Коментари - След 47 г. на кметския пост: Делчо Митев се кандидатира пак заради една несвършена задача | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако върши работа и хората го познават - защо да не го изберат отново? За разлика от висшите политици, когато хората почнат да ги познават се оказва,че не могат да вършат работа!

На 72 разбираш ли. Аз на 50 съм неадекватен понякога, пък на 72...въпреки, че те тия от комунизма са запазени, морни вода не са пили... Човека 12г поне взимал и пенсия и държавна заплата и все не стигат явно. Ако си го харесват у селото и прави нещо за всички, да си го избират, ама, чак пък толкова....

Значи 47 години не се е справил с питейната вода,но сега ще успее за 4! Я стига глупости, копелето не се е наяло и иска да е на копанката до гроб!

Хайде , бе хора, крайно време е всички, независимо от политическите си пристрастия да кажем "стоп" и да променим мандатността на властта. Абсолютно очевидно е, че тя работи за тесен кръг от хора и партии , каквото и да ни баламосват. Ето и тоя "герой". Целият му трудов път не стигнал да реши проблема на селото, но точно сега и точно той ще го оправи... И Партията , естествено му вярва....

Незаменим комунист! Молодец! Едва ли ще се справят без него! Светът е започнал с него и свършва с него.

Не са само комунистите, масово из държавата е така. Затова трябва законова забрана и ограничаване. Нямало било хора по селата, а като са го избрали тоя юнак проблемът реши ли се?

комундела нагъл за половин век не можал, ама ей сега ще се справи!

В село от 500 души качество за кмет трудно се намира, това не е София.

Дано не го изберат този път комунистическият изрод, въпреки че ще е трудно някой да го победи след подобно окопаване във властта.

Този никога не е бил комунист. Той беше от БЗНС, от ръководството на БЗНС. Беше и зам ,кмет на Хасково при социализма от квотата на БЗНС, така че сметките за срока на кметуването му не са верни.

Ахаааа, от БЗНС значи, баш тарикатите бяха там - хем така, хем иначе и ..душата в рая.

Значи БЗНС не са били "селскостопанският" клон на БКП?

Дърти комунделници. Окопали са се и не пускат властта. Както бте самите казваха. С кръв сме яцвземали тая власт, с кръв ще я дадем. Вярно, не със своята кръв. Взели са властта на щикивете на Червената армия окупаторка. Иначе БКП или както тогава се е именувала БРП никога не би могла да дойде на власт. Затова тази пасмина от червени боклуци защитава паметника на Съветската армия окупаторка.

До всички плюещи за щяло о нещяло. Кандидатирайте се. Станете кметове и покажете на тия хора как се прави. Обаче не ви стиска. Там се носи отговорност. Не е като от протритото диванче….

Защо тогава ги избираме тия кметове ?Да ги назначават пак същите и да се знае кой е виновен .

Мили родни картинки... Сега се присетил за водата.

Лакомията за пари до какво води !

държал цели 47 годинт та не е водоснабдил селото . Накой сярвали на тоя друр

държал цели 47 годинт та не е водоснабдил селото . Накой вярвали на тоя другар че вече на тази възраст може да свърши тая работа ?

Тоя трябва с мотики и лопато да го изгонят от селото но глупаците пак ще го изберат. Разбира се че е нагъл и тъп комунист.

Тоя наглец БСП или ДПС?

За 47 години по два метра на ден да е копал сега в селото му да се радват на Рилска вода.

Бай Делчо, не се притеснявай!!!! Аз, ще я свърша .... споко...гледай си бабата и внуците

47 години и водата все същата Евала!

Има такива гербаджии - на хранилката доживотно.

Само дето ореди 47г имале само една партия, та не ми говори от кои е тоя.

И децата от яслата знаят БКП=ГЕРБ

Добре се е справил с демографския проблем

47 годии не го е оправил тоя проблем та сега ще го оправи , пак само се натиска да взима лесна заплатка ...

И сегашните боклуци не приеха-2 мандата,поне пропускаш един и после пак.Пенсиониране при нас иране,още по-добре-пенсионер кмет

Не си е довършил гробището .

без чувство за мярка.

Абе кадърен човек. Чудя се ,защо харчат грешни пари. Направо да си го назначат до живот. Работата никога не свършва. Трябва да е с голямо самочувствие щом мисли , че е незаменим. Такива като него има много ,и в парламента ,и в общините . Ние гласуващите сме луди, че на изборите отиваме с лична карта, а по добре да вземем по едно жилаво дърво и да ги започваме наред.

47 години не се е справил и сега е решил, че ще се справи?

Ти защо реши , че този проблем е от 47 години?

Абе тоя е като автомонтьор, плочкаджия, стоматолог -- все има недовършена работа.... казват му джоб секюрити. Ама да попитам, ако 40+ години не си оправил проблема, сега ли, в последния мандат ще го оправиш? Гледам в селото на дядо ми -- малко, скучно, бедно село.... кметът и техника си накупи, да обработва земи, и къщата измаза, и сградата на училишето приватизира.... ще кажеш от заплатата и от бизнес нюх? Да, бе.

Не пускат кокала…. ще се напикават на поста, ама да е той отгоре…. жалкари

Ми напълни душата. 47 години да те избират при два строя... Браво!