Коментари - След вълна от убийства: Швеция включва армията в борбата срещу бандите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Ердоган правилно нарече тази държава терористична.

Така е като толерирате хора извън континента Европа,а тези от Европа който са бели като тях и искат да работят и живеят нормално като вас експлоатирате и унижавате.

Еййййй, Посъбудиха се...... Айде, Добро ви утро!!!

Демокрация. Какво искат още?

Кристершон обвини за този тежък проблем години на политическа наивност. "Безотговорната имиграционна политика и неуспешната интеграция ни доведоха дотук". Аааа крЕтеншон , късно е педи .... сфинктера ти е пълен с аллах акбаровци ....

Къде е сега Меркел, която съсипа Европа? Тя покани мигрантите!

Вчера масово убийство в Холандия,днес Швеция армията се намесва армията.Според мен убийствата са само върха на пирамидата там. Кой каза,че в Америка било щото хората имали оръжия? В Европа хората нямали и затова видите ние сме били по цивилизовани.

Нали сте Демокрация бе Шветски лайна що изкарахте армията !!! Терористи сте и Нацисти !!!

Кацнахте ли на бача си Коля на мекия!

инженери сър редовно спорят за ядрена физика с оръжия

Са много прости. Сега махалото ще иде пак в нацистки партии дето ще са анти мигрантски.

...

Статията е: Вълна от емигрантски насилия....

Съ сетиш... Ето как може да се дестабилизират западните държави, членки на НАТО без война. Тежко и горко за нормалните хора. Тези номера са стари и добре разработени от времената на Студената война - наркотици, престъпност, тероризъм с които трябваше да се тормози населението на вражеските държави. Но това е преди всичко проблем на властта в тези държави. Швеция е "чудесен" пример в кавички. Германия също. В Англия също. Франция да не говорим. Не се учудвам на неадекватните им действия. Те така проспаха какво става в Украйна, Близкия Изток, Африка, Азия ...

Аз само да питам - тия, бандитите, от кореняк шведите ли са, или от преоданците?!?

"Безотговорната имиграционна политика и неуспешната интеграция ни доведоха дотук" Я, шведите наричат Буля Меркел БЕЗОТГОВОРНА?! Меркел, НЕКОЛКОКРАТНО оглавявала Класацията за НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ПОЛИТИК на ГОДИНАТА?!

Е , не мое ли сам да се сетиш ?

"Безотговорна имиграционна политика, и безуспешна интеграция" казва всичко! Да питат бе - що пари се потрошиха за интеграцията на ромите в България, ем не да са привнесени, а местни - и кво - някои добре захлебиха с тези дейности, а резултата е 0 (нула)!

Чакайте! Идва и украинската мафия

Хората имат армия викат я , ние кпй ще викаме ?!?!?

Kalin

Ми напълниха се с всякаква папляч дето не и се работи а само далавери и сега сърбат попарата от това

Важното е да сте в НАТО

Един мераклия да емигрира в русия няма.

Сами си правят проблемите и сами ги решават.

След,като ни блокирате мненията....... и по лошо ще става!

Значи в Швеция станала гангстерска война с трима убити. Русоробите умряха от кеф. Преди седмици наскоро в България един разстреля жена си, дъщеря си и себе си. Прети това някакъв наркоман удушил момиче, разстреля друго момиче и момче. Някакъв ряза любовницата си като свиня. Растреляха Алексей Петров и любовница. Абе ако в Швеция викат армията, в България трябва да викнем НАТО да ни спаси от Русоробско лицемерие и простотия!

Аз се сетих, ама красивоумните - не(предния път го модерираха :)).

11 застреляни за 1 месец

Ами, че то точно както при нас. Ама нашите са с по-яки имена - трактори и прочее!

От години се чудя кое налага допускането на толкова много и толкова културно чужди на европейските страни емигранти. И вече си отговарям. Европа е под диктата и прякото управление на САЩ. САЩ по този начин омаломощават изключително успешно един от главните икономически конкуренти в света. За целта заповедите целят отслабване, отслабване и отслабване на успеваемостта и сигурността на европейските държави и като цяло на ЕС. Парадоксално е, че това, което се опитват да направят на ЕС, постига всъщност тях самите. Примерно убийствата с онестрелно оръжие в САЩ на лава от населението са 700 пъти повече от в Корея. Това е умопомрачителна разлика, която овори за двете общества. Някой щ каже, айде сега Корея... Но има и други сравнения, които са също шокиращи. Факт е, че за един и същи период в САЩ престъпността нарасна два пъти, докато в Русия намаля 6 пъти и в един момент се изравниха преди няколко години. Сега престъпността в залюхана Русия е по-малка от в САЩ! Време е да разберем, че цивилизацията ни има една мноовековна база, която някой руши в момента, а ние сме длъжни да я опазим и да възстановим щетите. И разрушителят не е американският народ, а някой, който се възпозлва от него и от континента Северна Америка като недосегаем остров. Вероятно са тези, които държат Федералния резерв? Май да...

