Бинев оглави комисията за култура, Цветанов ще следи СРС-та

Партиите си разпределиха 12 от 22 постоянни парламентарни комисии. Обявеният за архонт Слави Бинев (ПФ) оглави тази по култура и медии.

Обратно в новината

Коментари - Бинев оглави комисията за култура, Цветанов ще следи СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този изпечен мошеник само след 2-3 месеца ще вдигне заплатите в културата и медиите и те ще замълчат,както при бай Тошо.

продължава със скъпоструващите билети за народа. Зрелища има , хляб нееее. От време на време някоя човешка свещ пламва ярко, но от горното съпало на сълбата си мислят ,че някой си пали цигара...........

До къде ни е стигнала културата !?

Щом тези абсурди са факт - до седмица отново пеевски ще бъде шеф на ДАНс, а фидосова ще отговаря за "чистотата" на съдебната система ! Къде са сега проституираща мрежа и ранобудните студенти ? КОЙ им нареди да си мълчат ? КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ?

Слави, сега кого ще набиеш от културните ?

Имам идея. За да се премахнат завинаги срамните пазарлъци за разпределение но постове, предлагам в Парламента вместо 22 да има 240 комисии. Мисля че предложението ми ще бъде подкрепено единодушно от депутатите. Когато става на въпрос за пари и облаги, те винаги имат удивително единодушие.

Бухалките от Таукуондото, купеният архонтски сан и "спестените монети евро" в Европейския парламент ще контролират и ръководят българската култура в следнащите 4 години! Нещо май пак е тотално сбъркано!

Къде сте бе протестъри? Някой дали ще направи сметка колко ни струват на всички нас пряко и косвено!

Е как къде - послушно свити в краката на мутрата, доволни и нахранени, чакащи да ги насъска отново срещу народа !

Цецо Ухото трябваше да е на културата, за да подслушва интелектуалците, а архонта Слави Бинев на СРС, за да се прави на ченге.Така комисиите ще изглеждаха по-малко смешни и жалки.

Пратили лисицата да пази кокошарника...

бе, - вълка да пази овцете

Осъден за незаконно подслушване ще контролира подслушването.Все едно педофил да е възпитател на деца.Мутра и чалгаджия ще ръководи културата.Браво бе юнаци !

АЙ СИКТИР!!!!!!

Никакво значение за нас няма кой,кой е в комисиите.от значение е само за тези-избраните,които ще трупкат "добавка" към скромната депутатска заплатка.а инак всичко е на паритетен принцип-ухо на "ухо" се дава,бивш герб-функционер,сега в бдц-шефче комисионно,Волен след брюкселските локали и островните плажове-ще се занимава с международните въпроси.Атанасова и Манолова в една комисия-как ли ще работят,впили маникюр в гушите си.а още колко примера могат да се покажат и всичко това за 8 милярда!

Вижте само част от култови изказвания по въпроса /някой са мой/ за да не ровите и си правете изводите сами, как живеем, накъде вървим и докъде сме стигнали : Да дадеш на циганин медна жица.............. След тия назначения Пеевски с чиста съвест може да се кандидатира за президент на България Слави БинеФ,има ли вишУ? Тоя и Веждата? Значи ще закриват културата. Бравос! И на снимката с телефона му си личи че сте намерили "КУЛТУРТРЕГЕР" Това е като: Продължение на Теди Москов на "УЛИЦАТА" - само че е Реалити !!! Смешен Плач.... Поради дефицит в бюджета се налага взимането на крайни мерки: 1.8млрд. нов заем. 2.Архонт Бинев - Шеф на Културата 3.Светлина в края на тунела ще бъде спряна. Бравос! Това е като да сложите човек с Паркинсон - за мозъчен хирург!!! Сега остава само да сложим Цв.Василев за шеф на БНБ. На Архонта трябваше да му дадете: "Комисията по Гълфстрийм" Така течението ще си върви - а той само ще лапа заплата. Сега пак ще лапа ама в БГ- Култура = Карикатура !!!! Грешка - нали е "Архонт" - трябваше да му дадете - Комисия по вероизповеданията и правата на човека..........................

Антикултурата ще оглави -Комисия по културата и медиите! Доказатеството за това колко прост Бинев е - че е приел да стане за смях и срам!

