Слави Трифонов и Бойко Борисов – едно по-различно интервю

Ще жертват ли егото си двамата мъже в името на истински важните за държавата неща или ще налеят още масло в огъня?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави се държа абсолютно неадекватно при гостуването на примиера в шоуто му. Направи супер реклама на Борисов. В момента го гледам в разговор с Мая Манолова, че той е толкова нищожен пред нея просто се срамувам да го гледам. Жалък е.Не подготвен и незнаещ. Защо му трябваше да ги кани да се излага.

след това шоу аз съм оптимист,България ще си остане рай за мафията фор евер!Какво е България без мафиотските структури и бизнеси,кой ще ни храни!

Говорилня огромна,резултатът, България най слабата икономика на континента Европа,зависима от валутен борд,евросубсидии,европомощи,българи напускащи България,просене на инвеститори като продават бедният и нормален българин за ефтина работна ръка и ниски данъци зависимост на сто процента руски суровини,газ,петрол,атомно гориво!Ако една от тези пори се счупи,и така прокламираното спокойствие и стабилност на криминогеннто партийно бизнесстатукво един ден ще рухне!провинциите обезлюдяват,българинът търси спасение от България предимно във държавата на Ангела Меркел, ГЕРМАНИЯ!

1. Г-н Цацаров, Гриша Ганчев твърди, че Цветан Василев му е казал, че е носил в куфарчета 150 милиона на Бойко Борисов като премиер, за да прави политически чадър над КТБ. Той потвърди казаното. Защо не се се самозесирате? 2. Г-н Цацаров, Как решихте, че Цветан Василев е обвинияем, а не свидител по делоото за КТБ? 3. Г-н Цацаров защо не приведохте под отговорност Делян Пеевки за източване на банката? 4. Г-н Цацаров защо не проверихте как Делян Пеевски е натрупал първичният си капитал? 5. Г-н Цацаров защо задържахте Цветан Гунев, подуправитела на БНБ показно (и нанесохте удар върху морала му), а съда го пусна? допустимо ли е да изкарвате публични личности по този начин? 6. Г-н Цацаров нормално ли е да държите един регионален кмет (Десислава Иванчева) седем чаас публично с белезници на столичен булевард без да й дадете да се изпикае? 7. Г-н Цацаров не знаете ли че когато се конфискува предмет (било то пари), той се описва пред лицето. Защо парите не са броени преди Иванчева? как ще докажете, че някой полицай не ги е подметнал? 8. Господин Цацаров, нормално ли е обвинеями за атентатори (сирийци) бяха държани при по-леки условия, от две обвиняеми, които са публични личности, и едва ли ще тръгнат да бягат? Иванчева и заместничката й бяха сложени в стъклена клетка, в съда, като в зоопарк? 9. Г-н Цацаров, бях чувал че в ИРан, Либия и Саудитска Арабия, болните ги оковават. Не знаех че и в "демократична", "европейска" България има такава практика. 10 Г-н Цацаров - как ще коментирате непрозрачният избор на Лозан Панов? 11. Господин Цацаров, а как ще коментирате думите на Николай Кокинов към Бойко Борисов, отнасящи се за Вас "ти си го избра" 12. Господин Цацаров бихте ли коментирали съдия Ченалова? Как от такава "професионалистка", стана такава грешница? Благодаря

Шоуто стана добре се посмяхме и на двамата. По жалки не сме ги виждали никога.

Много съм доволен от себе си. Вчера разбрах колко правилно преценям нещата. Винаги съм знаел че Слави е един прост цървул без добър изказ и заобиколен от клакьори сценаристи които му правят метани и чаплаци да не си загубят работата. Човек без грам интелект и смешник в елементарните си разсъждения. И винаги съм се чудил как хората му се връзват. С нетърпение търпеливо чаках да се издаде и хората да разберат това което аз знам от години. И ето случи се :)

казва се преценявам, не преценям.......

Правилно :) Ти вярваше ли на Слави?

