След историческа среща: Блинкън и Си Цзинпин се споразумяха по конкретни въпроси

За първи път за последните 5 г. държавен секретар на САЩ е на визита в Китай. Двустранните им отношения се определят като едни от най-важните в света

Обратно в новината

Коментари - След историческа среща: Блинкън и Си Цзинпин се споразумяха по конкретни въпроси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви аналитици, акви откровения, браво, надхвърлихте Полит- пропагандаторите на СОЦ-а. От две изречения заключение: раша е обречена, китайците я треснаха изодзадзе, смешно и трашично.

о!!о

гледам снимката, Клинкен се е поклонил доста ниско

Стискат си ръцете ама китаеца гледа в друга посока . Янките ще ручат жебчета пак.

В Китай представят като огромен успех на Си заробването на Русия! Лидерът на партията увенча с успех дългогодишните усилия на Китай да изолира Русия от ЕС и да нажежи отношенията със САЩ . Използвайки ръстовите коплекси на селянчето Путин, те умело го насочваха с лозунги към ръба на пропастта, сега ще му показват въжето, по което уж ще изтеглят Матушка от пропастта, но което ще се увие около вратлето на ченгето Има карма- както руснаците 140г ни лъжат, че са ни "освободили", както сега "освобождават" украинците от "нациста и наркоман" Зеленски, така сега Китай задълго ще ги освободи от "колективно-джендърския" Запад. И блядовете се радват горките, чак реват от умиление Русия, С.Корея и Иран са марионетните държави , с които Китай опипва надпреварата за трона, засега се справя успешно, успя да скара необратимо Европа и Русия, използвайки комплексите на тъпото ченге, чиято мания за величие зароби страната му с най-лошия възможен партньор

Доста коментари, основният е че ЕС се дръпна от РФ, благодарение на недвусмислената позиция от страна на САЩ. В случая нямаше молрков, а само тояга.

Русия е като разгонена бясна кучка в капан. Китай и би шута за газта и взе под крилото си средноазиатските републики, сключи военни съюзи с тях без участието на Русия, инфраструктурните проекти също заобикалят бясната руска кучка. Матушка е употребена и захвърлена, няма кой да и купува газра вече, никой не го е страх и от измислените и оръжия, едно по едно се доказаха като пълен провал. Стратега от Али Еспрес мосю ПутлЕр така им го натресе на блядите, както никой даже не си е и мечтал. С присъединяването на Финландия НАТО доби огромни стратегическо предимство. Украинците няма за къде да бързат да си връщат напълно разрушените градове, знаят, че рано или късно Раша сама ще им ги върне плюс огромни репарации. Сега всички, включително новият и господар Китай, просто ще ръчкат бясната руска мастия докато омалее

В мокрите сънища на Сорос…!

Тони врътна една ъФ.... на дрОгаря Си...

Тони представлява най-богатата държава. Си представлява една развиваща се държава от третия свят с тоталитарно управление характерно за средните векове.

Как па никой не говори за арабските кралства... опа от там иде нефта, там си затваряме очите :D

Богата е с 32 трилиона дългове…

Тони врътна една уважителна сФирка на дрОгаря Си....

Вие обещахте ли Тайван в замяна?

Кой на кого да обещае Тайван. Тайван е самостоятелна държава с много развита икономика. За разлика от бедния Китай.

Прочети отново какво си написал………….

После подрыва Каховской ГЭС в оккупированных Олешках погибли более 500 гражданских, - Центр нацсопротивления В результате подрыва Каховской ГЭС во временно оккупированных Олешках погибли более 500 гражданских. Рашисты не эвакуировали граждан, не имеющих российского паспорта.

Конично….. Так держать !!!

От чисто имиджова гледна точка, срещата на Блинкън със Си е успех за С Щатите. Протоколът е Президенти да се срещат с равни по поръчка ранг държавни глави при официални държавни срещи. В случая Си е на практика признал Блинкън за свой равен, срещайки се с него което е репутационни победа за Щатите.

