Коментари - Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори | Днес.dir.bg

Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори

Отровената заедно с баща си Сергей Юлия Скрипал е излязла от комата и вече може да се храни самостоятелно.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори | Днес.dir.bg

Коментари

Нали един от експертите-автори на Новичок, избягал в САЩ, обясняваше, че Юлия и баща и трябвало да се считат за мъртви и щели така да си живеят в кома до смъртта си!

Умът ти е точно толкова ТРИ ТОЧКИ...

Тя никога не е спирала да говори, че сега да проговаря отново. Навряха Шекспир в задните отвърстия на кучетата.

Тоя Новичок е с изтекъл срок на годност.

Вече са я принудили да говориии. Е,сега ще я принудят да говори,как Русия е виновна,иначе англичаните ще повторят опита си , по- успешно.

На тия дементи - ингилизите, даже и "Новичок"-а им е менте... Жалка работа...

Явно филтрите на Английския институт за изследване на БОВ са изпуснали нещо което да е заразило целия район.

Живо и здраво да е момичето! И заслужава да влезе в книгата на Гинес като единствената оцеляла от нападение с бойно отровно вещество, убиващо за минути ;)

Бойко БЪДИ ПРЪВ! ОТЗОВИ ПОСЛАННИКА НИ от Лондон! ЩЕ УТЕПАШ РИБАТА! и то ПРЕДИ ВСИЧКИ!

След като каже каквото има да казва и не е угодна истината й ще я убият доказвайки усложнения след отравянето! Англия е добра е поръчковите убийства!

Верно е, добри са, но не могат да се мерят с руснаците по този показател:)

Искам най отговорно да заеявяа че въпреки професионалните усилия на руснаците Юлето /наше момиче/ оцеля от този коварен акт ... прогресивната световна общественост ще продължи да следва предприетите мерки срещу Русия .... до пълната попеда на светлата дИмУкрацияа ... благодарйъ вйи!

И настоявам за солидарност! Ако трябва, всички ще се натровим заедно със семейство Скрипал!

Пресни-пресни новини за делото Скрипал, но първо да пожелая на това девойче да се възстанови напълно, защото е младо и животът е пред него. Някакъв ненормалник криминалист дори го нарекъл оръжие, призвано да убие баща си. Не ми се мисли как ще се интегрира в нормалния живот. ОТВЕТНИ МЕРКИ ПО ТОВА ДЕЛО ОТ СТРАНА НА РУСИЯ: МОСКВА, 30 март РИА Новости. Москва експулсира дипломати от редица страни в отговор на аналогичната мярка срещу сътрудниците руските дипломатически представителства заради "делото Скрипал". МИД настоя пред Лондон да намали щата си от британските посолства и консулства. Тези мерки имат огледален характер. Трябва да напуснат Русия 4 полски дипломати, 3 литовски, 1 латвийски, 2 италиянски. Освен това се експулсират 2 сътрудници от нидерландската дипломатическа мисия, 1 от шведската и естонското военно аташе Тоомас Педа. Всички изброени са длъжни да напуснат страната до 7 април. (на 8 април е католическия Великден вметка от мен) Освен това МвнР на Русия настоя Лондон да приравни броя на своите дипломати и административен персонал с броя на руснаците, които работят в дипломатическите представителства във Великобритания. За целта на Лондон се дава срок от един месец. "Това буди съжаление, но в светлината на предишното поведение на Русия ние очаквахме да получим такъв отговор", заяви пред РИА Новости представителят на британското външно министерство.

Каквото повикало, такова се и обадило ! А за твоя инфо католическия Великден е на 1 Април, без майтап !!

абсолютно моя е грешката - до 1 април трябва да опразнят консулството в Санкт Петербулг. Нищо, навръх православния Великден да празнуват католическия на патерица.

Редно е г-н Бойко Борисов като е толкова притеснен да изпрати посланика на България в Англия на посещения при Юлия Скрипал в болницата и да се върне в София за доклад!!! Но, едва ли!!!

В следващите дни - очаквам: -татко Скрипал се събужда и той -двама та с Юлето признават че новичокът е донесен от нея и е бил предназначен за Терезка Мей -Юлето е имала интимна връзка с Володя /нашият Володя/ -татко Скрипал е объркал в бързината новичока с табаско -Терзка /нашата/ от злоба и несподелена любов е тръгнала да мъсти ... и т.н. ...