И кое се е случило ако беше се държал като водещ половината от плюещите го тук щяха да го плюят че не е задал въпросите на хората. Аз не мога да ви разбера вместо да обсъждате и Боико И Цацаров как лъжеха и овъртаха брутално на вас слави ви е виновен.

Слави вместо да реди глупости то темите актуални за деня, да бе питал премиера по темите свързани с цялата икономика - например реформите в МВР, реформите в здравеопазнето , битките със строителната мафия и защо се цепят магистралите - голямата гордост на Герб.

В отговори си за електронното гласуване и киберсигурноста Бойка ми хареса - там може много да се добави. ОБаче по темата, че бензиностанциите можели да купуват Сърбия и Румъния, Бойко изнагля, а Слави изобщо не го захапа. Слави можеше да го пита, защо при по-ниски цени в страните-съседки чрез митата се оскъпява толкова, както и да пита защото реформата на митниците обещана от Дянков не се случва? За реформата в МВР можеше да го подхване, както и за издаването на паспортите, ама трябваше солидна подготовка, каквато Слави нямаше.

Темите които Слави избра бяха теми по които се говори вече дни наред и бе логично, че Бойко се е подготвил. За мен бе много по-интересно Слави да пита Бойка за гордостта на Бойко - "цепещите се магистрали" и за "безплатното4 и "качествено" саниране,, отколкото за сделката с ЧЕЗ, където бе ясно, че ще слушаме оправдания. Слави бе супер неподготвен за дебата за електронното гласуване, най-после започнаха да лъсват недостатъците му, но това не извинява Слави, че не бе подготвен да защитава своята теза, докато Борисов се бе подготвил много добре. той знаеше че Слави ще го пита по въпроса за реферндума и бе разсъждавал с екипа си върху него.

От снощи имаме новина - Слави няма партия към момента и не планира партия (сам го каза). Е, той ритуално се самоуби. То не прави кастинги,, не приканваше хората към бунтове, не бяха референдуми, не плю по Герб и Патриотите. И за какво? за да направи предаването си политическо и да подпише по-тлъст договор. Излъга толкова хора. Накара 500 хора от чужбина да се вдигнат, само да се види, че нямат нито идеи, нито лидери. като не успя протеста, се отказа да бъде "сив кардинал".

Никога досега Славчо не е бил толкова насран в интервютата си и който малко разбира от езика на тялото, той беше тоталният губещ и натикан в ъгъла. Бойко може и да е прост, но всява усещане за сигурност и стабилност, нещо, което на Слави му се получава само при интервюта с чалга певици.

народа е мъдър,не може вечно да бъде лъган!!жалък водевил,славуца и тиква си говореха тъпотии!!!

Това братя Борисови ли са или братя Трифонови? Трябва да се разбЕрат по въпроса!

Пълен провал на Слави . Това беше изгубено време за мене . Това надмина очакванията за лошо интервю . И двамата се изложиха дори като артисти .

Слави е Предател , баламосва хората за да му върви изтърканото предаване! Държа се като някъв пусьо

Славуца е по-гаден и от боко. Оня може да е гангстер, мафиот и открит крадец, но бат славчо ни лъга толкова време, че е някаква опозиция... и тези смешно подскачащи сценаристчета край него... жалки, много жалки сте вие псевдо патриоти... докато ти гледахме тъпото шоу и ти плащахме билети за концертите за да ни приспиваш с патриотични песнички, ти си бил ятак на мутрите... спирам да ти гледам шоуто предательо! е тази вечер се разбра, че положението е трагично, цялата власт е в ръцете на мафията

Опитах се да гледам или поне да слушам интервюто от сайта , но това както обикновено е невъзможно. Непрекъснато за да се включа ми падаха някакви прозорци от които ми искаха личните данни за да ми ги защитават, не известно от кого, после тръгваха реклами, после искаха да се регистрирам, после чух една две думи но пак сайта спря, понеже имаше падащ прозорец който искаше данните ми.Аз ги дадох за да Ви чуя, но пуснаха реклами, после тръгна но пак спря и трябваше пак да се регистрирам и да въведа парола, нещо което принципно е направено преди много години. После тъкмо да чуя нещо за министрите и оставките и как е в Европа и по света и пак спря ... Сигурно повредата е в моя компютър, отидох в студения хол и пуснах телевизора, но вървяха някакви реклами и аз се отказах, останете със здраве и много Ви благодаря.

