Още 7 арестувани за стрелбата в Слънчев бряг

7 души са задържани днес във връзка със стрелбата по Димитър Желязков-Очите в Слънчев бряг на 8 юни, а четирима се издирват, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Още 7 арестувани за стрелбата в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атракции за туристите в Слънчев бряг. Не можаха да ги арестуват другаде, ами пред туристите. МВР работи усилено за привличане на екстремни туристи. Е нема такава ТЪПАНАРЩИНА САМО У БУЛГАРИСТАН. АНГЕЛКОВА ДА НАГРАДИ "МОЗЪКА" НА ОПЕРАЦИЯТА.

Тази бг прокуратура съвсем издивява-задържат хората. , нападнати от недебърската мутра, измислят им ОПГ -вероятно за надписване на сметките на клиентите в ресторанта. Има не само полицейски а и прокурорски чадър.бах ти държавата с тая прокуратура

Сега вече всичко е ясно.Това копеле е машата на ченгетата и лапачите.Затова арстуват на "гьотере" тези които се защитават и объркват сметките на ченгета и политици.Бая пара ще се игуби от тази дандания.А политици и полицаи цакат бая да се докопат до далаверата.И сега озверяват.Запомнете-никой, абсолютно никой не може да бъде мутра без полицейска и политическа подкрепа.

новият Министър Председател, ще бъде Димитър Желязков.

А кога ще арестуват и от групата на Митьо Очите, които са нахлули със цел нападение..............., това че са излезли по-слаби не ги онивенява. Или може би полицаите разчистват пътя на групата на Очите да си продават без конкуренция наркотици???

Уж беше "махленска свада", пък сега издирваме още хаизи, като за "селска вечеринка".

Прочетох някъде - тези мутри искали по 3000 лв.на такси - за такса спокойствие , отделно - проституция , наркотици... - и всичко това с прекрасното знание на пол. от Бургас... - и сега всички изведнъж се учудиха - какво става по черноморието...

ujabg

Бъчекзит!

а кога ще чуем същото и за Позитано 20?

По закон, тоя, другия мафиот де, има право на равностойна самозащита. Демек, ако Митака носи щанга, оня отива до МОЛа, купува си щанга и почват да се налагат. Или вземат щангите и отиват да наложат правосъдие при тоя, измислил "равностойната самозащита"". Щото ний знаем, че ако оръжията са равностойни, то няма как дядката на село да иде да си купи години, та да стане "равностоен" на напомпания мангал, но определено законотворците не го знаят това. Или умишлено си заклапят очите (не Митьо, де).

Да обобщим: Влиза една тъпа мутра (доказан престъпник) в заведението ти. Ти го стреляш, защото мутрата е въоръжена с брадви, кирки, ..., и те съдят теб Найс, а???

Ми като мутрата е от наш'те? Ко прайм, а?

В моето заведение, охраната има склад за брадви, кирки, бухалки и т.н., за да откликва на съответните изисквания на всеомайното величие на тъпоумното българско законодателство. Имам и склад с АК47 и гранати. Но ако Митьо реши да влезе с танк, няма как да го спра с моя БТР. Сега договарям една установка С400, че руснаците ще ги подменят с С500, та ще мога да приложа неизбежна равностойна самоотбрана и в по комплицирана ситуация. Човек никога не знае, какво може да му потрябва...

a DIR-а ми трият поста защото съдържал цинизми а аз просто нарекох Лицето Очите- боклук - според вас май е национален герой като гледам колко човекочаса му отделяте в статиите си

Абе Вие медиите национален герой го направихте тоя с очите.Да не би някой от сик да му е кръстник.

Явно Митьо ще се влоши внезапно и ще умре до дни - с тези арести се гарантира да няма излишно напрежение и още кръвопролития. На есен с дъждовете ще почнат да се въргалят слудени в листата. Шаблонни сценарии

Голяяямоооо шоу ,няма що,7 арестуват а 4 ги пускат...и така докато се забрави или добре объка всичко!!!БРАВО!!!

ChatGPT

Именно. Ако си спомняш същото беше и след стрелбата - Арестуваха 15 души и на следващия ден ги пуснаха

БРЦК

От едната групичка - 7 задържани. А от другата групичка що няма нито 1? Или те всичките са жертви?

Топ събието на годината е личната драма/махленската свада ,Очите. Нацията си даде половината налична кръв за този очен проблем.Медиите ни потопиха в подробностите на скъпоценното му здраве. Не им е лесно на докторите. Имам 2 деца в точно прицелната за Очите,Ушите,Мъдете и пр.гадове,възраст.Та се питам,ако аз трябваше да го спасявам!?Защо????За да оцелее и се върне към промишленото тровене на българчета?