Истинските мъжаги на европа са Французите и Ирландците а не тия скандинавски гейзери

Името Рус е шведско. Искаш да кажеш, че Русите са педали?

"Ако са чужди граждани, те също ще бъдат депортирани", каза той." значи мога да ходя да пострелям там и ще ми вземат билет обратно за терминал 1......

Сетила се Мара да се побара. Още по лошо ще става там. За наша радост.

А да и те те също са такива руснак ебач няма

Ние нямаме подобни ядове, даже и гей парад нямаме.

Сега като се окаже, че гангстерите са сърби, българи, босненци, други такива балкански цигани, руснаци, все православен отпадък, от Дир бързо ще изчезнат новините за Швеция.

че си се родил с мозъчна недостатъчност!

За неразбралите да уточня - 11 убити за един месец САМО от банди. "Домашното насилие" и такива, които си действат самостоятелно не влизат в статистиката . При нас знам само за Алексей Петров , при това мина повече от месец.

А мое ли повечето да са чалми, като тебе?

Не сте много на ясно, може би, защо Ердоган обвини Швеция, че поддържа терористични организации. На него със сигурност му е все тая за престъпните групировки в Швеция. За кюрдите обаче намерили убежище там, хич не му е все тая, пък дори и те да не са свързани с ПКК.

Армията срещу собствените си граждани! Нечувано! Невиждано! Къде остана демокрацията?

Швеция влиза в гражданска война. Руснаците трябва да ги освободят.

Момче, престани да пишеш глупости. Европа се тресе. От такива прасета като тебе, които са насъскали да квичат срешу Русия, не можем да се чуем и да се разберем какви неща се случват в Европа, които честно казано ме интересуват много повече, отколкото Русия. Обзет си и си насъскан. Не мислиш разумно и убедително. Ти имаш ли представа какъв разпад идва на вълни в Европа. Никой не предпочита Русия, не се притеснявай! Предпочитаме добре развиваща се Европа, което обаче не е така. И не става въпрос само за разврата и педерастията, а и за икономическия растеж, ойто отива на отрицателен, на социалната и политичска стабилност. Обърнал си ъз на Европа и лаеш към Русия, но всъщност задникът ти не може да знае какви ги вършат цяла оромна орда покупени европейски и локални лидери, които в момента са под управление на една държава, влачеща ресурсите на ЕС под най-различни предлози. Защото самата тя поива. Имаш ли представа какво се случва в къщата ти, докато лаеш през оградата навън?! Осъзнай се малко. Скоро ще ту бъде неудобно, че си писал глупости срещу доста измислен враг, докато са те натаковали изодзат, че да хване декиш и на поколенията ти! Осъзнай се! ЕС може да се защитава сам, това сме над 700 милиона души!!!!!!!!!! Кой ту мъти главата, че някой друг трябва да те защитава?! За да го храниш и т.н....... Мноо прости и наивни хора служат за плаформа на световни мошеници. Някои включително и на Русия, но опасните са тези, които вкарват неофашизъм в Европа. ледай си къщичката, не лай през орадата до разпенване.

В Швеция нашенци винаги е имало, това са близко източни имигранти. Thank you USA

Не аз, а тези, които им служат робски.

Не желаех да Ви засегна. Просто виждам, че и при нас не е розово. Иначе кореняк шведите са си супер хора! Като немците - хладилници - бели, лъскави отвън, а отвътре - студени! А като в една студена среда хвърлиш една кофа вряла вода какво се получава?!? Да! Сублимация - на прост език - все едно да вземеш едно ако и да го метнеш във вентилатора! Глобалистите ни обясняват, че това е окей!

Не се казвам Кирил Петков.

Много ми е хубаво! А още не са почнали да се самоизяждат помежду си натовските държави. Още , някак си се крепят, ни скоро ще дойде време да се бият за кокъла!

WOKE Посяха шведите. Скоро и в други държави.