17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно цели 33 години БАБХ слугува на мафията и не си върши работата.Като пуска в хр вериги буквално отровни храни.Сега BiLLA им изкара кирливите ризи че БАБХ е курумпирана държавна институция но няма реакция от прокуратурата да се самосезира.Нормално за България.

Вчера(неделя) куцо, кьораво и сакато любители на кучета и котки из цяла България излязоха на мощни протести срещу насилието над животни. Альоооо, кучелюбците, де сте да протестирате за насилието над хората! За насилието над цял един народ вече 33 години! Де сте вие да протестирате срещу скъпотията, спекулата и грабежа??? Ама викате дедко Шорош дава парички само за кучета и котки. Хората - кучета ги яли!

За какво плачиш бе разглезен пуснете за хора като теб,свикнали само да получават и да търсят кусури,никога и нищо няма да е вред

Па излезте вие на протест за защита на хората! Дето сте без кучета !!!! Вие КЪДЕ СТЕ , Що СПИТЕ !!! Те тези дето са с кучета обичат и хората, а тези дето мразят животните мразят и хората !!!

Според мен,отговорите на всички важни въпроси,засягащи живота ни, включително и качестото на храната продавана в България Е В РЪЦЕТЕ НА ЕДНИ БОГОИЗБРАНИ ХОРА, КОИТО 30ГОДИНИ НИ ПРАВЯТ НА БУДАЛИ.НО БУДАЛИ СМЕ, ЧЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ.

И някой ще излезе ли на протест...?? Някой ще излезе ли щото мръсната сган върнаха кражбата на избори Някой ще излезе ли така щото бъда сирене е 20лв а кило домати е 6лв. Кашкавал 30... а яйцата са двойно отпреди месеци.. Водата е 5лв кубик на места, токът само ни чакат да се успим Някой масово ще излезе ли срещу войната на пътя, където избиват децата ми Или щото крадци и убийци с по 15 присъди си развяват хайдутлъка и продължават да ни крадат и убиват, изнасилват. И продават наркотици под очите на полиция пред всяко училище. А съдът ги пуска ли пуска Някой ше излезе ли в подкрепа на пенсионерите, хората с проблеми, инвалидите които мизерстват Неее никой няма да излезе. Ама вчера излезли маса народ в подкрепа на тормоза на животни. Или пък за прайда масово излиза народа. Ами после не се сърдечен на Гешев и пробити съд. Те правят каквото си искат и който им пълни джоба..

Щете, нещете-всички на Марс..! Трябва обаче да мутираме... Иначе-Райд и до Крак! Натуралните Продукти са забранени чрез Сертификати, защото замърсяват околната среда, ако не знаете.

Само толковс???? Убедена съм че 99,9%не отговарят на стандарта!!!!

От доста време пиша относно два факта Сиренето на втори ден след закупуване почва да мирише на вкиснало, вкусът ме вече не е солен а блудкаво кисел и почва да въди винени мушици сравнено с "чистият винен оцет" който оставен в чаша изветрява до мътна утайка, без да я посети нито една виненка, Да пиа ли за киселото мляко .... Отговор няма

на практика се допуска сухо мляко във всички млечни продукти.. За какви изисквания говорят? И да отговарят, пак не струват.

Как е по- правилно да се каже 1-- Млечни продукти няма да ядем или 2-- Няма да ядем млечни продукти

"ДОБРУТРО СВАТЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами съобщете ги тези храни да не се купуват … за какво се грижи тази мизерна агенция. Само за заплатките си май аз от нея полза не съм видяла

Смеят ли, че после това що са взели няма да им стигне за обезщетенията дето ще трябва да плащат поне на 1/3 от набедените.. Нали същите тези проверяват и производствата?????ама нещо видители стигнли до търговската мрежа..

Размърда е и БАБХ...Храната е отврат -Салами,наденици,кренвирши, кашкавал.. Отврат ! Да не говорим за спекулата..

НАПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ ЕДНО ОТ-НАЙ-СКЪПИТЕ СИРЕНА,СЕ ОКАЗА-МАШИННА ГРЕС С-ОВКУСИТЕЛИ,ОЦВЕТИТЕЛИ!!! ИЗРОДИТЕ,ЗНАЕЙКИ,ЧЕ ХОРАТА, ВЕЧЕ СЕ-НАПАТИХА ОТ-ОТРОВИТЕ,КОИТО ПРОДАВАТ ЗА-“ХРАНА”,И ЗАПОЧНАХА ДА ИЗБИРАТ…ПО-СКЪПИ ПРОДУКТИ,С НАДЕЖДАТА,ЧЕ СА-ИСТИНСКА ХРАНА! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ВЕДНАГА ГО ИЗМИСЛИХА!!! БОЙКОТ НА ТИЯ-ИЗМАМНИЦИ! САМО,ЧЕ-БЪЛГАРИТЕ СМЕ-ПРОДАЖНИЦИ! НИКЪДЕ В СВЕТА(ПЪТУВАЛ СЪМ МНОГО),НЯМА ТАКАВА НАПАСТ ОТ-ХИПЕРМАРКЕТИ! И ЗАЩО НЕ ГИ-ЗАПЕЧАТВАТ,КАКТО ИЗИСКВА ЗАКОНА? БОЙКОТ,БЕЕЕЕ..ИТИДЕТЕ ДО:ПЕЙАРНИЦАТА,МЕСАРНИЦАТА,МЛЕКАРНИЦАТА,ЗЕЛЕНЧУКОВИЯ ПАЗАР!!! ТИЯ НИ-ТРОВЯТ,И-ОГРАБВАТ,ИЗНАСЯТ-МИЛИАРДИ,БЕЗ ДА СА ПЛАТИЛИ И-ЛЕВ ДАНЪК(ПЕЧАЛБА) В-БЪЛГАРИЯ!

