След смъртта на 10 души във Варна: Арести в "Максуда", където се разпространява фентанил

Появата на пазара на особено опасното наркотично вещество е установена в края на месец май

Обратно в новината

Коментари - След смъртта на 10 души във Варна: Арести в "Максуда", където се разпространява фентанил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално в Максуда фентанилът би трябвало да се раздава в кашони като хранителна добавка. Идеална работа ще свърши.

за проблема с дрогата, не го правете него отговорен в предните коментари. Освен това доста образно си представям как циганите посрещат с хляб и сол Президента на Република България в циганскта махала... Е, то бялото няма да е сол, но поне хлябът може да не е много мухлясъл...

Нещо не разбирам логиката - по-смъртоносни наркотици = по-малко живи наркомани и повече страх от тях сред недрусащите. Освен ако продажбата и трафика на наркотици не е държавна политика де..

на Копейкин...

На това му казватРусский мир

Наркотика идваот русия и вгъзвграждане го разпространяват

Не закачайте електората на възраждане!!!

в циганската махала, че едната банда краде парите от наркотиците, самите наркотици, или "клиентите" на другата банда. Та като се хванат тия братя за ножовете, да видиш ти! И ето как проблемът с нарко-дилърите ще се реши от самосебе си за известно време. Като се появи по-късно друга (нова) банда на мястото на една от старите, пак се пуска същия слух, и така нататък. Ама полицията за тези работи не се сеща, докато си яде баничките в колата...

"Мониторингът на полицията върху пазара на наркотици на територията на дирекцията", т.е. само гледат... пазят си хляба...

Лошото е, че не мрат римляни бе, те нещастниците само разпространяват за жълти стотинки, някои безмозъчни дори разпространяват и без пари от страх и заплахи... Печелят мутрите (бизнесмени), а е възможно да измрат собствените ви деца... Мислите ли, че сте застраховани.?

Убиват неудобни, с дрогата маскират некадърността на убийците. Виновни са мениджърите им, които нямат бизнес умения...

Интересно, тези замесените в това дали ще се окажат от онези, на които много се вдигнаха да помагат след наводненията там преди години.

е, що не с епозабавихте още малко....

не може ли да думне един кинжал в него

ама като гръмне, циганите и него ще го инхалират, ще го харесат повече от хероина.

Късопишков не беше ли от Маскуда?

В Максуда трябва да чуят Рихард Вагнер и пропелер. А, и да се стоплят в тая връзка.

Оставете ги да мрат ве

собствена партия в парламента, иначе досега всичката дрога вече щеше да е легализирана, поради привидното мнозинство на цигани и други хора с циганско поведение по нашите улици!

Е там може.

Кога изобщо някой се е борил сериозно с разпространението на наркотици? От колко време не сте чували за осъдени присъди? Дилърите са дежурни пред училищата. Някой нещо? Защо ли? Може да се сетите, нали...

Stanko

Оставете ги да измрат.Наркозависими роми!Ужассс!

КНСБ да раздава безплатно помощи от фентанил!!!

Българският президент да поведе борба срещу дрогата ! Не да ходи да открива пилони . Бившият президент Плевнелиев - също трябва да се включи в инициативата срещу дрогата. Той само ходи да ходатайства за жена си за работа . Президентите са на издръжка на данъкоплатците - да се хванат в работа . В противен случай ще искаме да им се отнемат парите които получават от бюджета до края на живота си . Вероятно сумата е станала 30 000 - 40 000 лева . Много добра сума за нищоправене - нали ?

Маргинализацията на циганите е едно от престъпленията на демокрацията. Живея в циганско село и циганите си се наричат цигани, не роми, ромънци или римляни. Много от тях са трудолюбиви и предприемчиви хора, а децата им с образование и желание да не бъдат маргинали. Лошото е, че пристигат други, които нямат тези ценности и постепенно, положението се влошава. Държавата даже не забелязва, макар 101 служби да имитират кипяща дейност в "социалната" сфера. Разликата ясно се вижда, едните подкрепени на времето, със средно образование и професии, а другите, млади, безотговорни и бедни, мигриращи в рамките на България. Техните деца от днес може да ги записват в криминалните регистри, те няма да станат "европейци".