Славчо се самоуби.

абсолютно едно към едно

Гледах го (Лойко ) депресирах се от простотия и лъжи..поисках да счупя телевизора няколко пъти...повдигна ми се от наглостта на този ъъъ лош човек ...отвратителен прмиер с подобни хора около него ... Да кажа че се срамувам е ...нищо...това повече не може да продължава и ГЕРБ ООД трябва да бъдат Махнати от власт и вкарани по затворите !! Всеки който се е докоснал и е бил в структурите им !!Без Прошка за унищожителите !! Нямам съмнения че ГЕРБ са печелили със измама и фалшификации !!!

единият простак - чалгаджия, громящ "лошите" в името на "няма такава държава", поканил на гости другия неграмотен каунь. материалът пляска и гласува, за да могат да карат рейндж роувърите, частни, и секвоите, държавни, още и още. няма какво да се коментира. приятен ден, добитъци малоумни.

Гласеца тази вечен на Славчо е като на ..."ял тебешир"...в разговора с Борисов! Леко наблегна на субсидията от 1 лев.... ама кандиса че било да не се корумпирт партиите.... Да видим нататък...

Слави и Бойко-двете страни на монетата!

Защо така, г-н премиер? Не отивате в парламента, за да представите номинацията си за нов вицепремиер на България, но довечера ще ходите в „Шоу Слави“ на килимчето при законодателя на чалгата. Смятам, че изпълнителната власт дължи повече уважение към законодателната, която е пряко избрана от всички нас. Иначе че политиката продължава да се кове в телевизионните студиа. Вицепремиерът Каракачанов представи бъдещия вицепремиер Марияна Николова?! Звучи несериозно. ГЕРБ всъщност подкрепя ли тази номинация, или отсъствието на министър-председателя е знаково…

Не гледам телевизия, откакто изхвърлих плазмата през прозореца. Оттогава разбрах, че животът е прекрасен.

защо замърсяваш природата

Да проследя нравствено- моралния катарзис през който Винету преминава , ако НЕМА такъв катарзис да се маха. Освен това , искам да знам тази в Барселона, дали е Мис голо Дупе или Мис Голям Бюст щото това има значение, поне за мен. С Обич, Ваш Пустиняк

Гаврата с Иванчева мина всякакви граници на издевателство над един тежко болен с тумор в мозъка човек невинен неотсъден но задържан 7месеца в нечовешки условия а тоя си прави шоутои дума не обели за нея но уж винаги търси правдата -един подставен човек е той

нищо, страната ще бъде осъдена брутално в страсбург. познайте кой ще плаща масрафа на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла и най-паче, ЖАГАЛОПОКРОВИТЕЛ.

Ай сиктир с тая нахална грозотия, омръзна ми вече! Слави се самоуби с Бойко на екрана, а десните ДБ се самоубиха с Иванчева.

Всичките които сега гостуват на Слави ще паднат от власт до няколко месеца -само президента ще остане понеже беше на ниво и не гостува на този простак и циник

