След случая в Панчарево: Европейският съд реши да се признават децата от еднополови съюзи

Според решението държавите от ЕС са длъжни да издават документи за самоличност на своите граждани дори когато не признават такива бракове

Обратно в новината

Коментари - След случая в Панчарево: Европейският съд реши да се признават децата от еднополови съюзи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчетох множество коментари тук. Съжалявам, срам ме е, че имам Български корени. Толкова тесногръдни, черногледи, деградирали и изпростели хора пишат.. Вие имате ли изобщо глава на тези рамене? Как точно хомосексуалността се предава? Вие нормални ли сте? Все едно да кажат, че това, че имате майка и баща е извратеност! Вие нормални ли сте? Замислете се и се засрамете! Детето ще има семейство, а това, че ще се срамува, ще бъде ПОРАДИ ИНДИВИДИ КАТО ВАС, които ще му втълпяват в главата и евентуално ще го тормозят постоянно! Ако имате психоза или хомофобия - това вече се лекува. Ако не Ви харесва, има много по-примативни държави, в които ще си паснете идеално!

Няма дете на две майки или двама бащи или други съчинения, детето е от мъж жена и след това се дава на такива майки с бради например ... та дете не може да е от еднополов брак то се дава на такъв брак, природата го е направила така, не съм аз....!!!

ИНТЕРЕСНО, КОЯ Е ЧУКАЛА И КОЯ Е ЧУКАНАТА

Дор ми изтри коментара, та го пускам пак, явно ги боде много :-))) Главната причина да се появяват изчекнатите се дължи на индустриалните храни и затова в тези развитите държави са най-много на брой такива откклонения. Според мен и след 20+ години престой в една от тези държави, мисля, че главната съставка причиняваща промяната е наличието на соя във почти всички храни.Соята се ползва за пълнител, разрешен от закона, а се ползва и за пълнител в смеските на животните отглеждани индустриално за месо.А соята при попадане в човешкото тяло наподобява действието на женския хормон естроген

Да ама биологията бе ! Поне да му издадат документ с истинските биологични родители и после да уредят осиновяване по нормален начин. Няма как детето да е само на двете майки ! Освен ако не е донор, но и в тоя случай детето трябва да има достъп до такава информация . Най- малкото заради наследствени болести и за да не се ожени / омъжи за полу- брат или полу- сестра .

Е какво детето да не знае биологичната си майка ли,може да има наследствени заболявания,биологията е важна,а това че не знае биологичния си баща,един ден може да се омъжи или ожени за брат или сестра.Признаването на дете независимо от испанския документ,на територията на БГ трябва да я записана биологичната майка и баща/ -/.

Ей, коментирах същото и после прочетох коментара ти . Рядко единомислие !

е са се почна ... джендер ваксина джендер ваксина джендер ваксина джендер ваксина

Сигурно получава тежък пристъп на депресия вследствие на накърнено самочувствие при вида на на този текст., "Правилата за гражданското състояние се определят от държавите в ЕС, които са свободни да предвидят или не в своето национално право брака между хора от един и същ пол, или качеството им на родители. Държавите от ЕС трябва да спазват европейското законодателство, като за целта признаят гражданското състояние на хората, установено в друга държава от ЕС, постановява Европейският съд. Според това решение в случаи, подобни на разглеждания, държавите от ЕС следва да признават родителството при еднополови бракове и това не нарушава националната идентичност, нито застрашава обществения ред на тези държави. Подобно задължение не предполага съответната държава да предвиди в националното си право хора от един и същ пол да имат качеството родители или да признае за цели, различни от упражняването на правата, които това дете черпи от правото на ЕС, връзката на произход между детето и хората, чиито имена са вписани като негови родители в акта за раждане."

След като ИЗРОДА има Акт за раждане от Испания, какъв уй търсят и искат тия Лезбийки. Няма как техния изрод отроче да се е родил едновременно в Испания и в България(опазил ни господ) та да искат тия нагли Лезбийки и Акт за раждане и от България.

Правилно, децата трябва да имат гражданство , а не да бъдат наказвани заради лични предпочитания. Освен това, такова решение на никого не пречи да се жени, развежда или осиновява. Даването на права на тези двойки не отнема нашите права.