Фантастика е на Бойко,Лакрима е на Пеевски, имаше списък на не отговарящи сирена и пак са на пазара,няма контрол,прясно мляко е сухо мляко,Не купувайте!!!

Къде по-добре беше в годините когато нямаше "контролни органи". Нямаше кой да изтреби животните на хората, нямаше кой да напише стандарти какви л-на са разрешени в храната. Във всяко село имаше по 200-300 кози, та поне там имаха нормално мляко. Сега е пустош. В селата съм засичал най-откровените боклуци предрешени като храни, навярно заради по-ниската цена. Едрият бизнес е причина за уедряването на всички производства и ликвидацията на независимите производители, по дефиниция е вреден и трябва да бъде облаган с данъци жестоко.

Ще се правим на идйоти и не осъдим тези простаци БАБХ РЗИ И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ.ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА ХРАНИТЕ КОИТО ПРИЧИНЯВАТ РАК И ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЛУДИ ЦЕНИ ЗА ИЗКУСТВЕНИ ХРАНИ ПРЕДЛАГАНИ ЗА КАЧЕСТВЕНИ.Със сигурност ЕС имат пръст в това.НЕФАШИЗЪМ Е ТОВА НЕ ДЕМОКРАЦИЯ! Трийте си ръцете с Путин простаци ,до като ЕСЕС ни затриват!!!!

И като сте некадърници от БАБХ казвайте кой са марките и фирмите на млеката,хората сами да се пазят,щом вие не можете да упражнявате контрол,но пък взимате по четири цифрени заплати

Тъпаци,тъпации трябва да правите проверките в производствените предприятия за да ги спрете още там за да не влезнат в търговската мрежа..и при три нарушения да се отнема лиценза и затваряне на предприатието.

Ади ве,верно ли..? нии пък изобщо не подозирахме...

Какъв е смисълът да се публикува тази обща констатация, след като не са посочени за кои продукти и от коя марка става въпрос? Редно е да се посочат конкретни марки продукти, за да спрем да ги купуваме. Само така производителите ще се съобразяват със стандартите за производство.

Трябва да се казват марките и производителите ! Хората да са наясно. Ама неее.....явно ги подкупват под масата с тлъсти пачки и само се съобщават уж направени проверки, за да ни ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ !!! Всичко е фалш, всичко измама!!!

А нещо за саламите? А за перилните препарати, за бензина и дизела?

работа не вършат, но са гладнинчки и си измислят дейности за прибиране на рушвети...

Е НАЛИ ТИЯ-ХИПЕРМАРКЕТИ,НЕПЛАЩАЩИ И-ЛЕВ ДАНЪК В-БЪЛГАРИЯ,СА МНОГО-“ИЗРЯДНИ”,НЕ ПОДЛЕЖАТ НА-КОНТРОЛ! ТРЯБВАШЕ-ГРАЖДАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ,ДА ИМ ИЗВАДИ-ИЗМАМИТЕ! СЕЩАТЕ ЛИ СЕ,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ..НА-ВУЙНА ПЕНА ОТ ПАЗАРА,АКО Я ХВАНАТ ДА ПРОДАВА-МАШИННА ГРЕС,ОВКУСЕНА И ЕТИКИРАНА,КАТО-СИРЕНЕ!!! А ПЪК -“ГОЛЕМИТЕ ИНВЕСТИТОРИ”(И ТЕ НЕ ПЛАЩАТ-ДАНЪЦИ В-БЪЛГАРИЯ),ПО-БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ,ОТ ГОДИНИ НИ ПРОДАВАТ-10%-ВЪЗДУХ,ЗА-БЕНЗИН!!! И ПАК-НИЩО!!! ТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ-ЗАПЕЧАТАНИ,КАКТО ПРЕДВИЖДА-ЗАКОНА! ДА ИМ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА И-НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ,ЗА-ЗАПЛАХА ЗА-ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА!!! ТОВА ОБАЧЕ,АКО НЕ БЯХМЕ-КОЛОНИЯ!

Само Лукойл не плаща данъци!

Интересно как стигат до търговската мрежа след като тези институции дето са проверяващи действат и при производителя????

Не е 1,/3...а 95/.не отговарят на никакви стандарти...

Е нали трябва да си вземат заплатата. И така 30+ години.