100 плюса бих ти дал :)

Мили, друже! Лошото в цялата работа е, че този " пазар" не търпи вакуум! Веднага след Очите ще се появи друг Кьорчо! Ако беще ефективна съдебната система те щяха да намаляват, а не да се роят! Просто много пчелички цицат от тях...

Ето затова народът негодува, когато Цв.Цветанов тръгнал селфита на Китайската стена да публикува. Иначе твърдят, че много работели - резултатите ... като в 90-те...

Цв-то работи, и то яко, ама за себе си, а и да не забравя - нали има да връщз пари на тъста си.

А къде са обвинените за унищожаване и манипулиране на доказателсва от тежко престъпление - защо не беше задържан унищожилият записите от камерите? Как една шепа смели разследващи журналисти постигат и разкриват повече отколкото ''работещи'' институции със стотици служители? И за каква държава говорим, когато се видя, че убиец като Йоско е оставен извън затвор във ВИП болница, а никой не е разследвал произхода и обема на пари и имущества, с които той и такива като него разполагат.

Записите на полицията и държаватали са? Те си имат собственик. Той може да прави с тях каквото си поиска. Когато записите се изземат от полицията тогава вече може да се търси отговорност за унищожаване. Вие питайте къде са обвиненията към Митьо за организираното нападение с цел телесна повреда или убиство? И защо не са го преместили в затворническа болница? /Където му е мястото /. Защо полицията разрешава някакви гардове да гонят журналисти които си вършат работата?

Тъй, тъй - Божо Кравата и гавазите му у панделата, че да не стане някой сакатлък с "пазара на съществата и веществата" у Слънчака, докато Митьо болен ми лежи, а пък митьовите гавази са заети да кръжат денонощно покрай боса, потънали в кахъри "дали ще пикае или няма да пикае" и други екзистенциални въпроси от този род:)

съобщение "МВР арестува крадците обрали баба Пена в .. ( цяла България извън София и Пловдив). Ама щом за държавата е по важно, че Митьо Очите ща пикае в торбичка и заради осведомяване на матраля за състоянието му. Та чак са наложи и нивото на Дунав да не се чете по радиото... Тъй де.. ШМАТКАТА требе да има рекламно време по ТВ, радио и за пред ДРЪЖКИ НА МИКРОФОНИ.

не умря но пък ще се мъчи през останалото му време, карма ис а бич!

Що дири Митьо Очките в онкологията?!!! Като е с урологичен проблем що не е в урология? Или Господ се отчая от правораздаването и реши да правораздаде той?!!! Лошото е,че сега пак ще се впрегнат алчни ,гладни доктори и най-модерната налична техника и ще вземат да го излекуват този изверг. Като се сетя ,че същата шемотевица беше и около ония Йоско некакъв си, който уби хората рано сутрин щото бил пият. Хората си отидоха и жени и деца оставиха, пък Йоско се вее още ,щото го закърпиха и напълниха гуши пак. Само да не ми минават отново с приказките за хуманната професия, щото като гледам колко нехуманно умират деца от безхаберието им ми става леко яростно.

Предлагам да се издигне кандидатурата за президент и вице на Митьо Очите и Цвети Комата. И без това за друго по медиите не се говори, много добре ще яхнат вълната.

Българската прокуратура и полиция е редно да разберат следното нещо - НЕ Е ВАЖЕН БРОЯ НА АРЕСТУВАНИТЕ А БРОЯ НА ОСЪДЕНИТЕ КОИТО ИЗЛЕЖАВАТ ЕФЕКТИВНО ПРИСЪДА!!!

Долни сте до мозука на костите си! Неадекватната Бъчварова се хвалеше, че веднага хванали нападателите на Очите..." Сега нови арести ?! А това, че тоя боклук (Очите) и свитата му всъщност бяха истинските нападатели ? А, малоумни властимащи ?! Колко от хората на Желязков арестувахте? Защо го пазите ? Чии интереси всъщност защитавате? И най-интересното е, докога ще Ви търпим, преди да сме Ви измели с голямата метла ?! :)

Като се замисля, че всичките "знакови фигури" в подземния свят били държавни служители и хора на службите, под прикритие, та се чудя, абе тази държава накъде е тръгнала?

Кой ще каже, колко от хората на Очите са арестувани какви обвинения има повдигнати срещу тях? Питам, защото се оказа, че Очите си има личен, джобен следовател. Има ли Очите и личен, джобен прокурор? А милиционер има ли си?

И съдия даже си има - братчето на джобния му личен следовател!

Голямо важно. И няма ли да престанете да пишете за тоя анаболен льольо!?

Ще престанат, ама когато "предаде богу дух"!!!

Колумбиана

Злото не мре лесно...