Британец и поляк загинаха в Слънчев бряг и Обзор

Британец и поляк загинаха след падане от четвъртия етаж на почивни бази в Обзор и комплекса „Слънчев бряг”. По първоначални данни, те са били употребили голямо количество алкохол.

Обратно в новината

Коментари - Британец и поляк загинаха в Слънчев бряг и Обзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега му е времето хотелиерите да се ориентират към строителството на едноетажни хотели специално за алкохолните туристи, с предлагане и на сутрешна анти-мухмурлук терапия. Това в кръга на майтапа, иначе жалко за двамата загинали.

Какво направиха та ги убихте?

Виновни са тия дето са му продали алкохола и от хотела, ако са го видяли в какво състояние е, и не са му оказали помощ.

Егати моралистите са се навъдили тук. Аз като се замисля на 17 какви ги вършехме направо ме побиват тръпки. Що пиене сме изпили, що трева сме изпушили и що утки сме изеали, ехеееее. Пък и си знаехме че са ментета и водката и жените и пак продължавахме. Само тревата ни беше качествена щот си я гледахме сами. :))) Иначе RIP на геройски загиналите в неравната битка с алкохола и дрогата.

за бога хора бягайте от булгауру

Да сложат на бетономорито решетки, те и без това комплексите са с по-лоши от падиза, а всички българи отдавна са се орешетили и оключили срещу задружната армия на полицаи и бандити...

Явно забраната за сервиране на алкохол на непълнолетни лица не важи за Черноморието.

Виновен им е някой на тия пияндета,да са ги хванали насила да им наливат? Това че нашето черноморие не е цвете е ясно ама и тия западняци тука са като отвързани.

така става като се наливат с ментета. трябва да излезе закон, който да задължава тур-операторите да провеждат образователни семинари за това, колко е опасно да се пие по българските барове (заради алкохолa-менте) и как той да се разпознава ...

Ходенето на море стана по-опасно отколкото да попаднеш през нощта в циганско гето!

Не съм съгласна,че в България е евтина почивката,може но не и за българи.Затова аз това лято бях в Турция и за 530 лева ядене,пиене на корем кой-колкото може,през деня аниматори ,не те оставят да скучаеш.Никога повече не бих отишла на нашето черноморие

е те наистина като за последно..........

Мааа му стара, що се чужденци мрат след препиване? Що няма някой Бай Ганьо да падне от терасата и да си строши тиквата?

Щото Ганьо и да падне на тиква, най-много да строши плочките, стане, поотръска се, па тръгне да си допие. Дет се вика добре, че падна на глава, щот ако беше паднал на нещо друго, можеше да се нарани. Тук един такъв кат го кютна едно такси, летя чак до тролейбусните жици, после го сгънаха кат дърводелски метър, че да влезе в таксито и накрая му прибраха кратуната с помощта на вратата. И на края кво? Навехната ръка!

к.ви и алкохол на корем тва е булгаристана за 4ужденците...и за какъв туризъм може става дума...

ми тия ако пийнат от тройният ми препек сигурно ще умрат на мига

май трябва да ги държат в клетки, за да оцелеят тия пиендета.

Тотален кенеф с мръсен канал отвеждащ към черно море.

Навсякъде има мърша, навсякъде пияни умират в следствие на алкохола. И кви са тия простотии за съдене на държавата? Какво е виновня тя, че някакви там се напили и си заминали. Естествен подбор.

Ми щото на непълнолетни алкохол не се сервира - има такъв закон и който не го спазва, трябва да бъде съден.

не четете ли ,че въпросния младеж е бил с приятели,които може да са били пълнолетни.Така че винаги можеш да си поръчаш алкохол ако искаш.Дори да помолиш някой пълнолетен от съседната маса

простичък е който не се е научил да чете - дете на 17 е загинало. има закон и той е нарушен - как по-просто да го обясня?

Пичове, просто шотландеца си е помислил, че е безсмъртния боец и нищо не може да му се случи. В държава управлявана и контролирана от мутри всички ваши кошмари се сбъдват.