Ами да, имитират дейност, за да си вземат заплатките, а и някое рушветче сега преди коледа ще им дойде екстра ! Измамници!!! Лъжци! Корумпирани са всички институции!!! Няма оправия, това е истината !

Ами то не може хем крави да няма, хем мляко да има. Това е пряк резултат от унищоженото ни селско стопанство, което гарантираше не само предостатъчни количества, но и качествена, истинска храна. А като не можеш сам да си произведеш храната, започваш да я купуваш. А пък тя - видиш ли - отровна.

Унищожиха го другарите със своите ТеКеЗеСе-та.

Унищожиха го седесарите със своите ликвидационни съвети! Впрочем те всичко унищожиха и вече повече от 30 години тънем в мизерия! Единствено има банани за маймуните!

Така е ,но и проверяващите спът през работно време

Статията трябваше да започне с ИЗБРОЯВАНЕТО на ИМЕНАТА на млечните продукти-НАРУШИТЕЛИ. От 1-вия до 13-тия продукт!

Така е, но но и проверяващите са се облажили с естествени мазнинки и за това е такава статията

До като не почнете да посочвате фирмите и продуктите няма да се оправят нещата!

И защо трябва да си опразват джоба като толкова години са си го пълнели с такива ''проверки'' и по търговската и при производствните мрежи????

Като имаше проблем с шоколадовите яйца на Kinder си го казаха, а тук защо крият? Боклуци скапан!

Фантастико е на Бойко,Лакрима е на Пеевски, имаше списък на не отговарящи сирена и пак са на пазара,няма контрол,прясно мляко е сухо мляко,Не купувайте!!!

Това да позволиш 30% да неотговарят на изискванията ,означава ,че сме хранили мърди на бюро и на са сивършели работата.

и химията ще пребъде

ще пребъде га цъфнат налъмите пич..палмовото масло,което бъкат къде ли не не може да се разграда на клетъчно ниво и става тумор...стига ти толкова...понеже си пич..

Дайте имената на фирмите и точните данни за несъотвтествията. Тези нарушения са престъпление спрямо хората.Един път по отношение на здравето и втори път по отношение на парите, които даваме за тези продукти.Това е ИЗМАМА! От нашата реакция зависи дали това ще продължава.

в магазина е трудно да се намери прясно мляко със срок на годност повече от 3-4 дни от настоящата дата и то наистина вкисва! В България, това което продават примерно Верея чудно, за 4лв бутилката е със срок на годност за другия месец! Уж 5 процентовото им кисело мляко е вече мега воднисто и рядко!

Работата на БАБХ - констатира несъответствия, състави акт и скри имената на фирмите, които бавно и славно тровят нас и децата ни. И така допринесе за какво? Същите идиоти ще продължават да ни тровят, а БАБХ ще ги провери пак след година, две, или десет...Защо не са обявени имената на фирмите, защо няма наложена заповед за незабавно изтегляне на въпросните продукти от пазара????

кофичка кисело мляко минава 2лв, а бутилка прясно гони 4те лв., вътре е пълно с всякакви боклуци, но не и истинско мляко! Има нишесте, палмови мазнини, сметана, сухо мляко от незнай къде и какви ли не още знайни и незнайни боклуци. Оня ден отваряме някакво уж фермерско прясно мляко, 3 дена преди да му изтече срока, то вече вкиснало, миришв на сурово, братче! И от пастьоризация пестят! Масово се продава уж овче кисело мляко, което е всичко друго, ама не и овче, понеже в момента овцете са отбити и имат малки. Само Елби си спира овчето мляко в сезон, различен от пролетта, всички други продават нещо рядко на консистенция, без каймак, на цена на овче, което НЕ Е ОВЧЕ! Контрол нула, цени в небесата, а качество под нулата!

БАБХ дължат нещо на България - децата , старите хора и Родители ни - имената на Продукта - фирмата не ни интересува . Иначе прилича на Корупция - БАБХ изнудва Фирмите за Пари , за да скрие Имената на Отровните Храни . Това Прессъобщение на БАБХ не кореспондира с Морала .

БАБХ = МАФИЯ Като не отговарят кажете имената на продукитте и фирмите за да може да ги бойкотираме и да не купуваме от тях. наложете им санкции обявете всичко публично а не тихомълком да чакате кой кавал ще ви снесе пари за да си откупи индулгенция от вас и да продължи да ни продава отрови КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ! МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!

И каква е файдата от тези проверки? Само за потребителите ,които се чудят каква отрова слагат на масата и ,която ядат децата му? Миналата седмица проверка на водното съдържание в сиренето и какво? След като парицата е царица няма нужда ни от проверка, ни от оповестяване. При толкова разследващи джурналисти ,що някой не провери ония в НС откъде пазаруват и с какво хранят отроците си

...отчитане на дейност и нищо повече...

Нека разследват от къде пазаруват тези "по - равните" ! Щото нали всички сме равни , хаха.....обаче друг път ! От къде пазаруват и с какво се хранят тия от НС ??