След решението за "Врана": Отговорът на Симеон Сакскобургготски

Откакто се водят дела за собствеността на царските имоти, Симеон Сакскобургготски не е коментирал решения на български съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долна крадлива пасмина са тези кобурги! Нищо добро на България не са донесли!

Изсечени та той продължава да сече.Елате и вижте.

Абе това е нищо. Идете по Черноморието да видите какво става. Няма един квадратен метър държавна земя. Всичко е собственост на бивши и настоящи политици. А ние гледаме царя. Той е най малкото зло.

Дори и законно да е негов, нали е уж част от царската фамилия, нали баш те трябва да се грижат за българския народ, можеше да го дари на българската държава. Той дойде, доунищожи ни за 800 дни и взе малкото, останало ни от Царска България.

Симеон Сакскобургготски е един от най - големите крадци в съвременната българска история. Докато ,обаче, гражданите на Р. България го търпят, ще си разиграва коня. Имам усещането, че и партийката на Славчо е негов проект. Само помислете кого Славчо предложи за премиер и си спомнете при чие управление изгря звездата на Николай Василев.

Дворците, горите, резиденциите...хайде, халал да са му. Обаче заради това, че произведе креатурата Бойко Методиев Борисов и го извади от тъмните кьошета и го изтипоса на един от най-важните постове в държавата и го направи от нищо-нещо, това никога няма да му го простим - трижди проклет да е - АНАТЕМА!!

Това е все едно наследниците на Луи 14 да си реституират двореца Версай! Никога не може да се случи в нормална държава. Имотите са били на институцията "цар", а не на персоната, тоест, са на държавата. Няколко видни юриста взеха куп пари за тази врътка и даже КС се извъртя, нямам думи.

Ами и лично негови да са били, все едно наследници на Хитлер да претендират за нещо. Собствеността на нацистите се конфискува. Европа явно е имала кяр още тогава Симеон да се развихри у нас, щото никой не гъкна, че синът на съюзник на нацистите го правят премиер в "демократична" държава. Все пак друго си е евтиният труд, примерно всеки ден има обяви за гледачи на стари хора в Германия - 24/7 да си на разположение с 2 часа време на седмица, което е лично твое да пиеш едно кафе с някого - за 1400 Евро на месец. А поляците като дръпнаха изведнъж се оказа че няма нужда да ходят вече в Англия щото и в Полша си получават достатъчно.

Правилно. Браво за решението.

Абе дирници, не мислите ли че прекалявате Много с тези реклами? Сериозно мисля да ви тегля една майна!

Нищо не е негово. Да се връща в Испания не го искаме тук.

Какво да коментира, той го каза пред Кероркян: -Кой, аз? Да претендирам за имоти? Как изобщо си го помислихте? - Или нещо такова, има записи. НО след като се докопа на власт, гледай само! Не бяха гори изсечени в Рила, не бяха имоти! ПФУ!!!

Крадлив козел. Кобургготските боклуци са проклятие за България. И гнусните царедворци.

Завинаги да са проклети антибългарите, които ще дадат собственост на държавата на този лъжлив нехранимайко, дето нищо нямало да вземе от народа си. Проклети да са и да останат в паметта на нацията като продажници и готови за пари да продадат и родната си майка. Това гнусно гнездо на безхаберници трябва да се разтури до корен, да се изрежат раковите образувания и да се започне на чисто истинско правораздаване.

А Президентството е собственост на Радев, може би? Или министерският съвет - на боко?!

Наследниците на султана на Османската империя не одобряват това. Де що се шири пред погледа ви е тяхно и трябва да им бъде приписано.

Жалки остатки на Кгупената Тиквена Прокуратура и Съд ! ДОЛУ ГЕРБ и Джипко Бибитко на Съд и Затвор ! Симеоне като че ли не разбра че Народа те Намрази за такива Трикове ?

прессекретариата да обясни защо е проиграл ордените на дядо си!?

КАКЪВ ЦАР Е ТАЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙСКА ПОДЛОГА,НАТРЕСЕНА ОТ РОТШИЛД НА БЪГАРИЯ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ДОКАЗАНА С ДНК ТЕСТ ЗАКОННА НАСЛЕДНИЦА НА РОДА ДУЛО,С 1000 ГОДИЯНА ЧИСТА КРЪВНА ЛИНИЯ(СЕВЕРЕН И ЮЖЕН КЛОН НА ДУЛО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ)КОЯТО ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА.А ТОЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙСКИ ЛЪЖЕЦ ШИМОН ЮДЕЙСКИЧ РЕПТИЛ, НЕ Е С НИКАКВА КРЪВ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕРВОРОДНИ ВЛАДЕТЕЛИ И АРИСТОКРАТИ НА БЪЛГАРСКАТА РОДОВА ЛИНИЯ.ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ САКС КОБУРГ ГОТА,ПАРТНЪОРИ НА РОТШИЛД ОТ ВЕКОВЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА Н-Е-З-А-К-О-Н-Н-О НАТРЕСЕНА НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕСТОЛ ОТ ВЕКОВНИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ,А ИМЕННО ХАЗАРО-ЮДЕЙСКАТА МАФИЯ.

