След дъждовете във Врачанско: Пътища като лунен пейзаж, частично бедствено положение в села в Борован

Частично бедствено положение заради поройния дъжд обявиха днес и в селата Нивянин и Борован в Община Борован

Обратно в новината

Коментари - След дъждовете във Врачанско: Пътища като лунен пейзаж, частично бедствено положение в села в Борован | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ба няма кой са занимава с вас сега! По-важно от Украйна нищо няма на света! Пари, оръжия за мир и дрога, пиши на стената: Слава Украини, героям слава!

то у врачанско с тоя утрепан кмет все си е лунен пейзаж и тотална мизерия.така че не личи много много

Идете на морето да видите с нашите милиарди дето липсват от бюджета как си почиват укрите! А качествено положения и качествен асфалт не се разпада като пясък! Няколкото милиарда пари дето липсват са точно дадената помощ за укростан! А вие от северозападнала бълхария вервайте ще се оправим!!

Не знам що сте толкоз прости,,Всички средтва, дадени за украинските бежанци, са ни върнат от евросъюза и българската държава не е похарчила и един лев от бюджета за тия хора.

Вярваш ли на тази лъжа?

"...кметът на общината Десислава Тодорова." Абе тая нали я съдеха за конфликт на интереси? че дала 2000 декара общинска земя на мъжа си? Още ли кметува? оффф, забравих тая е от партия ДПС и те си имат прокуратура.Делото се е запиляло някакъде ... в ебати тъпа държава живееем.Колко ли декара сега е дала на мъжа си?

България прилича на следвоенна територия. Обезлюдена,50 процента с тежки хронични заболявания и с онкологични заболявания,разрушени пътища. Разрушени предприятия и военни поделения. Пълна разруха.

Държавата взема стотици милиони левове от износа на дървесина,сега ще плаща милиарди да възстанови всичко.

За съжаление нашата държава няма нищо да даде.

А бе какви села, каква България, какви българи. Ние имаме чуждо управление, което служи основно на Украйна и на американското посолство.

дървена мафия + безхаберие по почистване и поддръжка...

В Киев от 1,5 г. падат ракети. Москва почти беше превзета преди ден-два. И пак нямат бедствено положение. Ех, кога ще ни стигнат ... дори и руснаците и украинците.

никой нищо не е превземал ! Проблема е мълчаливия народец дето позволява да го грабят!

Когато ГЕРБ дойде на власт преди 14 години, пак имаше потопи в цялата страна. Същият потоп чака държавата и сега

Ей ненакрадоха се начи, на оня свят ще си ги носят.