Супер! Дайте им повече от това чудо!

Максуда не е ли ромски квартал? Е, каква е драмата тогава?

Че ти да не очакваш наркотикът да си стои там, заключен в сейфове. Бързо плъзва извън циганските квартали.

В САЩ се тровят с това от години :Д Лудница...

В САЩ има 30 млн. бездомни фентанили. Страшна болест е това сега ни я натресоха и на нас братята американци.

Денацификация трябва

Като застанеш на кръговото на Владислав пред аВТОГАРАТА много ясно ти става откъде идва цялата дрога - максуда е като генератор на друсалки, от там са потоци, само полицията се прави че не знае.

Как ще ги стигнем хамериканците,ще ги стигнем и ще ги задминем даже.Тодор Колев не беше прав.

Да не са арестували на Копейкин братчедите? :) :)

Tц - само на потник белогъзата и мамка ти .

Ми, разреждат го,ми! Как иначе ще финансират Копейкин, царя на Максуда? Точно по руска рецепта им го правят на варненските наркомани. Ама ше вземе подлогата на путкин да остане без тролове, та по-леко, моля!

Точно така се говори - за награда , довечера с Асан и две дози от еленското .

Анааа и ся кой ша рани малките сиганчета държавата ли или полицаите ша са уплачим на БХК убаво да знаите

Борбата на ПП и ГРОБ срещу наркотиците е абсурдна.Господарите на тия две организации са най-големите търговци на дрога в света.

Я пак! Щото в Максуда се разпореждат Костя с неговата булка със сините венци.

Трай , бе - тряа спасим потника .

Колкото повече друсани, толкова по малко друсани

Там даже можете да го давате безплатно...

Полицията явно се е притеснила, че клиентелата е на изчезване.

Щи има още 10 по 10

Направили са акцията защото са се уплашили да не бъде потърпевш и варненския кмет.

Шило

А бе кой пусна партенката за десет умрели за седмица? И то в резултат на употреба на фентанил?

Ама кога ще треснете производството?!?

Производството на доказано лекарство използвано за упойка и обезболяващо ори практически всички операции с централна упойка в последните 10 години?

Що оставам с впечатление, че полицията си ги знае, но досега не са ги закачали? Какво, отишли там и някой съвестен гражданин им казал къде живеят дилърите ли?

Смъртоносната доза фентанил е 2мг или две хилядни части от чаената лъжичка (реално две-три прашинки). И е петдесет пъти по евтин от хероина на доза. Нормално дилърите да смесват но всеки който употребява да се моли че дилъра му е добре с математиката има качествени везни. Фентанил само от аптеката (продават със специална рецепта близалки и пачове с по 50 микрограма фентанил на час). Всичко друго е руска рулетка.

Абе требе си бандероли и за дрогана.

какъв човек трябва да си за да живееш дширектно от тая гадост и децата ти...отвращават ме хората...от смърт и човешка разруха....

Същия като всеки продавач на цигари и алкохол.

Абе аз се чудя от къде му идва "силата" Копейкин ...? :=))

И аз това се чудя като Копейкин е залепнал зад гърба ти а ти нещо притреперваш и се усмихваш доволно,КЕФ ТИЕ.На следващият праид ще те сложа до Емилито спуканата гума на тротонетката.

Звучи чудесно! Защо пречите на братята да се самоубиват с лекарства от ветеринарната аптеката?? Много по икономически, социално и морално изгодно е да им подаряваме фентанил с чували и да оставим естествения ход на еволюцията. Да не говорим, че ще има рязък спад на престъпността. Тия дето заменят хероин с фентанил едва ли са професори по астрофизика.

Я виж Костя Копейкин как жив на откак взема фентанил ? Ха ха ха ... :))

Заедно с Костя ли се друсате тагаревски трол?

"...категорично е установено, че преди смъртта си лицето вероятно..." Само полицай-журналист от Свободния универститет може да съставя такива изречения.

Ами категорично е вероятно, така де.

Е, хубаво, ама тва ли са "големите вносители", за които се спомена днес от Денков? Кокошкарска история.

ciganite se drusat nai mnogo