Уникат, не ме разсмивай, достатъчно се смях тази вечер! По всички съвременни закони, родът Дуло е завоевател на територията, който не е допринесъл с нищо за развитието и, освен с конницата си! Преди тях на територията е имало Траки, които и до ден днешен е доказано, че от най-скъпото(злато) могат да првят изкуство, което е безценно, не по-скъпо! Преди Дуло, както споменах по територията са се вихрили и други племена, които са основоположници на държави като Австрия, Унгария, Германия и Норвегия, все по-развити държави от всички в примонголието и хаганатът. Траките са основали колонии в днешна Италия, които нямат равни по дизайн и наука в много области. Та как точно реши, че съвременните българи са точно наследници на азиатци, като повечето даже нямат и азиатски черти?

Глупав промит мозък си

И сега се запитай КОЙ иска да си мислиш, че си азиатец, въпреки че нямаш дръпнати очи, и не ядеш ориз 7 пъти в седмицата? Азиатците, брато, с цялото ми уважение искат да те асимилират, защото си малоумен, и защото путлер е монголец.

Страшна държава сме. Монарх да си иска имоти в република. Е няма такъв филм!

Като знаете какви селяндурски престъпници ви направиха република, си е цяло чудо, че държавата съществува, макар и фиктивно.

Да се изчегърка..Тошко дебила..

Ами тогава щом ще наследява баща си, който действал с държавните пари от свое име, КРАДЛИВ ДЕДО ДА ВЪРНЕ РЕПАРАЦИИТЕ ПЛАТЕНИ СЛЕД ВОЙНИТЕ ЗАРАДИ БАЩА МУ, КОЙТО САМ НИ ВКАРА В ТЯХ НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ, А ПОСЛЕ ЦЕЛИЯ НАРОД ПЛАЩА!

Какво може да купи и с какви пари един разорен ,беден и никому ненужен офицер,който с волята на продажните родоотстъпници е поканен за Цар в една България?Време е този пасквил да се спре категорично и останалите издънки да де отстранят безапелационно.

Аууу, бедните и неоправдани пролетарии станаха селяндури-капиталисти, и света не може да си поеме дъх от геноциди!

Симеон Сакскобургготски НЕ е никакъв Българин.. Тоя е наполовина испанец и наполовина - германец... НИКАКВИ имоти в БЪлгария за тоя.. Заради дядо му- Фердинанд , България си остана малка държава.. Александър Батенберг управлявал България САМО 6 години, но почти УДВОЯВА територията на България... А тоя Сакскобургготски и дядо му- Фердинанд управляваха България 60 години( десет пъти повече), а нямахме НИКАКВА полза... Дори, трябва да му ОТНЕМАТ българските документи и да ги ЗАЛИЧАТ...

Мухахаха, през България са минали много келтски, готски, хунски и други германски племена, които даже са имали собствен държави на територията, ферщеен Зи, или да Ви го обясня като на малоумен. Съмнявам се, че Сакса има испанска кръв.

Брей, да не се окаже, че е по-голям българин от всичкото форумен трол! Много сте далече от истината, малоумници.

каква възможност имахме само да изпъкнем като чикия на пясък да сме Царство , и то единствено в света ... ха ха ха ... ама кога е имала майка му късмет де .

а решенията на международния съд за конфискация на фашистките имоти навсякъде в европа? само в булгаристан не считат б3 за виновен и си крастиха парк улици болници на фашистката фамилия ПОЗОР!

Бро, вземи се в ръце, когато е придобит този имот фашизмът още не е бил измислен, измислен е години след това като контра на червеният терор и концлагери, тръгващ от една "философия", която твърди, че по-бедните трябва да са във война с по-богатите, "класова борба".

Как се самоопределяте само с един пост, кретенчо, ще връщате, и ще повръщате!

За какво не е виновен Борис 3, за това, че спаси мангалската паплач, или че спаси собственото си население като се правеше на съюзник на Райха.

Алоо, международният мангалски съд, кога ще чуем решения относно връщане откраднатите ресурси на държави като ЮАР и България, връщане на българските архиви, връщане на ресурсите на ограбени държави с лихвите и пропуснати ползи,включващо Русия.. и много други. Вие никога не можете да си платите за изродщините, ферщеен, нито за поколеният живели в глад и мизерия, за да може мангалският ти задник да се мисли за голяма работа. Кога ще платите на пострадалите от "великата " ви мангалска фармацевтика и здравеопазване, защото това си прилича на менгеле от всякъде?

Ало, ало, а кога ще върне международният съд земята на индианците заедно с ресурсите и? Вече плача от смях по простотията и наглостта ви, нечовешка е, изродска е!

Ами никога. Никой нищо не връща. Що България да връща?

Гледай как се самоопределяш като кретен, бро. За какъв се мислиш, че да си крадеш и безчинстваш безнаказано? Видя ли какво се случи с баш-крадецът черепухин? Същото ви очаква и вас! Винаги има по-голям!

А Божурище, царю пършиви, Божурище? Символът на авиацията ни? Наядахте ли се ???

