Коментари - След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП | Днес.dir.bg

След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП

Изборът се налага, за да се предприемат мерки за подобряване на организацията на работата и заради констатирани сериозни пропуски в дейността на досегашния административен ръководител, посочва изп. ф. главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП | Днес.dir.bg

Коментари

Комунистите и ДС ограбиха цялата държава, вие искате справедливост от Еди кой си? Генезисът е, че мутризираха всичко и чрез медиите и всичко се юрна да краде.

Помните ли какво каза Сарафов на неговия БИВШ много добър дългогодишен приятел Гешев, когато все още Гешев му бе намалник: “Ще се прегрупираме!” Това беше нареждането “отгоре”, от Борисов да предаде на Гешев, който обаче, вживял се в ръката на Господ нарече директно бившия си началник, от когото дълго се възхищаваше и имитираше как се прави на луд БОКЛУК!!! И Сарафов дори изрично го попита - дали да предаде това…

Ехо след Нотариуса: Първите цаци паднаха. Тайни записи паникьосват акулите 14.02.2024 Ехо след Нотариуса: Първите цаци паднаха. Тайни записи паникьосват акулите Заместници на Районната прокуратура в София подали оставка. Присъедини се и тяхната шефка. Първа новина в медиите. Сътресения в магистратурата! Очаквайте продължение. Човек трябва или да е тежко болен или да живее на Кокосовите острови, за да се върже на подобни „новини“. Няколко дребни риби си тръгват. Е, и? Със сигурност това е част от плана на големите акули след екзекуцията на Мартин-Нотариуса. На зажаднялото за промени и справедливост общество трябва да се подхвърли нещо. Няколкото оставки са "нещото". Политическият елит е наясно, че за да оцелее трябва да замете и разкритията по линия на Нотариуса под черджето. Затова и временен главен прокурор е Борислав Сарафов. Той знае, че е компромисна, временна фигура и ще даде всичко от себе си това да продължи по-дълго, защото е имунитет и за самия него. Той, както и всички по веригата в политическите и магистратските среди, са наясно с Нотариуса. Нали той и други като него са продукт на властовия елит и задкулисието – мафиотското семейство. В някои подбрани верни на статуквото медии се пускат на порции различни версии за Нотариуса с цел да се отклони вниманието от истинските босове. Те обаче са наясно, че няма гаранции дори за тези на самия връх. Те са матричарите на Петьо Еврото, Мартин Нотариуса. Алексей Петров-Трактора, Красимир Каменов-Къро и други маши на задкулисието. Техният край е бил предизвестен. В тези среди упорито се говори през последните дни за записи на разговори, които уличават тигрови акули в престъпни действия. Тези записи се пазят на сигурно място, но било много вероятно в скоро време да бъдат „отстреляни“ някои станали излишни играчи. По методиката на едни познати с жестокостта си служби, може има падания от балкони, неочаквани инфаркти, катастрофи… В такива среди това е гаранцията за мълчание. Тепърва ще научаваме зашеметяващи разкрития за схемите, по които са действали Еврото, Нотариуса, Трактора и Къро, - твърдят източници на Фрог нюз. Замесени са не само магистрати, но също политици и известни бизнесмени. Свинщината е много по-голяма, отколкото редовия български гражданин може да си представи. А той е видял много… Огнян Стефанов

Арабаджиеви, Баневи, Бобокови,Миньо Стайкови, Черепа, Капитал и пр. Олигарси. Както и факта, че кмета е ДС генерали-синчок.