Да де ама тъпите путинисти се правят че не го забелязват това.

Тъпи са САМО изродите на Сорос…!

Блинкън равен на Си? Дане се шегуваш. Си представлява най-богатата и най-мощна военно страна. Си предсавлява бедна и изостанала страна, чиято икономика се крепи на крадени технологии. И разбира се на близо 2 милиарда роби.

Каква историческа среща? Блинкина разбрал, че Си ще го приеме 45 минути преди срещата и е продължила 35 минути. Много историческо. Китайците са царе на церемониите. Този път дори и знаменца на сащ не са си направили труда да търсят.

И Блинкън с чупка в кръста при здрависването.

100+

Блинкен: Сибир е ваш, но не закачате Тайван. Си: Става.

Лъжеш,тъпи… Блинкен официално потвърди,че САЩ не подкрепят независимостта на Тайва…!

яко самонавиване от страна на русоробите..........направо ако ги слуша човек , страната със най-голям БВП и най-силна армия в Света, никой не я бръсне за слива. Разпада се,фалира,долара е мъртъв,целият Запад и той. Едно време комунягите все чака аха да се срине гнилият Запад...е,не дочакаха, ама могъщият СССР,дето уж всичко му е наред,взе че се гътна.Сега вече гледам,даже не ви се чака....обявявате със замах "Новият Световен Ред"....вИликият БРИКС бухахахахаха дето е Индия и Китай плюс ресурсните им придатъци. Вие,феновете на пРоссия,грам нямате връзка със реалността, макар че в последните години има някакво подобрение......не я противопоставяте сама на Запада,ами задължително зад нея е и Големият Жълт Батко , че отскоро пробутвате и циганите от Индия (направо ги виждам в един отбор със жълтурите) Но накрая равносметката ви е,като ви чета, че Запада е вече в глух коловоз ( нищо че държи над 50% от Свтовният БВП ) , а пРоссия дето е 2 ПРОЦЕНТА от Световният БВП и ЕКСПОРТ е новият полюс (отново,ама май само ако стане китайска провинция ще се случи това) А върха е как си вярвате, че Китай ще се опъне на Запада,който му е основният потребител на стоките и то заради кефа на ПутКин и пРоссия,вместо чинно и кротко да изчака руските орки тотално да се занулят и тогава даже сами ще му поднесат Сибир. После естестено ще обяват ПАБЕДА,че пак са прецакали алчният Запад и също и ВЕЧНА ДРУЖБА със братятя оризоядци :))) Арееее успех във Азия и да не ни занимавате.......да ви видя как ще се правите на голяма работа пред китайските ви господари.

Остави ги идиотите путинисти. Нямат и две мозъчни клетки.

нещата, успех ще ви е по нужен на вас евролибералните с по 70+ пола. Ама като ви гледам кви сте лоботомирани бройлери ви е спукана работа а 100%.

независимостта на Тайван" - пошегува се другарят Блинкен. "Имаме ви пълно доверие!" - пошегува се другарят Си. :)

Срещата е май за отвличане на вниманието! САЩ се готвят за война с Китай, а май сега се опитват да ги заплеснат! Долната камара в САЩ е приела закон за защита при нападение на Тайван. Тайван вече не крие, че американски инструкториа им подготвят армията! Та това е американската "искреност" - почакайте да подготвим Тайван и тогава може да нападате! Нещо като с Минските споразумения на Германия и Франция - почакайте да подготвим Украйна за войната (там с Русия).

Общо взето Блинкен е постигнал това което е искал, Китай да не праща оръжия на Русия. Китай само са казали че няма да се откажат от Тайван. Та явно САЩ са по напред с материала.

ако е успял да излъже китайците! Ама те не са вчерашни и видяха какво се случи с Русия.

наистина историческа - цели 35 минути! Толкоз му се полага на невестулката. От видеото ясно се вижда колко му дреме на Си за тая среща. От зор заан. Да не се прибира капо. На американците не можеш да им вярваш. Историческа истина.

