След боя в парламента: Сблъсъци с полицията заради закона за чуждестранните агенти в Грузия

Около 10 000 души се събраха да протестират срещу законопроекта, служителите на реда използваха лютив спрей, за да ги разпръснат

Обратно в новината

Коментари - След боя в парламента: Сблъсъци с полицията заради закона за чуждестранните агенти в Грузия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозната истина може само да ми духа ХА ХА ХА

Грузинците ще получат това което ние получихме!! Огробна корупция и бедност! А накрая САЩ ще ги тикнат в поредната война ! А такъв закон бе предложен от Възраждане, само че няма как да бъде приет бая НПО-та ще спрат дя съществуват то зелени до джендъри!!

А такъв закон в България кога?

Какво толкова протестират, нали и Руските НПО-та също така ще излязат? Мен ми е чудно нашите льольовци що го отказаха, нали така ще докажат че Възраждане били руски проек... или няма?

Мирише ми на майдаааан! Грузинците не могат да дишат руските боклуци.

Според новината, грузинците вече не могат да дишат западните боклуци и не искат да им изпълняват заповедите. Какво общо има русия в случая.

след грузинския майдан ще видиш какво общо има русия :) :) :)

Ти сериозно ли бе муахахахах

Много правилно,но не е само лицемерие,това е война срещу правоославието.

Да ти се догади от западното лицемерие. И отношението към нас в източна европа като към туземци. Класическа колониално феодална система се оопитват да налагат. Управление, чрез местни еничари, организирани във войска Меката сила. Това се групички НПО, добре финансово захранени. И силно крещящи. И по неизвестни причини, трябва да се случва в една държава това, което искат, по-точно им дават задача техните западни господари. А не да се случва това, което иска местното население. Ето същия закон, срещу който в Грузия протестират: Великобритания, казва се „Схема за регистрация на чуждо влияние”. Австралия: „Акт за прозрачност на чуждото влияние”. В Канада: „За усилване нпрозрачността на чуждото влияние”. Франция: „За противодействие на чуждото влияние”. Украйна: „За корекция на определени законодателни актове, които поставят за цел обезопасяване на националната сигурност на Украйна в информационните и телекомуникационни системи”. В САЩ: „Акт за регистрация на чуждите агенти”. В европейския съюз: „Пакет за защита на демокрацията”, който включва „Директива за прозрачността и представителството на интереси на трети страни”. Русия: „Закон за чуждестранните агенти”. Може и други да има. В Унгария не знам как е, ще ми е интересно. Както ще видите, всички изброени страни са демократични, там демокрацията цъфти и връзва. Само в Русия, със същият закон е тоталитарно гонение. В Грузия също. В Киргистан го приеха наскоро, и държавата беше заклеймена като недемократична, след почти същия външен напън. И веднага фонда на Сорос напусна. Простичко казано, ако закона е приет в държава от западната колониално-феодална система, то това е добре. Но ако е в държава, която е обект на атака за подчинение, то това е много лошо. Защото Колониалистите са вкарали вече в тази държава своите наемни войски. И един такъв закон просто ще покаже на всички кой кой е. А Русия ни в Грузия, ни в Киргистан имаше нещо против. Просто направете си сметката, за какви глупаци ни имат.

А тази информация, която намерих, беше редно журналистите да я намерят и да я пуснат, а не аз. Което е много, ама много жалко.

че какво да е отношението към фашизоидна путиноидна подлога като тебе бе, боклук?! МУ ХА ХА ХА ХА ТИ КАКВО ИСКАШ БЕ - ДА ТИ ДАВАТ ДА КРАДЕШ ОТ ДЪРЖАВАТА КАТО ПРИ ТОШЕТО ЛИ БЕ???? Благодарете се, че ви оставиха живи!

Нищо не разбрах. Звучи ми на развален канадски. Кире, ти ли си бе?

толкова тъп???А нещо по темата да напишеш или само за 10-те цента драскаш?;)

Идеята при подобен закон не е про тоя или ония. Финаснирането на неправителствените организации трябва да е на светло . Парите може да идват от всякъде от Русия , САЩ, Турция , Катар , Саудитите . Не разбирам къде е проблма на някои хора в това източниците на финанси да са видими.

Проблема е че се следват стъпките в Русия, а така е било и в нацистка Германия. Всеки, който не е съгласен с фюдера става "чуждестранен агент" и му изгниват кокалите в затвора.

