Слави Трифонов: Платих глоба за това, че не обявих имуществото си. Но няма нищо незаконно

Този, който трябва да знае какви пари и какво имущество имам, знае. За останалите тази информация би била просто сеир и задоволяване на жълто любопитство, категоричен бе лидерът на ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние сме се надявали итн да оправят нещата едно у също вълка да пази овцете

Нали за това са декларациите?

Седи СЛАВЧЧО в картофения Косьосамоковски палат маа крачоли на бамбуков ламинат ШМЪРКА висаджийско ТАКИ -БЕЛО и халюционира че мега баш топ ИЛЮМИНАТ и нали носи с татуси с портите на АДа кви ии си вика ще взема да звъна на Зеленски ида му пискам 7/8 от Украинската Рада

ЧАЛГАРЯ е бушон ПЕРАЧ на мръсните НАРКОпари на ВИС-2 и наследника наркобоса ТАКИ и мръсните ГАЗПРОМСКИ пари на семейство на Вяхиреви/Рем Вяхирев -покойния шеф на Газпром/ ЧАЛГАРЯ има на негово име ИМОТИ къщи във ФЛОРИДА САЩ ПАРИ в офшорки за дсетки милиони в КИПЪР ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЕВРА дадени му от ГАЗПРОМ в офшорки в ЛюКСЕМБУРГ За ВСИЧКИТЕ имоти иофшорни милиони ЧАЛГАРЯ НЕ може да докаже доходи

СЛАВИ , АКО НЕ БЕШЕ СЕИР , НЯМАШЕ , ДА Е СЛАВИ ? НО СЕ ОПИТА ДА НЕ Е СЕИР , И ВЕЧЕ НЕ Е СЛАВИ !

Слави, и парите не могат да помогнат на цинизма ти! Хората вече те мразят ! Силна дума е, но ти мина границите на нашето търпение! Крий си парите ,Слави! Наслаждавай се на банковите си сметки! Но те няма да те направят по-щастлив и по-малко самотен! И не плюй вече по тези,които успяха макар и за кратко,макар и с много пречки по пътя си,да се изправят срещу заробващия модел на Тиквун Българоубиец и сродната ДПС начело с Сарая и Шиши!

Е като няма нищо незаконно, защо са те глобили, морук ?!?

И ЗА КВО СА ТИ ТИЯ ПАРИ И ТВА ИМУЩЕСТВО БРЕ, МЪРТВЕЦ ? Нито катафалката има ремарке, нито ковчегът има джобове ...

ИТН ако минат 1% трябва да се радват.

Главният сеирджия не иска да прави сеир?! Ко? Не? Кой му каза на тоя чалга аркадаш, че става за политик?

Свърши ли това, за което го наеха? Свърши. Ха да видим сега с тия машинки, дето няма никакъв начин да се манипулират кво ще става :)

Тоя капут свърши това, за което беше нает: въведе 100% машинно гласуване. 100% шанс за манипулация. После, на два пъти отказа да състави правителство щото уж така бил обещал. После, отиде с тези, против които говореше: БСП, ДБ, ПП. А сега дрънка как не бил направил нищо незаконно.... и ми говори за морал????? ОК, не е незаконно, но е неморално това, което е направил. Иначе, що за рев беше в шоуто му за разните бойковци, догановци и така нататък че не подавали декларации????? Ама той си бил изкарвал чеснто парите..... ми те и ония си ги изкарват честно бре :)

А кой говореше за лицемерие? Нали уж законите са за всички и трябва да се спазват. Тошко маймуната къде е сега да каже на Славчо че е лицемер? Питам аз!

Бившият телевизионeн водещ отново сe oбяснява.

Слави,Слави и парите не могат да помогнат на цинизма ти! Хората вече те мразят ! Силна дума е ,но ти мина границите на нашето търпение! Свърши мръсната поръчка на твоите “ сценаристи”,замълчи поне ! Съсипа България за 1 година,остави я без управление ! Предаде доверието на българите! На никой не му пука за твоите пари! Дръж си ги и си стой в тъмното ! Както ти казваш, въпрос на морал е! Но ти го нямаш! ! Колкото и да не бяха обръгнали от ПП ,но поведоха страната в Светла посока,бавно,трудно,с грешки,но в правилния път! С твоя помощ, без причина, с измислени доводи, върнахте отново България в тъмнината! Отнехте и цинично крехката надежда,че тези,които ползват България като бащиния,ще си отидат! Крий си парите ,Слави! Наслаждавай се на банковите си сметки! Но те няма да те направят по- щастлив и по- малко самотен! И не плюй вече по тези,които успяха макар и за кратко,макар и с много пречки по пътя си,да се изправят срещу заробващия модел на Тиквун Българоубиец и сродната ДПС начело с Сарая и Шиши!