Gugnelid

Ами 35 минути ще е, щото на Блинкън му се измаря вратлето и езичето от повече :)

На тоя недоспал чифут дори Африка му се смее, като вряка за някакъв "ред, основан на правила"...ФАЩ са бита карта, дори Саудитите ги препикаха и се обърнаха към Китай.

го ядат в Туитър https://twitter.com/BloombergTV/status/1670741811554316288?refsrc=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1670741811554316288%7Ctwgr%5E2908016dc99d57a1fa628f109d8c5c0e5707de0b%7Ctwcon%5Es1c10&ref_url=https%3A%2F%2Fglasove.com%2Fnovini%2Fblinken-sled-sreshtata-sas-si-ne-podkrepyame-nezavisimostta-na-tayvan Коментарите а яки!

Краварите се опитват да хитруват и да спечелят време, докато се разправят с Русия, но този път няма да им излезнат сметките

Очевидно американците са в задънена улица.Затова този помиар измоли среща с китаеца. Те въобще не знаят как да реагират,след като се видя,че руснаците ще размажат укроидиотите. Само че китаеца вече не може да им помогне.След еврогеьовете заминават и те. Какво ли ще прави украинския войник Тагаренов тогава?

ФАЩ заседнаха в блатото което сами забъркаха в Украйна и не се вижда скорошно излизане. Тази ситуация определено е най-изгодна за Китай.

блато , ама за кой ? Определено не е за НАТО. За него е шестица от тотото :))) дават на Украйна старо въоръжение , а утилизацията на орки си върви.......колко ще издържи пРоссия. Подсказвам БВП на пРоссия-Запада 1:(20-25). ПЕТНАДЕСЕТ МЕСЕЦА за да полупревземат ДВЕ ОБЛАСТИ (ХЕРСОН И ЗАПОРОЖИЕ) от ДВАДЕСЕТ - без областните им центрове. ПЕТНАДЕСЕТ МЕСЕЦА !!! И краят се не вижда.......та за кой , викаш, е блатото ? Не е за НАТО , то още не е дошло даже :)))

На нашите величия Киро кокоро и тикворо!

"Не подкрепяме независимостта на Тайван" - пошегува се другарят Блинкен. И три пъти трябва да го заяви, все тая !!! "Имаме ви пълно доверие!", нали сме ви "ВРАГ НОМЕР ЕДНО"! - пошегува се тавариш Си !!! Кой ще повярва на Сатанинските Античовешки Щати, империята на лъжата за "взаимно уважение и искреност"?! Но едва ли Китай наивно ще се хване на лъжите на лукавата американска дипломация !!!

Явно са се споразумели как да си поделят руските територии.

Явно си тъпак !

Тони е посърнал нещо. Китаеца трябва да го е опердашил.

За голямо съжаление на путинистите , Китай ще продаде Русия за жълти стотинки. Толкова Русия е безразлична за тях. А за Тайван , Китай ще продаде 20 Русии.

кой ти го каза? Това, което ще прочетеш в ЕС и САЩ медии е далече от истината...

Днес още 2 Леопарда от най новият модел капут. Има ли още или са на привършване? Да идват другите тенекии Абрамсите. Да им пикая на западните технологии, всичко е било пародии. Русия им го наби два ката дебел в ауспусите джендър - сатанистките.

Да не се окажат пак трактори като предните? Иначе неунищожима техника няма, въпросът е колко лесно става. Щото руснаците като са загубили 9 танка и 83 човека за един унищожен леопард не е много за хвалба, а?

След Урсула и Макрон и Блинкън отиде лично да врътне един минет на Си.

Явно Си като отиде на посещение той също врътва минети на домакините , нали? Ха ха ха, тъп путинист.

Gugnelid

Питай Путин, щото Си там беше последно :) Тъп хамерикански трол! :)

Не е ясно как най - големият длъжник на Китай иска да и налага политика! И при това, след като има официална доктрина, че Китай е "ВРАГ НОМЕР ЕДНО"! Че са лицемери американците, всички отдавна го знаят, че дори и децата в детската градина! (Изключвам западните блюдолизци!)