Ви смуча кръвта последната капка от артериите така и вените Ви ! Но , уви , какво посрещам аз кат номер-1 в РБ ? Тука , да Ви споделям , под прикритие , защото съм агент хъм на ЦРУ , хъм на преобрасуван КГБ , хъм работя за Мосад , хъм съм убеден Фашист , какво посрещам , намирам , сблъскам се аз , като агент-супър-номер ЕДНО в рез-буплика Българском ? Рез-Бутилка Българском си е , да си призная , въпреки много бройните ми задграничните ПАСПОРТИ , все едно , как да се изразявам , май , като че ли посрещам маладок-девица . Нося рози , а тя ? Не ме поиска . Хайде , за какво съм тука , да си гледам розата ли ? Става въпрос за следното : не съм доволен . Казах Аз на Джипито , не съм и няма да съм доволен ! А какво ми казва джипито ми ? Ми е дал рецепта , коята в гланви бикви попълнил с дума : успокоителни . Сега - разбрах , или по-точно АЗ-ъто ми разбрал що е номер тука , РБ . После съм си поискал да си утоплявам скривалището , подземното ми место-пребиваването , место-обитаването , онова , където в западна Европа наричат место-отдих от всекидневна работа : поисках да си газифицирам онова ! За съжалението си оказва не може ! Трябва хъм да копая АЗ на общинската провод . Трябва хъм Аз да предам копанетото в ръцете на газификаторът. Трябва Аз да купя после от него негови съоръдията за самтата газификация къщага ми . Трябва Аз-ът , тоест вече Гъс-ът мия-Мая-Мярия , да му подпиша неограничен в време , обсег, вид услуга договорът - с който упълномощавам , съгласявам , че ЛАЙНАРИНЪТ от ГАЗО-СНАБДИТЕЛНА МРЕЖА разполага с всички права и задълженията от моето име . Значи , АЗ съм ЗЛОДЕЕЦ - смуча ти кръвта

Въпреки признавам се , кръво-смучителият , за Вашето , уважената аудитория следното сведение : Улицата която живея не е булевардът а уличка краят бивш соц-комбинат . Тоест : 1. Комбинат има пълен достъп до газификация 2. принадлежащият квартал няма . 3. по плановета на соц-грандомания , техните УПИ-та съответният квартал не е бил предвиден нита за събаряне , нито за изчестяване , тоест - да построят от име и капитала на заводът блокове за набиращите се в завода работници . Следователно , какво прече в сегашното време на базата както на старите УПИ-та , така на базата новите УПИ-та газоснабдяване на микро-махала ? Да Ви кажа , да Ви споделя , имам малък опит в РБ кат такъв агент чуждото , въпросителна си състои и си сесиди собствено-лично в някои отонзи кресла , местните . Да добавя следното , не ми е моят имотът , където кръво-смущавам , където се възползвам от използващество , напротив , даже не плащам тука данък , защото не ми е моята кола , и прочее . Само и само да Ви попитам , уваженото общество , как да вървим напред , щом даже газификация няма как ?

Тези неземни плешиви секс символи, кой може да им устои :)Ентелигентни, ЕрОдирани, Омни, гледат лошо:) секси е да си тъп ! :) Така е в България !

Слави като го закъса България ще духне в имението си в Монако и изобщо не му вярвайте че един от вас нито данъци е плащал с формата си нито търси правдата нито веднъж не коментира Иванчева а нея я инквизирана болна в яреста

ни нарекоха три пъти - от пред , от зад , както и сам : "ЛАЙНАРИ" . В предаването Ферма , БиТиВи , 21 часа , от устата на спешно пристигнал от Берлин заради и по повод изразяванията си човек-българин-емигрант , Ферма-БиТиВи продукция-трети епизод , не споменавам името му , но в момента пак на екрана . Питам ли моят собствен "АЗ-ът" следното : ЛАЙНАРИНЪТ ли съм поради чиста причина останал съм да си върши работа в РБ ?

Тези двамата плешляци явно яко са закъсали с рейтингите,та взаимно са решили да си ги повдигнат лекинко...Интересно ми е дали чалгаря пак ще строи в редица ония мрънкячи(сценаристите) както снощи, за да дрънкат въпроси уж към Президента,а в същност само плюеха..Ще им стиска ли да се дръвчат така на "божествения" или ще стоят като пудел на задни лапи и ще слушат монолога за "стабилността" ???

към най-важните хора в държавата, за участие в предаването на Слави Трифонов: - понеделник - Цвета Караянчева, - вторник Румен Радев, - сряда Бойко Борисов, - четвъртък Сотир Цацаров, - петък Мая Манолова, в интерес на истината с уважение към длъжността на всеки един от поканените. Необяснимо, поне за мен е, че реда на изявите не е съобразен с ангажиментите им. Нима не знаеха, че председателката на парламента ще бъде в Япония, та я сложиха на първо място и се изнизаха като мокри върви в понеделник вечерта, а във вторник - "елате ни вижте", какви герои сме, дори и на президента "не цепим басма". В сряда ще ви оценят по достойнство, предполагам.

