Коментари - След продажба на кемпер: Гърция поиска българин заради нелегални мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТ са виновни, че не искат да впишат новия собственик.

Няма да стане. Нашея съд с удоволствие ще екстрадира българския гражданин за да лежи до живот в Гърция. Така българската държава защитава своите граждани.

Явно не е чист, да иде в Гърция с кемпера, дда си изчисти името

Да отпаднат нотариусите а колите да се прехвърлят вКАТ и да се ицдава талон на новия собственик.

И ремаркетата да спрат да имат собствена регистрация, това е такава глупост.... Ааа да, в КАТ но смяната да е напълно безплатна като на запад. Не да ми искат 20лв или нещо такова че съм я продал

Големи сте философи! Гърция нотариялния договор не я интересува! За гърците талоните са на твое име значи ти си собственик, нотариялния договор в България! Защо след като си прехвърлил колата даваш двата талона на собственика? Питай тия дето са измислили закона! Вместо да го измислят те сложиха глоба 200лв. тъпаци!

Това не е единствен случай, но какво от това. Няма как да за дължат някой да си смени документите и номерата, особено ако е решил да прави нещо с возилото. Тия умни глАви, да седнат и да го измислят, нали постоянно мислят за нас да не умрем от Ковид.Сега да помислят как да оправят тоя закон, че да ми докажат че мислят за мен и моето здраве.

Е ако намерят труп в колата ти, а в жабката ти стои твоя талон с твоето име, с което си минал границата, няма ли да поискат да те разпитат?! Ако си я продал, трябва да си дал договор, ако е открадната, да си уведомил КАТ. Сега Андрешко ще отиде малко да опознае гръцкия арест да се научи на тарикатлък...

Голем си бате! Ти май не си от тука, а? Тарикатлък е, ама не голем! Просто е! Продаваш си колата и новия собственик е длъжен до 30 дни да си я прехвърли! Е да ама той тарикат момче, птива вози чужденци пък ти се оправяй! Не го опраиха тоя закон и това е! Загубена дърбава е България!?

Той има договор и пред нотариус е минал. Що коментираш без да знаеш киртак кален?

Тоя па, изобщо нямаш на идея за какво иде реч в случая с поляците...

Като е продал кемпера няма ли нотариален договор за продажбата? Ако няма - значи е искал да си спести таксите и просто е взел парите, тогава му е спукана работата. Ако има - няма от какво да се притеснява. Крайно време е хората в тая държава да разберат, че е по-изгодно да правиш нещата законно, а не да се чудиш как да изкръшкаш и после да се чудиш откъде ти се е стоварило..

срещу кого ще протестира кмета? Срещу глупостта и алчността на Тошко...

Глупави ли са поляците, че си слагат техните закони пред ЕСеските? Аре па да се почеш и да помислим.