След 4 загуби и 15 години болка, Албена се прибира у дома с 3 деца

2-годишната Мария Виктория и близнаците Димира и Самуил са чудесата на добрите сърца

Обратно в новината

Коментари - След 4 загуби и 15 години болка, Албена се прибира у дома с 3 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за силата и куража! Да сте здрави и щастливи !

Бъдете живи,здрави и щастливи!

Живи и здрави! Вие и децата!

ако бременноста не е в резултат на естесвено зачатие, а осъществена на на стъкълце ако раждането е по „изкуствен„ начин осъществено без да се премине през родов канал определено има и ще има проблеми и това не е нормално дете /момиче или момче/

Браво. Да са живи и здрави.

Да сте живи и здрави цяло семейство. Да дочакате и отгледате внуци и правнуци.

Браво и евала за борбата, и супер, че има щастлив край!

Определено трябва да си взимате медикаменти по чест!

Tази статия май е преди всичко релкама на някаква частна клиника...Иначе, да са живи и зрави, но не разбирам що за хора биха си прекарали живота в болници и изследвания с цел да имат дете и то от донорска яйцеклетка...и то 15 години... има много, много начини да осмислиш живота си. Децата далеч не са всичко и най-важното.

Възхищавам се на силата и куража Ви! Минала съм по този път и за сега съм поела в друга посока. От все сърце пожелавам и 3те ви деца да растат здрави и щастливи, и да Ви дават поводи за усмивки. Пс: Моля спрете да правите реклама на д-р Стаменов. Със сигурност е помогнал на много хора, вероятно преди време е бил и блестящ лекар... но към днешна дата мнението ми за него (след 4 години прекарани в надежда в “Надежда”) е доста различно. Разбирам, че промените по фонда отварят много врати -както за хората с надежда за дете, така и за хората с надежда за пациенти...

тези бебета са вече със проблеми за които не се знае нищо не пишете глупости всяко дете родено по не естесвен път и в резултат на дирижирана бременност е вече с патология

Боже колко тъпота има по тоя свят ! А - да - най-големите специалисти по генетика са в дир.бг

Още три българчета. Честито! Радост са, но и те ще хранят другите дето им дават помощи и нищо не правят. Дано не напуснат страната.

Поздравявам ги. Но нека не забравяме, че въпреки тромавите процедури, хора с репродуктивни проблеми могат да си осиновят деца. Аз съм против да се пълнят гушите на някакви клиники.

Ще да си някой самотен и застаряващ еснаф. В края на живота си ще осъзнаеш, че си го пропилял напразно.

ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДА ОТГЛЕДАТЕ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА. ДОКАТО ИМА ХОРА КАТО ВАС ЩЕ Я ИМА И БЪЛГАРИЯ. АЗ НЕ ИЗДЪРЖАХ И ПРЕДИ 26 ГОДИНИ НАПУСНАХ,

ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ДА ОТГЛЕДАТЕ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА. ДОКАТО ИМА ХОРА КАТО ВАС ЩЕ Я ИМА И БЪЛГАРИЯ. АЗ НЕ ИЗДЪРЖАХ И ПРЕДИ 26 ГОДИНИ НАПУСНАХ,

Браво на тази жена !

Няма по-важно от децата. Всичко друго е безсмислица.

Вчера четох за друга столична клиника и тризнаци, сутринта гледах по Бтв за друга клиника в Украйна, сега тази тук. Според вас явно всички са в бизнеса с рекламата. Родени са деца, това е важното. Нормално е да са благодарни. Само отворковците търсят под вола теле.

Истинско семейство, устояло и дочакало щастието. Да ви дадат тройно щастие трите ангелчета.

децата на Алла Пугачева и Галкин, на Филип Киркоров, третото на Кардашката и т.н. които са родени от други жени....са вече с проблеми?!

Познавам жената. Лежах с нея в болницата. По позитивен човек не съм виждала. Браво на теб

Поредния рекламен репортаж за успешно интвитро, а никой не пише репортажи за онези жени останали без пари и с няколко кредита, защото всичко е взето от клиниките.

ех ако бяха нейни генетично щеше да е сепер а сега така не ми хареса особено

Децата не са нейни, а в най-добрия случай на мъжа ѝ.

А колко други опити са направени и деца не са се родили-

мога да разбера хората, защото и аз съм бил "трудно дете". в смисъл дългоочаквано и трудно добито. желая здраве на тия деца! другото ще го успеете и сами! ваш Прилятел! (да не се приема от цензурата на психопатката sybil с 500% плюсова успеваемост като какъвто и да е вид наставление) :-)))

или с последици рак на гърдата или на яйчниците от хормоналните терапии и стимулации. Не е нормално да насилваш природата, според мен.

За много хора децата са фикс идея. 15 години опити, дете та дете. И не само те, доста като тях хвърлят много пари и време по това инвитро. В България като цяло останаха малко интелигентни хора. Какви ли ще бъдат тия деца...

децата са продължението на живота ни кратък, за това е този напън, госпожо. това, какви ще станат децата зависи на 85% от средата в която израстват! или вие самата не сте пример за останалите 20% oтклонения в развитието, а sybil?

