Коментари - Скопие ще започне да събира спецове да предложат промените с българите в конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно! Ако не внимават може да излезе, че една голяма част от македонците само са си сменили името , а другите (българи, турци, албанци, цигани, сърби), не са. Смях в залата.

Скопие с пръчка с колове, кой каквото има

Вече са наведени, но това не бива да притъпява бдителността ни, както и да проявяваме наивно милост. Дълго трябва да ги шутираме в наглите задници, докато мътилката в главите им бъде изповръщана. После с гордост могат да променят безумията в учебниците си и се прекланят пред България!

Сигурно и Сърбия ще влезе в НАТО преди Македония да помирише ЕС. Алтернативно - албанците в Македония ще станат над 50% и още след първите избори ще се окаже, че няма никакви проблеми.

А МЕРИНДЖЕЙ КОГА?

Няма по-смешно от скопие...Или има ама с главна „С“...Защотопак глупово събират „специалисти“ да докажат че сме Българи. Ама всички и при вас ! Капира ли ?

Докато разрешат въпроса вече ще се казват Северно Косово тъпаци сръбски

Пак ще излъжат нещо.

пердлагам повече да не се занимаваме с македонците... Да правят каквото решат... ако имат проблем да го отнесат в Брюксел! Има сключени договори, да се съобразяват с тях..

Да не ни занимават повече с тях.

Какво трябва да видат? Че се добавя думата българи ли? Сега ще има кампания и хленчене колко е трудно и направо невъзможно това!

знаеш ли колко е трудно на скопляните да използват думата бултар без да турят някоя псувня и обида при това?

Кагато ти се гади от самия себе си е така! Много е трудно!