Ама ти ба си некадърния трол си. Тук говорим да се извади на светло кой финансира НПО-то. По документи да се види от къде му идват парите. И така ще се види спонсора му какво иска да се случва в тази държава чрез това НПО. Много тъп трол значи. Ей, ако дойдеш в България да работиш като Ало измамник, ще си умреш от глад бе. Типичната умнокрасива селекция, каймака на западния дебилизъм в действие.

Не говорим за съгласие или несъгласие , говорим за осветляване изотчниците на финансиране . Лабав си колкото копейка . То не е изненада при положение , че сте двете страни на една монета

по твоя та мисъл излиза че трябва да ни пуснат всички руски канали дето ги спряха

Само да кажа, че съм педераст и черни чепове редовно разширяват аналното ми отвърстие. Никога няма да имам хемороиди !

И на мене !

И аз съм така !

И мене ме праскат яко !

Активно мероприятие на соросадзетата в Грузия, които са се насрали от страх, че сега всичко ще лъсне черно на бяло и много от местните умнокрасиви курви ще бъдат изобличени и ще се радват на "народната любов" на своите сънародници. Това ще доведе до рязка загуба на пари, измислени службички в разни НПО-та, а в много случаи може да има и някои обесени, запалени, набити на кол и тн щото бай грузинец не си поплюва и особено мрази предателите. Родните соросоидни лапачи изпадат в див ужас и оказват морална и форумна подкрепа на грузинските си колеги понеже се насират от страх да не би скоро подобен закон да се появи и в България и много от тях да трябва да висят по колесниците на излитащите американски таралясници. Обаче нали си знаете - пак Путин е виновен и пак комунистите са виновни. И марсианците. И международното положение. И да не забравя ретроградния Меркурий, той също е виновен.

Поредната страна която ще бъде ограбена

Комунизмът свърши вече, каквото Партията е обрала, това е. Няма как отново да изнасят куфарчета с партийни пари.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Ей, отворко, дето нямаш общо с България. А вземи каквито искаш статистики. И виж какво е развитието на България. По отрасли, по параметри, по жизнен стандарт. И ги сравни със същите параметри сега, след 35 години "демокрация", както е прието да се казва на американската окупация. България е съсипана и полуразрушена. Ама това е много хубаво. А това, че някога беше държава, доволно развита и задоволена, това е лошо. Да, за един безродник и небългарин е било лошо, а сега, за еничарче дето му плащат, може и да е добре. Както казват чужденците за България, някога беше китната градина на Балканите. А сега е развалина. По комунистическо България беше известна по Европа и света, като държавата на столетниците. А сега, всички първи места по смъртности и болести сме окупирали. Ама колко е хубаво сегааа и колко е било лошо тогава. И щото сега е хубаво, над 2 милиона българи избягаха от България. Ти подиграваш ли ни се на нас, българите бе отворко? Ако си умствено недоразвит и не можеш 2+2 да вържеш, ходи да се погрижат за теб.

ти ни си "грозната истина " ти си соц де..ил , който на 100% не е живял по времето на соца муахахахах

оня е толко тъп продажен боклук бате, че идея си нямаш - такива трябва да им се премахва ДНК-то от нацията...

Да ни пази от руските фашисти и жалките им дираджийски слуги

Защото американското посолство няма да позволи. Само НПО на Сорос са 29. Такъв закон ще изгони и Америка за Българияв. Въобще американското посолсство в България ще го закъса много.

И тези не могат да изчистят червените кхмери,въпреки ,че им окрадаха територия. Налагали са ги отвсякъде ,