ЧУДО!!!! За първи път в историята човешкият организъм пребори бойно отровно нервнопаралитично вещество (десетки пъти по-силно от VX, според британските власти)... Руският имунитет е непобедим!!!! :))) Надявам се разбирате иронията ми? :))

цветанов трябва да присъства-на разпита

Вече има и първите данни - една жена на опашката казала, че санитарката я чула да казва, как видяла Путин да и плиска в лицето някаква течност, после не помнела ! :)

много интересно при разпитите на тази дама ще имали разпитвачи от независими държави- за да им се повярва на стновището после. или каквото ни сервират.

Преди малко по "Нова" анонсираха предаване по "Темата на Нова" , което ще е в Неделя... И още в "рекламата" му се мъдри изцепката , че е употребен т.нар."Новичок"... Последното при пълната липса на резултат от хим.анализ на т.нар. "вещество" ! Явно ще има опит за яко "зомбиране" на евентуални зрители на

Дааааа .... "добрата стара Англия" .... мъка мъъъкааа ...

Дааааа .... "добрата стара Англия" .... мъка мъъъкааа ...

Минали ЕДНОВРЕМЕННО през посипания с Новичок праг на къщата им, той им подействал едновремено, отишли в мола, обядвали хубаво и... след това пак ЕДНОВРЕМЕННО седнали на пейката и заумирали...ТЕРЕСО, ти май и първи клас не си изКарала, тъпня ПРОДАЖНА. Ти сипваш Новичок на Европа, колко ти плати САЩ?

ако от Русия са искали да я тровят , защо да използват техен газ а не друг , на друга държава , например американски или британски , много е просто и всичко е съшито с бели конци , ама глупаци много и се връзват на англосаксонските глупости , или не ДУПЕДАВЦИ МНОГО

Тези англичани станаха за смях със тоя "Новичок" !!! Той май бил "Старичок" и бил роден в Англия ! Като пишеха колко силно агресивен бил "новичок " а какво се оказва ?! Ясно е че на англичаните нищо не им е ясно ! Само се напъват защото не могат да се изходят както трябва , а за да стане това им трябва чужда помощ и солидарност- от ЕС, от САЩ, Канада , Украйна...

девойчето. Сега трябва да й вземат кръв и да направят ваксина срещу отравяне с гъба - мухоморка.

И за какво се сърдим на Ердоган,за някакъв неясен случай истеричната англичанка подлуди света,гони дипломати,обявява ултиматуми на могъща ядрена държава,а какво ли щеше да направи,ако имаше стрелящи танкове в центъра на Лондон и командоси щурмуваха с калашников резиденцията и,най-вероятно вече щеше да сме изгорели всички в ядрен апокалипсис,аман от истерични баби в центъра на властта вместо в старчески дом пред телевизора с внуците

Добре де .... ами сега к'во пра'йм с отзованите руски дипло,мати ..... ами момичето живо ....

Юлия видяла човекът с отровата, той побягнал да се крие, обаче бил с кожено яке, отзад на целия гръб бил изографисан гербът на Русия!

Имал номер - 1 и пишело PUTIN ...

Какво ще последва : 1. Англичаните няма да допуснат руския консул до старата мома ... 2. През това време ще си я обработват (ще я купуват с парцалките...даже и мъж англичанин -джентълмен ще и намерят ) само и само тя да потвърди тезата на бабичката Мей ... 3. Девата ще се поопъва малко за да си вдигне цената (ако е достатъчно умна ) , но няма къде да отиде...ще се съгласи .... 4. Следва искане за политическо убежище в Англия (причината е страха от отмъщение и повторен опит за убийство ) 5. Медиите все по-силно раздуват случая и внасят масова страхова психоза от всичко руско...6. Арестуват активите на руските олигарси живеещи на острова като незаконно придобити и ги пращат да си ходят ....7. Русия не получава нито проби от отровата , нито достъп до гражданката си ...Внася постоянни протести за това че се нарушават грубо норми на международното право... На англичаните , както и на САЩ това че нарушават нещо вече не им прави впечатление ...Тези норми са за останалите "черни", "недемократични" страни и съответно си го местят в другия крачол...Аааа...пък бабичката си обува гащите наопаки в знак на протест против руските искания .... И така ще продължава докато на някой не му издържат нервите .... А бащата? -Ще запита някой. Бащата кучета го яли ...Той е жертва....А както знаем по жанр такава задължително трябва да има !

Россия в Лондон са поискали да посетят Юлия Скрипал.Заедно със представителите на посолството щял да има и един готвач от специализираното заведение на ул."Большая Лубянка" 1 / 3 да я захрани още щото била много отпаднала и изнемощяла.

3 филм 126 серия Юлия се събуди и проговори какво е видяла по интернета когато е била в кома

Пич, на какъв надник си? Доказан руски трол си, просто ми е интересно какво ви плащат за тия глупости, дето ги пишете?

Нищо чудно да излезе,че са се натровили с храна,а британските власти са луди параноици,и спРетнаха целия този скандал. Трябва да спрат сериалите,които гледат.

Абе казах ви го вчера- сега ще се окаже, че тя и баща и са яли в ресторанта гъби. Нали помните онова българско семейство дето се беше натровило с гъби които купи в Кауфланд, ама те били внос от Полша. Най- виновния може да излезе или готвача или този който е закупчика на ресторанта. Агата Кристи ряпа да яде с нейните сюжети пред фантазията на Бъкингам и Тереза Мей. Пък и бащите на Меркел и Мей били свещници, та така нямат вина пред Бога.

Бащите, и двамата, имат вина, защото не са си свършили работата на времето, както трябва!

дано оживее, да се оправи о да разкаже и дано няма повече последствия от този терористично глупав акт ма Путин.

как изработиха цяла европа..... явно не само Господ е възкръснал

Бах тия рускини много жилави вай,вай.

Дори и в детските ясли отлично знаят , че ако те отровят с истински БОВ ( било той Руски , Фашистки или Демократично Хамерикански ) ; само за няколко минути отиваш ПРАВО при Свети Петър ! Тук обаче случая ЯВНО НЕ Е такъв ! Което значи , че и дума не може да става за БОВ ! И какво значение има всъщност КЪДЕ е произведено веществото ? Ако някой Ви наръга с китайски нож, то тогава Си Дзин Пин ли ще Ви бъде виновен ? Или опять товарищ Путин , който със сигурност му е дал поръчката ???

Не знам в кои детски ясли си учил, но едно време имаше "Гражданска отбрана" и там обясняваха, как всяко БОВ си има летална доза и ако не приемеш антидот за определено време си отиваш. Повечето БОВ са нервнопаралитични и за 95% от тях има противоотрова, която не е задължително да те оправи на 100%, но поне помага да не умреш, докато дойде по-специализирана помощ.

Учил съм много повече за тия неща отколкото изобщо можеш да предположиш ! Специално при Невропаралитичните БОВ , наред с другите увреди , човек си отива буквално за по-малко от 5 минути , зашото НЕ МОЖЕ ДА ДИША ! ( парализират се медуребрените мускули и диафрагмата ! Единственото нещо което може да те спаси в този случай е да те интубират незабавно , само , че за това са необходими Ларингоскоп , ендотрахеална тръба , АМБУ и разбира се - лекари реаниматори в близост до теб ! Има обаче един дребен проблем : Ако реанимационния екип с инструментите съвсем случайно се намира до теб ( щото примерно се казваш Калитко и имаш невероятен късмет ) ; то тогава ТЕ СЪЩО ще умрат за минути , отровени от същия този газ ! Анадънмо ???

А сега за момент си представете, че ви пързалят, че момичето е излязло от кома, за да ви гледат сеира. И тези номера ги има в шпионажа.

Да не забравите да напишете дали е ходила до тоалетна вече!

Голяма джабала за двама души, които не ясно какво са допринесли за общото човешко благо. Нито пък днес то зависи от тяхното съществуване. Някои среди си търсят да има напрежение. Англия и бившия СССР са само инструменти

Ну , Юлия , погоди !

ще каже, че е Путин, и после ще умре.

Свърши нещо полезно ! Въри нарани добитъка вейки !

ЕХ ОКЛО ВЕЛИКДЕН СТАВАТ ЧУДЕСА, СЪЗДАТЕЛЯ НА ТОВА БОВ КАЗА ЧЕ СМЪРТНОСТТА Е 100% а СЕГА ТЕЗИ ВЪКРЪСТНАХА...

ААААААА-ЛЕЛУЯ!!!!

Американците поръчаха , англичаните изпълниха , те това е целият случай. Става въпрос за търговията с втечнена газ , ако не стане междувременно по-жежки и без газ.

