След разкритията за фиктивно лечение на две деца: Наказват пловдивска болница да върне 16 000 лв.

Здравната каса прекратява и договора с лечебното заведение по клиничните пътеки с нарушения

Обратно в новината

Коментари - След разкритията за фиктивно лечение на две деца: Наказват пловдивска болница да върне 16 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

16000 лв. са смешни пари за болница. И да са ги откраднали няма да съборят ЗК!!! Докато не се каже със сигурност, че е така и са 16 000 лв., ще изчакаме. На сегашните майки също много не може да се вярва, като гледаме какви ги вършат децата им в детските градини и училищата, и как се саморазправят с учителите само за повишаване на тон ма хлапето им, което в едно предишно нормално време не можеше да се случи. Имах класен, който редовно ми шибваше един през връта или ми дърпаше ухото, но аз си бях виновен естествено! Един път се оплаках на баща ми само. Естествено, ядох бой и в къщи, защото за баща ми щом учителят каже, че съм виновен, значи съм виновен, и беше прав!!! Сегашните родители, джендърска история!!! Та не чух защо никой не се възмущава за кражбите за милиарди от Бойко Борисов и кликата му, както и за предателите на народните интереси и нарушители на Българската Конституция от сегашните смешници на власт?! За 3 месеца не са приели и предприели нищо в полза на народа, само даряваме за Украйна в полза на САЩ и васалите им от ЕС/ние също/!!! Нито хората в Северозападна България си получиха парите за наводненията и бурите след това/колко месеца минаха/ , нито приеха всички деца и възрастни, имащи нужда от лечение в чужбина, да се финансират от държавата изцяло, не да събираме капачки и пари от смс-и и за детски линейки също, нито медицинските хеликоптери ще дойдат скоро, защото уж наема беше скъп/наема е винаги скъп, но хеликоптери не се продават на пазара/, но след спиране на обществената поръчка, пак я пуснахме, но вече с "нашите хора", а удължаването на срока явно не е проблем, какво като хората още дълго ще умират, и много други дейности, които са необходими, но за малоумниците все тая!!! А за туризма с 15% поне от БВП, след създаването на безплатните бази на САЩ и НАТО по Черноморието, честито. Над 150 000 души ще останат без работа. Да не забравяме, че според конвенцията, подписана в Монтрьо, нечерноморски държави нямат право да имат военни кораби в Черно море повече от 30 дни, но нашите предатели им дават безплатна база на нашия бряг. В Турция, Германия и Италия САЩ си плащат за базите!!! А ние безплатно и ще си унищожим туризма!!! Супер!!! Малоумници!!!

"Невъзможно е при този обем на дейност на лечебното заведение, ръководството да проверява всеки ден броя на пациентите в болницата", казват от лечебното заведение. Алоу, какви са тези глупости бе! Вие не си знаете заетите легла и стаи ли?! Всеки пациент трябва да се знае в коя стая е настанен, кои екипи се грижат за него във всеки момент и т.н.!!! Как така болницата не знае във всеки момент кой се лекува и кой е настанен?! Може би е по-правино да кажат. че е невъзможно при този обем на ФИКТИВНА дейност да следят "двойното счетоводство" кой е реално и кой фиктивно настанен :)

Ако аз измамя някой с 16 хиляди лева ще получа най-малко условна присъда с изпитателен срок.

НА КАЗАНИЕ А И СПРАВЕДЛИВО! ТУК ВЪОБЩЕ НЯМА КОРУПЦИЯ . ИЗМАМИТЕ ЩЕ ПРАТ ??????

те са си за затвора, това нищо не е

бълха ги е ухапала ....кога ще се появи електронната здравна книжка ?

Аз ако с измами и фалшификации открадна 16 000 ще ме вкарат в затвора. Ама тия мафиоти – само да върнат парите…

Ако не допринасят а вредиш на средата, в която съществуваш, рано или късно това засяга и теб.

И да не забравите пак да им пляскате от терасите, ганювци прости!

Не казват, че я наказват САМО да върне 16 000. Казват, че ще върне, но никъде не казват, че е само това. Имавероятност това да е само първата стъпка, която е неизбежна така или иначе. Предполагам ще има следствие, понеже има фалшификации на подписи и са произведени докумнети с невярно съдържание. Това е задържан за 24 часа. След това продъжлава процедурно останлото по закон. Почти изключвам да се има пред вид само да върнатпарите. И най-вероятно ще си го отнесе лекарят, който е фалшифицирал документите.

Толкова просто. В Кипър всеки път ти пращат смс когато някой доктор, или лаборатория, или аптека,физио...... Иска пари от касата, заради процедура, преглед, лекарство..... Ако някой се опита да лъже, веднага гори. Децата и възрастните имат винаги някой който да провери дали е така. Ама явно тук не искат да го въведът.

Има доктори които се направиха на тарикати, сега са без права, и на едно оградено място.

Смешно е да върнат само парите, които са оркраднали. Това създава прецедент, всички ще си кажат дори и да ни гепят, ще върнем откраднатите кинти. Трябва сериозна глоба от няколко стотин хиляди, при втора такава груба селска проява без лиценз и загуба на лекарски права.

както отчитат измислените....

Само толкова. Направо да ги затварят. Лъжци.

ще върнат паричките значи?? и ще уволнят виновните???? ей тъпаци, това си е престъпление от където и да го погледнеш! кражба, злоупотреба, съставяне на фалшиви документи, злоупотреба с лични дани и още каквото се сетите! ако караш пиян ти конфискуват колата, на тия трябва да им конфискуват къщите, вилите, парите, и болницата!

Това няма да е единственият случай. Трябва да им направят пълна проверка и половината им дейности ще се окажат фиктивни. Тъй е като само с име и ЕГН може да те запишат за какво ли не.

Ф белите държави се Отнема лекарските права до живот + затвор! кога тук?

При дефицит на лекари в страната плюс неравномерно разпределение на лекарите плюс доходи на всяка цена ... плюс ... плюс ...

Когато започнат да връщат на НЗОК злоупотребато пж 100 пъти, то може и да се стреснат.

Като прекратите пътеките се наказват и хората. Мерките трябва да бъдат изразени в по-строг контрол. Ако се тръгне по този път, ще останем без болници по здравна каса, тъй като няма такава, която да не лъже!

В мутренска България само когато медиите са направили репортажи само тогава има нарушения. Който иска да живее въс функционираща държава която работи за хората за се запише за канала ми в телеграм https://t.me/pprazum

И това ли беше цялото наказание. Ако открадна 16 000 лв. и ме хванат ще лежа в затова, а тука само да ги върнат им е наказанието.