17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално. И моите дъртаци не вярват във ваксините. Всички трябва да го изкарат и който е слаб си знаете.

Защо лекарите трябва да са убедени в ползата от ваксините? В смисъл нали затова се нарича личен лекар? Този човек би следвало да знае най-добре кое ще ни предпази/отрази положително конкретно на нас, а не на хората по принцип. Освен това нали затова е Хипократова клетва. Сигурно има някои лекари с предубеждения за или против, но след като аз подхождам отговорно към поставените ми задачи значи би следвало основната част от лекарите да са направили нужното проучване и да има професионално мнение по темата.

Моят личен лекар е скептик за всичко. Не вярва, че има Ковид пандемия. Чете и репоства от разни сайтове за всевъзможни конспирации по всякакви теми, не само Ковид. В началото се дразнех, но сега ми е забавно. Щях да го сменям, ама той няма много пациенти и съответно няма опашки от чакащи и винаги има свободни направления. Аз си се ваксинира с две дози Модерна и хич не ми дреме какви бръмбари се разхождат из главата на личния лекар. Апропо, нямах Никакви странични ефекти от ваксината

Ако човекът който е открил ваксината mRNA (д-р Робърт Малоун) публично казва че нещо не е в ред... Ако най-престижното британско списание, Бритиш Медикъл Джърнъл казва че НИТО ЕДНА от ваксините официялно не са удобрени за ползване... Вие ми кажете редно ли е хората да са скептични?

познах с 56-те процента

Като знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на доктор. А сега сериозно - докторите ни до голяма степен са стари, спрели са да четат преди 30 години. Не им се занимава. И моя каза ако искам, да се ваксинирам - не знае дали това е добре или не. Той го е изкарл (и е жив) и не го интересуват ваксини вече. Някои умират, други не от вируса. Ако ти се рискува да го прекараш и после да има шанс да имаш сърдечни, мозъчни или белодробни проблеми (или пък да заразиш някой, който да умре или да умреш ти самия) - поемаш си този риск. Ако искаш да се ваксинираш и да не знаеш ще имаш ли алергична реакция или някаква реакция в бъдеще - пак си преценяш сам. Ако говорим за интереса на държавата ( не на индивида) той определено е всеки да се ваксинира, за да се отвори бизнеса и т.нар. нормалност за да започне възстановяването на икономиката. Държавата е преценила, че риска от васината е пренебрежим сравнен с риска за икономиката ако пандемията продължи.

За моята лична лекарка съм сигурен, че вече е скептик. Два дни след втората ваксина влезе в болница с тромбоза и аритмия, и вече трети месец не може да се оправи. За капак се уреди и с автоимунно заболяване. Знам го от първо лице, защото живеем врата до врата и всеки ден се жалва...а е само на 36 години...

Моя позната на 34, която роди наскоро и докато беше бременна изкара ковид сега има проблем с дишането и разви Хашимото (автоимунно заболяване). Явно докторката ти има подобни странични ефекти от ваксината, които обаче може да получиш и след преболедуване от самия вирус. При Астра Зенека има подобни случаяи при млади жени (обикновено на противозачатъчни), но не е имало подобен случай с други ваксини. Това ще рече, че за ваксините започват да се трупат данни за поносимости и странични ефекти. Не са чак толкова нетествани.

Твоята 34 годишна позната какви ваксини си е слагала и кога? Защото Хашимото е стар и известен страничен ефект.

Хашимото какво общо има с короната? Познавам много жени на 35+ които го имат и са го имали много преди тази т.нар. епидемия. На повечето от тях сам им го открили след бременност.

Колко от тези, които са гласували с "Да", знаят какво е "скептик" ?

Не, не е скептик. Скептик може да е само някой който "не вярва". Лекарят ми знае много добре какво причиняват ваксините и не работи само за пари!