Славов: Не е въпросът дали ни харесва да сме с ГЕРБ или ДПС, няма как да пренебрегнем реалността в НС

Сред предложенията за промени в Конституцията е министърът на правосъдието да има водеща роля при номинирането на следващия обвинител №1

Обратно в новината

Коментари - Славов: Не е въпросът дали ни харесва да сме с ГЕРБ или ДПС, няма как да пренебрегнем реалността в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтини извинения след като предадохте малкото си останали избиратели.

Хайде, разпускайте се - не можете да управлявате така, а и бюджет няма да успеете да приемете - ОСТАВКА.

Знаем че ППДБ предадохме избирателите си чрез Коалицията с ГЕРБ и ДПС, но Властта е неудържимо Сладка !

Реалноста е,че всички сте боклуци.

реалноста в нс , не отговаря на реалноста в територията , колкото и да се опитвате да изкривявате огледалото с което представяте вашата реалност , толкова по зле става

Проститутките (ПП-ДБ)винаги намират оправдание че се шибат за пари с наркомани и боклуциГЕРП-ДПС)

Републиката не е президентска, но от толкова лумпени и небългарски елементи в парламента, народът не ви иска. Затова се пънете от десет кладенеца вода да изкарате, но да сте във властта, защото иначе сте никои. И конституцията не се сменя, защото в някакъв доклад на някой си пише нещо, което някой политически търгаш е обещал.

Не ви харесва да сте с ГЕРБ, ама няма как да сте на власт иначе!Вие и Хитлер ще прегърнете да сте на власт и ще го обясните с "такива са реалностите"!

На следващите избори ще видим доколко са манипулирани, защото не вярвам нормален човек да гласува за някой който го е излъгал по такъв брутален начин както направиха партиите от тройната коалиция-ГЕРБ, ППДБ и ДПС с избирателите си. Ще им остане само купения вот и вотът на Келепира(около 90% от ГЕРБ и ДПС). За всички вече е ясно че изборът за момента се свежда до Възраждане и всички други, а не бива да е така. Надявам се Полковник Марков да направи партия, а защо не и Радостин Василев, въпреки че самият Марков каза че с избори нищо не може да се промени.

ТОЧНО ТОВА Е ВЪПРОСА ! БОКЛУК !

От записа се разбра че изпират Борисов по желание и ГЕРБ бил само маркетингов (търговски) враг. Излиза че цялата агитация е просто търговия с влияние.

Реалността Гешев накрая я обобщи. Тоя забрави ли?

Тъпо университетско натегаче. Отгоре на това грозно и гнусно. Но ще су прокара перверзните идиотски идеи, защото те са все такива в НС. От него, лигавия охлюв, започва летоброенето

Откровени предатели корумпета и турци ще пишат нова бг конституция. Нормално все пак биомасата си ги избра.

Това да останат да управляват старите докато има нови е върха на простотията на българския политик. Представете си имаш магазинерка, но тя краде от касата, има лошо отношение с клиентите и ти решаваш да я уволниш, но я оставяш на работа докато намериш нова. Това не е нормално. По всяка вероятност всичките промени които готвят са за да си утъпчат пътеките за неща които предстоят и те знаят за тях, но ние все още си нямаме и представа за какво иде реч.

Тези пък искат да управляват след оставка на правителството и насрочване на нови избори. Че така няма как изборите да са честни. А и независима съдебна власт а министъра да определя кой ще е кандидата за главен прокурор си звучи смешно. Този главен прокурор как си представят да започне разследване срещу управляващите които са го одобрили и предложили.

Нали щяха да ги махат Доган, Пеевски и ДПС. Герб също. А сега реалността е да управляват с тях и да ги перат.

ти да видиш! ми за последните две години се смениха пет- шест министри на правосъдието! всички назначени от радев! що направо не пишете в онова дето беше конституция, че фатмака назначава главния прокурор?

Че съм тъпо копеле и не мога да разбера, освен това че на никой не му се пуска властта!

Е болестно състояние на психиката!

Като почнем да ви бием и да ви евем, ше викаме: Не е заради нас,негодници проклети, заради нашите деца е.

Жалко Славов не сте добри юристи ! Не може правосъден нинистър който е политическо лице да номинира главен прокурор , нарушава се независимостта на отделните власти! Жалко ако не сте разбрали това!