Трифонов: Наложиха ми цензура. bTV: Опита да употреби ефира

Спирането на предаването ми е цензура, заяви на извънредна пресконференция продуцентът и водещ Слави Трифонов. От bTV отвърнаха, че е опитал да употреби ефира.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: Наложиха ми цензура. bTV: Опита да употреби ефира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"BTV отвърнали, че е опитал да употреби ефира". Тези прлатени слуги на Сорос, които безкрайно време даваха ефир на чалгаря да сипе мърсотии и простотии го "спряли". Сега пък предали тяхни материали на прокуратурата, които показват как българските патриоти причат на влизащите от Турция да "гласуват" за турската партия. Еничери!

баси лицемера. Телевизията има право да спира личните, подчертавам - личните изяви на лица от екрана. Ако е решил да си търси гражданските права, да отиде да се изкаже например в "Панорама" или някакво друго политическо шоу. Виж, ако и там го спрат, значи наистина има цензура Но той смята, че ако има предаване, то си е негово и ще си прави, каквото си иска. Ами не. За целта му трябва собствена телевизия, не предаване. Гледах му следващото предаване, издържах точно 10 минути. Пратих ги по дяволите на мига, в който един от сценаристите му зачекна някаква история с "мамицата". Не понасям пошлост, а Слави Трифонов е нейното олицетворение.

Самозабравил се простак, който заради мангите си, се взе на сериозно... А сега и като глас народен ни се пробутва-той и прословутите му сценаристи во главе с Иво Сиромахов-компетентни по всички въпроси!(((

ЕФИРНО ВРЕМЕ, ЗА ДА ПРОКАРВАШ И ПРОПАГАНДИРАШ, ДА СЪЗДАВАШ СИТУАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ТЕЗИ ЗАДКУЛИСНИ ОЛИГАРСИ, КОИТО ТИ ПЛАЩАТ! НЕ ТИ ВЯРВАМ!!!

Тези отдавна трябваше да ги вкарат в затвора_спомнете си предаването''Куку'',как се изгавриха с българския народ,съобщавайки,че АЕЦ"Козлодуй"е гръмнал.И всичко това става след аварията в "ЧЕРНОБИЛ".

Жалки, че дори и трагични са постовете на част от пишещите по тази тема.Обвиняват Трифонов в какво ли не: -че референдума бил поръчан от Русия -че Трифонов е бил доносник и служител на ДС -че с прочитане на писмото до бъдещия парламент извършвал политическа агитация -че е чалгар, и още куп други абсолютно несъстоятелни и неостователни обвинения.Въщност г-н Трифонов поиска от народните представители да вкарат в дневния ред объсждането на резултатите от референдума по най-бърз начин/едноседмичен период/ и да променят изборното законодателство съгласно желанието на 2,7 милиона българи, одобрили идеите на г-н Трифонов в двумесечен период.Ако това не се случи той ще си потърси гражданските права, забележете - САМ, тоес не ангажира никой.Политическата класа/ГЕРБ, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ и т.н./ обаче трепери от страх щото ако това се случи: - няма да има ежегодно изсипване в партийтите каси на милиони левове - политическия елит няма да има възможност да се самовъзпроизвежда - политическия елит ще бъде съкратен на половина. И накрая, засегнатия от действията на г-н Трифонов е политическия елит, а опита за защита е насочен към права, свободи, независимост, икономически просперитет на гражданите и на всички ни е ясно КОЙ и ЗАЩО плюва по г-н Трифонов.

фАКТ - Въпроса е политически и в развлекателно ШОУ не му е място Граждански права- направи митинг, направи партия виж Марешки и ... НЕПРАВОМЕРНО ИЗПОЛЗВАШ Шоуто покажи си Договора виж нарушение Защо пишеш толкова голословия и си измисляш лъжи "някой казал? развиваш подли провокации, а Факт е - НАГЛО С ЧАЛГАРСКИ СТИЛ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ОМАЛОВАЖИТЕ ПАРЛАМЕНТА НАЙ-ВИСШАТА ВЛАСТ И ОТ ШУТОВЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИТЕ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ В СТРАНАТА Голяма духовна зараза е чалга.шоу

то правителство още няма, ама НС ще зареже всичко и ще работи по референдума на Трифонов?! Дайте поне да сме реалисти!

ММ-ДА. КОМУНИСТИТЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ. ПЪРВОТО КОЕТО НАПРАВИХА ПРЕДИ ДА СА СЕДНАЛИ НА МИНИСТЕРСКИТЕ КРАСЛА БЕ ЦЕНЗУРА. ММ-ДА - УДАРНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ. БЛАЗЕ НИ, КАКВО ОЩЕ НИ ОЧАКВА?

