Над 7300 коли проверени от МВР в Слънчев бряг

7362 са автомобилите, проверени от полицейските служители, които обслужват 8 КПП на територията на к.к Слънчев бряг за около месец - от началото на акцията.

Обратно в новината

Коментари - Над 7300 коли проверени от МВР в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бива ли МВР да харчи парите на данъкоплатците да проверява 7300 коли заради един "битов скандал" както се ирази онали лелка изживяваща се като министър на вътр. работи ? Питам и отговор не искам!

"Над 7300 коли проверени от МВР в Слънчев бряг". Колко е "мизата" на кола? Полицейските служители "заработиха" ли си за сутрешното кафе...и новите апартаменти? Нали, сиромасите, вдигаха протести срещу орязване на 20-те заплати при пенсиониране на 45г. възраст.? Та поне вече да не ги мислим...

Поне един газов пистолет намериха ли?

Владо,не става въпрос само за оръжие а за наркотици,алкохол(фалшив) и др.Само за 24ч.в Слънчев бряг се изпива 20т.алкохол познай колко от тези тонове е с акциз.

Да мащат калашниците и да тръгват по гащи!Тва на нищо не прилича,тоя кьор топуза,обърка морето.

Не става ясно властта иска да прогони мутрите от С.Б. или само някои. И като изчезнат дрогата и евтиния алкохол, а туристите от северозападна Европа рязко изтрезнеят к'во пра'им??

Страшен коефицент на полезно действие 7300 коли 90 листра водка , което прави по 81 грама алкохол на кола . Страшен смях.А вътре си вилнеят групировките с закрилянето на полицията

Това щото там не се пие.

Егати и почивката! Проверки, полиция..., а иначе побоищата продължават. Кой нормален би отишъл, да си прекара отпуската в този ад?!

и аз това питам - кухи лейки, оборот на мутрите да правят!

Герб отидоха далече назад в комунизма с този терор над гражданите. Кола ще караш а богаташ мръсен. Слагайте бодлива тел направо.

Богаташ си само когато НАП каже , че си такъв.

Шляп, шляп , педалите ... водно колело ... та къде Митко, ококрения ...

И какво от това. Нещо да е станало????? Просто 24 пазванти си губят времето на 8-те КПП-та.

Въобще не си го губят - прибират си "полагаемото", пускат колата и после - пясъци, дюни, морееее....

...Слънчев бряг, за съжаление не е това което беше преди години, превърнал се е в свърталище на всички видове пороци и престъпления, това е малкия "Лас Вегас" но не в хубавия смисъл....

И правилно !

Това че полицаи облечени в ониформа са въоръжени до зъби , не ме тревожи, но виж мъже в шлифери посред лято си е направо стряскащо.

Симпатягата знае много добре, че като Онанораш върху Униформата, тя става Ониформа. Виж, под шлифера Онанирането и Уринирането са лесна работа...дори и посред лято. Бахти и неграмотника!

"Бахти" грамотната фраза.

Интееесно мие едно с какво право те проверяват живеем в демократична страна ходим на почивка и идва некои да ти прави проверка това нее ли според конституцията нарушаване на човешки права

като махнем статистиката нещо полезно дали са свършили? По скоро не. Като гледам новините, там пак си бият на поразия. Тогава защо да се ручат жабетата, а?

Никакви жилетки и каски ....по бански на лалета и водни пистолетчета... Няма да тормозите хотелиерите

вкара нещо точно от там ще мине.Илиянци като беше завардено един месец какво хванахте.Прах в очите на хората е това.

''Лудият'' като си няма работа таковал децата си та и тая работа е същата..Толкоз села без полицаи, за битови престъпления нямало полицаи ама за тези безсмислени проверили бол полицаи???да се намират на работа за извънредните бонуси май

Нищо ново под слънцето! Ще глобят някого защото имал в колата 2 бутилки ракия без бандерол, а в същото време полицията охранява този, който произвежда тонове алкохол и укрива ДДС и акцизи! Бандитска държава!

Само да отбележим , че досега НИКОЙ НЕ Е проверил НИТО ЕДИН от хората на Митьо Очите ! Бронираният поръчков "Мерцедес" G класа , на който се вози Несебърлията - струва 500 000 Евро или ЕДИН МИЛИОН БГ лева ! Така е - за кокошка няма прошка , за милиони - няма закони ! Който обаче дръзне да продава балони , страгали или даже варени мамули по плажа - ПРОВЕРКА ДО ДУПКА !

данъците и пътните такси на колите. С това се занимава силовото ведомство по нареждане на властта докато мафиотите управляват. Пародия!

Странно е, че се коментира нещо, което трябваше от 20 години да е факт по курортите ни.