След решението за "Врана": Отговорът на Симеон Сакскобургготски

Откакто се водят дела за собствеността на царските имоти, Симеон Сакскобургготски не е коментирал решения на български съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А с какви пари е купил и как точно "е купил" малките имоти тоя натресен боклук, та да може алкохолика да си ги търси??

Правилно! Аз съм виждала нотариалните актове/крепостни актове/ с които са продадени тези земи на Цар Фердинад. Видях ги, защото наследниците на продавачите искаха да си ги реституират! Ха-ха-ха!

Мръсна гад Комарджията , мошенник Долна твар От къде произлиза думата мошеник??? От еврейското име моше..... Подъл чпвек

Какъв цар, какви царски имоти? Да не сме станали Монархия?

Значи баба ти е имала 120 декара земи, а царя бил гол и бос. Майко,майко...

А какво сме имали до 9 септември 1944 г? Сигурно гаден, мръсен комунизъм!

Колко са нагли тези от ГЕРБ заедно с техните съдилища. Цар Фердинанд купил земя за да построи своя дворец, а после го построи с пари от руския цар НЮиколай 2 ( не върнал дълга, тъй като се случи революция). а също и от други свои роднини в Европа. Ня мога да разбера до каква степен Борисов е нагъл. Докога ще за,ърсява нашия интернет със своето присъствие.

Ами тя и Франция е имала крале. Що никой не рипа за Версай? Щото ще извадят бърже гилотината пак. Тоя цар фердинанд отде се е пръкнал? Да не е на хан Аспарух потомък? Дошъл от на майка си сливока и вече му е бащиния? Ти подиграваш ли се???

Държавата България не е монархия Така наречения цар дори няма българско потекло тъй като всичките му роднини са чужденци имотите със сигурност не са купени с лични средства по онова време така че какви претенции има човека който обеща да оправи държавата за 800дни и излъга хората само за да си присвои имотите и да ги проиграе в Монте Карло а той ще плати ли поддръжката им за повече от 40 г от държавата

Сам, доброволно, без ничие насилие и в ясно съзнание за това което прави и говори пред цял народ и цял свят публично по телевизията заяви, че няма никакви претенции и искания към българският народ и към българската държава и че е дошъл за да помогне на народа и държавата да промени живота си към по-добро , за което пое обещание че за 800 дни ще оправи всички проблеми на държавата и народа! Е, ОПРАВИ НИ ТАКА, ЧЕ СТАНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ НА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО,Ь В ЛИЦЕТО НА ГОРИ, ИМОТИ И ДВОРЦИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПУБЛИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

https://youtu.be/U1wkeWjAniI Ей го бе, "имуществени претенции аз нямам" вика лешоядът гнусен.

Този е изключително отвратителна, никому ненужна твар!!!

Някоя мутра има апетит към царските имоти и не се отказва. То що ли да се отказва, де такива имоти!

Някой беше назовал хората с раса -"гювендии". Чак сега разбирам защо.

КОГА Е БИЛА ИНОГУРАЦИЯТА НА ТОЗИ "ЦАР" та го царосваш и защо държавата е управлявана от регенти?!

Тъй де, самозваният цар има апетити.

Самозван си ти.

Дали е цар или не, тук става дума за частна собственост! Доста от вас все още имат соц. мислене: Всичко твое е и мое!

Всички имоти на царя са на Султан Абдулхамид Втори!

Всъщност се оказва, че аристократ като Сакса и цялата им рода имат по-соц. мислене от комунягите, защото по каканизма тези имоти бяха затворени за пролетариата, а сега могат да ги посетят. Същото е с братовчедите му във Великобритания, които обаче, може и да късат билетчета на входа.

Аха, отдавна не ги правят така нещата, както ги правеше аристокрацията. Като видите и Сакса на тези години, няма такова възпитание и дисциплина. Има и изключения като навсякъде.

