След бунта: Франция забрани фойерверките за националния празник 14 юли

По време на размириците протестиращите на много места използваха пиротехника, което предизвика и пожари

Обратно в новината

Коментари - След бунта: Франция забрани фойерверките за националния празник 14 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много умно, няма що! Вместо да изловят разпасалите се мамуни и да ги депортират, наказват законопослушните грааждани, като им налагат напълно безсмислени ограничения.

Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема разума. Явно Господ е решил да накаже сурово западните държави. Първо взе акъла на лидерите им и го накара да си мислят, че могат да сменят населения. после взе акъла на масите, които стоят и гледат като овце на заколение. Нищо добро не ни чака.

Французи с, вас сме.! Братя българи карат ни да сме путки като не може да имаме огнестрелно оръжие вкъщи! Бъшгария събуди се! Европа събуди се!

Споко, за рамадана няма да ги забранят.

Скоро въобще няма да празнуват национални празници, за да не дразнят. До това води гостоприемство и пренебрегване на последствията му.

Е, нищо, де - за сметка на това пък са позволени гранатомети и rocket launcher-и :D

За френският национален празник само престъпниците и новите французи (което е почти едно и също!) там ще пускат фойерверки!

Те досега се трепаха с коктейли Молотов, ама бабоебеца ще им забранява пиратките! Западната невменяемост в цялата си прелест!

А, бе то във Франция си беше една малка гражданска война. Ясно е че политиката им от 1905 год. да привличат хора от колониите и да ги правят французи, да им работят е претърпяла пълен провал. Наркодилъра, нахален, нагъл, агресивен, неграмотен, трето поколение на социални издръжки им показа, че тотално са сгрешили. Като това лайно навярно има стотици хиляди, ако не и милиони във Франция, те бесняха там, те са боклуците там, те са вредните там, от тях ще им пати главата. Жалко, че и сега французите продължават да се правят на тарикати и да приемат чужденци от кол и въже за френски граждани.

Лукашенко е нула в насилието....треба се учи от макарони как се тепат демонстранти...