Коментари - След дълга нощ ЕС стигна само до обща пътна карта срещу поскъпването на енергията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца учете за гинеколози.Кой разбира от *утки той разбира от енергетика,финанси,военно дело и всичко за кво се сетиш.

Вашарта пътна карта е към освиенцим!

Министрите на отбраната на САЩ и Русия днес се чуха за първи път след 13 май. За да си сверят бъдещите действия. Кой докъде ще стигне. Всичко е режисирано от тях и цялата офанзива на Русия в Украина е съгласувана със САЩ. За пари. За много пари.За сметка на обикновените хора. И ще си поделят и ЕС. На Британците им се подшушна да се махат от там (все пак са бащи на американците). И в момента виждаме едни пионки в ЕС и ЕП, които се въртят и се чудят защо са като мишки в капан и от Изток, и от Запад. ....Гледам от няколко дни из София разни рекламни ракети по спирките с реклама "Млад брадатко с коса на опашка кове слънчеви панели" и лозунг "Единство, творчество, красота-Асамблея Знаме на мира"(шега), нещо от сорта (единни, ти си Европа). И всеки път се смея, защото все едно се връщам в 1984 година, където навсякъде същите лозунги -"Верни на ЕС(партията) и народа. Петилетката за 3 години"! С какво ЕС е по различен от СССР? С това, че има банани целогодишно ли?

_stankow

Ами ЕС няма вече никакъв полезен ход. Каквото можаха да измислят - направиха го. И нищо от това, което очакваха не се случи. Русия дори не се олюля от "ударите", камо ли да спре. Нататък - още по-тъжно ще им става на европците.

Жалките гъзо-лизн.ици, дето се водят водачи на ЕС направо надминават себе си! Такава имитация и нищоправене, губене на време и средства, направо оставам втрещен! Утре отивам да депозирам "пътна карта" в ОМВ, искам да ограничавам и намалявам цените! Дано да я вземат. Ще я напиша на някаква по-твърда хартия, за да не я използват... хм ... за по-други цели!

Ако може уважаемата комисия да забрани и студеното време? Зимата таван на студа - да не пада под 18 С навън, и да е слънчево че по обяд да си пия бирата на пейката пред блока.

Браво, обсъдили са пътна карта с която ще изпратят на пазарите силен сигнал!

а ще може ли и един ясен знак? от мен трипръстов!

Sm3hurk0

.. и един трибунал за тези дето управляват ЕС в момента :)))) Аз си мислех, че само ББ провежда геноцид срещу българското население, но се оказа, че управляващите винаги имат такава политика (геноцит-на) спрямо управляваните.

Снимката трябва да им блъскаш главите един в друг до като не им пръсна черепите прости! ЕС ЕС ВРЕМЕ ВИ Е ЗА РАЗПАД МАМА ВИ ДЕЙБА ПРОСТА АЛЧНА.НИКВО ЕВРО НАПРАВЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕСЕС СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА ПО-ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ЗА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ.ТЕ НИ УБИВАТ ЕВРОТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ! НЕ НА НЕОФАШИСТИТЕ ПУТИН НЕ Е ПО ВИНОВЕН И ОТ ФАЩ И ТЪПУНГЕРИТЕ ЕСЕС СЪЩИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ СА

Каква обща пътна карта,като полжението с енергетиката в различните страни е различно? БГ си има аец,въглищни централи и може да задоволи бг пазара на ток,ако не са ЕС да ни карат да изнасяме,и пордаваме тока. ЕС вреди,а не помага на БГ.

_stankow

Прав сте. България има мощности да задоволи изцяло вътрешния пазар. И ѝ остава доста повече за да изнася. С получените свръхпечалби (нечувани в историята) може да подпомага собствените си потребители.

Тези са е_ати лидерите !

Те това е нищоправене. Сформира се комисия и се забраняват високите цени.

Работят хората, казаха стоп на цената и тя спря да расте. Мамицата ви продажна чиновническа!

Виновни са хората, че им траят толкова години глупостите за които бая пара от държавните бюджети излизат за да си пълнят техните джобове.

ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ПРАЩАЙКИ МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ НА ИЗДРЪЖКА В ЕВРОПА, ЗЕЛЕНСКИ ВОДИ ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА С ПОМАГАЩА МУ ЕВРОПА !!!!!!!!!

ЛИДЕРИТЕ НА ЕК ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА В ХАГА , ИМЕННО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!! ПОДБУДИТЕЛИ НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА, СРИВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИКА, ТРАНСФЕР НА ИСЛЯМСКИ БОЙЦИ В ЕВРОПА, И ОЩЕ И ОЩЕ , ВСЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!!

Всеки път , когато напиша че ще има нов Нюрнберги нов Народен съд, упорито ми изтриват коментара. Няма да помогне, съд ще има .

