17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следиме ви простотията дето публикувате, е така за пиниз и да се посмеем

Следим единствено прогнозата за времето, за да знаем кога ще вали и кога ще пече, та да се облечем подходящо, когато сме навън! Доволни ли сте?

....ха...ха...Че то другите се натискат да купят и произвеждат ,Спутника,. ....ха..ха.. с.Путник .....

Следим ги още как. След 20 март положението ще е страшно.

Секой тъпигьоз дето страда от синдром на намалено внимание се натъманява в телевизора и почва да дава прогнози. Така безполезната твар се чувства полезна и обгрижена.

А до април направо извънредно!

следя изказванията на вирусолози и инфекционисти за математическите модели в теоретичната математика !!много разбират !!

Да. И ги сравнявам с тези на Баба Ванга. Засега тя печели и то убедително. Мисля да започна да сравнявам и с числата изтеглени от тотализатора.

Мамичката им мошеници долна.

Винаги съм вярвал, че с болестите се занимават лекарите, а не математиците ....

Прогнозата на математиците е точна. Пргнозата на лекарите е направена чрез математическата прогноза.

Аз не се интересувам от статии с мнението на математиците за по-нататъшното развитие на коронавируса, а идвам направо и чета какво казват пи-човете тука, те са по-забавни. А що се отнася до математика, през моето следване във ВМЕИ взех 4 семестъра висша математика барабар с теория на вероятностите, после извън България учих статистика, но предпочитам да чета тука мнения на честни хора, а и освен това, те са забавни.

Не разбира се, Витанов е олигофрен който хвърля боб

местя си го от единия крачол в другия....

Следя, как онзи от БАН смени тенсиката на Pink Floyd с опъпрано сако, авно не му стига математическия мозък за колко да се продава, когато има назначение от ГЕРБ за точно определена прогноза.

И сред т.н. математици има много боклук от типа Мангър. Докато един говори точно и премерено, набързо се появиха по екраните двама даскали по математика , които напоително ни заливат със своите 'изчисления'. И те математици, които целия си животец ще правят едно и също, да доказват Питагоровата теорема пред шепа опулени дечица. Но така е , когато егото е далеч над възможностите , за да те забележат става с много плямпане. Идеален материал за медиите да си запълнят тъпите предавания.

Когато публикуват целия модел и данните, на които е стъпил, тогава ще има смисъл да се следи.

Не следя, каквото има да стане - става. Миналият уикенд не мигнах цяла нощ, защото се притесних за майка ми в Германия. Много от колегите й се бяха разболяли едновременно от ковид. Добре,че имах хапче лексотан..щях да се побъркам от тревоги.

Следя всички прогнози и признавам, че съм уплашена. Ако спешно не бъдат взети истински мерки, нещата ще станат много, мнгого страшни!

Егати математиците. Да не говорим за тези от НОЩ, като Ангел Кунчев. Че евреите казаха преди, че Пфайзер е 94% ефективен и той го цепна на половината и каза, че първата доза действа 40-50%. Което ако се замислиш, е комично изказване. ;) Че ако ваксинират 100 човека и ефективността е 50%, то имунизирани ще са 50. А на втора доза имунизираните не ни интересуват и ще има чисто математически, без взимане на други фактори, 50% на останалите 50 човека или 25 човека. Или сумарно от 50% на 1 доза, скача на 75% ефективност от 2 дози. Това теоретично, без други ефекти. Кунчев цепна у средата 94% и го обявява. НОЩ се издъниха около 10 пъти дори математически. Елементарни неща не могат да преценят. Точно заради подобно нещо, не предвидиха, че ще има дупка между извънредното положение и "епидемичната обстановка" и сега във всяка здравна заповед лъжат от кога е решението на което се основават, че било от 14 май 2020г., а тогава няма събиране на министерски съвет. Решаваха петък следобед към вечер, че трябвало разрешителни от работодател да ходиш в друго населено място и кога какъв формуляр ще им издадат? Пълно е с недомислици.

за зайци. Първо малко ТТД - бременност 1 месец - котило около десет зайчета. Нека са десет - достигане на полова зрялост на зайците 2 месеца. В една гора има а двойки заека, да кажем 10. Да се състави математически модел за броя зайци в течение на времето. На всеки два месеца имаме ново котило. Ако родителите са X то зайчетата са X*10р общо геометрична прогресия с фактор 11. Тоест грубо казано на всеки два месеца броят на зайците в гората се удесетворява. Ако започнем с десет заека в гората, след година ще имаме 6 поколения, тоест 1 милион заека в гората. Сега ми намерете гора с един милион заека :) че данните за зайците са взети от зоотехнически сайтове

Само анти септичен лубрикант и латексов предпазител нахлузен на главата, ще ти осигури "Вечен живот"

Смъртността уж от ковида (реално лъжа), бил на средни години 72 години. Умирали повече мъже. Средната смъртност на мъжете в България е на по-ниски години. 2019г. умира 1 на 64.3 човека. 2020 ще е още много по-зле, но не казват от какво. Пъти повече над лъганото за ковида. Което е реално починали по всякакви причини, при които са отчели ковида, може и грешно. А при повечето със сигурност с 0 значение. Повечето със сърдечни проблеми от което си умират около 70 хиляди в България на година. Трябва да се изследва пика на смъртност накрая на предната година. Влияеше включително студа тогава, но може и от лекарства, нелечение и други ефекти от мерките на НОЩ.

Супер прогнози. Утре да включите синоптичките и врачките, че и те нещо заслабнали ми изглеждат.