Чак па и мъже. ..."двама честолюбиви мъже"...От единия жена му избягала,а другият, Славуна приятелка на Недялко.

Не слушайте троловете-гледайте шоуто след 2 ч.Предварително са почнали да подбиват Слави ,защото повечето очакваме Боце да изпадне в комични ситуации.

що преди публикация не сложите снимката на ББ за потвърждаване на достоверността на въведеноето и идентификация на ползвателя - да каже " Приемате ли да гласувате за Герб на следеващите избори: и да натиснем три пъти " Да" на картинките????

Слави ще пита, защо никой не натиска онова копче, ще опрафви България, Бойко ще вика че това е хибридна дезинформация и че такова нема. Тва е като ния лостове на властта - всеки е чувал за тях, ама властта за да ги натисне взима едни пари под маса....

Голяма реклама на този Слави,голямо чдо. И той ли е соросоид,че се ползва на такава медийна любов?! Никога не му гледам тъпото, просташко чалга шоу. ББ само ще се прецака ако участва там.

и двамата са самовлюбени .....слави органически не го понасям.....понякога от свръх самовлюбеност, не оставя гостите да отговарят, а си говори сам той....съжалявам, че не гледам българска телевизия ще е голям резил.....на мен все пак борисов ми е по - симпатичен ....изпускам голямо шоу между нарциси ,,,,,гледайте и се смейте и За мен

Да си въобразим един свят където по естеството си е възможно да поставиш всячески въпросителни . Да си въобразим едно дадено общество където властови структури в борба с забраненото отчели огромно количество конфискуруемо , но после не става ясно какво направили с онова. Да си въобразимедна фирма , телевизионна , коята бъка от техническите гафове в предаването си , щом иде моментът на способи от мрежовата адаптация на фирмата към Ай-Ти . Пред този фонд от въображенията да поставим както на фирма 7-8 , така и на Хазната РБ въпрос , каква ще са им очаквания за конфикуираните БИТКОИН при усровия , да гадаем , утре въпросителната на мир или война помежду Северна и Южна Кореа отпада от дневен ред заради примирение и съединине . Кой тогава ще си поиска още БИТКОИН ? Време да се ликвидира позиция , отстарялата ...

Комплексари!!!

Единия е умен и интелигентен, другия - образован и начетен, как няма да е интересно?! Културата им е останала в развития социализъм, а естетиката се доразвила някъде до мутренските 90-те. Етиката за съжаление се изчерпва с идеята кой колко да изяде и да на*бе по време на престоя си на земята и в най-добрия случай колко ще остави на децата си ако ги има (законни такива нямат, което потвърждава предположението ми относно етичните им ценности). Абе трябва да се гледат, може да се научи нещо... :)

Ееех.. Водещото старче с меки кости ще се оплаква на гостуващото старче с високо кръвно в пенсионерски клуб "При бай Слави". М/у другото, през целият си живот не съм виждал толкова пожарникарски шлангове и сфетофари след всяко натискане на бутона 'Изпрати' коментар. Голям кеф.

кво его бе Слави е на светлини години от американо турския ибрикчия...

Щеше да бъде интересно предаване ако нямаше предварителна уговорка на въпросите. Но така от екипа на боко да казват кое може и кое не може Слави да го пита някак си не е интересно. Предаването ще дчупи рейтинга, приходите за шоуто ще са яки. Слави ще направи кинти чрез боко. Интересно дали баце ще иска хонорар за това че се е явил или направо ще си делнат кинтите

Кога започва пенсионерското шоу "Сръдливи старчета".

Слави си взе голяма беля с тия покани на Борисов и гербери , но още не може да се усети!Ще му дойде акъла по-късно , нали е българин!

Ако Слави,беше премиер тук да е Швейцария!

Чалгария си искал да напишеш?!

Слави, си прави реклама

Фостафка за Слави! Ако не си я даде, тогава фостата!