Обикновените българи, които все още някак преживяват и не са зомбирани безмозъчни същества,ежедневно си дават сметка по причина на отчайващата,безперспетивна и грабителска реалност, колко МНОГО и ЖЕСТОКО са загубили от т.н. демокрация и колко по-истински,по-справедлив и по-човешки беше живота ни във времето на социализма! Сега само овластените слуги на Запада като т.н.ни държавници, местните крадливи олигарси и зомбираната опростачена човешка маса,която няма нищо общо с национално осъзнатия НАРОД със самочувствие и памет,може да се пъчи и радва на т.н.демокрация,заради която България ИЗЧЕЗВА като българска държава и българите са човешки ресурс!/каква обида и гадост!!!/, а не НАРОД!

па лягай да спиш, утре нов ден, нов късмет, комунизЪма няма да се върне, не се притеснявай:)

КЪМ ДИРА.ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЗИ ЦЕНЗУРА,ПРЕКАЛЯВАТЕ!НАЛИ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ЛИЧНО МНЕНИЕ.НЕКА ДА ВИДИМ ДО КЪДЕ СМЕ ИЗПРОСТЕЛИ ЗАРАДИ ТЕЗИ НАШИ УПРАВНИЦИ, КОИТО НИ СЛУЖАТ ЗА ПРИМЕР!ПРЕСТАНЕТЕ С ЦЕНЗУРАТА!ПРЕСТАНЕТЕ,ЗАЩОТО ТАКА НИ ЛИШАВАТЕ ОТ ИСТИНАТА!!!

БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН РОДОЛЮБИВ ДЪРЖАВНИК В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО СКЪП СПОМЕН В ПАМЕТТА НА БЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРИН. ПО ВРЕМЕТО НА ТОЗИ ПОЛИТИК СИ ИМАХМЕ ДЪРЖАВА - БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. ИМАХМЕ СИГУРНОСТ. ИМАХМЕ АРМИЯ. ИМАХМЕ ДЪРЖАВНОСТ. ПРЕДАТЕЛИТЕ БЯХА СЪДЕНИ. МЕСТОТО ИМ БЕ В ЗАТВОРА А НЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА КАКТО Е В МОМЕНТА. АКО ТОЗИ ЧОВЕК БЕ ЖИВ ТЕЗИ КРАДЦИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ СЕГА ЩЯХА ДА СА В ПАНДИЗА А ДЕЦАТА ВИ НЯМАШЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ САМОУБИВАТ ИЛИ ЕМИГРИРАТ. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ИМАХМЕ БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ.....ИМАХМЕ УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА. ИМАХМЕ МОРАЛ И УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛ И РОДИТЕЛ... КОЙ БЕШЕ ТОЗИ РЪКОВОДИТЕЛ ЛИ? ...АМИ СЪЩИЯ ТОЗИ ПРЕД КОЙТО СЕГАШНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ЖАЛКИ НЕДОНОСЕНИ ЛИЛИПУТИ. ТОДОР ЖИВКОВ СВЕТЛА МУ ПАМЕТ.

имахме си и една мого красива министерка на културата по времето на 35 годишната му диктатура, кво ша кайш за нея мой чаляк, баят убразована беше нали:)

Този комисар на културата, не приканваше ли преди 10 години чрез телевизията Бойко Борисов на спаринг двубой, за да го "смачкал"?

Пак сме му в ръчичките- няма мърдане!

Гербаджийската гнус, пак се наконти на държавна софра!Колко време ще търпим простия и кохортата от кариеристи да ни цоцат?

Я млъкнете!Човекът има благородническа титла! Освен това с Веждата са чудесен дует-единият пие, а другия пее! Малей,що пара ще окра дат тия двамата,идея си нямате! Тръгвам си от тука!Където и да е!

горките СРС-та. Докато мутрите не са в затвора, няма да имаме държава.

Те ово и стандарт.

Културата вече е ново ниво - КУЛТУРАТА НА МУТРИТЕ !!! За каква култура се говори и въобще това подигравка с избирателите на ГЕРБ ли е ? Мутрите ще ни учат на култура, сигурно трябва да бъдеме и ,,учтиви,,. ЖАЛКА РАБОТА !!!!!

