Коментари - След проверка: 1/3 от млечните храни в търговската мрежа не отговарят на изискванията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е файдата от тези проверки? Само за потребителите ,които се чудят каква отрова слагат на масата и ,която ядат децата му? Миналата седмица проверка на водното съдържание в сиренето и какво? След като парицата е царица няма нужда ни от проверка, ни от оповестяване. При толкова разследващи джурналисти ,що някой не провери ония в НС откъде пазаруват и с какво хранят отроците си

БАБХ = МАФИЯ Като не отговарят кажете имената на продукитте и фирмите за да може да ги бойкотираме и да не купуваме от тях. наложете им санкции обявете всичко публично а не тихомълком да чакате кой кавал ще ви снесе пари за да си откупи индулгенция от вас и да продължи да ни продава отрови КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ! МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!

БАБХ дължат нещо на България - децата , старите хора и Родители ни - имената на Продукта - фирмата не ни интересува . Иначе прилича на Корупция - БАБХ изнудва Фирмите за Пари , за да скрие Имената на Отровните Храни . Това Прессъобщение на БАБХ не кореспондира с Морала .

кофичка кисело мляко минава 2лв, а бутилка прясно гони 4те лв., вътре е пълно с всякакви боклуци, но не и истинско мляко! Има нишесте, палмови мазнини, сметана, сухо мляко от незнай къде и какви ли не още знайни и незнайни боклуци. Оня ден отваряме някакво уж фермерско прясно мляко, 3 дена преди да му изтече срока, то вече вкиснало, миришв на сурово, братче! И от пастьоризация пестят! Масово се продава уж овче кисело мляко, което е всичко друго, ама не и овче, понеже в момента овцете са отбити и имат малки. Само Елби си спира овчето мляко в сезон, различен от пролетта, всички други продават нещо рядко на консистенция, без каймак, на цена на овче, което НЕ Е ОВЧЕ! Контрол нула, цени в небесата, а качество под нулата!

Работата на БАБХ - констатира несъответствия, състави акт и скри имената на фирмите, които бавно и славно тровят нас и децата ни. И така допринесе за какво? Същите идиоти ще продължават да ни тровят, а БАБХ ще ги провери пак след година, две, или десет...Защо не са обявени имената на фирмите, защо няма наложена заповед за незабавно изтегляне на въпросните продукти от пазара????

в магазина е трудно да се намери прясно мляко със срок на годност повече от 3-4 дни от настоящата дата и то наистина вкисва! В България, това което продават примерно Верея чудно, за 4лв бутилката е със срок на годност за другия месец! Уж 5 процентовото им кисело мляко е вече мега воднисто и рядко!

Дайте имената на фирмите и точните данни за несъотвтествията. Тези нарушения са престъпление спрямо хората.Един път по отношение на здравето и втори път по отношение на парите, които даваме за тези продукти.Това е ИЗМАМА! От нашата реакция зависи дали това ще продължава.

и химията ще пребъде

ще пребъде га цъфнат налъмите пич..палмовото масло,което бъкат къде ли не не може да се разграда на клетъчно ниво и става тумор...стига ти толкова...понеже си пич..

Това да позволиш 30% да неотговарят на изискванията ,означава ,че сме хранили мърди на бюро и на са сивършели работата.

Като имаше проблем с шоколадовите яйца на Kinder си го казаха, а тук защо крият? Боклуци скапан!

До като не почнете да посочвате фирмите и продуктите няма да се оправят нещата!

Статията трябваше да започне с ИЗБРОЯВАНЕТО на ИМЕНАТА на млечните продукти-НАРУШИТЕЛИ. От 1-вия до 13-тия продукт!

Така е, но но и проверяващите са се облажили с естествени мазнинки и за това е такава статията

Така е ,но и проверяващите спът през работно време

...отчитане на дейност и нищо повече...

Ами то не може хем крави да няма, хем мляко да има. Това е пряк резултат от унищоженото ни селско стопанство, което гарантираше не само предостатъчни количества, но и качествена, истинска храна. А като не можеш сам да си произведеш храната, започваш да я купуваш. А пък тя - видиш ли - отровна.

Е нали трябва да си вземат заплатата. И така 30+ години.

Не е 1,/3...а 95/.не отговарят на никакви стандарти...

Интересно как стигат до търговската мрежа след като тези институции дето са проверяващи действат и при производителя????

И защо трябва да си опразват джоба като толкова години са си го пълнели с такива ''проверки'' и по търговската и при производствните мрежи????

Унищожиха го другарите със своите ТеКеЗеСе-та.