Мои са, но не казвайте на никого, дал съм му ги да ги ползва, щот ма кефи.

Е той няма. Ама покрай него имат - и на, завалията, какво да прави ...

Толкова съм самозван колкото и той. Той може да е бил регент, понеже е бил малък за да стане цар. В момента, в който монархията е изчезнала като форма на управление в България той е загубил всякакъв шанс да стане цар. Това, че има страни, където има царе и балъците ги издържат не значи, че е нормално. То и право на първа брачна нощ е имало, сигурно и това искате да се върне.

Каква частна собственост може да има царят съюзник на нацистка Германия? Баба ти ли е решила да бъде част от оста? Или монархът взе това решение? Да ти напомня ли как ни наказаха като губеща страна във ВСВ? А "царчето" си живее живота на Коста дел Сол.

Защо ли винаги предпочитам заблудена овца като комарджия, пред селяндурски изрод организиращ хазартни игри, като един избегал с колекция от национални богатства..

Стамболов е докарал подгонения от армията неизтрезнял австрийски подпоручик и го е направил княз, а после той се е самоназначил за цар.След,като го изритват от държавата поради национални катастрофи, той е отмъкнал няколко вагона със задигнати ценности , даже не е дал и короната с диаманти на сина си Борис за коронясването му.И сега твърдят,че този тип бил спестявал от закуски и си построил имения,без пари от бюджета ни.НЕЩАСТНИЦИ!

А Божурище, царю пършиви, Божурище? Символът на авиацията ни? Наядахте ли се ???

а решенията на международния съд за конфискация на фашистките имоти навсякъде в европа? само в булгаристан не считат б3 за виновен и си крастиха парк улици болници на фашистката фамилия ПОЗОР!

Бро, вземи се в ръце, когато е придобит този имот фашизмът още не е бил измислен, измислен е години след това като контра на червеният терор и концлагери, тръгващ от една "философия", която твърди, че по-бедните трябва да са във война с по-богатите, "класова борба".

каква възможност имахме само да изпъкнем като чикия на пясък да сме Царство , и то единствено в света ... ха ха ха ... ама кога е имала майка му късмет де .

Симеон Сакскобургготски НЕ е никакъв Българин.. Тоя е наполовина испанец и наполовина - германец... НИКАКВИ имоти в БЪлгария за тоя.. Заради дядо му- Фердинанд , България си остана малка държава.. Александър Батенберг управлявал България САМО 6 години, но почти УДВОЯВА територията на България... А тоя Сакскобургготски и дядо му- Фердинанд управляваха България 60 години( десет пъти повече), а нямахме НИКАКВА полза... Дори, трябва да му ОТНЕМАТ българските документи и да ги ЗАЛИЧАТ...

За какво не е виновен Борис 3, за това, че спаси мангалската паплач, или че спаси собственото си население като се правеше на съюзник на Райха.

Мухахаха, през България са минали много келтски, готски, хунски и други германски племена, които даже са имали собствен държави на територията, ферщеен Зи, или да Ви го обясня като на малоумен. Съмнявам се, че Сакса има испанска кръв.

Брей, да не се окаже, че е по-голям българин от всичкото форумен трол! Много сте далече от истината, малоумници.

Какво може да купи и с какви пари един разорен ,беден и никому ненужен офицер,който с волята на продажните родоотстъпници е поканен за Цар в една България?Време е този пасквил да се спре категорично и останалите издънки да де отстранят безапелационно.

Аууу, бедните и неоправдани пролетарии станаха селяндури-капиталисти, и света не може да си поеме дъх от геноциди!

Ами тогава щом ще наследява баща си, който действал с държавните пари от свое име, КРАДЛИВ ДЕДО ДА ВЪРНЕ РЕПАРАЦИИТЕ ПЛАТЕНИ СЛЕД ВОЙНИТЕ ЗАРАДИ БАЩА МУ, КОЙТО САМ НИ ВКАРА В ТЯХ НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ, А ПОСЛЕ ЦЕЛИЯ НАРОД ПЛАЩА!