Основен принцип в правото е, че всеки е невинен до доказване на обратното! Прокуратурата обаче, освен морала и законите, погазваше и този принцип и се гавреше с много невинни хора - по поръчка или за рекет! Но когато става въпрос за ДОКАЗАНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, като каквото очевадно действаше прокуратурата, и то много дърго време, много години като много тежък рецидив, този принцип звучи нака: Всеки от ОПГ (мафията) е виновен до доказване на невинността си (или със смекчена вина при пълни самопризнания)! Тоест - там невинни НЯМА! Просто вината не е еднаква, и колкото по-висока е позицията на съответния прокурор и магистрат - толкова по-голямо по презумция е вината (респективно - и наказанието). В тази връзка само оставка и преназначение на тия пак в прокуратурата и съдебната система е нова ГАВРА с правосъдието и хората! Проблемът е, че тази октопод е и над нивото на тези - пипалата му са и във ВСС, и в тези, които УЖ ще ги разследват и санкционират - и в главна прокуратура, и след всеизвестни политици, лидери на партии и ръководители в МВР и службите! Отново - всички имат вина и носят тежка отговорност, но те еднакво! Да го поясня - до допуснем за момент л, че някои от тези - говоря за по-висшите магистрати, наистина пада от Марс и не е знаел и виждал МАФИЯТА в прокуратурата, съда, сред политици и управления - ми тогава той просто няма място в тази институция, защото е идиот и/или глупак - ние (и други) от години не, а от десетилетия пишем за това, нагледахме се на гадни демонстрации и гаври на тази мафия - КТБ, Иванчева, 8-те джуджета,… А тази на снимката е абсолютно виновна и е пределно ясно! Да не говорим за Гешев и Цацаров, назначени от ВСС по заповед на Борисов и Пеевски. Абсолютен престъпник е и този боклук - “съдията” Георги Ушев, който сега се крие, но се изгаври с правото и всички нас като осъди Иванчева и Петрова при видимо от Космоса съшита с бели конци постановка от Гешев и шайката му. Да не изреждам колко очевадни факти този мръсник не видя… И питам защо Радев и Йотова - тя не е ли жена, съпруга, вайка,…, човек, още не са опитали поне малко да оправят тази отвратителна тест Аве древност и да освободят Иванчева и колежката й! Каква песен ще запеят, когато България и прокуратурата пак ще бъдат осъдени - и за това?

Аз имах добро мнение за бившия вътрешен министър Емануил Йорданов - изглеждаше почтен и възпитан, което за България е много! Но след като го чух днес да защитава тази начело на СРП и да обяснява колко добър и свестен юрист била и че я познавал така от много години и този ми падна в очите! Значи цяла България знаем от години, цяла България пропищя - от десетилетия, само тези - толкова наметени, умни и подготвени и ориентирани и почтени не разбрали?!?! Тези наистина имат хората за идиоти, а те се мислят за много хитри и умни! Поне да замълчат, поне сега, когато на всеки вече всичко е пределно ясно! Затова казвам, че напълно невинни при тия НЯМА! Но са и безсрамни, и не особено интелигентни, въпреки огромните им претенции и самочувствие без покритие

Стъпват на професионална подготовка и знания, но не говорят за морал

СГП-знам как работи, и с кой работи! Защото от близо 6, да шест години, чакаме да се реши нашето дело 18882/2018 за смъртта на Съпруга ми, убит в мирно време в Софиямед, от завеждащия Иван Велев, който му насрочи напълно ненужна манипулация, само и само да вземе повече пари по здравна каса! Но явно бързайки за частния си кабинет, забрави да му махне пампона и съпруга ми получи сепсис и почина за 24ч!!!! Одите си пълноценен човек на 63г, в разцвета на живота си, дал на тая страна много повече от оня търгаш велев, търсеш само пари, пари... А ние чакаме СГП да се събуди и да не сменя само прокурори! Да, знае, че гарван гарвану око не вади, но ние загубихме любим дядо, баща, съпруг, приятел!

И моята съпруга я убиха в Софиямед.

Дайте ми координати и да ги съдим тези търгаши до дупка! Защото в тази болница освен за пари, пари и пак пари друго не ги интересува! Нали знаете кой е собственика и какви пари направи , и какво строи, само +++++Може и да се задавят в някой момент?! Нали? не съм лош, злобен човек, но всеки трябва да отговяря в този свят! Бог забавя, но не забравя! А дано!

Разбрахме, че са си вършили работата и са подложени на натиск, а попитаха ли я журналистите как си обяснява чадъра над Нотариуса и клуб SS. Интересно ми е.

Правилни промени!

а, нали, но все сме си същите.