Евала.А си мислех че все нещо се подобрява за тези 25 години.Щом Слави Бинев оглавява комисии в парламента какво да говорим.Това не е държава.Милиони хора бъхтят цял живот с по 500-600 лв заплата,а някаква мутра дето не може да върже две думи си плаща да е депутат че на всичкото отгоре и председател а комисия го правят.Я си €бете майката.Има само два пътя-или да ги изринем или да си хващаме шапката и да ходим да сме обслужващ персонал някъде в чужбина.Другото е гавра.

са учи в България не от 25 години. мой новобранец учеше от кореняци/ корейци в СУ/ и тренираше други. некви. веднъж го ритнах, с пета по врата, когато беше зад гърба ми., ех младост, ех здраве пропито..не са биеше с мен. свестен човек беше. помня, вечерята му беше кисело млеко и две вафли. но черпеше бутилки с ракия...и огънче да си паля цигара. що не можаха тогава двама дс-ари да си поделят Богдана..с мама, баба и апартамент..ни знам. много пиех и не помня. и можеше да обича и да се възторгва от жена. знаеше като студент 5 езика. турчин от Толбухин. дано е добре и да е жив. ..не ми мяза на Бинев.

се бореше с този, който учи от страна на майкрософт, банкери на сигурност. ..5 000 000 000 лв. Коле, Никулден в сръбско ли ще я караш? Или в Ихтиман.

ХАХА. Каква безпардонна наглост...

Да дадеш на циганин медна жица..............

Кво се хилите, бе, я си представете че Цвъки оглави комисията по култура?! Такова "хващане за кобура" ще настане, че не ми се мисли просто...

"Цветан Цветанов, обвиняем по дело за незаконно подслушване, ще бъде член на комисията за контрол над службите и използването на специални разузнавателни средства"! И не обвинен, а с ефективна присъда! Казано по-просто - вкарахме вълка в стадото, та да го пази...ей, та Тиквата изобщо не му дойде акъл в куфелницата и май се гласи да настъпи втори път същата мотика!

Цветановата работа е като тази на Ал Капоне - не е осъден за огромната си бандитска дейност, а за неплатени данъци. Затова не "зацикляйте" върху казуса "делата срещу Цв.Цв." Защото за вменените му деяния някои от които са пълен абсурд, "независимия български съд" (по-точно съдът на Сараите) не може нищо да му "направи". Иначе казано "ще го осъди, ама друг път!". Само си чешем пръстите по клавишите, а Цецо си е Цецо. Същото е и за Боко, за Съсела и т.н. За съжаление, това е положението...в БГ-то...

Ц. Ц. ще контролира незаконното подслушване?! Че да бяхте направили комисия за контрол над циганското размножаване, щеше да е по-малко скандално от това нагло и безцеремонно назначение. Това определено е по-голям скандал от случая с Пеевски, защото срещу Пеевски поне не се води дело! Къде са "милите" и "красиви" протестиращи сега??? Или за няма кой да им плаща заплати да протестират

За какво да протестирам? Няма го ДПС-арското червено управление дошло след манипулации. Всичко е ОК.

бе лавандуло красива! Боко просто се отказа и правителство направиха вторите! Така пише в Конституцията! Манипулираните бяхте вие -"умните, красивите и ранобудните"! В двойни кавички!

big_uncle@dir.bg

Май си забравил, че Тиквата се уплаши и хвана гората...по-лесно му беше да играе в НС хорото "Иди ми-доди ми"! И това ли не помниш, или страдаш от тиквена амнезия?

Нали е осъден Цв.Цв. , какви комисии , канонизацията от ББ ние важи за обикновения българин ! Мястото му е в ЦСЗ !

На оръжие братя. Това не може и не трябва да продължава. Подсъдим шеф на парламентарна група, депутат и шеф на комисия.

Моето желязо ,50 калибър е винаги готово!

50 калибър. Това си е ракиен казан.

Какво оръжие тикво татарска ? Кой ти пари фитилите, че си недоволен от живота ! Евала на Цецо ! Истински патриот и мъжкар! За архонта незнам...

sav@dir.bg

Кой, цЕЦО КРАДЕЦО ЛИ?

big_uncle@dir.bg

И-и-и-и...много си палав бе, да не си му хвърлил око?

Хайде и четиримата в кръчмата и правете карето.

И какво чакаме още, тия да ни затрият ли? Хайде още в събота да сме на площадите и да ги мятаме. Това не са хора, това изроди /управляващите/.

Да не забравите и Мишо Шамара.