Е НАЛИ ТИЯ-ХИПЕРМАРКЕТИ,НЕПЛАЩАЩИ И-ЛЕВ ДАНЪК В-БЪЛГАРИЯ,СА МНОГО-“ИЗРЯДНИ”,НЕ ПОДЛЕЖАТ НА-КОНТРОЛ! ТРЯБВАШЕ-ГРАЖДАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ,ДА ИМ ИЗВАДИ-ИЗМАМИТЕ! СЕЩАТЕ ЛИ СЕ,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ..НА-ВУЙНА ПЕНА ОТ ПАЗАРА,АКО Я ХВАНАТ ДА ПРОДАВА-МАШИННА ГРЕС,ОВКУСЕНА И ЕТИКИРАНА,КАТО-СИРЕНЕ!!! А ПЪК -“ГОЛЕМИТЕ ИНВЕСТИТОРИ”(И ТЕ НЕ ПЛАЩАТ-ДАНЪЦИ В-БЪЛГАРИЯ),ПО-БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ,ОТ ГОДИНИ НИ ПРОДАВАТ-10%-ВЪЗДУХ,ЗА-БЕНЗИН!!! И ПАК-НИЩО!!! ТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ-ЗАПЕЧАТАНИ,КАКТО ПРЕДВИЖДА-ЗАКОНА! ДА ИМ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА И-НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ,ЗА-ЗАПЛАХА ЗА-ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА!!! ТОВА ОБАЧЕ,АКО НЕ БЯХМЕ-КОЛОНИЯ!

работа не вършат, но са гладнинчки и си измислят дейности за прибиране на рушвети...

Унищожиха го седесарите със своите ликвидационни съвети! Впрочем те всичко унищожиха и вече повече от 30 години тънем в мизерия! Единствено има банани за маймуните!

А нещо за саламите? А за перилните препарати, за бензина и дизела?

Какъв е смисълът да се публикува тази обща констатация, след като не са посочени за кои продукти и от коя марка става въпрос? Редно е да се посочат конкретни марки продукти, за да спрем да ги купуваме. Само така производителите ще се съобразяват със стандартите за производство.

Ади ве,верно ли..? нии пък изобщо не подозирахме...

Тъпаци,тъпации трябва да правите проверките в производствените предприятия за да ги спрете още там за да не влезнат в търговската мрежа..и при три нарушения да се отнема лиценза и затваряне на предприатието.

И като сте некадърници от БАБХ казвайте кой са марките и фирмите на млеката,хората сами да се пазят,щом вие не можете да упражнявате контрол,но пък взимате по четири цифрени заплати

Ще се правим на идйоти и не осъдим тези простаци БАБХ РЗИ И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ.ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА ХРАНИТЕ КОИТО ПРИЧИНЯВАТ РАК И ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЛУДИ ЦЕНИ ЗА ИЗКУСТВЕНИ ХРАНИ ПРЕДЛАГАНИ ЗА КАЧЕСТВЕНИ.Със сигурност ЕС имат пръст в това.НЕФАШИЗЪМ Е ТОВА НЕ ДЕМОКРАЦИЯ! Трийте си ръцете с Путин простаци ,до като ЕСЕС ни затриват!!!!

Къде по-добре беше в годините когато нямаше "контролни органи". Нямаше кой да изтреби животните на хората, нямаше кой да напише стандарти какви л-на са разрешени в храната. Във всяко село имаше по 200-300 кози, та поне там имаха нормално мляко. Сега е пустош. В селата съм засичал най-откровените боклуци предрешени като храни, навярно заради по-ниската цена. Едрият бизнес е причина за уедряването на всички производства и ликвидацията на независимите производители, по дефиниция е вреден и трябва да бъде облаган с данъци жестоко.

НАПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ЕДНО ОТ-НАЙ-СКЪПИТЕ СИРЕНА,СЕ ОКАЗА-МАШИННА ГРЕС С-ОВКУСИТЕЛИ,ОЦВЕТИТЕЛИ!!! ИЗРОДИТЕ,ЗНАЕЙКИ,ЧЕ ХОРАТА, ВЕЧЕ СЕ-НАПАТИХА ОТ-ОТРОВИТЕ,КОИТО ПРОДАВАТ ЗА-“ХРАНА”,И ЗАПОЧНАХА ДА ИЗБИРАТ…ПО-СКЪПИ ПРОДУКТИ,С НАДЕЖДАТА,ЧЕ СА-ИСТИНСКА ХРАНА! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ВЕДНАГА ГО ИЗМИСЛИХА!!! БОЙКОТ НА ТИЯ-ИЗМАМНИЦИ! САМО,ЧЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ-ПРОДАЖНИЦИ! НИКЪДЕ В СВЕТА(ПЪТУВАЛ СЪМ МНОГО),НЯМА ТАКАВА НАПАСТ ОТ-ХИПЕРМАРКЕТИ! И ЗАЩО НЕ ГИ-ЗАПЕЧАТВАТ,КАКТО ИЗИСКВА ЗАКОНА? БОЙКОТ,БЕЕЕЕ..ИТИДЕТЕ ДО:ПЕЙАРНИЦАТА,МЕСАРНИЦАТА,МЛЕКАРНИЦАТА,ЗЕЛЕНЧУКОВИЯ ПАЗАР!!! ТИЯ НИ-ТРОВЯТ,И-ОГРАБВАТ,ИЗНАСЯТ-МИЛИАРДИ,БЕЗ ДА СА ПЛАТИЛИ И-ЛЕВ ДАНЪК(ПЕЧАЛБА) В-БЪЛГАРИЯ!