Накратко – „хехемона“ беше жестоко УНИЖЕН пред целият свят за пореден път !!! Китайците вече са ги надупили, а сега се чудят с вазелин или без.

Кой е униженият?? Китайците като отиват да се молят в Германия? Или Си който се среща американски дипломат 2 ранга под него??

За Русия.

Gugnelid

Защо?

Резилът е за америслямците и техните подметки в ЕС. Видяха, че перемогата не върви, РФ няма да отстъпи и ще защити своя интерес, и почнаха да клякат пред китайците.

Невестулката Блинкин като припикано мушкато, другият захилен като пет пари в кесия. Изводите се набиват на очи. Което ще рече , че нищо НОВО не е постигнато !!!

Gugnelid

Г-н Си го гледа и все едно му казва "Браво, пич, продължавай да се кланяш, аз пак ще те онодя!" :)

Блинкън по ниско трябва да се наведеш. С тая чупка в кръста нищо не печелиш.

Отново са приятели . Това е чудесна новина за всички ! ... Е не съвсем за всички де

Блинкен как е чупнал кръста на втората снимка. Добър е.

На тъпите путинисти да обясня, като се срещат двама служителя тоя който е с по висок ранг е преебаният. Ха ха ха, Блинкен е два ранга под Си, ама оня се е срещнал с него, щото няма на къде да мърда. Следващият път от САЩ ще пратят чистачката на Белият дом за преговори. Ха ха ха, затова ли СИ е толкова зачервен? Щото знае че са го прекарали. А китайците ходили в Германия на крака , да се молят там , явно германеца ги е ощастливил отзад.

Gugnelid

ъъъ, това ли ти е всичката тъпота или имаш още в запас?

Единият като припикано мушкато, другият захилен като пет пари в кесия. Изводите се набиват на очи.

Изводите са, че ти си червена бабичка.

"Срещата, ПОТВЪРДЕНА ЕДВА в ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ..." ЗНАКОВО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ. :) === Си: "Взаимодействието между държавите винаги трябва да се основава на ВЗАИМНО уважение и искреност" САЩ-исаниет НЕ ЗНАЯТ значението на думичката "ВЗАИМНО". ... Няма ОБЩА изявление. :) Смятайте колко СА СТОПИЛИ ЛЕДОВЕТЕ!

В смисъл, китайският вожд се среща а човек няколко нива надолу, но някакси американците са унижени.

Тони доста се е понавел напред...на другаря си...пусти уйдурми..кой ли им верва..

Сега разбрах защо Джо байдан каза да живее кралицата.Объркал есе е вместо кралицата е искал да каже да живей Китай!

той дори не знае. че е президент. когато самолета му кацна в Саудитска Арабия слизайки от стълбите (без да падне този път) попита един от пажовете си-----какво правим тук? човечеца не знаеше къде е.

Ного е готина 2та снимка: Говедарчо аа аа да се изпусне, китаеца го гледа търпеливо, със снизхождение.

Тези май са се договорили, как ще поделят Русия. Целият Сибир остава в сферата на влияние на Китай, заедно с всички ресурси. А от Урал на запад, всичко остава под контрола на САЩ.

да и на тебе ще дадат радвай се

може да са договорили още как да поделят майка ти

Твоята така ли я поделят?

_stankow

>>>Ван И е поискал от американската страна да спре да раздухва "теорията за китайската заплаха" То не е просто "теория". Записано е в официалната външнополитическа доктрина на САЩ. Черно на бяло, прието от Конгреса. Едва ли ще я изменят, заради едно посещение. Така ще си остане с десетилетия.