да сте живи и здрави

Само в България се споменават като загуби спонтанни аборти в 6-7-8 седмица. То депресии, то ревове, то униване...Само дето помен не правят. В Германия, например, никой не те брои за бременна в тези начални седмици, камо ли да лежиш за задържане и теч подобни тъпотии. Следва се естествения ход на природата. Ако е дефектно, няма да оцелее, ако е здраво, ще оцелее. Там за следене на бременност се отива, когато наистина има бременност 11-12 седмица, преди това никой не те взема на сериозно. Само у нас се тръшкат и реват, че в ранна седмица, била направила аборт. Ми то това може да е било просто едно кухо яйце, може да е било с редица дефекти, какво е това тръшкане, природата си знае работата ?!

нема трагедия бе изчанчените от гей-прайда! хората просто споделят!

интересно не четете ли новините за деца убили родителите си??? Според вас те са живяли много добре и смислено, създавайки изроди. Да не говорим колко хора с деца на практика умират напълно сами. Само в кочината всички поколения съжителстват и се гледат взаимно по финансови причини....

Браво! Не обръщайте внимание на тъпанарите дето вещаят простотии. Въдвете напред с благослов за щастливи дни!

Децата са всичко само за хора, които нямат нищо друго. Поздрави за първобитното мислене!

кухата лейка която все бърка педалите ми е поставила минус в интерес на истината на габриел. но защо? :-)))

която 9 месеца чува как трепти сърчицето под нейното сърце а след раждането дава цялата си Любов. Точно СЪТВОРЕНИЕ са извършили тези мъж и жена - първо са създали децата си с Любов в Душите си а после се е достигнало физическото раждане. Много човекоподобни на този свят се раждат....от неправилен секс, насилие, неадекватно ментално състояние поради опиати и алкохол. После децата родени в такива условия 100% плащат греховете на онези, които са ги направили. Децата винаги носят орисията на родителите си - родените в Любов създават Любов, родените в грях материализират човешките грехове.

Бащата се издул като доволен борсук, загладен, охранен, а майката... горката жена, какво ли не е претърпяла и всичко е изписано на лицето и - за капак три деца които не са нейна кръв - за да направи доволен някакъв бг примат. Да е жива и здрава и дано да е щастлива! НЕ мисля обаче, че някой мъж заслужава толкова жертви.

едва ли си жена.

Напълно споделям коментара Ви. Деца на всяка цена. Това е маниакално, откъдето и да го погледне човек. Голям мерак да си увековечат безценните гени. 5 години не забременявала тази жена и имало множество физически раздели...Пази Боже и от такива комплексирани мъжлета, дето се разделят с една жена, защото не може да му е инкубатор за безценното семе. Да им имам високо его, в името на което е цялото това насилие над природата и над себе си. След толкова хормони и стимулации, често настъпват онкологични заболявания като рак на гърдата и рак на яйчниците. И накрая сметката може да се окаже чудовищна. Да му роди деца, ще плати с живота си. А децата ще растат без майка. На никого не пожелавам такава развръзка, но нека се знае, че има висок процент вероятност това да се случи. Човек може да е щастлив по много начини, не само безценните му гени биха осмислили животеца му. А и по-важното е да си добър родител, да си възпиташ и образоваш детето, а не просто да го родиш и да се реализираш като майка.

500% плюсове в интерес на "истината" за Kривата Kраставица. съжалявам мили хора, желаещи деца за намесата в живота ви на урсула фон дер мюмюн. :-)))

Велико нещо е да си майка!!!

Чудесна новина ! Благословенно да е цялото семейство . Силата и Светлината да е винаги с вас , Хора :)))) П.С.. Някои съфорумци сериозно ги е напекло и тракат простотии... Прибирайте се на хладно и пийте повече вода , вземете мерки , жегата отключва всякакви психически отклонения . Със здраве :)))

Жена съм и съм лекар, при това. Хайде, без излишни емоционални истерии. Социопатията и липсата на емпатия е завладяла българина, оня ден на улицата припадна една жена и никой не отиде до нея, бях потресена. Но иначе стане ли дума за безценото ви семе, всички трябва да му баем...Ами, накратко, Нейно Величество Природата си казва думата, независимо от вашите желания и фикс идеи. И не обича насилието.

Да са живи и здрави дечицата. Но някак съм против вмешателството в природата. Дали някои си задава въпроси като какво ще се случи един ден когато тези биологични братя и сестри се срещнат... Та вероятността да са ен на брой... Та техните деца, техните внуци... После природата била виновна... На всяко действие има противодействие...

И аз мисля, че никой мъж не заслужава една жена така да си рискува здравето и емоционалната стабилност. Голям зор да му се реализира безценното семе. Хайде, няма нужда от такива самовлюбени комплексари !

Точно така. Това е едно уравнение с много неизвестни, много подводни камъни и много опасности. Може да се стигне до израждане, до генетични малформации, вследствие евентуално кръвосмешение или до генетично обусловени заболявания, които идват от донорската яйцеклетка, за които не си и предполагал. То хубаво да се радваш, но не е зле и да се помисли за последиците, които могат да бъдат трагични за децата.

цензурата на мюмюн си задава въпроси за хиляда плюса! ето, това е начало за размяна на мисли... въпросът е: дали, ако се срещнат макрон и меркел ще имат деца? както се стараят да имат мюмюн садик хан и сър елтън жон... :-)))