Размърда е и БАБХ...Храната е отврат -Салами,наденици,кренвирши, кашкавал.. Отврат ! Да не говорим за спекулата..

Ами съобщете ги тези храни да не се купуват … за какво се грижи тази мизерна агенция. Само за заплатките си май аз от нея полза не съм видяла

"ДОБРУТРО СВАТЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как е по- правилно да се каже 1-- Млечни продукти няма да ядем или 2-- Няма да ядем млечни продукти

на практика се допуска сухо мляко във всички млечни продукти.. За какви изисквания говорят? И да отговарят, пак не струват.

От доста време пиша относно два факта Сиренето на втори ден след закупуване почва да мирише на вкиснало, вкусът ме вече не е солен а блудкаво кисел и почва да въди винени мушици сравнено с "чистият винен оцет" който оставен в чаша изветрява до мътна утайка, без да я посети нито една виненка, Да пиа ли за киселото мляко .... Отговор няма

Фантастика е на Бойко,Лакрима е на Пеевски, имаше списък на не отговарящи сирена и пак са на пазара,няма контрол,прясно мляко е сухо мляко,Не купувайте!!!

Само Лукойл не плаща данъци!

Фантастико е на Бойко,Лакрима е на Пеевски, имаше списък на не отговарящи сирена и пак са на пазара,няма контрол,прясно мляко е сухо мляко,Не купувайте!!!

Трябва да се казват марките и производителите ! Хората да са наясно. Ама неее.....явно ги подкупват под масата с тлъсти пачки и само се съобщават уж направени проверки, за да ни ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ !!! Всичко е фалш, всичко измама!!!

Ами да, имитират дейност, за да си вземат заплатките, а и някое рушветче сега преди коледа ще им дойде екстра ! Измамници!!! Лъжци! Корумпирани са всички институции!!! Няма оправия, това е истината !

Нека разследват от къде пазаруват тези "по - равните" ! Щото нали всички сме равни , хаха.....обаче друг път ! От къде пазаруват и с какво се хранят тия от НС ??

Само толковс???? Убедена съм че 99,9%не отговарят на стандарта!!!!

Щете, нещете-всички на Марс..! Трябва обаче да мутираме... Иначе-Райд и до Крак! Натуралните Продукти са забранени чрез Сертификати, защото замърсяват околната среда, ако не знаете.

И някой ще излезе ли на протест...?? Някой ще излезе ли щото мръсната сган върнаха кражбата на избори Някой ще излезе ли така щото бъда сирене е 20лв а кило домати е 6лв. Кашкавал 30... а яйцата са двойно отпреди месеци.. Водата е 5лв кубик на места, токът само ни чакат да се успим Някой масово ще излезе ли срещу войната на пътя, където избиват децата ми Или щото крадци и убийци с по 15 присъди си развяват хайдутлъка и продължават да ни крадат и убиват, изнасилват. И продават наркотици под очите на полиция пред всяко училище. А съдът ги пуска ли пуска Някой ше излезе ли в подкрепа на пенсионерите, хората с проблеми, инвалидите които мизерстват Неее никой няма да излезе. Ама вчера излезли маса народ в подкрепа на тормоза на животни. Или пък за прайда масово излиза народа. Ами после не се сърдечен на Гешев и пробити съд. Те правят каквото си искат и който им пълни джоба..

Смеят ли, че после това що са взели няма да им стигне за обезщетенията дето ще трябва да плащат поне на 1/3 от набедените.. Нали същите тези проверяват и производствата?????ама нещо видители стигнли до търговската мрежа..

Според мен,отговорите на всички важни въпроси,засягащи живота ни, включително и качестото на храната продавана в България Е В РЪЦЕТЕ НА ЕДНИ БОГОИЗБРАНИ ХОРА, КОИТО 30ГОДИНИ НИ ПРАВЯТ НА БУДАЛИ.НО БУДАЛИ СМЕ, ЧЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ.