Бойко Борисов: Слънчев бряг е кокошарник

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза в Созопол премиерът Бойко Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс, предаде „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Слънчев бряг е кокошарник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

П.с. ... И понеже ми остана една голяма питанка (в резултат на изказаното от Вас ) : -- Нали Ви е ясно, че гори разни са ми били работно място ?!, ама за тинясалите ( Хеле пък и свръх-инфестирани с мутирали видове неземни ! ) -- ще да Ви/ви помоля за помощ .

Извинете ! ( И закъснението ... и умеятноста .) .... Ама си ме разбирате от пол`вин ъ-кане, нъл`тъй я ?! ;-)

ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНА СЪБАРЯНЕТО НА ХОТЕЛИТЕ НА ВЕЛЧЕВ И КОМПАНИЯ !? ПОСТРОЕНИ СА ВЪВ РАЗРЕЗ НА ВСИЧКИ НОРМИ, ЗАКОНИ, РАЗПОРЕДБИ !? УНИЩОЖИЛИ СА УНИКАЛНИТЕ ДЮНИ !? А СЕ ЗАХВАЩАШ С ДРЕБНИТЕ РИБИ !?

Ти пък си един угоен пуяк.

Капиталзмът е виновен за състоянието на курортите ни!При работническото управление,морето ни беше най хубавото в света!Но Алчните капиталисти искат да спечелят от всяка песъчинка!

Тъпак,какво са ти виновни туристите,че ги отблъскваш?!Няма да ни търпят простотиите?!Проблемите се решават или преди ,или след сезона!!!

а защо не събори и незаконните цигански постройки във ТАТАРЛИ МАХАЛА В ГР.София и във Виетнамските общежития в Красна поляна. Ама там разни организации, като Хелзински комитет, Рома и други веднага заплашват със Страсбург,а българите си мълчат. Не е ли това дискриминация за българите

А пък Бате Бойко беше обещал,че тия с хотелите ще ги пита откъде са им парите,после щял да им бутне хотелите с булдозер,а тях да ги вкара в затвора!Това за втората половина от мандата ли остана,или за другия мандат?...И тате беше обещал да ми купи колело...пък то какво стана?...:)))))

божко само дранка и нисто не прави. ажде сабаряж бе, какво чакас - да ти поникне нова коса ли?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужас, то бива простотия ама....

Прав е.И не само там е така

До гражданка. Не ме кефиш.

Ти, Аз, не ми викай Ш-ш-ш. Тези звуци можеш да издаваш само вкъщи и на жена си, ако имаш такава. Не живея в Банкя, а точно зад ГУС- то, ако си от София и знаеш къде се намира. Но какво значение тук има кой откъде е? Може да е от най- забутаното село, но да си има акъл в главата човека, а такива като тебе , които се правят на "интересни" с правописа си по- добре да не маскарят България. Премиерът ще прави това, което сметне, че е по- добре, а като му подлееш водата тогава ще тичаме по твоята гайда. До тогава по- кротко и без излишни звуци.

Абсолютно си права.Все пак кой ги избра герб?

Голям кеф в този форум :) Хапане, заяждане и какво ли не. А някои като толкова реват срещу ББ, защо го избраха ? Има една приказка според която всеки народ си заслужава управниците! А на темата Слънчев бряг която определено се разводнява тук има доста верни мнения. Аз последните 8-9 години съм имал контакти с това място, което в никакъв случаи не може да се нарече курорт. Доста неприятно е отвсякъде да те дърпат викачи, минавайки привечер по улиците да не можеш да си чуеш мислите от какафонията създадена от различните музики в срещуполжни заведения, построени в две редички почти из целия комплекс. През деня пък ти навират в лицето, гащи, очила и какви ли не други ефтини ментета. Остава единствено и само алкохолния и секс туризъм, заради който идват повечето туристи. Със сигурност знам, че в момента легловата база е за над 350 000 туристи, а колко са разширени каналите от момента в който капацитета беше 10-12 000 ? А електроснабяването ? Някой да се сеща за миналогодишните одисеи с тока ? Е, за тези неща със сигурност ББ няма участие !!! Така, че бъдете обективни и не цапайте темата .

А като си толкова "навътре" в нещата, къде изтърва мутренските изцепки !? Или може би си един от тях, а ?

В България ще възцари мира тогава, когато такива като тебе прогледнат, поумнеят и помъдреят. Не " Герб" ви е виновен и Бойко, а тесногръдието ви на такива "умници". Няма сезони, няма днес или утре- щом трябва ще събаря и в затвора да ги натикат незаконно строилите. Откакто се помня никой управляващ досега не е посмял устата си да отвори за пдобни безредици. Прост бил човека, ами като е прост вие умните що не го дообразовате, а само плюете по форумите, за да ви минава времето и за участие, нали? Или да седнете на неговото място да дърпате конците, пък тогава пак да се срещнем тук. И спрете да си мъглявите главите с ментета, а се научете да мисилите, ама затова си трябва акъл. И накрая за такива като тебе, такъв като Бойко е като балсам на рана.