Ако ше твърдят, че някакви бушони на средно ниво ще да са виновни за всичко, а ръководството и цялата система на прокуратурата не е знаела и не е упражнявала контрол за трагичните резултати отчетени, като дейност то г-н Главния не е никак по-малко виновен, дори за времето си, като зам. Главен. Все пак "нашето всичко" Пеевски да не забравяме започва стремглавата си катиера, като следовател за седмици и веднага след това, като прокурор.

СГП-знам как работи, и с кой работи! Защото от близо 6, да шест години, чакаме да се реши нашето дело 18882/2018 за смъртта на Съпруга ми, убит в мирно време в Софиямед, от завеждащия Иван Велев, който му насрочи напълно ненужна манипулация, само и само да вземе повече пари по здравна каса! Но явно бързайки за частния си кабинет, забрави да му махне пампона и съпруга ми получи сепсис и почина за 24ч!!!! Одите си пълноценен човек на 63г, в разцвета на живота си, дал на тая страна много повече от оня търгаш велев, търсеш само пари, пари... А ние чакаме СГП да се събуди и да не сменя само прокурори! Да, знае, че гарван гарвану око не вади, но ние загубихме любим дядо, баща, съпруг, приятел!

То е ясно, че е виновен Пеевски, ББ и главния прокурор Гешев, който работеше за тях…

всички ние сме навързани като свински черва. миризливи. нищо ново...

Аз да питам, сега след тези оставки съдебната система пак ли ще се оправи, както като махнаха Гешев

да му е минало през кухата кратунка да подаде оставка?Гърмят няколко бушона, и всичко постарому..А цацаров, оня шизофреник гешев?

този не беше ли ортак с еврото

Защо ДАНС не се намеси в тази История = един човек е убит , и се оказва че в България няма хора които да са спокойни за живота си , имотите си , децата си и заплатата си . Всички знаем че Главния Прокурор , Премиера , Правителството , МВР , СЪД и Конституционен Съд , Народното Събрание , са били ПОДЧИНЕНЕНИ на Мафията . Тоест - ако решат да те убият , вземат парите ти , имота ти , да отвлекат децата ти , не можеш да пуснеш жалба до Институциите - те са Заложници .

Спокойствието се постига с оръжие, ербаплък и твърдост. Няма сигурност никъде, за справедливост в България изобщо не е гарантирано нищо. Анархия му е майката на еничарското ни управление. Всеки сам за себе си, зъб за зъб, око за две.

Сарафов трябва да отговори за разследването на случаите преди Зартова! Новата началника-от 26 години работа има 20 във главна прокуратура.... Къде е опита в районна?

Първият избран да разследва главния прокурор магистрат, съдия Даниела Талева, ще бъде изслушана от Висшия съдебен съвет на заседанието на Пленума на 23 ноември.

Не ме занимавай с тая шматка!

аман от схеми ..няма ли поне един читав..

Да подаде първо Сарафов заради доказаните му връзки(снимков материал),с Пепи Еврото и неговото заведение.Случаяъ не е по-различен от този с Нотариуса.

Прокурорите са най - злите хора в държавата. Възползват се от страданието на жертвите, за да защитят партийни интереси. Там се слагат най - верните партийци. Аз нямам вяра, че някога ще има справедливост в тази държава, който иска да мечтае......

"оставки" са от типа "гузен негонен бяга" ...всички тия баклуци 100% имат карти от масонският ку-клукс-клан "ss-клуб" и са си поръчвали апаратаменти на наториуса ... . и накрая са го думнали, за да не ги закове ! . 1000% гаранция че е така ! . и не само те ...от тия 300 апаратмента, пръст са топнали и в парламента, и в къща 1 и къща 2 ...100% ...нищо чудно и още "по-накоре" да има облажили се от чуждото нещастия! . "държавата" е мафия - и буквално и преносно ! !

Тоз нали беше временно на поста. Какво става ???

То всичко временно е за постоянно, не го ли знаеш?

Дай инфо за Арабаджиеви, Баневи, Бобокови, Миньо Стайков и олигарсите от Капитал.

Им взе по някой лев и ги остави да си живейкат .Няма внесени дела в съда..