Стамболов е докарал подгонения от армията неизтрезнял австрийски подпоручик и го е направил княз, а после той се е самоназначил за цар.След,като го изритват от държавата поради национални катастрофи, той е отмъкнал няколко вагона със задигнати ценности , даже не е дал и короната с диаманти на сина си Борис за коронясването му.И сега твърдят,че този тип бил спестявал от закуски и си построил имения,без пари от бюджета ни.НЕЩАСТНИЦИ!

Всички имоти на царя са на Султан Абдулхамид Втори!

Мои са, но не казвайте на никого, дал съм му ги да ги ползва, щот ма кефи.

Дали е цар или не, тук става дума за частна собственост! Доста от вас все още имат соц. мислене: Всичко твое е и мое!

Всъщност се оказва, че аристократ като Сакса и цялата им рода имат по-соц. мислене от комунягите, защото по каканизма тези имоти бяха затворени за пролетариата, а сега могат да ги посетят. Същото е с братовчедите му във Великобритания, които обаче, може и да късат билетчета на входа.

Каква частна собственост може да има царят съюзник на нацистка Германия? Баба ти ли е решила да бъде част от оста? Или монархът взе това решение? Да ти напомня ли как ни наказаха като губеща страна във ВСВ? А "царчето" си живее живота на Коста дел Сол.

Някой беше назовал хората с раса -"гювендии". Чак сега разбирам защо.

Някоя мутра има апетит към царските имоти и не се отказва. То що ли да се отказва, де такива имоти!

Тъй де, самозваният цар има апетити.

Самозван си ти.

Толкова съм самозван колкото и той. Той може да е бил регент, понеже е бил малък за да стане цар. В момента, в който монархията е изчезнала като форма на управление в България той е загубил всякакъв шанс да стане цар. Това, че има страни, където има царе и балъците ги издържат не значи, че е нормално. То и право на първа брачна нощ е имало, сигурно и това искате да се върне.

Аха, отдавна не ги правят така нещата, както ги правеше аристокрацията. Като видите и Сакса на тези години, няма такова възпитание и дисциплина. Има и изключения като навсякъде.

Този е изключително отвратителна, никому ненужна твар!!!

https://youtu.be/U1wkeWjAniI Ей го бе, "имуществени претенции аз нямам" вика лешоядът гнусен.

Е той няма. Ама покрай него имат - и на, завалията, какво да прави ...

Сам, доброволно, без ничие насилие и в ясно съзнание за това което прави и говори пред цял народ и цял свят публично по телевизията заяви, че няма никакви претенции и искания към българският народ и към българската държава и че е дошъл за да помогне на народа и държавата да промени живота си към по-добро , за което пое обещание че за 800 дни ще оправи всички проблеми на държавата и народа! Е, ОПРАВИ НИ ТАКА, ЧЕ СТАНА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ НА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО,Ь В ЛИЦЕТО НА ГОРИ, ИМОТИ И ДВОРЦИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПУБЛИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

Държавата България не е монархия Така наречения цар дори няма българско потекло тъй като всичките му роднини са чужденци имотите със сигурност не са купени с лични средства по онова време така че какви претенции има човека който обеща да оправи държавата за 800дни и излъга хората само за да си присвои имотите и да ги проиграе в Монте Карло а той ще плати ли поддръжката им за повече от 40 г от държавата

Колко са нагли тези от ГЕРБ заедно с техните съдилища. Цар Фердинанд купил земя за да построи своя дворец, а после го построи с пари от руския цар НЮиколай 2 ( не върнал дълга, тъй като се случи революция). а също и от други свои роднини в Европа. Ня мога да разбера до каква степен Борисов е нагъл. Докога ще за,ърсява нашия интернет със своето присъствие.

Значи баба ти е имала 120 декара земи, а царя бил гол и бос. Майко,майко...

Какъв цар, какви царски имоти? Да не сме станали Монархия?

А какво сме имали до 9 септември 1944 г? Сигурно гаден, мръсен комунизъм!

Ами тя и Франция е имала крале. Що никой не рипа за Версай? Щото ще извадят бърже гилотината пак. Тоя цар фердинанд отде се е пръкнал? Да не е на хан Аспарух потомък? Дошъл от на майка си сливока и вече му е бащиния? Ти подиграваш ли се???

КОГА Е БИЛА ИНОГУРАЦИЯТА НА ТОЗИ "ЦАР" та го царосваш и защо държавата е управлявана от регенти?!

Мръсна гад Комарджията , мошенник Долна твар От къде произлиза думата мошеник??? От еврейското име моше..... Подъл чпвек

Защо ли винаги предпочитам заблудена овца като комарджия, пред селяндурски изрод организиращ хазартни игри, като един избегал с колекция от национални богатства..

Правилно! Аз съм виждала нотариалните актове/крепостни актове/ с които са продадени тези земи на Цар Фердинад. Видях ги, защото наследниците на продавачите искаха да си ги реституират! Ха-ха-ха!

А с какви пари е купил и как точно "е купил" малките имоти тоя натресен боклук, та да може алкохолика да си ги търси??