Налазили

"САЩ и Западните страни играят и друга роля. Те подкрепят Червените Кхмери, политически, финансово и с оръжие. Ако през 1975 западните медии масово определят действията на Червените Кхмери като геноцид, в края на 80те и началото на 90 около мирните преговори на политическата сцена се пуска кампания отричаща геноцида на Червените Кхмери. Консулът по сигурността на ООН изпуска думата „геноцид” в речите си. В американските и западноевропейските документи „геноцид” и „масови убийства” се заменят с „нарушаване на човешките права” и дори с „политиките и практиките през периода 1975-1989” (изказване на австралийския посланик в ООН през ноември 1989). Американските медии, услужливи както винаги, започват да отричат престъпленията на Пол Пот и режима му. За Червените Кхмери Маргарет Тачър Казва че са „… разумни хора които ще трябва да играят роля в бъдещото камбоджанско правителство.” Целта на западните дипломати е „всеобхватно уреждане” на камбоджанския въпрос, но зад този термин се крие изискването Червените Кхмери да получат достатъчно власт в Камбоджа преди евентуалните избори. Това би подсигурило Запада, че в Камбоджа прогрес няма да има, независимо кой ще спечели изборите, а ако Кхмерите имат достатъчно възможности да упражняват терор то всякакви избори са безпредметни и следователно провиетнамските партии няма да спечелят.Обучението на Червените Кхмери, включително в поставянето на полеви мини е извършвано от американски и британски офицери в лагер в Малайзия. Британски офицери от САС са обучавали Червените Кхмери също и в пограничните райони на Тайланд. Междувременно Германия, САЩ, Швеция, Белгия (ПРБ), Великобритания (Астра) и Франция снабдяват Червените Кхмери с марково оръжие.Посещенията на американски военни в лагера на Пол Пот са редовни и оръжейните доставки също. През 1980та около 50 американски военни участват в операциите на Пол Пот. По данни на изследователска служба към Конгреса на САЩ помоща за Червените Кхмери в периода 1980-1986 е 84.5 милиона долара.

Тайните организации управляващи Запада наемат лумпени като привържениците на нашите ПП-ДБ да протестират. Навсякъде където пипне Запада сее техния модел на "демокрация"

Че какво му е лошото да живееш 10 години повече, отколкото при другия модел в Русия?

я вземи разгледай статистиката за "демократизирана" България и сравни продължителност на живота,прираст,качество и т.н.Че откакто ни "пипна" демокрацията,цъфнахме и вързахме,....

Това е действащ закон в САЩ. Редица страни опитаха да го приемат и имаше яростна съпротива. ЗАЩО ? Дали защото като изсветлим руските пари, няма да лъснат и соросоидите, и какви ли не други ...ИДИ ?!

Дейставщият закон в САЩ е за 20% собственост, не за 20% финансиране.

Пак ли лъжеш и нещо си чел и недочел. Не е ли малко странно, в Грузия да протестират срещу този закон само американски и западни НПО. Кой ли не от западни темишоци се обаждаха в Грузия да не приема този закон. Блинкин е пратил и лично писмо със заплахи. В същото време, в Русия е тишина. Западните НПО са Меката сила, с тях правят цветни революции. А на грузинците им писана. Още повече, че те разбраха как Западният демократичен свят ги лъже. Просто с тези НПО искат да си сложат марионетно правителство и после да ги оберат. За капак спешно им трябва да бутнат Грузия във война с Русия.

на Запада съвсем съвсем из светля! Нямало нео колониализъм ли? Има и още как . Навсякъде НПО та, подставени мъпети и корумпирани политици, които без да им мигне окото разпродават суверенитета на страните си. Така е и в колонията България. Всичките са за ешафод. Затвора ще е милостива присъда да тези боклуци.

Интересно защо така наречените "демократични сили" са против разгласяването на източниците им за финансиране?

Има ли чуждо финансиране трябва да се знае незавсимо било то руско , щатско или от саудитска арабия !

Във васалните държави не може да има закон за чуждестранните агенти. Това е привилегия само за суверенните държави като САЩ и Русия.

Шило

Да си го кажем- платените от чужди държави не искат това да стане явно и ясно. И е време фондациите да започнат да плащат данъци! А не да пипат плоския.

Каза баш руското тролче педерастче -шильо...

Шило

Не ти ли харесва предложението ми? Защо?

Шило

Е що рипат тези, които са финансирани от разни американски фондации? Такъв закон, със същото съдържание го има в щатите. Къде е проблема? Всъщност, време е и тук да приемат нещо такова. Независимо откъде е финансирането.

Шило, торле труски, В щатите законът е за 20% собственост, не за 20% финансиране. Сигурно няма разлика, нали?

Като не искате да отворите 2ри фронт на Русия и да умирате , ще активираме жълтопаветниците. Закона е Американски но не е позволен за държави Роби!

Как точно, приемането на закон за чуждестранните агенти ще им попречи да влязат в ЕС? Да не би ЕС да има забрана против такива закони в страните-членки? Може би това е един от критериите за влизане? Съвсем ни взеха за тревопасни.

Соросоидите протестират. И тук трябва такъв закон. Финансираните от вън НПО-та са чужда агентура и трябва да се забрани! Те налагат на народа неща отвън - антидемокрация. Нещата трябва да произлизат от народа - демокрация.