Да четеш подобно словоблудство? Като какво би израснало подобно дете и по-важното (за което продължавате да не се усещате) кой има интерес от6 подобни безумия?! Защото даването на гласност за това е продиктувано единствено от целенасоченото узаконяване на подобни безумия...докато на планетата не останат нормални хора за нечия изгода!

Широко се разтваря прозореца на Овертон ,не без помощта и на нашите родни североатлантически и еврогейски предатели.Целта на всичките тези демонстрации не са зрелите хора ,защото 95 % от тях показват отвращение и устойчивост на такива перверзии.Целта са децата от нормални хетеро семейства.Самите извратени не могат да се възпроизвеждат по нормален начин и за да имат размножаване са им необходими деца с неукрепнала психика и устойчивост ,които те да превърнат в свой образ и подобие. Разбира се всички тези попълзновения ще се правят под благовидният ,за грижа към децата.След най-популярните перверзии идва ред ,обществото да преглътне още други все още не толкова популярни перверзии като купрофилията,педофилията ,зоофилията ,геронтофилията ,некрофилията ,както садомазохизма и още каквито перверзното съзнание може да роди.

Всъщност въпросът на Общината е посъщество много точен - ако българката не е биологична майка на детето, то то не може да бъде да получи второ гражданство(българско).

Казус, който не е рядък - Българи мъж и жена в Европа осиновяват дете - също не са биологични родители, но то има право на българско гражданство

Не става дума за същия казус.

и изселване в Сибир за соросоиди и педали

И биячи като теб също в Сибир да си бият и да ги бият там на воля....

А така, най-накрая едно правилно решение! Питам се кога, в тая утрепана държава ще почнат да признават официално еднополовите бракове?!

негърската сперма и се излекуваш от Спин

Кон с рог

До тук доказваш просто, че си поредния психопат, с тоя неадекватен коментар, нищо друго!

Надявам се никога.Половите перверзии не трябва да се поощряват , а любителите им трябва да бъдат в затвора

След около 20 години и това е правилното решение.

Хора, не искам да използвам груби думи като "дебил", но престанете да водите медицински и правни дебати около всяка кукичка която соросоидите ни подхвърлят. Соросоидите трябва да се бият ,а не да се води дебат с тях. "Ама можело да пишат баща неизвестен", много ясно че е можело, вие дебили ли сте какво? Стига ДЕБАТИ, соросоидите това искат! Спомнете си какво нареди лорд Тивин на стражата които трябваше да охраняват Тирион "НЕ МУ ДАВАЙТЕ ДА ГОВОРИ". Те не го послушаха, и Тирион разбира се се измъкна. НЕ ДАВАЙТЕ НА СОРОСОИДИТЕ ДА ГОВОРЯТ!

И ти реши да биеш . Много станахте биячите - в нормалните държави сте по затворите. Я се скрий.

често се чува за стрелби в най-нормалните държави. Брейвик, Андерс Беринг.

Аз не съм ваксиниран, ама се чувствам ваксиниран и искам да ми издадат зелен сертификат. Ко праим?

Лекуваш се от тъпотия.

Не е редно държавната и общинската администрация, както и съдът да нарушават закона. В България е законно това, което е доказано. Например, доказано е, че едно дете има биологична майка. Ако не се знае кой е бащата и никой не е признал бащинство, то тогава в акта за раждане не се вписва баща докато не се установи такъв по законен ред. Има и една голяма глупост, която се практикува в България. Например ражда се дете извън брак и без признал го баща. Поради изискването детето да има бащино име се вписва личното име на майката като бащино - например Иван Мариянов Петров /син на Марияна Петрова/. Да обаче Мариянов по принцип означава син на Мариян а не на Марияна. По законите на българския език следва да бъде Мариянин. В миналото са постъпвали по-прагматично. За да има детето баща са вписвали личното име на дядото като бащино име. Като цяло трябва да се внесе яснота и да се постъпва разумно. Щом общините не вписват бащино име на децата родени в чужбина със законен баща, но без вписано бащино име, то тогава следва и децата родени в България, чийто баща е неизвестен да нямат бащино име. Ама майката била искала детето да си има и бащино име защото иначе щели да му се смеят...

.

Детето е отвлечено. Двете са го откраднали и прхвърлили през няколко граници.