Да се изчегърка..Тошко дебила..

Алоо, международният мангалски съд, кога ще чуем решения относно връщане откраднатите ресурси на държави като ЮАР и България, връщане на българските архиви, връщане на ресурсите на ограбени държави с лихвите и пропуснати ползи,включващо Русия.. и много други. Вие никога не можете да си платите за изродщините, ферщеен, нито за поколеният живели в глад и мизерия, за да може мангалският ти задник да се мисли за голяма работа. Кога ще платите на пострадалите от "великата " ви мангалска фармацевтика и здравеопазване, защото това си прилича на менгеле от всякъде?

Ало, ало, а кога ще върне международният съд земята на индианците заедно с ресурсите и? Вече плача от смях по простотията и наглостта ви, нечовешка е, изродска е!

Ами никога. Никой нищо не връща. Що България да връща?

Как се самоопределяте само с един пост, кретенчо, ще връщате, и ще повръщате!

Гледай как се самоопределяш като кретен, бро. За какъв се мислиш, че да си крадеш и безчинстваш безнаказано? Видя ли какво се случи с баш-крадецът черепухин? Същото ви очаква и вас! Винаги има по-голям!

Страшна държава сме. Монарх да си иска имоти в република. Е няма такъв филм!

Като знаете какви селяндурски престъпници ви направиха република, си е цяло чудо, че държавата съществува, макар и фиктивно.

КАКЪВ ЦАР Е ТАЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙСКА ПОДЛОГА,НАТРЕСЕНА ОТ РОТШИЛД НА БЪГАРИЯ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ДОКАЗАНА С ДНК ТЕСТ ЗАКОННА НАСЛЕДНИЦА НА РОДА ДУЛО,С 1000 ГОДИЯНА ЧИСТА КРЪВНА ЛИНИЯ(СЕВЕРЕН И ЮЖЕН КЛОН НА ДУЛО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ)КОЯТО ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА.А ТОЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙСКИ ЛЪЖЕЦ ШИМОН ЮДЕЙСКИЧ РЕПТИЛ, НЕ Е С НИКАКВА КРЪВ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕРВОРОДНИ ВЛАДЕТЕЛИ И АРИСТОКРАТИ НА БЪЛГАРСКАТА РОДОВА ЛИНИЯ.ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ САКС КОБУРГ ГОТА,ПАРТНЪОРИ НА РОТШИЛД ОТ ВЕКОВЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА Н-Е-З-А-К-О-Н-Н-О НАТРЕСЕНА НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕСТОЛ ОТ ВЕКОВНИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ,А ИМЕННО ХАЗАРО-ЮДЕЙСКАТА МАФИЯ.

Уникат, не ме разсмивай, достатъчно се смях тази вечер! По всички съвременни закони, родът Дуло е завоевател на територията, който не е допринесъл с нищо за развитието и, освен с конницата си! Преди тях на територията е имало Траки, които и до ден днешен е доказано, че от най-скъпото(злато) могат да првят изкуство, което е безценно, не по-скъпо! Преди Дуло, както споменах по територията са се вихрили и други племена, които са основоположници на държави като Австрия, Унгария, Германия и Норвегия, все по-развити държави от всички в примонголието и хаганатът. Траките са основали колонии в днешна Италия, които нямат равни по дизайн и наука в много области. Та как точно реши, че съвременните българи са точно наследници на азиатци, като повечето даже нямат и азиатски черти?

И сега се запитай КОЙ иска да си мислиш, че си азиатец, въпреки че нямаш дръпнати очи, и не ядеш ориз 7 пъти в седмицата? Азиатците, брато, с цялото ми уважение искат да те асимилират, защото си малоумен, и защото путлер е монголец.

Глупав промит мозък си