"В казан си се пекла, по тръбичка текла, ракийчице... Ти носиш упование и главозамаяние, ракийчице..."

Аз, те пия за добро, ти ме блъскаш у зидо! О, ракийчице, скоросмътнице,

само герб..боко ше направи така нещата че да нема пияници и некадърници дето пишат по цел ден у нета тъпите си коментари и така ше са опраи тоя народ иначе нема ..пак повтарям само герб!!!аиде ако не сте разбрали още веднаж...само геееерб!!!

Черноморието се превърна в тотален коптор. Там се събират отрепките от цяла Европа.

Съжалявам, за смъртта и на двамата, но като не знаеш кога да спреш така става.

Имам идея за хотелиерите-мутри в Сл.Бряг. Няма лошо да развивате алкохолен туризъм, но поне си обезопасете обектите - телени мрежи по балконите, завинтени за пода столове и маси по стаите, никакви стъкла наоколо. Така лумпените могат да пият до припадък, но поне няма да се трепят. :)))))))

В България е забранено да се продава Алкохол на лица под 18 години... * Защо въпросните младежи не ходят в Турция или Гърция? Защото там няма да им дадът Алкохол! ! ! -Нека нашата загрижена държава да си свърши работата и да разбере в кои заведения, въпросния младеж се е почерпил така солидно? - Когато вземат да фърчат лицензи и да затварят заведения, тогава ще повярвам че в България се прави нещо.

Има го и в Туция и Гърция това, но в разумни граници!

Тези така и не разбраха, че пиенето е занаят. Чиракуваш, после калфа и накрая майсторски изпит. Ама като ни гледат как ние "рАботим" по въпроса, им се струва, че и те го могат. А не знаят що е труд, що тренировки на дълга маса. Повече упорство в тренировките, по-малко размазани на тротоара! Наздраве българи!

Без бъзик - всичко си е както си го рекнАл!

Знаем, че ракийката при нас е евтина, но да пиеш като прасе и да събират останките ти, е просто нелогично! Нали не се сервира и продава алкохол на непълнолетни?

Добре дошли в България! Рая на алкохолния туризъм!!! И после ми разказвайте, че тук не идва най-голямата измет на Европа и при това идват само заради евтиния алкохол и к..те! 17 годишен пиян като свиня! Браво, браво! Не съм запозната как е в Англия, но в САЩ под 21 алкохол не можеш да близнеш, какво остава да се натряскаш като свиня! Тия като дойдат тук и почват да се държат като откачени. Пият, трошат... мани, мани! Интересно дали в техните държава биха си позволили такова поведение, а? Ама това все пак е България! Тук закони няма и всичко е позволено!

Да, в САЩ не пият под 21, споко... Колежанските години, домашни партита, няма алкохол въооообще. Могат да изкарат книжка/разрешително за оръжие!! на 16, но не могат да пият до 21. Определено е по-добре по тяхния начин, хах.

....ама пък наркотиците се харчат като сладоледа през лятото - все същите балъци са!!!!

в бг под 18 години сущо е забранено, или? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да, забранено е и го пише навсякъде с големи букви. сега родителите на малкия олигофрен могат да съдят цялото черноморие. извинете за грозната дума, но не знам как да го нарека по друг начин - да си само на 17 и да умреш по такъв нелеп начин. най-добре ще направят ако наистина заведат дело, защото никой от българите, наричащи себе си родители не се сеща да го направи, след като отрочето му осъмне в интоксикация. то е ясно, че възпитанието започва от вкъщи, ама би било хубаво и държавата малко да се намеси.

У наше село, недалеч от Ламанша, всяка събота пристигат млади англичани с автобус и право в "пивницата" на евтина бира. В неделя рано си тръгват все едно са били на война.. Същите са като у нас, само че организирани за да не вършат много мизерии :))) Даже се сетих за приказката на Хауф..

Бедна ти е фантазията на колко 13-14 годишни пияндета съм се нагледал в Англия....