Коментари - Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори | Днес.dir.bg

Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори

Отровената заедно с баща си Сергей Юлия Скрипал е излязла от комата и вече може да се храни самостоятелно.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Скрипал излезе от комата и вече говори | Днес.dir.bg

Коментари

Нали един от експертите-автори на Новичок, избягал в САЩ, обясняваше, че Юлия и баща и трябвало да се считат за мъртви и щели така да си живеят в кома до смъртта си!

Умът ти е точно толкова ТРИ ТОЧКИ...

Тя никога не е спирала да говори, че сега да проговаря отново. Навряха Шекспир в задните отвърстия на кучетата.

Тоя Новичок е с изтекъл срок на годност.

Вече са я принудили да говориии. Е,сега ще я принудят да говори,как Русия е виновна,иначе англичаните ще повторят опита си , по- успешно.

На тия дементи - ингилизите, даже и "Новичок"-а им е менте... Жалка работа...

Явно филтрите на Английския институт за изследване на БОВ са изпуснали нещо което да е заразило целия район.

Живо и здраво да е момичето! И заслужава да влезе в книгата на Гинес като единствената оцеляла от нападение с бойно отровно вещество, убиващо за минути ;)

Бойко БЪДИ ПРЪВ! ОТЗОВИ ПОСЛАННИКА НИ от Лондон! ЩЕ УТЕПАШ РИБАТА! и то ПРЕДИ ВСИЧКИ!

След като каже каквото има да казва и не е угодна истината й ще я убият доказвайки усложнения след отравянето! Англия е добра е поръчковите убийства!

Верно е, добри са, но не могат да се мерят с руснаците по този показател:)

Искам най отговорно да заеявяа че въпреки професионалните усилия на руснаците Юлето /наше момиче/ оцеля от този коварен акт ... прогресивната световна общественост ще продължи да следва предприетите мерки срещу Русия .... до пълната попеда на светлата дИмУкрацияа ... благодарйъ вйи!

И настоявам за солидарност! Ако трябва, всички ще се натровим заедно със семейство Скрипал!

Пресни-пресни новини за делото Скрипал, но първо да пожелая на това девойче да се възстанови напълно, защото е младо и животът е пред него. Някакъв ненормалник криминалист дори го нарекъл оръжие, призвано да убие баща си. Не ми се мисли как ще се интегрира в нормалния живот. ОТВЕТНИ МЕРКИ ПО ТОВА ДЕЛО ОТ СТРАНА НА РУСИЯ: МОСКВА, 30 март РИА Новости. Москва експулсира дипломати от редица страни в отговор на аналогичната мярка срещу сътрудниците руските дипломатически представителства заради "делото Скрипал". МИД настоя пред Лондон да намали щата си от британските посолства и консулства. Тези мерки имат огледален характер. Трябва да напуснат Русия 4 полски дипломати, 3 литовски, 1 латвийски, 2 италиянски. Освен това се експулсират 2 сътрудници от нидерландската дипломатическа мисия, 1 от шведската и естонското военно аташе Тоомас Педа. Всички изброени са длъжни да напуснат страната до 7 април. (на 8 април е католическия Великден вметка от мен) Освен това МвнР на Русия настоя Лондон да приравни броя на своите дипломати и административен персонал с броя на руснаците, които работят в дипломатическите представителства във Великобритания. За целта на Лондон се дава срок от един месец. "Това буди съжаление, но в светлината на предишното поведение на Русия ние очаквахме да получим такъв отговор", заяви пред РИА Новости представителят на британското външно министерство.

Каквото повикало, такова се и обадило ! А за твоя инфо католическия Великден е на 1 Април, без майтап !!

абсолютно моя е грешката - до 1 април трябва да опразнят консулството в Санкт Петербулг. Нищо, навръх православния Великден да празнуват католическия на патерица.

Редно е г-н Бойко Борисов като е толкова притеснен да изпрати посланика на България в Англия на посещения при Юлия Скрипал в болницата и да се върне в София за доклад!!! Но, едва ли!!!

В следващите дни - очаквам: -татко Скрипал се събужда и той -двама та с Юлето признават че новичокът е донесен от нея и е бил предназначен за Терезка Мей -Юлето е имала интимна връзка с Володя /нашият Володя/ -татко Скрипал е объркал в бързината новичока с табаско -Терзка /нашата/ от злоба и несподелена любов е тръгнала да мъсти ... и т.н. ...