чи КамАнизАмъ си отишъл?

Какво му пречеше на ЕС да си живее с евтиния газ, както беше до 2014 г. и взе да уйдисва на акъла на САЩ! Това може да се обясни само с едно, че всички "лидери" на ЕС са назначачени от САЩ и са техни пудели.

Ес още от създаването си е пудел на сащ.

А сега предстои да плати сметката на САЩ

Не знам за дългата нощ на лидерите и какво са правили, ама за една баничка ей сега ми взеха 2.20 :шок:

Трябва 5 лева.. не е еко зелена, нито необходима. Пък и за това гласувахте 89%

Урсула Гинеколожката сигурно много я чува икономиката

ТАКИВА ИНДИВИДИ, КАТО НА СНИМКАТА, СЛУЧАЙНО ДА "УПРАВЛЯВАТ" ЕВРОПА !!! ТАКИВА ТРОЯНСКИ КОНЕ СА ВКАРАНИ ДА РАЗБИЯТ ЕВРОПА И НАСЕЛЕНИЕТО , БУКВАЛНО С ТРОЦКИСТКИ/ФАШИСТКИ МЕТОДИ !!! НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕ, АКО ИСКА ДА ОЦЕЛЕЕ !!!

Верни ли, че в бюджета за догодина НЯМА заложено увеличение на пенсиите???? Направо си плачете за бой!

А ние стигнахме до извода, че цялото ръководство на Брюксел трябва да последва примера на Лиз отТрссето и да си ходи. И никакви нови милиарда евро на зеления клоун. Щото ще има стани- пафни. Хората освирепяха.

НЕКАДЪРНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ

Откакто ни набутаха в ЕС, ЕК, ПЕС, МЕС ЖЕС и пр. все сме в дълга нощ. Тъмница. Бял ден не сме видели, а задника ни все нагоре стърчи...

Стигнали само до "пътна карта" ли? Не! До абсолютно нищо не са стигнали. Пътната карта е само за когато имаш на представа какво и кога може да реализираш. А те нямат нищо! Това което ни казват, е че обещават да правят нещо по въпроса когато го измислят защото за момента на никой нищо не му хрумнало. Въпреки че няма сценарии при който да имат идея "как да намалят цените" и да не я приложат!

Към Урсула и останалите "управляващи" в Брюксел, които никой не избирал за такива, имам следните въпроси. 1. При това централизирано поръчване, къде отива пазарната конкуренция, какво се случва с малките и средните доставчици вътре в съюза? 2. Ако някое правителство "не слуша", дали пък няма да му се спре газта от централизираната доставка? 3. А този челен опит дали ще го разпространите върху металите, петрола, торовете? 4. Кога ще почнете да въвеждате петилетки и евроатлантически съботници?

Направихме едно нищо, но се получи много добро. Браво на нас.

Що трябва да ни интересуват безсънните нощи в организация, която без една тръба не може и супермаркет или ресторант да държи работещ?!? В 21ви век!

Стига преливане от пусто в празно!! Да се пуска руската газ която е на НАЙ-НИЗКА цена--всичко друго е пунта мара и слугинаж на краварите!!!! Хляба в магазина е 1.90лв--плати 1 лв и го вземи!!! Ха, де??!? Да, да, АМА НЕ!!!- казваше Петко Бочаров.

Да не би в България да гласувахте за мир и дипломация? Никакви такива, ще си ходите с Урсула на фронта, за ваксините и т.н

Газ ще има. Киро каза че като се консолидираме с Европа, ще можем да изнудваме Газпром за по-ниска цена.

Май Европа ни изнуди. По точно този рептил дето се прави на рус.

Мерки, пътни карти, тавани.......... а газ няма! В общи линии - народната ни приказка за нероден Петко, но в съвременен, Европейски прочит!

нищо не става от тея само алабализми имитират дейност-дълга нощ имали буфосинхронисти я да ги опънеш да копат с мотиката без гмо да им доде акъла в главите тъпи

Кога ще осъдят Фонлайнен за злоепотреба с влиянше и кражба на милиарди евро от дистрибуцията на 4.7 млрд ваксини Пфайзер на стойност 72 млрд евра от нея и мъжа и?

