Поскъпнаха токът, газът и парното, поевтинява роумингът

От днес влизат в сила новите по-високи цени на електроенергията, природния газ и парното. Мобилните оператори в ЕС пък ще трябва да намалят цените на обажданията в роуминг.

Обратно в новината

Коментари - Поскъпнаха токът, газът и парното, поевтинява роумингът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ да го убие този с Лексуса и Несебърската къща, а също и мафиотите дето му дърпат конците.

не критикувай само, утре 3 юли има протест в градинката на Кристал от 12 ч. срещу ценовия терор на газ, ток , парно, лесно е само да се критикува и да стоите зад компютрите - защо не станеш организатор , ами само мрънкаш.

ми да роумингът поевтиянява единствено щото нее ъвв владение на Н. Пр. Маркуч Празнодумов....

Четейки коментарите човек-нормален, се дави от скръб и мъка.Трудно е наистина,но въпреки мъглата се забелязва,че все пак народа не е умрял.Самия факт,че се дебатира по проблемите- кой-как си го вижда дава лъч надежда. Та по темата,друго си е все пак по евтиния роуминг,можеш надълго и на широко да разкажеш на приятели в чужбина,как красиво ти лъска голия задник от протритите парцали "Илиенски",как силно и величаво ти куркат червата-гладни или изпускат природни-метан газове от подутият ти корем пълен с боклучава храна но на добра цена.И въобще да споделиш,колко" ГОЛА-ВОДА" сме тук- в страната с най-най ниските цени(ама и доходи).Честити цени на ВСИЧКО-МЕРСИ!

kgb777kgb

Честно да ви кажа , тъпия български народ , който не се бори за правата си , ме кара да мисля , че в Русия вече е по-добре за живеене от тук ! Същите руснаци , на които България им се виждаше като най-западния Запад , и същите рускини , които даваха всичко , ама всичко да останат тук , сега ни гледат високомерно и не ни броя за хора и лошото е , че са прави - тука има само стадо !!!

Роумингът... Като махна бушоните, как ще зареждам телефона? Не всеки има роднини в странство, с които да си говори и които да му пращат пари за месечните консумативи.

Ако компаниите 10 пъти искат увеличение, тази комисия одобрява 9 от случаите. Народът явно няма глас и защитник, какъвто трябва да се явява тази комисия. Определят се цени по НЕПАЗАРНИ критерии!

Така е в ТИКВАЛЕНД - за съжаление :-(

Няма опозиця ... и тия са едни пуньовци заспали страхливци, няма организатор ... има само страхливци които се перчат на трибуната в парламента а нямат смелост да обединят недоволните и направят едно гражданско неподчинение Няма ли мощна организация, дали партия, дали друга организация, която да организира хората все така ще е и за напред. Всеки си седи в дупката и наблюдава какво става и мрънка, а то пожара ще стигне и до неговата дупка ... ОБЕДИНЕТЕ СЕ ХОРА ... НЯКОЙ ДА ПОЕМЕ ИНИЦИАТИВА ... ДА ОРГАНИЗИРА ТОВА НЕДОВОЛСТВО

от утре ще ядете и пието "роуминг", че трябва да се спестява за ток и газ ... така е сметнало за необходимо това правителство, а цинично ли е това управление .... направо може да се каже, че е малумно, но ине щом го позволяваме .... Да вземем пример от гръцкия народ ... цяла Европа се чуди как да ги оправи а те са с 5 пъти то голми заплати и не си ги дават :) e това е народ и ще пребъде през вековете .... а ние ще изчезнем безмълвни и мизерни ... за съжаление ... събуди сезаспали робски народе

честито за роуминга!!!! баба на село много ще се радва!!!

Да живее Супермен! Какво ни пука за цените, нали продаваме тока на вън, това е важното. Ще садим картофи и домати, ще гледаме кучета и ще печелим предостатъчно!

Тия дни някакъв гербероиден примат спореше с мене, че не е вярно, че за сметка 33 лева 20 лева са САМО ТАКСИ. Къде го сега тоя да му натъркам малко нослето, защото цената на тока я качват, но никой не споменава какво се случва с таксите. И да не се окаже че прословутата ми сметка от 33 лева (13 лева РЕАЛЕН ток + 20 такси!) вече ще звучи: 15 ток + 30 такси...

За фирми тока се вдига - върхова тарифа 12% , дневна тарифа 13% нощна тарифа 45% !!!

И правилно. Всичко това се прави с едничката цел да се защити родното производство. Чуждия производител като види цената на енергията и ще се откаже.

Верке, да не си се объркала нещо? Говорещият С Кучета преди месец каза, че последните две години ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ГАЗТА НЕ СА МРЪДНАЛИ! На тебе ли да вярвам или на Венценосния Ленторез???

Ама, какво се чудиш... То е ясно като бял ден, че трябва да вярваме, не на очите, ушите и празните си джобове, а само на Слънцето ни ненагледно - Боко. Не е било той дори едничък път за излъже. Мъж на място. :))))

СЕМ да се намеси и да накаже журналистите които методично и еднообразно ни съобщават лоши новини. Не може ли да напишат подобна новина например? "От днес ГЕРБ не е на власт и поевтиняха токът, газът и парното." СЕМ, миличък СЕМ, събуди се моля те!

Поскъпването на тока и другите енергии е напълно необосновано! Всичко е напълно лобистко! Вижте на сайта на ВМРО-НИЕ! Там е описано всичко! Корупцията и мафията у нас са навсякъде! Време е да изгоним ГРОБ! Борисов е долен диктатор!