Коментари - След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП | Днес.dir.bg

След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП

Изборът се налага, за да се предприемат мерки за подобряване на организацията на работата и заради констатирани сериозни пропуски в дейността на досегашния административен ръководител, посочва изп. ф. главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - След вълната от оставки: Сарафов предложи Светлана Митова за временен ръководител на СРП | Днес.dir.bg

Коментари

Комунистите и ДС ограбиха цялата държава, вие искате справедливост от Еди кой си? Генезисът е, че мутризираха всичко и чрез медиите и всичко се юрна да краде.

Помните ли какво каза Сарафов на неговия БИВШ много добър дългогодишен приятел Гешев, когато все още Гешев му бе намалник: “Ще се прегрупираме!” Това беше нареждането “отгоре”, от Борисов да предаде на Гешев, който обаче, вживял се в ръката на Господ нарече директно бившия си началник, от когото дълго се възхищаваше и имитираше как се прави на луд БОКЛУК!!! И Сарафов дори изрично го попита - дали да предаде това…

Ехо след Нотариуса: Първите цаци паднаха. Тайни записи паникьосват акулите 14.02.2024 Ехо след Нотариуса: Първите цаци паднаха. Тайни записи паникьосват акулите Заместници на Районната прокуратура в София подали оставка. Присъедини се и тяхната шефка. Първа новина в медиите. Сътресения в магистратурата! Очаквайте продължение. Човек трябва или да е тежко болен или да живее на Кокосовите острови, за да се върже на подобни „новини“. Няколко дребни риби си тръгват. Е, и? Със сигурност това е част от плана на големите акули след екзекуцията на Мартин-Нотариуса. На зажаднялото за промени и справедливост общество трябва да се подхвърли нещо. Няколкото оставки са "нещото". Политическият елит е наясно, че за да оцелее трябва да замете и разкритията по линия на Нотариуса под черджето. Затова и временен главен прокурор е Борислав Сарафов. Той знае, че е компромисна, временна фигура и ще даде всичко от себе си това да продължи по-дълго, защото е имунитет и за самия него. Той, както и всички по веригата в политическите и магистратските среди, са наясно с Нотариуса. Нали той и други като него са продукт на властовия елит и задкулисието – мафиотското семейство. В някои подбрани верни на статуквото медии се пускат на порции различни версии за Нотариуса с цел да се отклони вниманието от истинските босове. Те обаче са наясно, че няма гаранции дори за тези на самия връх. Те са матричарите на Петьо Еврото, Мартин Нотариуса. Алексей Петров-Трактора, Красимир Каменов-Къро и други маши на задкулисието. Техният край е бил предизвестен. В тези среди упорито се говори през последните дни за записи на разговори, които уличават тигрови акули в престъпни действия. Тези записи се пазят на сигурно място, но било много вероятно в скоро време да бъдат „отстреляни“ някои станали излишни играчи. По методиката на едни познати с жестокостта си служби, може има падания от балкони, неочаквани инфаркти, катастрофи… В такива среди това е гаранцията за мълчание. Тепърва ще научаваме зашеметяващи разкрития за схемите, по които са действали Еврото, Нотариуса, Трактора и Къро, - твърдят източници на Фрог нюз. Замесени са не само магистрати, но също политици и известни бизнесмени. Свинщината е много по-голяма, отколкото редовия български гражданин може да си представи. А той е видял много… Огнян Стефанов

Арабаджиеви, Баневи, Бобокови,Миньо Стайкови, Черепа, Капитал и пр. Олигарси. Както и факта, че кмета е ДС генерали-синчок.