Шшшшт, тихо гражданке от село Банкя. Ходи си при боко идола, да пасете уфсету. Нали у ивропътъ съ тръси мноу офчу мйесу? Оди паси увсътъ, и пари тишина.

Да де, ама той (премиера), само това прави - отваря си устата. А както е известно - дума дупка не прави... А по повод на балсама - добре, че нямам рани!

Гащите, еле па, дамски прашки и шорти много вървят по морските курорти! Младите курветини разпиляват зад дюните, плажа и хотелскиите стаи по няколко чифта дневно! Боко, не пречи на бизнеса!

А Боко тиквата е петела и кукурига ли, кукурига..........

Т.н. "герб" е най-големия кокошарник. В България ще възцари мир едва тогава, когато изчезне режима на пожарникаря!

реновираната това Българска дума ли е? Моля пишете на Български език? реновираната църква...?Касва реновирана българска дума....Хо Хо Ха..

Тук Бат Бойко е абсолютно прав. И за мое учудване сравнението с гащите си е направо меко.Детството ми е минало в Бургас и Созопол. Познавам добре още от 60-те години тези места.За жалост курортите се превърнаха в грозен битпазар, заобиколен от свръх кичозно ново строителство. Това сигурно не се харесва даже и на летуващата мамашка от донските степи.Миналата година ми "паднаха клепачите", като видях какво са сторили със Созопол.То на Гошо Минчев паметничето, как ли издържа на това?

А църквата била "реновирана". Честито ! Имаме си нова дума. Не е ли църквата обновена, или реставрирана ? Явно не. Не, тя е "реновирана" ...

Главният инспектор отново направи безплатна за него екскурзия из БГ-то, но скъпа за нас!Големият строител, тоя разбира от всичко, простотията му няма край, колко ли ще го търпим още, да ни назидава с менторският си тон, самият той без никакво образование, но със самочуствие без никакво покритие..................

...да издаяни още има няма десетина години, докато се скапят сегашните му господари--партийните и парламентарни крадци. Наследниците им са некадърници, ще почнат фалити и територията полека лека ще се проветри. И тогава ще дойдат багерите.

Каквото и да каже Б.Б ,червените мекерета във форума полудяват от злоба

И кога ще събори батко ви Боко грозните хотели ?Когато цъфнат джапанките от сергиите ли?Или когато на мястото на пияните шведи и германци дойдат да почиват швейцарски банкери и принцът на Монако?Смешници.Чакайте го да събори на Милен Велчев и на Мая Илиева безумията.Ще стане ,някога,но не сега.

ами другите курорти Какви са бе Мазния Б.Б.??? ууууууууууу няма ли и там гащи - пицария до пицария, кинкалерия . те това е да те управлява Пожарникар

Слънчев бряг е бардак, който трябва да бъде сринат, изравнен със земята и построен наново! Изглежда вече е късно за това и така ще си остане грозотията на българското Черноморие!

Да не би приди 20г. да ти харесваше повече? Ние понеже само сриваме, затова нищо си нямаме. Един курорт направихме и сега да го сринем и наново. Е, че кво му е на курорта - малко дезинфекция и това е.

Поправка: Един курорт имахме и го развалихме. Защото преди 15-ина години Слънчев бряг беше много хубав курорт. Сега е много хубав бар.ак!

Ех, бате Бобчо , бате Бобчо .... Ама нали точно евапоризирането на това за което говориш, Черноризнико от Великолепната Седморка, ти беше задачата я ?! ( Знаеш-ли колко трудно сега, след толкова време, Лъвовете биха ти `купили` театрото ?! )

Та това курорт ли е, или бетонно гето???

селяните от Банкя още не носят гащи, затова му е странно че се продават...Тиквата не увряла не може да разбере че само то гащи и джапанки се правят поне 100 милиона чист приход на година от чуждите туристи, ама нали е от село и гледа за пред хората да е чисто и лъснато-а задника му немит...

Ами то верно си е кокошарник- сергия до сергия, кръчмар до кръчмар. Тук- пиле на грил, там - пица, още по на там- пълнени картофи. И за разнообразие- гащи и чорапи, так-таме. Абе въобще- Европ-път./ Или това май беше фирма някаква....

Бат Бойко е абсолютно прав. Пълна кинкалерия е на Слънчев бряг. Циганките ти тикат гащите под носа на всяка крачка. А акционерите искат само да лапат, без да се интересуват от туристите. Не, че туристите ни са някакви Вип-ове, ама все пак, по добри няма- като си има предвид обслужването по морето. Така, че дайте поне тях да си ги къткаме, че иначе съвсем ще го закъсаме.

Заприличали сме на циганска държава, на всеки ъгъл сергия за гащи и очила, а бакшишите те дърпат от улицата да се качиш в нелегалните им таксита, където после ти свалят кожата все едно са те возили със самолет, а не с раздрънкана бричка. Междувременно прибрани мургави девойки от кръжока "Сръчни ръце" пребъркват всеки джоб и прибират каквото добарат. После се чудим защо и туристите ни са от най-низшите слоеве - скандинавски и германски пубертети, дошли да се наливат с алкохол докато припаднат...