Деца от еднополови съюзи не съществуват и не може да съществуват. Яцеклетка и сперматозойд са нужни при всики положения! Т.е Дете от еднополов съюз без вмешателство на трето лице е НЕВЪЗМОЖЕН - дете от еднополов съюз е ОКСИМОРОН!

Хор могат да се клонират и за това не са нужни яйцеклетка и сперматозоит ( най-малко от нискочели индивиди като вас )

Клонираните никога няма да са като нас, заченатите по естествен път. И умнико, като правиш забележки на тема умствени способности, не е зле да се научиш как се пише сперматозоид.

Да ви еба в майките...

Дъра - Бъра, Само са казали да не се бърка издаването на паспорт с гражданско състояние. Сега поне е ясно, Също като със синия талон, шофьорската книжка и регисрацията на МПС. Трябва да се мисли.

До кога ще стоим в този еврогейски съюз? Аа докато ни дадат милиардите и после беш да ни няма... то да беше само този проблем а от ес не спират с простотиите им.

Дрън дрън, много драсканици и накрая пак ще се стигне до акта. Ако няма бг акт за раждане, значи не е българче а ще има документ на чужденец без Егн. А едната от предполагаемите майки е българка...така че нищо не са измислили. Голям зор с тези глупости. Ако го е осиновила да си признае и да го впишат..

.

Както написа един по-напред, цялата ситуация се експлоатира от определени НПО, заплатили съответната сума на едни …. за да ги използват. Колко жалък и нередовен трябва да си, да използваш детето си ,за да изкарваш пари на негов гръб. И без това, цял живот ще живее с подигравките заради недочешаната Пу..а на майка си.

Браво на Европейския съд. В родината манталитетът е от Средновековието

По добре със средновековни ценности отколкото около нас пълно с извънземни.

Тънката разлика е, че през Средновековието човечеството е оцеляло, а при само еднополови връзки - едва ли ще оцелее...

Алоууууу...... напредничавата от бъдещето..... Я си с хоплоди сама, или да те оплоди партньорката ти и тогава се гаврете с детето си! Вие питате ли го дали е съгласно след време да има две майки или да има майка Пена и татко Мария? Баси откачените геЮве!!!!

И как точно решение на еврогейски съд седи над конституцията на България????? Това решение е невалидно и незаконно!

Който си е дал подкръстието под наем, не бива да се учудва, че ЛГБТ-тата се възползват от него.

Европа върви към федерализация, така че нормално. Дето се вика руснаците можеха да казват че България не е чужбина, ама за 45 години не приехме рублата и никой съд нямаше права над нашия. Сега за 30 години сме готови да плащаме в евро и да приемем европейските закони и съдилища за над национални. К'во те притеснява, българите в новата ни история винаги сме били дупедавци.

Поредния Троянски кон в услуга на джендър идеологията и производните й извращения. Това е единствената цел на пребиваването им в България. Кой знае колко мангизи са получили, за да разиграят този цирк. Нещастни люде...

"Правилата за гражданското състояние се определят от държавите в ЕС" "Държавите от ЕС трябва да спазват европейското законодателство, като за целта признаят гражданското състояние на хората, установено в друга държава от ЕС" Е хем всяка нация сама може да определя г.с. хем всяка нация в ЕС трябва да се съобразява с другите за г.с.?! Е добре в случая защо трябва да се съобразяваме с решението от Испания след като и ние имаме думата!? "Според това решение в случаи, подобни на разглеждания, държавите от ЕС следва да признават родителството при еднополови бракове и това не нарушава националната идентичност, нито застрашава обществения ред на тези държави" Всъщност това решение създава сериозен прецедент!?! Тъй като хора от един пол ще предпочетат да имат деца първо в страни където са позволени еднополовите бракове за да може после чрез решението на ЕС да принудят другите нации за второто гражданско състояние на детето! След като в нациите без разрешени еднополови бракове подобно нещо не е разрешено.

Е, и? Чудо голямо...

Почакай да направят общи тоалетни и съблекални за момчета и момичета. В училищата да учат децата че да си хетересексуален е лошо, а да си гей и травестит е супер сила. При гейовете да им отпуснеш метър и ще настояват за миля! Така де първо беше "искаме право да се женим", сега е да може да им се признават децата по цял свят с два родителя от един пол, а утре кой знае за какво ще настояват.