Основен принцип в правото е, че всеки е невинен до доказване на обратното! Прокуратурата обаче, освен морала и законите, погазваше и този принцип и се гавреше с много невинни хора - по поръчка или за рекет! Но когато става въпрос за ДОКАЗАНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, като каквото очевадно действаше прокуратурата, и то много дърго време, много години като много тежък рецидив, този принцип звучи нака: Всеки от ОПГ (мафията) е виновен до доказване на невинността си (или със смекчена вина при пълни самопризнания)! Тоест - там невинни НЯМА! Просто вината не е еднаква, и колкото по-висока е позицията на съответния прокурор и магистрат - толкова по-голямо по презумция е вината (респективно - и наказанието). В тази връзка само оставка и преназначение на тия пак в прокуратурата и съдебната система е нова ГАВРА с правосъдието и хората! Проблемът е, че тази октопод е и над нивото на тези - пипалата му са и във ВСС, и в тези, които УЖ ще ги разследват и санкционират - и в главна прокуратура, и след всеизвестни политици, лидери на партии и ръководители в МВР и службите! Отново - всички имат вина и носят тежка отговорност, но те еднакво! Да го поясня - до допуснем за момент л, че някои от тези - говоря за по-висшите магистрати, наистина пада от Марс и не е знаел и виждал МАФИЯТА в прокуратурата, съда, сред политици и управления - ми тогава той просто няма място в тази институция, защото е идиот и/или глупак - ние (и други) от години не, а от десетилетия пишем за това, нагледахме се на гадни демонстрации и гаври на тази мафия - КТБ, Иванчева, 8-те джуджета,… А тази на снимката е абсолютно виновна и е пределно ясно! Да не говорим за Гешев и Цацаров, назначени от ВСС по заповед на Борисов и Пеевски. Абсолютен престъпник е и този боклук - “съдията” Георги Ушев, който сега се крие, но се изгаври с правото и всички нас като осъди Иванчева и Петрова при видимо от Космоса съшита с бели конци постановка от Гешев и шайката му. Да не изреждам колко очевадни факти този мръсник не видя… И питам защо Радев и Йотова - тя не е ли жена, съпруга, вайка,…, човек, още не са опитали поне малко да оправят тази отвратителна тест Аве древност и да освободят Иванчева и колежката й! Каква песен ще запеят, когато България и прокуратурата пак ще бъдат осъдени - и за това?

Аз имах добро мнение за бившия вътрешен министър Емануил Йорданов - изглеждаше почтен и възпитан, което за България е много! Но след като го чух днес да защитава тази начело на СРП и да обяснява колко добър и свестен юрист била и че я познавал така от много години и този ми падна в очите! Значи цяла България знаем от години, цяла България пропищя - от десетилетия, само тези - толкова наметени, умни и подготвени и ориентирани и почтени не разбрали?!?! Тези наистина имат хората за идиоти, а те се мислят за много хитри и умни! Поне да замълчат, поне сега, когато на всеки вече всичко е пределно ясно! Затова казвам, че напълно невинни при тия НЯМА! Но са и безсрамни, и не особено интелигентни, въпреки огромните им претенции и самочувствие без покритие

Стъпват на професионална подготовка и знания, но не говорят за морал

СГП-знам как работи, и с кой работи! Защото от близо 6, да шест години, чакаме да се реши нашето дело 18882/2018 за смъртта на Съпруга ми, убит в мирно време в Софиямед, от завеждащия Иван Велев, който му насрочи напълно ненужна манипулация, само и само да вземе повече пари по здравна каса! Но явно бързайки за частния си кабинет, забрави да му махне пампона и съпруга ми получи сепсис и почина за 24ч!!!! Одите си пълноценен човек на 63г, в разцвета на живота си, дал на тая страна много повече от оня търгаш велев, търсеш само пари, пари... А ние чакаме СГП да се събуди и да не сменя само прокурори! Да, знае, че гарван гарвану око не вади, но ние загубихме любим дядо, баща, съпруг, приятел!

И моята съпруга я убиха в Софиямед.

Дайте ми координати и да ги съдим тези търгаши до дупка! Защото в тази болница освен за пари, пари и пак пари друго не ги интересува! Нали знаете кой е собственика и какви пари направи , и какво строи, само +++++Може и да се задавят в някой момент?! Нали? не съм лош, злобен човек, но всеки трябва да отговяря в този свят! Бог забавя, но не забравя! А дано!

Разбрахме, че са си вършили работата и са подложени на натиск, а попитаха ли я журналистите как си обяснява чадъра над Нотариуса и клуб SS. Интересно ми е.

Правилни промени!

а, нали, но все сме си същите.