Тоя гологлав идиот се оказа най -големия лицемер и лъжец.Надмина и ментора си,Тиквунчо.

Мутрата-чалгар! Частният и принципен Слави си крие парите!

Слави, вместо да си упражняваш правописа във фейсбук, вземи си пусни декларацията колко пари имаш и колко си взел от народа. Това е по закон и така е редно. Всички простотий дето си написал нямат значение докато не си пуснеш декларацията. Ясно, е че си милионер. въпроса е последните ти няколко десетки милиона от къде са дошли - митници? народна субсидия ма партията ти? или просто от реклами в 7/8 Тв? Народа не иска филосовски бълвочи от теб иска просто да си декларираш парите както е по закон!

Ало, смотан, нали беше много по буквата на закона, яко принципен "след като си нарушил закона, си виновен", Сега нещо вече си над закона, имаш си своя интерпретация "който трябва да знае - знае" и вече сам си тълкуваш тоя закон явно. Обаче някой, който трябва да знае - не знае и това е великия и предъвкван от тебе СУВЕРЕН, нещо вече не е толкова важен, а ти не си така принципен, депесарска подлого...

Хич не ми дреме колко пари имаш, Славчо. Интересува ме защо комуникираш с българския нароч чрез Фейсбук?

Бай Хуй, нормалните хора спазват законите. Ненормалните като теб ги коментират и се упражняват в дисциплината "дървен философ".

Здравейте на всички вас ! Няма смисъл да коментирате хората без да знаете действителността . Не сте прави за нищо , за толкова години управляващите лъжат и крадат всички с парите от народа и не плащат нищо . Слави , който обиждате - плаща висока цена за него и народа. За да е там той плаща , другите от парламента са там , но само взимат и глобяват . За едни има закони , за други не . Няма значение какъв си и как си се здобил с парите и си стигнал до тук , има значение кой ще ти вземе парите и ще те глоби защото не си като тях - кръдец и измамник . Моляви не пишете глупости , а се замислете за държавата и останалия народ . Предварително благодаря и хубава вечер !

Здравейте на всички вас ! Няма смисъл да коментирате хората без да знаете действителността . Не сте прави за нищо , за толкова години управляващите лъжат и крадат всички с парите от народа и не плащат нищо . Слави , който обиждате - плаща висока цена за него и народа. За да е там той плаща , другите от парламента са там , но само взимат и глобяват . За едни има закони , за други не . Няма значение какъв си и как си се здобил с парите и си стигнал до тук , има значение кой ще ти вземе парите и ще те глоби защото не си като тях - кръдец и измамник . Моляви не пишете глупости , а се замислете за държавата и останалия народ . Предварително благодаря и хубава вечер !

Защо никой не поставя въпросът за така наречената масова приватизация след 1917 г. при която в държавния бюджет е трябвало да постъпят 30 милиарда лева а са постъпили само 3 милиарда. Никой не желае да раследва този въпрос, въпреки че има органи които могат да осъществят това.

Незаконно има, защото законът казва да госе обявиш. Отделно е и неморално, г-н Моралист Сливчо.

славчо се оака! и сега с една къса пръчиа рови в акото упорито!

На Запад наричат партията му ултрапопулистка.Той самият освех,че е ултрапопулист ами е и комунист путинист.Като Нинова и Муню.

Прав е тия плуже К.Щом има закон който позволява да не декларираш и платиш глобичка е човек Като сълза ,а той много хора е разплакал.Не разбирам недекларирането трябва да е приравнени на декларация с невярно съдържание и минималното наказание да е конфискация на недекларираните и затвор.Той който трябвало знаеш.Ние знаем че тия на които плаща знаят ,ама искаме ние да знаем публична персона е /не бих принудил думата личност за тоя/.И учи на морал миличко.Ама е случил на народ и държава.Много ми е интересно какво щеше самоубие случи в Америка например.На печелившите наивници гласували за това нещо.Честито

Само ИТН и Слави, като лидер са върнали в Държавният бюджет пари, от субсидията, това говори много, кой е почтен и кой е непочтен. Гласувах за ИТН и за първи път не съм разочарован. Сегашните политици са ниска топка, ако ги сравним с тези преди 1944 г. Днес имаме само спекуланти. Спекуланти в Икономиката, спекуланти във Финансите, спекуланти в Политиката.

Само заради номерата на ИТН и Трифонов за избори са изхарчени над 200 милиона. Спазил ли в закона - не. Да не говори за морал чалгаря и певец на мутрите!

Грешка! Заради номерата на Хр. Иванов и онези, от идване заминаваме. Те не подкрепиха ИТН, когато предложиха Правителство, първият път а сега пак Хр. Иванов се показа, що за лицемер е при забравения включен микрофон на Дарик радио.