Защо не си на улиците и пред парламента народе????

Чудя се и се мая и аз, защо народа не протестира. Айде, няма ли някой по-смел да започне протести пред МС, парламента... Да не бъдем с робски души.

Няма опозиця ... няма организатор ... има само страхливци които се перчат на трибуната в парламента а нямат смелост да обединят недоволните и направят едно гражданско неподчинение

Децата ми са вече в чужбина. Няма да ползвам скайп, защото искам да помогна на българската икономика! Ще си жуля евтиничък роуминг с тях.

Да,да...помогни на БГ икономиката да :Д :Д,като пълниш гушката на операторите...МЕГА тъпо изказване.Цъкай си скайпче и ДАЖЕ можеш да си се гледункаш с тях!

А на Семерджиев няма ли кой да провери как така забогатя изведнъж? Как веднага след като някой стане депутат или чиновник на по-видна позиция изведнъж забогатява? Това е злоупотреба със служебно положение има има си и НК!

Не е задължение на абонатите да носят данните на електромера в центровете им за услуги. Да се научат да си вършат работата, за която абонатите плащат.

ДНЕС Е ТОКА,ВЧЕРА БЕШЕ ХЛЯБА,БЕНЗИНА,ВОДАТА...........!ПРОВАЛА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ТОТАЛЕН И НЕОБРАТИМ!

Вече няма живот в България, докараха ни до просешка тояга.

Увеличавайте каквото си искате, но увеличете и заплатите!!!

ясно е че семерджиев е престъпник,време е да почнат да го разследват

За 07.2011 цената за затопляне на кубик вода при нас е 0.85лв. С инвестиция от 250лв. оптимизирахме абонатната станция на топлофикация /добавихме пластинчат топлообменник, така че ползваме студа от ВИК за да охлаждаме входа през радиаторите, а лятната топлина на стаите прави начално подгряване на водата от ВИК от 11'С до 26'С/. Инвестирането на 400млн.кв. би довело до ежегодното икономисване на енергия за половин милиард лева. Повече от десет години тези подарявани иновации /доказали се през времето/ биват спирани и блокирани в министерства и агенции, защото не дават комисионни.....

Да но ако всички сложат такава джаджа кой ще лапка от ниските сметки?Тогава пак от Топлофикациите ще искат да се повиши цената на тока - както стана и сега.А и Боко няма как да открие толкова много реновирани абонатни станции ...

Супер - може ли някакъв линк или повече инфо за това - 250 лв на апартамент или за цялата инсталация?

250лв. е за целия вход. Това е добавка в абонатната на Далкия Варна Младост бл.106 вх.1 Техните специалисти казаха, че имало такива разработки по света.

Ма Цвете, какво се оплакваш? Оттук нататък ще наблягаме на роуминг и ще сме на далаверка!

Да живея ЕРД БЪлгария, а на народа майната му

Вдигайте, вдигайте ток, вода и парно! Нали не сте мъже и не можете да си вдигнете мъжките работи, та вдигате цените! Ужас и безумие!

Тоя неадекватния Семерджиев е сегмент от престъпната българска държавна машина на Боко, Цоцо и цялата гербаджийска измет.

Г-н Семерджиев, който беше директор на ,,Булгаргаз" предполагам, че е поставено лице на енергийната мафия в България.Поставен на мястото на покойния проф.Шушелов, този брадат субект смята, че българина е наимно същество и отначало пуска едни врапиращи цифри за увеличаване на енергийните източници и след това спокойно си прокарва това което са искали неговите господари от мафията.

честно казано чудя му се и се дивя на тоя нородец---такава робска и безхаберна психика,толкова години търпение и чалгаджийско спокойствие......това ако беше друга някоя нация досега да са ги измели тия управляващи престъпници 300 пъти!но не и ганювците....

Ако не беше Евросъюза не да поевтинее роуминга но и цените на разговорите в България щяха да са по 2.20лв. за минута. Сигурно доста хора помнят тези цени на любимият ни Мен-Тел.

Бабо Вуно, роуминг със зеле е много вкусно.

Щастлив съм ,че под мъдротно ръководство на тиквата вървим към светлото бъдеще !Падането на цената на роуминга ни отваря към Европа и света.Какво по-добре от това , когато стоят някой на тъмно и на студено .

Ще поскъпва, ами! Нали Семерджиев след Лексуса и къщата и яхта трябва да купува... А и да отчете нещо на Боко и Цвъко, че избори идат...

По повод на новината си спомням един научнопопулярен филм за Африка. В едно изключително бедно село в Африка хората живеехя в колиби, нямаха ток, течаща вода, НО всички бяха снабдени с мобилни телефони втора употреба и говореха нон стоп по тях и се хвалеха че им казали че роуминга ще стане много евтин. Те не можеха да отидат по никакъв начин в съседната държава дори от селото да излязат защото нямаха транспорт, нито автобуси, камо ли коли....Пълен абсурд...

Да четеш новина, че токът и парното поскъпват, е все едно да кажеш на вълка, че месото поскъпва, но за сметка на това зелето поевтинява. Хората, които ги вълнува роуминга, едва ли им е проблем цената на тока и парното. И роуминга поевтинява, защото го налагат от Европа, а "милите" родни политици, ослужващи интересите на монополистите, само знаят да вдигат.

Извода от статията е - зимата се топлете с роуминг..... ;)