Ми добра де, кой им пречи в графата "майка" да напишат името на майката и готово. Сетих се - майката не е българката нали?

Проблемът е че съществуват две майки, като и двете искат да бъдат вписани като родители. Ако едната е биологична майка /не е ясно дали е така/, тя може да бъде вписана като такава ако има документ за това. Тогава другата увисва и остава без родителски права. Но това не проблем на обществото.

Крайно време е да разберем и осъзнаем ,че не е възможно всеки да прави каквото и когато си поиска...всеки да протестира или да афишира...в Република България семейство означава: Мама ,Татко и децата....въпросното дете на кого ще казва Тате...на тази дето даде спермата ли....или на някой незнаен за него мъж донор....Егати Чудото... Природата непрестанно ни показва ,че вървим в грешната посока и Ние -Не....'щото сме най интелигентните РАЗ'ИРАШ ЛИ...

Да направят формуляр за случая: 1. Майка с пенис колан..: Име .......... 2 Майка надупена...Име........Фамилия Кво толкова му мислят нашите чиновници. Естествено ,АНАЛ огичен формуляр ,трябва да има и за Гей татковци. Възможни са доста вариации, бай дъ уей, Важно е хората да са щастливи и задоволени

Стига сте ревали! Имахте 3, пак ше го повторя (3 !!!) пъти тази година възможност със своя глас да се противопоставите на евроатлантическите ценности! Като съберем гласовете за Боко, ПП и останалите, то над 70 % от гласувалите са дали вота си за евроатлантическите ценности! Единствено партия Възраждане е за традиционното българско семейство, което заедно с правиславната църква са ни спасили от 500 години осмаско робство. Някой вас пита ли ви, когато ви вкара в ЕС? Не. Ами гледайте сега и се любувайте, как с вашите гласове ще ви разгонят фамилийката и ще потрошат всичко това, което нашите прадеди са градили с векове. На здраве! Пийте по една ракия и се успокойте. Нищо не зависи от вас. Помните ли старите монети от 5 дойче марки? Тяхната големина скоро ще е еталон за големината на едни други неща! Честито!

кой ни е питал ние българите дали сме съгласни европейското законодателство да е над нашето,подписите на някой политик не са равни на позициятя на народа

Да, но колко отидохте до урните да гласувате против еврогейските ценности а само стояхте пред тв и цъкахте, кой е спечелил изборите!

По никакъв начин не трябва да се допуска, този случай да стане прецедент за България. От написаното се разбира, че биологична майка е жената с небългарско гражданство, българката се явява лице във връзка, която не се признава за законен брак у нас. Европейският съд може да си отсъжда каквото иска, но на какво основание това дете ще получава Българско гражданство, след като няма биологичен родител българин.

Със същото, с което децата на българи, женени в чужбина, придобиват такова. Или осинпвяване

А може ли сЪда да каже на кой точно закон от биологията се позовава, така че едно дете да се пръкне от две майки?

"Действащият в България образец на акт за раждане предвижда само една графа за "майка" и една за "баща", във всяка от които може да бъде вписано само по едно име, отбелязва съдът" ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ДОКУМЕНТ!!! Другото са мераци на недоклатените джендъри...

То актът за раждане не е като онзи акт..

Много брадати тези майки на снимката.

Това са тати1 и тати2 от друг казус, който скоро ще се появи на родна земя.

казусът е стар, мадеконците твърдят, че са преки наследници на а.мадеконски (педерас) , което доказва, че те са заченати в мъжки г.з

ДЕТЕТО МОЖЕ ДА ИМА ДВЕ ЖЕНИ ЗА ГРАЖДАНСКИ РОДИТЕЛИ, НО НЕ И ЗА БИОЛОГИЧНИ РОДИТЕЛИ ПО РАЗБИРАЕМИ ПРИЧИНИ, КОЕТО ВСЪЩНОСТ СЕ ВПИСВА В АКТА ЗА РАЖДАНЕ - БИОЛОГИЧНИ РОДИТЕЛИ!

Европейския съюз да направи тест колко се обичат майките. Има и генетични тестове за произхода на детето. Може тези двете да са измислили схема за измами и да вземат пари по тези схеми.