и без това никой не гледа стария чалгар от ДС

за да си повярва толкова явно големи пари се вартят

Получалгарят Славчо беше една от причините много българи да прескачат БТВ като програма. Имаше и други тв-изцепки разбира се. Дано телевизионерите се осъзнаят, щото скоро ще са АУТ!

прескочили са не само бтв но и страната като цяло заради грозни тъпи тикви като тоя на снимката!! бълвоч!!!!!

Популярността му намалява, кичът и евтиния популизъм растат. В това е проблемът на Шоуто, че вече не е шоу. Не в дискриминацията. Но, някои хора не знаят кога да напуснат сцената. Може би трябва да ги замерят с яйца и освиркат, дали и тогава ще схванат къде е проблема?

Рейтинга пада , безсмисленото и изтъркано шоу никой вече не гледа , трябва нещо да измислят сценаристите - и ето на ! Ама що не пред "Позитано" бе славчо , последно те не ти гласуваха глупостите , и що не пред сараите и офиса на аверите ти доган и делян - те по могат да ти свършат нещо !

Оф-ф-ф-ф от този! Да си фаща (хваща де) пато из поЙЕто (полето).

Струва ми се, че това шоу е отражение на прехода с цялата му тиня, която ни натрапват 25 години. Реалността за този Слави е ужасна първо изкарваше проститутките героини, след това едно банално ченге Доган направи национален герой и мъжкар и т.н и спрях да гледам тъпака Слави . Прост човек без култура, но със самочувствие, че може да дава тон за песен.Тава самочувствие се гради само на способността му да рекетира с тъпашките си предавания всеки политик- които и без това нямат кураж за нищо. Сценаристите най ласкания влезе в народно събрание като съратник на великия Бареков- това може да се очаква от свитата му Барековци и дебелашки хумор PhysicsforSchool_

Трол ,, бай Иван''!!!Трима се надпреварвате да се надскачате, ама Ти отива , точно като за бай Иван.Неспирай, защото ще ти отрежат надницата.....малко, ама нещо все пак.....,,бай Иван''....,,Бай Иван''...БАЙ иВАН!!!

слободата на словото

Уважаеми г-н Трифонов, Лесно е да размахвате пръст и заплашвате законно избрани депутати, скрит зад БТВ и развлекателното Ви шоу. Ако наистина искате да сте в политиката, си направете партия, финансирайте си я със собствени средства, влезте в Парламента и тогава поставяйте ултиматуми. Носете отговорност за действията си и не се крийте зад чалгата.

Чалгадджията Слави се опитва да с еправи на велик. Ако не баха провели референдума заедно с президентсклите избори в никакъв случай активността нямаше да е близка до задължителното прилагане на резултатите. Слави е популист. Но само когато е срещу ББ. Когато търябва да е срещу БСП о Ко напоследък никакъв го няма. Даже и по времето на протестите срещу Обущарски. Референдумът отразява желанието на много хора. Въпреки че голяма част от тях не си дават сметка за последствията. Аз самият съм гласувал за мажоритарна ситема, но само защото е нямало друга възможност. Много по-читава е немската система с 50:50% мажоритарен + пропорционален вот. Що с еотнасая до задължителното гласуване що за идиотизъм е да правиш референдум за нещо, което го има като закон. Вместо да настояваш законът да се спазва. И да протестираш когато няма никакви санкции за неспазеването му. Слави е неприятен с менторския си тон да дава акъл от последна инстанция. И ако му бъде отнета трибуната, която му дава БТВ бързо ще "спадне гумите". А с призивите си към безредици за пореден път потвърждава че играе ролята на подлога на БСП и компания. Апропо, какво прави той между референдума и назначаването на служебното правителство (това бяха 2 месеца и половина) за да настоява НС да реши да сммени закона? Или с правителство на БСП той не се заяжда.

Популист и чалгар изповядващ ниски стойности. Чак ми е смешен с глупостите си. Как го търпят още с неговите комплекси. Сигурно заради "обществения" интерес и ръкоплясканията на семплата публика.

Народа ли е важен или политиците? Ви питам боклуци долни помияри?

500 години турско робство,, ами Българина е свикнал да е роб

..и още нещо ...цензурата не е само за другите !...време ти беше да го разбереш !...не те харесвам от времето,когато открадна предаването от любимеца на няколко поколенia велик балгарски артист Tодор Kолев !..за мен ти си един вулгареH мутро-чалгаджiя !

Славчо, бегай пред парламенто! И я че дойдем!

