? Голяма Бразилска фармацевтична компания ,преди два дни започна Производство на руската Спутник В за вътрешния и външния пазар. САЩ и ЕС ...по чисто Политически причини Натискат Зависими от тях държави да Не Купуват Спутник В ! Въпреки огромната нужда и недостиг от ваксини!!

Пълни лъжи. Ето истинския текст от бразилското здравен орган от 7 май. Anvisa informa que forneceu aos estados importadores solicitantes cópia dos documentos e referências técnicas que subsidiaram a decisão da Diretoria Colegiada (Dicol) referente à não autorização da importação da vacina Sputnik V, ocorrida na 7ª Reunião Extraordinária Pública da Dicol, em 26/4. Quanto aos novos documentos (total de três) protocolados pelos estados da Bahia, Maranhão e Sergipe, a partir dos quais solicitaram nova manifestação da Anvisa, a Agência comunicou nesta sexta-feira (7/5) que os pleitos foram recepcionados como novos pedidos de importação, tendo como marco inicial o dia do protocolo, 29/4. Após avaliação, verificou-se que os novos documentos apresentados não cumprem o requisito alusivo à apresentação do relatório técnico de análise da autoridade sanitária estrangeira, conforme disposto pelo § 3º do art. 16 da Lei 14.124/2021. Em razão disso, os estados foram comunicados que os processos seguem em diligência até que os esclarecimentos necessários sejam capazes de subsidiar a análise dos pedidos de importação. Nos termos da Lei 14.124/21, a Anvisa possui 30 dias para emissão de parecer e decisão sobre os pedidos. А ето и превода Anvisa информира, че е предоставила на молещите държави вносители копие от документите и техническите справки, подкрепящи решението на колегиалния съвет (Dicol) относно неразрешаването на вноса на ваксината Sputnik V, което се проведе на 7-ми специален публичен Среща на Дикол, на 26.04. Що се отнася до новите документи (общо три), подадени от щатите Bahia, Maranhão и Sergipe, от които те поискаха нова проява от Anvisa, Агенцията съобщи в петък (7/5), че исканията са получени като нови искания за внос, като начална точка е денят на протокола, 4/29. След оценка беше установено, че представените нови документи не отговарят на изискването, отнасящо се до представянето на доклада за технически анализ от чуждестранния здравен орган, както е предвидено в § 3 на чл. 16 от Закон 14.124 / 2021. В резултат на това държавите са информирани, че процесите продължават да извършват надлежна проверка, докато необходимите разяснения не могат да субсидират анализа на поръчките за внос. Така че си руски лъжец и гъзолизник.

Те и чехите така ебаваха отначало рашките и накрая се видя как им го забиха до корен та що словаците да се не доизгаврят с рашките :)))

Айде пак ни кръщавате... В края на Април Словашкият институт по лекарствени средства заяви че в доставените в Словакия бройки от руската ваксина има производствени "остатъци", което било в разрез с евроизискванията, но послужи като повод предишния министър-председател да си подаде остваката. Горе долу същият мотив изтъкнаха и бразилските доктори... След кратки разговори проби от въпросните партиди бяха изпратени за проверка в лаборатирии, които и двете спорещи страни смятат за надеждни. Е, сега унгарците просто казват че словаците са се пообъркали и дадените им от словаците проби задоволяват изискванията на ЕМА. А бразилците решиха да преосмислят решението си след като руснаците заплашиха със съд докторите които им спряха ваксината.

за говорител на ЕМА! Я ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ТУК!

Това какво ще рече? Че не става, ама айде пък сега - дай да не обидим съветските другари?

На новоговор ще рече, че ваксината няма проблем и, че словаците са се опиталия да я окалят без да имат и най-малко основание за това.

Точно това ще означава! Ха-ха! Означава, че дори и тези изследвания не са успели да ги убедят в качеството и на изработка в завода-производител. Де ви намират такива.

Задоволително ми звучи като "среден" (3),айде макс. "добър" (4).

Ясно е с каква цел се полва подобно провокативно манипулиращо заглавие. Пробите са показали, че съдържанието което е изследвано отговаря на заявените характеристики. Точка. От тук нататът всичко е евтина пропаганда.

словакия заявила, че ...в унгария.... стига бе!!! а унгария кво заяви щото орбан се ваксинира публично, ама не със спутничката!

След спутник се зарази втори път

Съветските тролове искат и ние да се ваксинираме с путинова ваксина. Нема да им се получи. Аз вече се ваксинирах с Модерна.

Най лошия избор братчет . щети трябва и трета доза. Да си жи жив и здрав!

е, и? Дори да го напишеш още 1000 пъти, не можеш да промениш факта, че Спутник V e най-добрата и ефикасна васкина срещу Ковид 19 за момента.

И кой го казва освен руснаците? Никой. Така че, леко с партенките.

Дпутник никога не е била най добрата ваксина освен в бляновете на русофилите и Путин. Това е векторна ваксина със силно непостоянно качество със жив и активен вектор което за всеки разбиращ малко Орешарски вирусология просто значи че има голяма вероятност за мутация и де факто създаване на версия на ковид. Изобщо изостанала р@бота и гръмка пропаганда.

Как задоволителни! Тук руските слуги оквичаха света, че това било най=добрата ваксина! Хи Хи Хи

А ние в Разград кога?

Ива Митева, вашият човек във властта

Защо "вашият" - ти не си ли българин?

Тя е избрана от онзи МИР, това май иска да каже човекът

Бразилците тези дни започват да я произвеждат - уж само за износ ...

Бразилците я отказаха категорично. Аденовируса има възможност да се репликира, което е недопустимо за ваксина.

Лъжа. Бразилия е отказа и никакво производство не се очаква. Решението е от 7 май. Прочети сайта на бразилското здравно министерство. Ау ама е на португалски вай... е като не знаеш езици...

Да кажат, че не ставала, при условие че самите те я ползват. Те да няма да си направят харакири

ruskite bolni ot k19 vaksinirani sas supnik sa bezsmartni.

Това заглавие, все едно някой го задоволяват сексуално!

Вече има толкова много ефективни ваксини, какво ни пука за проблемите на руската ваксина?! Кога и бразилците ще изпращат проби в Унгария?!?!

Руската ваксина няма проблеми, защото до момента се е показала като най-ефективната, с най-малко странчни ефекти. Проблеми имат потурнаците като, които на всяка цена трябва да я окалят като храчайки се върху истината и фактите.