На тези всичките на протеста, трябва да им искат паспортите и да ги записват. Да знаят чуждите агенти за следене.

Ало, Някой, троле руски, Ако няма НПО, то според теб как ще се реши проблемът със зависимите от правителството медии?

Тук ако приемат подобен закон, БТВ и Нова трябва да бъдат обявени за чуждестранни агенти, тъй като са собственост на чужди корпорации! Отделно и доста журналисти от другите медии трябва да бъдат обявени за такива, тъй като са материално стимулирани от фондации като Америка за България и други подобни!

Там имат ли си "Америка за Грузия"? За един прЕАтел питам.

У нас ако приемат такъв закон и едновременно се осветят приходите на партиите, според мен една няма да се окаже че не е чуждестранен агент.

В булгаристан хората не искат такива закони

Не хората, а соросоидите и другите чужди агенти, които са на хранилките на чужди държави и организации!

Надяваме се скоро и у нас да се приеме такъв закон за да се изобличат платените агенти и хората да знаят откъде ги манипулират! А тези протестиращи са колкото гласоподавателите на Пеперасите и деберасите у нас. И те могат да изкарат толкова европедали :)

То е ясно, че финансирането на всички НПО-та в бившите съвестски республики идва от ЦРУ. Така беше и на Майданчето в Кийов. Така е и сега с фашистката хунта на Зельонский.

Кажете за какво наистина става дума. Какво толкова страшно има в този закон? Изисква да се регистрираш, ако си на хранилка от чужда държава и прокарваш нейните интереси. Досадна административна стъпка. Някак не съответства на истерията, която предизвика. За инфлацията и престъпността няма протестиращи, но за този закон наизлезе тълпа. Има нещо друго под повърхността. Какво ли е?

Протестиращите излизат на улицата, едва когато личните им интереси са СИЛНО засегнати. Тези там явно са чуждестранни агенти.

Соросите нададоха вой, защото ще им спрат доларчетата.

Нищо не разбрах - кой кого е бил. Дали комунистите евроатлантиците или обратно ?

Ти не си объркан а си сбъркан..комунисти отдавна няма бе чукча

Бой по соросоидната измет!

Грузинците искат да станат нормална държава. Но руските слуги там, не позволяват. Законът е т.нар. "руски закон" насочен срещу "чуждите агенти". И очаквано, тези "закони" реално само забавят неизбежното. Не могат да го спрат. Разширяването на Руската империя може да стане само по един начин. С танкове. Разширяването на влиянието на европейската цивилизация става без танкове.

О неразумнии соросоиде...що се срамиш да си признаеш че си платен!? И не знаех че в хамерикания е пълно с руски агенти...там закона е от 100 години

Такъв закон има в САЩ от 1939 в Русия също от 2012, някакви хора твърдят че и в Германия съществува такъв закон за което не мога да кажа защото ако напиша Германия закон за чужди агенти в гугъл пропагандата срещу русия се лее и ще намеря нужната информация на 23та страница.. Ако в НАЙ големия ни кумир САЩ го има като закон а то го има защо са тези сблъсаци? Ще ви кажа.. в колониите такъв закон е ненужен, ненужен е за благото на народа казаха комунистите от ЕС.

То от закон до закон има разлика. Във всяка дръжава има закони срещу чуждестранн агенти дори и в нашите иматакива текстове. Но има много и съществени съществени разлики. Примерно не съм виждал в американски сайтове голям предупредителен надпис под всяка статия, че този сайт е чуждестранен агент. Виж в руските сайтове има. Факт. Или В западните демокрации е забранено да ти финансират кампаниите чужди лица. Но това не попречи на Путин да финансира кампанията за напускането на Великобритания от ЕС или кампанията на Тръмп. Факт.

Много странни са ти ''фактите'' ма тия за преврата хохолкси 2014 или за Крокуса не ги виждаш!?

Да ти серем на подбраните факти :)

Ясно, ингилизки трол. Много ти е странно понятието "факти". Въобще в българския език тази дума има съвсем друго значение. Съгласно което не предоставяш никакви факти. Трудно е да се каже от този коментар дали е просто лично неграмотно мнение или е спуснатаа за налагане лъжа.

Срамно ли е да получаваш "грантове", че искат да е скрито?

Леле, добре, че в България няма такъв закон - ще остана без препитание !

И ние с крадлата също

Соросоидите се страхуват от изобличаване. Този гнусен рак е плъзнал навсякъде.