австралия е 'гората' , не с няколко милиона ами със стотина милиона зайци. ако нямаше мерки за контрол на полулацията щяха да са милиарди

Ангел Кратунчев: "Под 10% от заразените се разболяват". Оттук нататък математиката става не точна наука, а стъкмистика. Друг е въпросът, че нито нощниците, нито пишман математиците, нито тиквите от правителството имат представа колко хора реално са заразени и колко от заразените реално са болни. Т.е. всички математически модели почиват на неверни данни и повече приличат на гадаене на боб или карти Таро. Но, въпреки това, главната цел на управляващите е постигната - материалът е стресиран и ошашавят!

Вече всички сме наясно за себе си дали да се ваксинираме. Въпросът обаче е в това че за огромния брой възрастни хора и хронично болни ваксини не са осигурени. Да пускаш "зелени коридори" когато не си защитил възрастните които чакат в листите на личните лекари ми се струва абсолютно неприемливо. Никой в целия ЕС не постъпва така.

Как да вярваме на тези сметачи, след като, ако извършите едно сложно действие от висшата математика - наречено "събиране" ще установите, че за последните пет месеца броят на оздравелите е по-голям от броя на заразените? И това е по официални данни от сайта на МЗ!

След като математиците ще лекуват хора, като ме заболи нещо ще се обърна към Математическия факултет , а не към лекарите.

Да познаваха нещо да ги следя, ама като са свободни съчинения по картинка как да им вярва човек. Банда мизерстващи математици, които са тотално зависими от държавната издръжка. Ако им каже боко ще обявят че от утре свършва пандемията.

И без да следя прогнозите знам, днес ще вали дъжд, а по високите места и сняг!

Все пак бяха прави всеки път и друг е въпросът, че на много хора не им е удобно или не искат да слушат истината реалността. Политически платени мишки сте вие и писукате във форума и сте толкоз досадни, че чак нормалните хора ги няма тук заради вас.

Дали следя комиците от БАН? Тази година няма други грипове - всичко е Корона защото останалите са политически неудобни. Няма пневмония - всички останали болести замряха. За какво да ги следя тогава? Смешките им вече не са и смешни! Нищо не могат да предвидят дори и да искат т.к. дуржавата се управлява с думата на Боко - в зависимост до коя страница на Винету е стигнал, какво е сънувал и какво са му казали строителите на поредната магистрала.

Не следя прогнозите на математиците. Защото прогнозите на врачките от Женския пазар в София, са по-точни!

И бебетата вече знаят каква е истината и колко много лъжи и манипулации се сипят всеки божи ден.

"matematicite" sa slugi na rejima

щом им видя мутрите по телевизията- сменям канала. Писна ми от платени идиоти .

Следите ли прогнозите на математиците за COVID 19? Това е като да следиш прогнозата за времето. Вярна е до момента, в която излезе. Всяка една стотна след това е неточна. Изключително много неточности има в една таква прогноза. Не се знае фалшиво полужителните, нито се знае колко са загинали от ковид, а не с ковид. Безмислвно е.

Математиците нямат работа в управлението на кризата, не разбират нищо от вируси, инфекции и ваксини. Щом математици почнаха да се изказват положението е трагично! Нищо не познават в прогнозите си и е редно да бъдат съдени, заедно с незаконни лица в щабове и компанията им! Членове 326 от Нк ги очакват!

Има един издухан доцент - математик от НБУ, дето съм попадал 2-3 пъти на негово мнение/ анализ за разпространението на COVID. Не му помня името, не ми се търси сега. Но искам да отбележа, че неговите анализи бяха напълно пристрастни, изсмукани от пръстите, нелогични, базиращи се на неясно как събрани манипулирани данни от неточни тестове и нарочно изопачени резултати за починали хора. Е те те на тоя и на други подобни пишман математици няма нужда да им следя прогнозите. Ромката дето хвърля на боб/гледа в кристалното кълбо ще ти направи по- достоверен анализ от тези математици.

...... не са верни. През лятото този Витанов се кълнеше, че през ноември 2020 г. ще има 10 хил. умрели и тотално не позна.

Тези математици са прости продажници, жадни за пари и слава. Звучат много неубедително и нямат елементарен морал. Единият се разпени, че тези, които карали леко, да не се чувстват спокойни, защото той научил за един млад човек, който изкарал леко ковида и след 5 месеца получил инфаркт и умрял. Морално ли е да правиш капитал и да плашиш хората от случай с един човек, за който не се знае дори дали е доказана връзката между изкарания ковид и инфаркта? Цялото им послание беше в стил яко ще се мре и най-добре бързо да се затвори всичко и всички. Хората ще станат ли безсмъртни ако години се крият в домовете си и се страхуват? Или ще станат по-здрави от безкрайно боцкане с ваксини?

ковида е капан за избиване на 2-3 милиарда от унтерменшъните. Умен капан, признавам. докато не се постигне целта: пропагандната машине ще го върти като тема номе 1 - всеки ден. ТИ СИ МЕЧКА ФАНАТА У КАПАН И ВМЕСТО ДА МИСЛИШ КАК ДА СЕ ОСВОБОДИШ, ТЕ КАРАТ ДА МИСЛИШ ДАЛИ ШЕ ДОЙДЕ ЛОВЕЦА И ШЕ ТИ ДОНЕСЕ ХРАНА? Умри, бемозъчна твар!

ето ти мярка - ваксинирай ги!

Сметките на математиците са сметки без кръчмари.

Не, защото от тях нищо не зависи. Цифрите се пишат по поръчка на правителството с удобрението на щаба. Щабът има интерес в следващите месеци и години да са на тлъстата хранилка на властта. И да не забравяме фактът, че са купени и дръжката от Бойко.