Този цирк, го гледахме миналата... и по миналата година, когато тези Същите , бяха с Маски и говореха колко милиона хора ще измрат от Корона-Вируса , ако не се закупят Ваксини-токсините и се "караха и спореха".. от Коя фирма, да ги купят! Тогава, се наложи Урсула,.. със Пфайзер... където работи съпруга и !! ;)Изхарчиха се Милиарди на данъкоплатците ! СЕГА , с Втората Криза ...за Енергетиката (Тя е свързана обаче,.. с Предната с Короната) Отново, "спорят" и се карат...ОТ къде,.. да купували... Газ,Петрол и Ток,???... като Плещят глупости , че ПУТИН бил виновен за ВИСОКИТЕ цени (заради войната )....ЛЪЖА ...изречена вече, ....като си свалиха Маските и направо в очите ни гледат ! Срещу Путин има "САНКЦИИ"..от няколко месеца и НИЩО не се КУПУВА от НЕГО!! Нито цент НЕ ВЗЕМА ПУТИН ,... освен това, Той, НИКОГА не им е ПРОДАВАЛ ...ТОК ....Той, НЯМА такъв продукт!! Токът си го произвеждат ТЕ ...например Франция, има над 6 ядрени централи с по 6 реактора, а в Белгия до скоро ВСИЧКИТЕ им Магистрали светеха като Коледни елхи !! Дори и България има атомна централа , НО от 6 реактора работят само 2....ЗАЩО ?? И пак, продава ток на съседите!! КЪДЕ, отиват ПАРИТЕ от ВИСОКИТЕ цени??? ;) В никакъв случай НЕ ...при ПУТИН !!;) Старите Криминалисти, имат ЕДИН ОСНОВЕН ВЪПРОС, които си Задават като ПЪРВИ ! КОЙ , ИМА ...ИНТЕРЕС от тази работа ???? КОЙ ...? и ЗАЩО ???;)

ТОЧно така е приятел, тия са постоянно статисти в холивудските филми на ония

ма Урсулска,и тя е от наште с многото чавета и войнишко кепе м/у краката.

Киро каза, ме малка България няма да купува сама газ, а ЕК ще ни оправи. След половин година размотаване стана ясно, че ще е на доброволен принцип и то за някви мижави проценти от нужното потребление.

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ОГРОМНА ИЗМАМА

Витруална реалност, он-лайн игра, с бонуси в офшорки, ама за някои.

Импотентна човеконенавистна брюкселска сган. И за тях ще дойде Видов ден.

Една организация започне ли да говори за "решимост и единство"значи е пред разпад.

Първо прецакваме договорите с Газпром и искаме пазарни цени. Получаваме ги. Сега взимаме мерки против тях. Кирчовци!

Полит бюрото на ЕС-КПСС, пак не можаха да се разберат, кой откъде ще краде, без да пречи на другите ''другарчета''. Урсула е засмукала тръбата с газ-а, мъжа й е поел ваксинацията на шилетата, ... Цялото семейство, ''сръчно'' работи, за унищожаването на европейския континент.

ЕС СЕ САМОУНИЩОЖИ !!!

а Путин взе контра мерки вчера забрани педерасите и тези от ЛГБТ да влизат в Руската федерация

Прати SMS с код "USATODAY" на телефон ########### за да дариш 1евро на депутат висял цяла нощ в решение устойчиво ли е или не е да пазарим от нашите приятели.

никакви СМС-си . трябва да им изпратим мария габриел и ще го реши

Тия , са по ялови в главите от нашите пишман политичари ! То за това ЕС е в тоя капан на " англо-саксонските-чифути "

абе вашта кожа продажна, докат не се махме тази псевдоборса, така ще е - нагоре. Щом има борса- има спекула, минава през сто ръце и от 20 ст става два лева. Народе, гласи се след Нова година на 1-1,20 лев/кв

Вижте им нивото само, на ''кривите краставици'', по-ниско, няма как да паднат. Те, затова държат, дебили да управляват и в България, защотот умните хора няма да им се ''подчиняват'' на колониалните заповеди.

А,кои са умните хора в парламента?

Коце от възраждане е поне 10000 пъти по-умен от Боко-Жабоко.

Факултето - Урсула - кючек

Бя зор видеа, докато превърнат България у Факултето. 70% са неграмотни. Ама, с ''евроатлантически'' ценности.

Крайно време е Путин да стане Председател на Европейската комисия, за да оправи този континент за два месеца!

да та той нали излекува всиччки от ковид с ваксина ракета

Няма ли да се разпадне тоя Евро-Франкенщайн съюз, ръководен от болни мозъци, най-накрая?! И без това, всеки дърпа ''чергата'' към себе си. ЕК и еврогей-парламента, навредиха толкова на Европа, колкото 1-вата и 2-рата световни войни не са. За какви енергийни планове, говорите?! Вие отрязахте клона, на който седите, няма как да се качите пак на дървото. И на таа Урсула, не й ли писна да е у 'секо гърне мерудия?!

Те на това му се вика КОМУНИЗЪМ! Нали точто ТЕ отричат точно тези принципи - ПЛАНОВАТА ИКОНОМИКА?! Таван на цени, взаимно интересно точно как при липса на ресурса подпомагане?! Абе да не сме пак в СИВ????