Словакия гласува за спасителния фонд до дни

В близките дни Словакия ще проведе повторно гласуване за антикризисния план за еврозоната. Лидерите на управляващите партии преговарят с опозицията за нов вот.

Обратно в новината

Коментари - Словакия гласува за спасителния фонд до дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласуване до дупка, докато се намерят 50% +1 продажни политици да подкрепят мнението на Hачалника. Хайде Европо -- дружно към поробване. Трябва да е ясно кой командва Euro -- Deutschland ueber alle!

Научи да пишеш на български, преди да правиш опити да пишеш на немски, спамер неграмотен!

Не мога да разбера тези идиоти от Брюксел.За тях неможе да съществува обратно мнение на тяхното и ако една държава не е съгласна с нещо веднага упражняват натиск докато не стане на тяхното.И словаците ме радваха досега,че се опъваха на неофашистите от Брюксел,но сега май ще гласуват за промените.Как така става едни и същи депутати веднъж гласуват "против",а след няколко дена се очаква обратен вот.И тази мръсница Меркел плачеше,че еврото е надценено спрямо долара и износът им не върви,а сега казва "Еврото ще бъде винаги силно".Иди,че ги разбери какво всъщност искат тези идиоти.

Наследниците на хитрия и коварен Одисей отново измамиха Европа и поставиха на колене всички новоприети държави да работят за тях. Мързеливите и разплути хитреци отново искат да продължат безкрайния си купон и безкрайните пиршества, а когато им свършиха парите, обвиняват за това Европа и Европ. съюз! Ние българите-будали се хвалим, че сме имали финансова дисциплина на гладен корем! Кога ще се осъзнаят тъпаците и ще отхвърлим европейските догми и "благоденствие"! По-добре щяхме да сме, ако бяхме в Съюза на Независимите Държави (СНД), отколкото сега в Европейския съюз!

Прав/а си! Ама седерастчетата и реститутите като чуят Русия и треска ги тресе. И подскокоросаха и нормалните хора. И ето ни сега - роби на тлъстите свини на Запад.

той може и да е прав, но ти не си. да бяхте изградили малко по-човешка система, с поне малко право на избор. да не бяхте отнемали собствеността на хората. да не бяхте забранявали частната инициатива (освен за ''наши'' хора). да не бяхте ни държали затворени като говеда в кошара. да не бяхте ни тормозили с тъпите ви лагери. да не бяхте ни промивали главите с партията, та партията. както тоталитаризмът, така и това сега са резултат от крайности. не съм забелязала някой от западна европа да е недоволен, че се е родил там. а отрочетата на другарите ти са точно там, и в сащ. извинявай, ама....много противоречия нещо....

Ого знае много! Много е учен! Той ходеше на училище с бесеперасчетата и приватизаторките- компаньонки от партията с голямо "П"! Много обичаше учението и като стигна до седми клас, не искаше за нищо на света да го напусне и престоя цели три години, за да докаже любовта си към науката, този олигофрен!

Не съм очаквал че един ден, след столетия, Олигофрени(ОлиГофРен) ще защитават моята кауза и страната на Съветите, където моето учение доби материален израз и после, заради такива като него, се изгуби завинаги!

Има много важен технологичен фактор- контрол на съзнанието, които се постига с ново развитие в конвергентните техологии. Проверете изградените за целтта мрежи в Европа и САЩ (Тетра например, но може да е и комерсиална) и импланти от лекари и зъболекари на малки предаватели на вълни. Това което мога да твърдя е, че и в България има такава мрежа и хора с импланти, моного от които важни политици, експерти и бизнесмени. Страната се контролира от външни служби и бизнес. Това се отнася и за БНБ. Като служител там, за кратко, са ми предлагали подкуп и отправяли заплахи чрез конвергентни технологии с твърдението, че "банките са твърде големи, за да се регулират". Може да се предполага, че умишлено са раздавани кредити на ниски цени с идеята да се повишат след време. link

ЕС е пълна порнографи. Ако някай си позволи да изрази мнението на народа веднага се запява гадната песен "Вие сте нефелни", айде сега го гласувайте пак ама тоя път да е ДА. Така стана и с Ирландия. Не искам да съм част от такъв Евро съюз. Дано по-скоро да се разпадне този неофашистки съюз. На негово място да изградим истински ЕС на националните държави, а не на сегашните подлоги.

В Словакия отново комунисти ще управляват. Цяла Европа се социализира.

Ти пък какви впечатления имаш от Словакия та дрънкаш!? Аман от кухи всезнайковци!

явно ще ни се наложи така да си стегнем коланите, че да си прекършим и гръбначния стълб.Гърците ще излязат пак много по-умни от нас.