Ей, затова си го обичам аз Бойко- право куме в очи. И с простички думи та всеки да разбере за какво става дума. А през този Слънчев бряг минах има няма 5-6 години, но само минах за Каварна. Трябваше да питам кое е това място, защото не го познах. То бяха едни строежи, то бяха едни дупки, тухли, бетон и като ми казаха ,че е Сл.бряг не можех да повярвам. След време дъщеря ми отиде там със семейството си на почивка и на третия ден напуснаха хотела и изибщо курорта. А сега представям си, какво е. Истина е, че за тези пари, които ще изпотрошиш там и то с нерви можеш да видиш много по- хубави неща. А това, че сезонът е започнал, какво Бойко да си затваря очите ли. Това да не ви са там онези, които не знаехте защо бяха на власт. Знае си той човека, какво да прави не го мислете.

"...И с простички думи та всеки да разбере..." - то от прост човек какви други думи ??!?!?

Боко, прав си батка, ама за какво потрошихте толко пари за реклама на България, бихме барабана, докарахме туристите.... и сега с тия деяния и изказвания типично по български боядисахме пейзажа. Вместо да си изчакаме мирно и тихо да мине сезона, пък октомври ако искаш - целия курорт бутни, ако искаш тия незаконните в затвора ги вкарай, но СЛЕД СЕЗОНА, важното е май месец хотелите да са готови, басеините пълни. Честно казано на никой от туристите не му пука хотела законен ли е, локвата пред него законна ли е и т.нт. Клиента, за който се борихме си плаща за да имя удобно легло, климатик, басеин, добра храна и най-вече СПОКОЙСТВИЕ. Тая акцийка според мен е безумна антиреклама не само на партия ГЕРБ но и за жалост на цяла България, а от това всички ние губим, щото тоя тъй наречен кокошкарник дава хляб на половин бургаска област и колкото и да ревем от туристите ние живеем благодарение на тях

единстевеният курорт по черноморието, който се запази е Албена!!! Аз обче предпочитам по тихички места и си ходя или на Синеморец, на Лозенец на Китен. Имат евтини квартири. Не е супер лукс обаче човек може да си изкара много спокойно, а плажовете... голяма красота и чистота.

дедо Йоцо гледа

еми то всичко това е факт,не може да искаме сл. бряг да е маллорца на балканите и да е наистина кокошарник... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кокошкарник си е ,дано разкарат тея циганий от алейте !

Как ще разкарат ядрото на ГЕРБ?! То нали на тези цигани ще се разчита на есен за изборите! Бат Бойко ще затвори всички сергии да не им правят конкуренция!

добър ден.. като се строя никой не се обади.. ако имаше 20% градинки, и 10% атракционни паркове, голяма плажна алея.. това щеше да е супер курорт заради готиния плаж.. те осраха всичко тия

стига сте строили, ами помослете за качествена и красива потдражка

Какво значи "визия"?

Със сигурност Бойко ще остане в историята! Но не с простотията си, както им се иска на много малоумни безродници, а с магистралите, колкото и да е клише това в момента. . . Че останалата паплач тия 22 г. друго освен да КРАДЕ, не направи! И ето как един семпъл човек сложи в малкото си джобче титани на мисълта като Костов, царя, доган и Станишев. . .

никога, ама наистина никога повече няма да отида в бг на море, почивка и т.н!! селяни, идиоти, малоумни ергенчета и мутри, това е! ако има още глупави чужденци да ходят - нека, то ще им е за последно! ялка история, а преди 20 години беше прелест... бягаjте хора

Трябва да си абсолютен мазохист,за да си бракнеш в джоба и да си загубиш времето в тази смехория Съни бийч.От много години съм я забравила,и с поп да ме канят няма шанс.Редувам ту Гърция,ту Испания.Обикаляла съм доста Гърция,и колкото да я плюят други разни,за мен това е най-красивата страна от всички континентални.А за обслужването(и в двете),никакво място за сравнение няма.А цените-даже е МНОГО по-евтино.

Във този измислен курорт, се борят за надмощие: 2 икономически групировки на БСП, 1 на НДСВ, на Новото Време, 1 на ДПС, а пък тези од др.партии са разпределени из между всичките тези.Перят пари от Проституция и от наркотици и от контрабандни далавери. Нормалния бизнес ще разчитат на по-голям оборот, ина редовни клиенти или пък на спечелването на такива. А пък тук на съдирането на няколко кожи , то веднага , защото не се знае до кога ще са в далаверата.

Накой да каже къде се намира пречиствателната станция на слъчев бряг! В МОРЕТО!!! Ако не вярвате разровете пясъка 20 см и ще ведите гъста мрежа от каналазациани тръби. ЧЕСТИТО ВИ КЪПАНЕ!!!