ЧУДО!!!! За първи път в историята човешкият организъм пребори бойно отровно нервнопаралитично вещество (десетки пъти по-силно от VX, според британските власти)... Руският имунитет е непобедим!!!! :))) Надявам се разбирате иронията ми? :))

цветанов трябва да присъства-на разпита

Вече има и първите данни - една жена на опашката казала, че санитарката я чула да казва, как видяла Путин да и плиска в лицето някаква течност, после не помнела ! :)

много интересно при разпитите на тази дама ще имали разпитвачи от независими държави- за да им се повярва на стновището после. или каквото ни сервират.

Преди малко по "Нова" анонсираха предаване по "Темата на Нова" , което ще е в Неделя... И още в "рекламата" му се мъдри изцепката , че е употребен т.нар."Новичок"... Последното при пълната липса на резултат от хим.анализ на т.нар. "вещество" ! Явно ще има опит за яко "зомбиране" на евентуални зрители на

Дааааа .... "добрата стара Англия" .... мъка мъъъкааа ...

Дааааа .... "добрата стара Англия" .... мъка мъъъкааа ...

Минали ЕДНОВРЕМЕННО през посипания с Новичок праг на къщата им, той им подействал едновремено, отишли в мола, обядвали хубаво и... след това пак ЕДНОВРЕМЕННО седнали на пейката и заумирали...ТЕРЕСО, ти май и първи клас не си изКарала, тъпня ПРОДАЖНА. Ти сипваш Новичок на Европа, колко ти плати САЩ?

ако от Русия са искали да я тровят , защо да използват техен газ а не друг , на друга държава , например американски или британски , много е просто и всичко е съшито с бели конци , ама глупаци много и се връзват на англосаксонските глупости , или не ДУПЕДАВЦИ МНОГО

Тези англичани станаха за смях със тоя "Новичок" !!! Той май бил "Старичок" и бил роден в Англия ! Като пишеха колко силно агресивен бил "новичок " а какво се оказва ?! Ясно е че на англичаните нищо не им е ясно ! Само се напъват защото не могат да се изходят както трябва , а за да стане това им трябва чужда помощ и солидарност- от ЕС, от САЩ, Канада , Украйна...

девойчето. Сега трябва да й вземат кръв и да направят ваксина срещу отравяне с гъба - мухоморка.

И за какво се сърдим на Ердоган,за някакъв неясен случай истеричната англичанка подлуди света,гони дипломати,обявява ултиматуми на могъща ядрена държава,а какво ли щеше да направи,ако имаше стрелящи танкове в центъра на Лондон и командоси щурмуваха с калашников резиденцията и,най-вероятно вече щеше да сме изгорели всички в ядрен апокалипсис,аман от истерични баби в центъра на властта вместо в старчески дом пред телевизора с внуците

Добре де .... ами сега к'во пра'йм с отзованите руски дипло,мати ..... ами момичето живо ....

Юлия видяла човекът с отровата, той побягнал да се крие, обаче бил с кожено яке, отзад на целия гръб бил изографисан гербът на Русия!

Имал номер - 1 и пишело PUTIN ...

Какво ще последва : 1. Англичаните няма да допуснат руския консул до старата мома ... 2. През това време ще си я обработват (ще я купуват с парцалките...даже и мъж англичанин -джентълмен ще и намерят ) само и само тя да потвърди тезата на бабичката Мей ... 3. Девата ще се поопъва малко за да си вдигне цената (ако е достатъчно умна ) , но няма къде да отиде...ще се съгласи .... 4. Следва искане за политическо убежище в Англия (причината е страха от отмъщение и повторен опит за убийство ) 5. Медиите все по-силно раздуват случая и внасят масова страхова психоза от всичко руско...6. Арестуват активите на руските олигарси живеещи на острова като незаконно придобити и ги пращат да си ходят ....7. Русия не получава нито проби от отровата , нито достъп до гражданката си ...Внася постоянни протести за това че се нарушават грубо норми на международното право... На англичаните , както и на САЩ това че нарушават нещо вече не им прави впечатление ...Тези норми са за останалите "черни", "недемократични" страни и съответно си го местят в другия крачол...Аааа...пък бабичката си обува гащите наопаки в знак на протест против руските искания .... И така ще продължава докато на някой не му издържат нервите .... А бащата? -Ще запита някой. Бащата кучета го яли ...Той е жертва....А както знаем по жанр такава задължително трябва да има !