Много е весело да видиш как говедарите тичат да целуват задника на Си Дзин Пин след като не могат да се справят с Русия. Готови са да целуват каквото трябва. Типично по говедарски

Нагледен пример колко ги уважават кравчовците: на летището Антон Блинкин беше посрещнат от..мириканския посланик..а, и от 3 ия секретар към дирекция "Озеленяване" на кметството

няма такова унижение. то това е спрямо цялата западна сволач. аналена бербок на официално посещение в Бразилия. не се срещна с президента. не се срещна и с външния министър. тотално унижение

Хе...от Американия натискали Блинкен на връщане да спре и да посети Тайван!? Айде да видим ще посмее ли или тавариш Си му нашока канчето...Аз мисля че няма ...залагайте...

Кое точно е "историческа среща", не разбрах? Но разбрах, че Блинкен отиде да се мазни на Си, понеже САЩ са на път да се изложат за пореден път в кръстоносния си поход срещу Русия и понеже се дървиха на Китай прекалено много, разбраха че ги чака моментът, в който ще им отеснее света...

Защо Блинкър е наведен пред Си и го държи с 2 ръце за хуя ?

Никой тук на Запад не се интересува от Русия. Тя заема последно място в интересите на нормалните, цивилизовани хора. Защото тази страна с нищо не се представя, нищо не допринася за света.Тя е някакво голямо, пусто място, някъде на крайния север, с мечки и водка. Няма никакво величие в Русия - в културата ѝ, в икономиката ѝ, в достиженията ѝ, в народа. Това го повтарят само българските ѝ фенове. Имало е отделни пробиви, но това са епизоди в много дълга и сива история. Не може през целия живот да се хвалиш с Ю. Гагарин и Л.Толстой. А да не се срамуваш от Сталин, който е бил къде-къде по-лош от Х * t l € р. Той навярно е най-кървавият диктатор в историята на човечеството. Русия е страна-агресор и такава е била през цялата си история от времето на Иван Грозни. СССР се разпадна, защото никой не желаеше да седи под властта на Москва. Съставните части бяха държани със сила.

Никой тук на Запад не се интересува от Русия. това ми се оплака човека вика никой не ме бръъсне за слива виж мнението на гастербайтерите по европа как се цени дге всеки се интересува какво ще каже хасан омар от германия

по-скоро си екскремент от клоаката в която битуваш, защото явно си пълен невеж с промито мозъче и IQ, колкото температурата на тялото...

Никой тук на Запад не се интересува от Русия. Хе...ми естествено... вие гастарбайтерите не се интересувате от нищо...нали сте добичета на евронивата... Само от това как е реколтата от ягоди тая година - до там ви стигат интересите

Инженер съм, около мен колегите също, на никого от тях не му пука за русия.

Ма как бе...с диплома от Пазарджииския Вуз... И веднага те приеха на запад...казаха айде бе инжинере... де се губиш досега!?

Gugnelid

Ти може и да си "инжинер", ама работиш с вакуум-помпата на бензиностанцията да отпушваш кенефите, дето полските шофьори са ги задръстили :)

Не се вълнуват защото перемогата глътна водичка. Ако беше успяла щеше да е на първа страница на всички вестници.

Xaxaxaxaxaxa! От къде ги измисли всички тези глупости? като започнем от Сталин - руснак хаха! Това ли е нивото на европейското образование сега? Не знаеш ли, че в СССР Горбачев е първи руснак на власт? Хрущчов, Брежнев , Черненко са украинци, Сталин е грузинец, Андропов е евреин. Мечки и водка хахаха. Никога не си бил в днешна Русия, нали? Дойче Зеле ти снася опрка след опорка, а критичното мислене го няма. И най-голямата глупост, като Прайда, щом е довято от западна посока, е върхът на сладоледа.

на кой му пука от света за западна в това число Европа-маргинално 8 % малцинство от света което е едно военно политическо и вече икономическо джудже, при това пуснато по пързалката. Гледаме го онлайн в неизбежен капут и банкрут.

Путин ми писа, че прочел какви ги пишат в дира че е диктатор и вика засрамих се стана ми гадно от утре ще правя всичко както каже мериканското посолство и да сте доволни ама какво ще пишете после трябва си намерите враг голем проблем ша имате