Ако ше твърдят, че някакви бушони на средно ниво ще да са виновни за всичко, а ръководството и цялата система на прокуратурата не е знаела и не е упражнявала контрол за трагичните резултати отчетени, като дейност то г-н Главния не е никак по-малко виновен, дори за времето си, като зам. Главен. Все пак "нашето всичко" Пеевски да не забравяме започва стремглавата си катиера, като следовател за седмици и веднага след това, като прокурор.

СГП-знам как работи, и с кой работи! Защото от близо 6, да шест години, чакаме да се реши нашето дело 18882/2018 за смъртта на Съпруга ми, убит в мирно време в Софиямед, от завеждащия Иван Велев, който му насрочи напълно ненужна манипулация, само и само да вземе повече пари по здравна каса! Но явно бързайки за частния си кабинет, забрави да му махне пампона и съпруга ми получи сепсис и почина за 24ч!!!! Одите си пълноценен човек на 63г, в разцвета на живота си, дал на тая страна много повече от оня търгаш велев, търсеш само пари, пари... А ние чакаме СГП да се събуди и да не сменя само прокурори! Да, знае, че гарван гарвану око не вади, но ние загубихме любим дядо, баща, съпруг, приятел!

То е ясно, че е виновен Пеевски, ББ и главния прокурор Гешев, който работеше за тях…

всички ние сме навързани като свински черва. миризливи. нищо ново...

Аз да питам, сега след тези оставки съдебната система пак ли ще се оправи, както като махнаха Гешев

да му е минало през кухата кратунка да подаде оставка?Гърмят няколко бушона, и всичко постарому..А цацаров, оня шизофреник гешев?

този не беше ли ортак с еврото

Защо ДАНС не се намеси в тази История = един човек е убит , и се оказва че в България няма хора които да са спокойни за живота си , имотите си , децата си и заплатата си . Всички знаем че Главния Прокурор , Премиера , Правителството , МВР , СЪД и Конституционен Съд , Народното Събрание , са били ПОДЧИНЕНЕНИ на Мафията . Тоест - ако решат да те убият , вземат парите ти , имота ти , да отвлекат децата ти , не можеш да пуснеш жалба до Институциите - те са Заложници .

Спокойствието се постига с оръжие, ербаплък и твърдост. Няма сигурност никъде, за справедливост в България изобщо не е гарантирано нищо. Анархия му е майката на еничарското ни управление. Всеки сам за себе си, зъб за зъб, око за две.

Сарафов трябва да отговори за разследването на случаите преди Зартова! Новата началника-от 26 години работа има 20 във главна прокуратура.... Къде е опита в районна?

Първият избран да разследва главния прокурор магистрат, съдия Даниела Талева, ще бъде изслушана от Висшия съдебен съвет на заседанието на Пленума на 23 ноември.

Не ме занимавай с тая шматка!

аман от схеми ..няма ли поне един читав..

Да подаде първо Сарафов заради доказаните му връзки(снимков материал),с Пепи Еврото и неговото заведение.Случаяъ не е по-различен от този с Нотариуса.

Прокурорите са най - злите хора в държавата. Възползват се от страданието на жертвите, за да защитят партийни интереси. Там се слагат най - верните партийци. Аз нямам вяра, че някога ще има справедливост в тази държава, който иска да мечтае......

"оставки" са от типа "гузен негонен бяга" ...всички тия баклуци 100% имат карти от масонският ку-клукс-клан "ss-клуб" и са си поръчвали апаратаменти на наториуса ... . и накрая са го думнали, за да не ги закове ! . 1000% гаранция че е така ! . и не само те ...от тия 300 апаратмента, пръст са топнали и в парламента, и в къща 1 и къща 2 ...100% ...нищо чудно и още "по-накоре" да има облажили се от чуждото нещастия! . "държавата" е мафия - и буквално и преносно ! !

Тоз нали беше временно на поста. Какво става ???

То всичко временно е за постоянно, не го ли знаеш?

Дай инфо за Арабаджиеви, Баневи, Бобокови, Миньо Стайков и олигарсите от Капитал.

Им взе по някой лев и ги остави да си живейкат .Няма внесени дела в съда..