След масовите стрелби в Сърбия: Върнаха доброволно 68 000 оръжия и експлозиви

Президентът Вучич нарече кампанията за предаване на оръжие „най-успешната в историята на сръбската полиция“

Обратно в новината

Коментари - След масовите стрелби в Сърбия: Върнаха доброволно 68 000 оръжия и експлозиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от причините САЩ да настояват, че хората имат право на оръжие е за да могат да се противопоставят ако дойде тиранична власт която да действа срещу тях. В Сърбия "Посолството" води активна "ала-бала" за организиране цветна революция. Исканията бяха за забрана на популярна СРЪБСКА телевизия (както при нас всички ТВ трябва да са подчинени на "Посолството") и отнемане на оръжието ...

Изземването на оръжията по света тече с пълна сила. Утре когато мечтата за нов световен ред на Шваб, Сорос и останалите "богоизбрани" се постигне, ще се защитаваме с камъни. Този, който е все още жив де.

И земята е плоска.....

А пък пирамидите са строени от роби, носели са по стотина тона на ръце. И на луната са ходели американците, излетели от снимачната площадка на Холивуд. А ваксините са последното чудо на науката, предпази много спортисти да не остареят, а да умрат млади и красиви. Освен това не ни пръскат отгоре като хлебарки, а ни разхлаждат от глобалното затопляне с конденз, даже и при минусови температури. 15 минутните градове ги правят само за наше удобство. Хлебарките и червеите в храната са за да не се чувстват насекомите пренебрегнати. С приемането на педофилията се защитават правата на 3 годишните за личен избор на сексуален партньор. Плащат ли ти или си тъп като галош? Дано ти плащат, че ако си толкова много тъп няма да доживееш да умреш от ваксината, а ще се удавиш в тоалетната докато пиеш вода.

пак мешаш нещата и говориш небивалици!

Капка в морето ,при положение ,че сЪРБИЯ Е НА ВТОРО място в света по броя на лични оръжия след САЩ!Да ама САЩ са около+340 _360 милиона ,а Сърбия 8!Ако публикуваните след убийствата данни отговарят на действителността то у населението има още над 1милион лични оръжия!

Прости сърби... Оръжие не се връща доброволно, бе. Или не помните какво ви се случи преди известно време?

точно това е същността, доброволно трябва да се откажеш от насилието, не някой друг да те накара да се откажеш

една стотна !

Та правителството събира оръжията на населението и драстично намалява законното оръжие при гражданите след масова стрелба, но в същото време казва че това няма как да превентира масови стрелби...

Сега ще завъртя една теория на конспоирациите: Какаво ако тези стрелбе не бяха инициарани от агенти на ФАЩ и всъщност целта е да се изземат оръжията които да се пратят на осрайна.... Или да се обезоражат сърбите за да може по лесно да мине друга операция на НАТО за въвеждане на мир щото албанците в косово са се взели на сериозно..

Като за начало да си наместиш шапката от станиол. Пък след това да спреш да водиш руска пропаганда.

Че те сърбите са на страната на Русия, какви глупости говориш хахахах По-скоро на Русия ще дадат оръжията за да ги подпомогнат :)

..защо се развява знам на Ферари на протест против насилието..?

Нямали са на Ламборгини сигурно.

Дираджиите са имали пари за снимка с такова знаме