Россия в Лондон са поискали да посетят Юлия Скрипал.Заедно със представителите на посолството щял да има и един готвач от специализираното заведение на ул."Большая Лубянка" 1 / 3 да я захрани още щото била много отпаднала и изнемощяла.

3 филм 126 серия Юлия се събуди и проговори какво е видяла по интернета когато е била в кома

Пич, на какъв надник си? Доказан руски трол си, просто ми е интересно какво ви плащат за тия глупости, дето ги пишете?

Нищо чудно да излезе,че са се натровили с храна,а британските власти са луди параноици,и спРетнаха целия този скандал. Трябва да спрат сериалите,които гледат.

Абе казах ви го вчера- сега ще се окаже, че тя и баща и са яли в ресторанта гъби. Нали помните онова българско семейство дето се беше натровило с гъби които купи в Кауфланд, ама те били внос от Полша. Най- виновния може да излезе или готвача или този който е закупчика на ресторанта. Агата Кристи ряпа да яде с нейните сюжети пред фантазията на Бъкингам и Тереза Мей. Пък и бащите на Меркел и Мей били свещници, та така нямат вина пред Бога.

Бащите, и двамата, имат вина, защото не са си свършили работата на времето, както трябва!

дано оживее, да се оправи о да разкаже и дано няма повече последствия от този терористично глупав акт ма Путин.

как изработиха цяла европа..... явно не само Господ е възкръснал

Бах тия рускини много жилави вай,вай.

Дори и в детските ясли отлично знаят , че ако те отровят с истински БОВ ( било той Руски , Фашистки или Демократично Хамерикански ) ; само за няколко минути отиваш ПРАВО при Свети Петър ! Тук обаче случая ЯВНО НЕ Е такъв ! Което значи , че и дума не може да става за БОВ ! И какво значение има всъщност КЪДЕ е произведено веществото ? Ако някой Ви наръга с китайски нож, то тогава Си Дзин Пин ли ще Ви бъде виновен ? Или опять товарищ Путин , който със сигурност му е дал поръчката ???

Не знам в кои детски ясли си учил, но едно време имаше "Гражданска отбрана" и там обясняваха, как всяко БОВ си има летална доза и ако не приемеш антидот за определено време си отиваш. Повечето БОВ са нервнопаралитични и за 95% от тях има противоотрова, която не е задължително да те оправи на 100%, но поне помага да не умреш, докато дойде по-специализирана помощ.

Учил съм много повече за тия неща отколкото изобщо можеш да предположиш ! Специално при Невропаралитичните БОВ , наред с другите увреди , човек си отива буквално за по-малко от 5 минути , зашото НЕ МОЖЕ ДА ДИША ! ( парализират се медуребрените мускули и диафрагмата ! Единственото нещо което може да те спаси в този случай е да те интубират незабавно , само , че за това са необходими Ларингоскоп , ендотрахеална тръба , АМБУ и разбира се - лекари реаниматори в близост до теб ! Има обаче един дребен проблем : Ако реанимационния екип с инструментите съвсем случайно се намира до теб ( щото примерно се казваш Калитко и имаш невероятен късмет ) ; то тогава ТЕ СЪЩО ще умрат за минути , отровени от същия този газ ! Анадънмо ???

А сега за момент си представете, че ви пързалят, че момичето е излязло от кома, за да ви гледат сеира. И тези номера ги има в шпионажа.

Да не забравите да напишете дали е ходила до тоалетна вече!

Голяма джабала за двама души, които не ясно какво са допринесли за общото човешко благо. Нито пък днес то зависи от тяхното съществуване. Някои среди си търсят да има напрежение. Англия и бившия СССР са само инструменти

Ну , Юлия , погоди !

ще каже, че е Путин, и после ще умре.

Свърши нещо полезно ! Въри нарани добитъка вейки !

ЕХ ОКЛО ВЕЛИКДЕН СТАВАТ ЧУДЕСА, СЪЗДАТЕЛЯ НА ТОВА БОВ КАЗА ЧЕ СМЪРТНОСТТА Е 100% а СЕГА ТЕЗИ ВЪКРЪСТНАХА...

ААААААА-ЛЕЛУЯ!!!!

Американците поръчаха , англичаните изпълниха , те това е целият случай. Става въпрос за търговията с втечнена газ , ако не стане междувременно по-жежки и без газ.