Миличкият. Цензура имало. Пречели му на свободата на словото. Но когато затвориха Т7 злорадстваше. А за сравнение с Джон Оливър, да ме прощава. Разликата е огромна.

При тези платени соросоиди, каво друго освен чалги и други народни "любимци"!?

Спряха Слави. Пуснаха Слави.

...Cлави,мноого касно ти я наложиха тази цензура ! Pазкараи се ! Tака си дотегнал на хората ! и още нещо ...ако се имаш за някакв фактор за нещо в Bалгарia ..трябва да те разочровм !...Bращаи се в Uчин Dол и млакваи !

славича иска да плуe без насрестен вятър в ефир. е няма как славчо отиваш на дебате.

името ти отива, тикво.

Отвратителен човек! Абсолютен простак!

CV -то на Мат.Колко кратко си се описал:/

Ха, btv и неутралност ! Е по-голяма смешка не бях чел ! Че на тях им викаха Бойко ТВ докато не гиизпревари нова тв по подмазване на мутрата ! Тотална журналистическа некадърност и сервилност ! Роби на политиците - въобще да не говорят за неутралност !

Славчо Трифонов ,Народа е казал: Прекаленият светец и Богу Не угоденн. Сашо Дончев те създаде,но ти си неблагодарник.

Защо на БСП не им отърва референдумът и Слави та троловете и неистово плюят във форума?

За да питат такива примитиви като тебе! На болшинството българи не им "отърва", не на БСП.

Два и половина милиона българи гласуваха ЗА референдума и сега не ми е ясно защо не им" отърва" ?

Аууу, този на снимката яко е предозирал с екстазито.

Спомням си как тези мрънкащи некадърници от БТВ ходиха да мрънкат при Тиквата, че Булсатком не ги иска. Сега още повече никой няма да Ви иска смрадливи подлоги от БТВ с тъпите си турски сериали. Били национално отговорна телевизия да ама не подлоги на ГЕРБЕРАСИТЕ. Спомнете си 2013г. хората как ви се радваха по протестите, в Катуница и на още доста места.

Абе и тоя ли наркоман се нареди на опашката за власт. Ми щом тиквата може и този ще може...

Славчо е "прав", защото какво ли си вика тиквата , който е меко казано малоумен управлява има ,нема 6,7години, та той ли този учиндолски левент да не може. То в тази държава всякакви ,олигофрени ,чалгари, простаци , нацисти дават акъл, и се произнасят за важни въпроси. ГОПОДИ, Моля те пази красивата ни Роидина още малко от теци човешки недоразумения, докъто се отървем от тях. АМИН

Така е, Славчо. Докато слушкаш - папкаш. После - плес по ръчичките. Много ми е интересно така на някой като му извъртят от тия ченгесарски номера - как почва да врещи. А докато не го закачат - си трае и си затваря очите. Това е валидно в пълна сила и за всички родни "политици"

Какви ченгесари ти се привиждат. Те измряха. Стига лъга!

Току що гледах малко от пресконференцията на тоя смешник и съм отвратен от начина по който се държа с журналистката от ТВ Алфа! Толкова нагло, надменно и сексистко държание, което подхожда на един селски бек и мутра, на какъвто прилича. Даже и директно каза за някакъв секс с нея - нямам думи! Дори само за това държание, bTV никога повече не трябва да го допуска в ефира си!

Той е мутра, и е адски отвратителен и самовлюбен идиот. Хората , които работят за нега са подложени на жестоки унижения,наказания, и един вид нацизъм витае в тези негови среди. Ами само погледнете снимката, колкото е грозен толкова е и добър, приветлив.... Този ще мисли за българите- Боже, Боже...

Къде по големи боклуци има в парламента, някой да им налага цензура? Демокрация е, всеки боклук има право на мнение.

тоя на снимката какво се пули ?

Искам цензура за чалгата и чалгарите в цялата страна.Ако може и в затвора да вкарват за чалга.

Ми то ще трябва целия народ да вкарат в затвора по твойте думи. За сведение само всички дето казват, че не слушат чалга след 22ч. са първи по кючеците в кръчмите и дискотеките! И това е в кръвта на Балканския ни дух, време е да го осъзнаем!

Менторът на простащината трябваше отдавна да го спрат.

Чалгаря ако е ербап да си направи собствена телевизия и т. н....

Прав е , защото няма на къде повече. Пример; Утре ще се събудим със други цени ,защото енергиината мафия я търпим и тя от благодарност ни вдига цените на тока и газта .Въпр. Така ли да продължава.....?

А този зъл старец от снимката как ще ти помогне? Ако е искал, досега да е съсипал от енергийната мафия в предаванията си, но той не ги закача. Иска а