Абе по закон трябва да декларираш и декларациите са публични! Слави, защо престъпваш закона???

А бе, по закон, трябва да върне 0 лв. , но върнал като лидер на партия ИТН 3 милиона и нагоре. Пак ли, ще го питаш, защо е престъпваш закона?

Да се чете, Защо Слави престъпваш закона.

Върнал той… жълти стотинки, че да вдига джабъла. Кой знае колко стотин милиона му вкараха че да си трае и покрие дпс и герб.

Научи се да пишеш на кирилица, ако искаш да те четат. Явно администратора е заспал.

В поста си лидерът на ИТН изтъква, че счита морала за по-важен от закона, поради което партията му е върнала 3 755 528 лева от получените 4 229 032 лева като субсидия в държавния бюджет.

Уругваец свински тръс из Бакаджика препускащи И като оноден чакал квичеши Гологлав Прът за гащи го гонещи и по учиндолския го пусуваши

Качи са у кумбайна На на най

куц чалгар върви на майната си !

Няма да си плащам данъка на апартамента, щото тоя апартамент съм го купил с честен труд и така е морално.

Неграмотен ли си? Данъците са платени. Субсидията е върната освен 1 лв. както трябва и да бъде, за всички партии, но само Слави го прави. Никой друг.

доста тапанарско изказване. Ми то да почваме да не спазваме законите и да ни глобяват. Пък после може и да обжалваме и да не си плащаме глобите . Какво толкова. И тоя ще ми говори за ценности ,за закони . Айде прави си чалгата и се лекувай.

Славе, само се обjаснуваш и го нервираш Суверенот. Кога ке летаме во вселената? Дали да те чекам или да го барам Илон Маск?

Еееее, И? Нали си прозрачен бе изрод? Може и да не са верни но, другите показаха цифри, а ти? само ,че много добре знаеш, че ако напишеш невярна сума веднага ще ти публикуват истинската, щото всичко се знае!

Защо е върнал тия почти 4 млн, знаете ли? Това са много пари, едва ли повече ще вземе пари. Или има много и му е все едно,

Заработвате ли си хонорара тролчета?

Егати тъпанара.. Ако това го беше направил някой друг - щеше да го въртиш 24/7 по нещастната си телевизийка …. Долен, учиндолски, пропаднал чалгар…

Плаща глоби, за да го оставят да се възползва се от вратички в законите. Не му пука, че е непочтенно към хората, които го правят богат и известен.

Не е незаконно, но не е морално за човек, който се бие в гърдите, че е морален. И обвинява другите в липса на морал.

Какво иска да каже, имам си пари, плащам си глобата, майната им на прозрачността и вокала. Да отговаря за себе си, не за другите.

Глобата нали отива в държавната хазна за ползу народъ бе тъпак, Така дава още повече, кой да мисли!

Колкото и да се обяснява, Слави е един надут пуяк, лайно от всякъде.

какво ли щеше да стане, ако беше сгазил като Доган някое дете...

Надрогирания защо ли изобщо се мъчи да ни занимава с егото си ??

какво се обясняваш само.Нали си за законност ама си правиме лаквото на нас ни харесва.не глиба а направо в затвора .Такъв трябва да е закона за тези които не го спазват

той като публична личност и участник на политическата сцена няма тайни от така наречения от него СУВЕРЕН.. само крие имуществото си, данъците си и въобще всичко около личността си.. НО ТИ БЪЛГАРИНО трябва да му вярваш...

Правилно,Славчо. Защо простолюдието ще ти гледа насраните гащи.

Abe horaaaa Kak se izlagahmeee da glasuvamneeeee za toia bokluk Slaviiii ….

престанете да пишете глупости Трифонов си плаща данъците...и там обявил..въпросът е че колкото този закон да е безсмислен нарушява и дава грешно послание...естествено че не вярваме че имат по 100 хил само. тези амер брокерчета

Прав си е. Защо трябва да дава хляб на сеирджиите и кръчмарските политикани.

А дали е морално... Славуцо Кой да питам

Учиндолския простак знае че и малкото останали дебили които гласуват за него ще се разочароват като видят с колко милиона разполага и ще почнат да си задават въпростите: ама как има толкова пари ? изпълнявал ли е политически поръчки ? кой финансира партийната му телевизия ? едно време беше Сашо Дончев а сега Скорио ?

Мислиш се за умен, остроумен, но не си! Смятах, че сценаристите ти са добри, но се разочаровах. Затова отказах да гледам 7/8. За политик пък изобщо не ставаш!

В казармата имаше един лаф -"Не гледай на стария в канчето!". Ами човекът се има богоизбран.От нас.