Може и да не съм прав, но тезии двете, от предишен репортаж ми се стори, че са доли тук с този казус само за да разлаят кучетата, най-вероятно по поръчка на някое НПО.

Акт за раждане се издава само на местото на раждане - това е Испания. Какъв го дири майката в България?

Детето трябва да се признае, то не е виновно. Но, горкото дете - имам пред вид МАЙЧИНА ласка и други подобни уж дребни неща.

Детето е признато, какво да му се признава още.

Какъв ви е проблемът, коментиращи? Нали вашите деца са вписани и вие вярвате,че ще си ги възпитате да не са хомосексуални? С какво ви пречат другите? Опитвам се да разбера как това влияе на вашия живот. Имам 3 деца. С какво те са по-различни от това конкретно дете? Когато отивате да бачкате в чужбина или да почивате там, интересува ли ви може ли съученик на детето ви да е с 2 майки или детето в съседната хотелска стая да е с двама бащи?

За децата, добре ли е да живечят и израстват в такава ненормална (извратена еднополова) среда ??? За един приятел питам ? Някой специалист изказа ли се по въпроса???

А ако се срамува от средата в която живее,съжалявам го това детенце,още сега е с рана в сърцето и дано нд го възпитат като тях

Детето е невинно. Майките са мушенгерии, които искат незаконен документ.

Е да, ама децата са най-важни в тоя живот. Всичко друго е извратена перверзна суета на хора със (болни мозъци) здравни проблеми

Това е проблем на цялото общество. Не може само защото на някоя недована или недоеван им скимнало, че семейството трябва да изглежда по различен начин, да преструктурираме цялото общество. И да! На мен ми пука с кого си играе моето дете защото си влияят едно на друго. Средата, в която движи детето и тази, в която се отглежда, формират мирогледа му. Аз държа детето ми да движи с деца с нормална ценностна система, отгледани в нормална семейна среда. Това ми е една от задачите като родител. Баси! Ще си погубите децата от толерастия.

Когато двама мъже или две жени си заченат и родят детето по естествен път.

да се гледа целия процес. А на мен ми се повръща само от мисълта за подобна гледка.

Най-добре е БГ да излезе доброволно от ЕС и да се свърши тая мъка .

да излизам от ЕС заради някакви си полови извращения на някакви си маргинали .

... а ТРЯБВА!

Суверенна държава а?

Ценностите на ЕС никога няма да се интегрират в българския народ…Излизане от еврогейския съюз!

хора са едни и същи. Има разлика в извращенията. Народностни.

Референдум за излизане от сатанинския ЕС и Нато!

До тези, които още не са чували: Всъщност, има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

не ми върви този предмет. Още от училище.

Това, което наричаш "образование", се нарича "пропаганда". И светското и религиозното образование ти казват еднозначно, че еднополовите двойки няма как и няма защо да имат поколение. Та, ходи се пери! Ако обичаш!

Заглавието е малко идиотско, но много точно илюстрира проблема. Дете от еднополов брак е нещо като "дървено желязо", биологично погледнато си трябва майка и баща. А при двама бащи не ми се и мисли откъде ще трябва да се "роди" детето. Редно е да се отбележи, че на детето не му е отказан паспорт. При поне един родител българин то си има право на българско гражданство. Това което отказват на тия двете е да ги впишат като две майки в акта за раждане! Естествено, че подобен документ би бил абсурден и ще предизвиква насмешки и подигравки. Детето си има биологични родители баща и майка. Ако бащата не се знае кое, вписват го с баща неизвестен и толкова. Онзи ден писателката Дж. К. Роулинг (Хари Потър) коментира подобен проблем - изнасилвач, който се е обявил за "трансджендър" и иска да го смятат за жена, с подходящ цитат от "1984" на Оруел.

Чукча писател... Когато българската майка пристъпва към издаване на български документи за самоличност на детето, не успява да получи български акт за раждане, а общината настоява да разбере коя е биологичната майка, се уточнява в съобщение на Съда на ЕС. Не могат да извадят български документ за самоличност, на детето... Без значение какви са майките родители, детето спира да е българче...

Общината трябва да знае дали биологичната майка има българско гражданство, за да прецени дали детето има право да получи такова.