човекът (лицето) цветанов, който неофициално подслушваше цяла българия, включително собствения си шеф, във собствената му къща, ще отговаря за подслушванията.нима някой вижда нещо ненормално?или неправилно, или неморално?нееее,просто той е човека с най-голям опит в тези работи, пък и какъв по- добър начин,да се озакони незаконното ?

да чака поща. писна ми от политика . и работа над матриала. е, дирника нема да го ощетяваме.все нещо ще бутнем. дърваря, де са крие получава предложение за вице. ако ще и Мунчо да му е името. иначе тук сте бая народ. туй добре е. ваобще, днес подбора на кадрите не е работа за ден, два, година. стига да иска дърваря неполитика. пишете плюс да откаже. щото вице е ...не е кат баш.

дърваря при наличен адрес ще получи копие на продукт уникален, предложен на търг със сериен номер оооооооо...ооооооооо5. 4 са запазени за децата. нема как. т.е. първия притежател, покупател, ша има дуплика. сащо така отказвам право на връщане на покупка, освен ако не ми се представи идентичен патентован продукт до 2 работни дни. хора,с години съм притискан и от близки..яко..да отговоря на въпрос как правиш това. правя неща защото има , трябва хармония. просто виждам празно място. разбра ли , вице. иначе документи, стажове и подписи имам много. за друг труд и тва немам. след седмица ще можете да купите на търг, същото, което дърваря може да получи безплатно. транспорт не плащам. продукта ще е с ниско качество...спрямо бъдещи. но ще е уникален. ваобще, здравейте хора. запознайте се със трол.

към дървосекача е равно на отказ от самоубийство. затуй вице. къв и да е. приемай идиот. не можеш ей тъй, резко да станеш публична личност, не всички сме депутати..добре е да апнеш, да пръцнеш, да са напиеш и напсуваш, да харесаш цици вместо гъз космат..като търсиш и други таквиз глупаци.

народеца пише и се вайка А НАКРАЯ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ А НИЕ РАЗМЕРИШЕМЕ ЛИ СЕ МАЙКАТА СИ ТРАКА

Я си пийни ракийката, изпей една македонска песен, метни един пердах на жената ... и готово. Революцията е факт !

Не пипайте Цв.Цв.!Както каза Боко той е канонизиран! Светец не може да бъде оплюван, богохулници такива! Пък и оня отгоре чува и вижда! СРС-та бол!

Ще ми кацне светеца и ще му пръсна ....../бутилка шампанско/

Явно инфото си свърши работата. Никой не разсъждава Кой ще оглавява правната комисия!?

Panagjurskoto zlatno sakrovichte i bezkulturen Slavi, taka se bil v Deskrim, che ima poveche opit za komisija po otbrana. Sram goliam...

Ей, смотаняк, български не знаеш ли?

Аз съм твърдо зад Цветанов !!! Признат политик и оценен като министър на МВР. В пъти е полезен за обществото по време на управлението на ГЕРБ. И най-важното : човека има три деца и е дал много повече, отколкото пихтията дето я облъчват по медиите и разхожда пумияри по градинките, хвърля фасове където и падне и все е недоволна. А и забравих : все чака някой да я оправи...ДАВАЙ ЦЕЦО !!!

Три деца - шест апартамента! Предвидлив човек!И полезен - но най-вече за себе си!

И какво като са шест.... знае, може и действа ! Да не е в твоя имот ? Или да те е подслушвал...по водосточната тръба ?

Цецо ли да я оправи? Ама и кучетата ли?

И кучетата и пушачите, и яловите пички със силикон - всичките ще ви оправи !!! Почвайте да бачкате и да си плащате данъците, спрете да хвърляте боклуци навсякъде, спазвайте закона за движение по пътищата, уважавайте хората около вас, опитайте се да сте част от общество и полезни за държавата...та тогава плюте когото и да било и искайте същата тази държава да ви е под ръка !!! Дотогава ....супата !!!

Ку-ку...колко тикви ти растат в кухата кратуна? И сигурно когато говориш чуваш ехо в главата си...

Panagjurskoto zlatno sakrovichte i bezkulturen Slavi, taka se bil v Deskrim, che ima poveche opit za komisija po otbrana. Sram goliam...

Архонта шеф на комисия в НС?! Тоя далавераджия не трябваше ли да е някъде по затворите?