Скандални изказвания на депутати от БСП за домашното насилие

Парламентът прие на първо четене промените в НК за защита на жертвите на насилие в семейството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казвам се Фрийд Карол от Обединеното кралство, никога не повярвам в любовните магии, докато не преживея д-р Озиза и след като ми хвърли любов, моят бивш съпруг, който ме напусна и двама от децата ни за тригодишна възраст, ме помоли да се извиня за болката, която ми причини и до днес живеем щастливо семейство, ако имате нужда от подходящо място за решаване на проблемите си, свържете се с DR OZIZA SPIRITUAL HOME е правилният избор. той е велик човек, който е бил магьосник с дългогодишен опит и магията му е абсолютно безобидна. той магии за различни цели като: 1) да се насърчавате във всичко, което правите. 2) Спечелете добри пари или спечелете лотария. 3) постигане на успех в бизнеса. 4) духовни проблеми. 5) спечели съдебно дело. 6) Потърсете партньора си в живота. 7) получите добре платена работа. 8) придобийте контрол над брака си. 9) получават благоволение и получават привличане от хората. 10) връщайте изгубените пари. (11) те изцели от всички болести. както лечими, така и нелечими, като ХИВ / СПИН, рак, всичко (12) решаване на проблеми с бременността и да ви благослови с бебета. wiseozizaspiritualhome@gmail.com или чрез WhatsApp +2348111448971

Всъщност поредното законодателно творение, което няма да се прилага. Ако в "Рекордите на Гинес" има раздел "Закони на глава от населението, които НЕ се прилагат", то ние сме на първо място. Ама важното е гъзоседящите в Парламента да вземат едни пари за "работа".... Сигурно и Коледни бонуси за "добре свършена работа" ще вземат.

Сбирщина кретени, намерили трибуна да си припомнят сълзливо как и кога се влюбили и как техните лично семейни взаимоотношения вървели.

Като във вица:"Бий ме ,обичам те!". Или Мъжът:"Обичам те!",А тя:"Я ми дъхни"!!!

Като във вица:"Бий ме ,обичам те!". Или Мъжът:"Обичам те!",А тя:"Я ми дъхни"!!!

Да се сложи специален параграф за взаимоотношенията( сношенията) под юргана. Там се поражда най-голямото насилие.

Хора на вас явява ли ви се някаква картинка с женска глава?

Мъж почина в линейка преди да пристигне в болница Св....Влака е спрял на Вакарел, свидетели казват че МЪЖЪТ И БИЛ НАМУШКАН ОТ ЖЕНА! КОЯТО ИЗБАГАЛА!!!!! ЗА НАСИЛИЕТО КАТО ЦЯЛО! И ЗА ПРИКАЗКАТА "СТРИЖЕНО -КОСЕНО!"

За брака: Жените приемат да се омъжат с надежда, че съпругът им все някога ще се промени. Мъжете се женят с мисълта, че съпругата им ще си остане все така красива и добра. В края на краищта и едните и другите остават излъгани.

Меркел изнасили цяла Европа...

"Любовта е едно много крехко цвете, което, ако не се полива с пари, много бързо увяхва. Изключително трудно се живее, когато си беден", заяви депутатът от левицата Александър Паунов, като се позова на дългогодишния си семеен опит...Тук аз ще перефразирам това изказване: НЕ ЛЮБОВТА, А СЕМЕЙНИТЕ ОТНОШЕНИЯ !! В 21 век е рядкост да се говори за отношения тип "а ла Ромео и Жулиета", когато властва материализма - нека не се лъжем !! Никой не би дал децата си в бедни и несъстоятелно сесемейства, никой не би желал да е "буксир" за другите - жалко, но е така, в такова време живеем, когато духовните ценности отстъпиха мястото си на материализма !!

Не само в 21 век е така -исторически погледнато по -честото явление е жена да отиде при богат мъж (дори и да не се омъжи, а като любовница или държанка) Споменавам само два случая от милионите Мадам Помпадур, Мата Хари ....А защо не и майката на мъжа с мустачките -от еврейски произход и касапин за евреите!

Не само в 21 век е така -исторически погледнато по -честото явление е жена да отиде при богат мъж (дори и да не се омъжи, а като любовница или държанка) Споменавам само два случая от милионите Мадам Помпадур, Мата Хари ....А защо не и майката на мъжа с мустачките -от еврейски произход и касапин за евреите!

Не само в 21 век е така -исторически погледнато по -честото явление е жена да отиде при богат мъж (дори и да не се омъжи, а като любовница или държанка) Споменавам само два случая от милионите Мадам Помпадур, Мата Хари ....А защо не и майката на мъжа с мустачките -от еврейски произход и касапин за евреите!

Хора на вас явява ли ви се някаква картинка с женска глава?

И какво ти нашепва?! ;)

Вай мислех си комунистите поливали любимите си цветя с идеи, но не с пари с много пари ги подхранвали.

Не си разбрал нищо! Тук не иде реч за физическата а за друга любов! Към светлата идея, към интернационала, към .... Абе пари си трябват!

Пред позитано на протест, оставка на тези депутати кретени от бсп и тези от партията им ,които ги подкрепят. Симеонов е цвете в сравнение с дупетатите на бсп. Най точен и премерен и Рашидов , евала.

Ти па що си мислиш, че САМО от БСП раждат простотия??? НИКОЙ от цялата паплач не става за чеп за зеле, ама са "избрани". Незнайно от кого обаче....

Тя цялата БСП е скандална начело с вождката си. Има и някои изключения, не всички са отвратителни.

Не виждам нищо скандално в изказвнията на юриста ....много пъти "скандално" шумни семейства са по-близки .Законът трябва да бъде против насилието над човека ,както заявява Рашидов.

"Вежди Рашидов от ГЕРБ призова да не се прави разлика между жени и мъже, християни и мюсюлмани, когато става въпрос за насилие. Направете закон за човека, човекът трябва да бъде защитен, подчерта той." Дори няма какво да се добави.

Хубаво би било да не правим разлика между християни и мюсюлмани в семейните отношения, но не е възможно. Все пак в т.нар. свещена книга на мюслитата е дадено разрешение за побой над съпругата от нейния съпруг. Тъй че разделението вече е направено; и да го отричаме, то съществува.

.... а не Бау - КЪДЕ в Корана прочете това? Или тъпунгерската ти глава каквото чуе насред панелките, където се подвизаваш, това повтаря?

Ами прочетете библията. Не е по-различна

това е част то семейния живот! Хаххаах, а жеднърите и разните еврогейчовци са откачени!

... да я пребиват - няма нищо скандално - нали боклук!?

БСП депутати -80 % дебили. Така ги определи дебил Христов.

си имаш работа само с мъже

Винаги е забавно когато нашите дупетати говорят за семейни ценности !

Най-после се вразумиха, за да разберат, че има и психическо насилие, което е с по-тежки последици от физическото. Ако това се приеме, поне половината от жените сигурно ще бъдат осъдени, което ще бъдве много п олезно за обществото

Закона не ги лови жените, бе! Не четеш ли, че е само за мъже? Непоискан виц: Кон и лъв, в ареста. Конят пита: -Защо си тук Лъве? -Обрах(фалирах) банка. А ти? -Ми, гладен бях и изядох една ябълка от дървото на комшията. След 5 години на мегдана се срещат. Лъвът пита: -Какво стана, отдавна не съм те виждал? -Дадоха ми пет години. А с теб? -Пуснаха ме на следващия ден. С парите от банката си купих съдията.

Конят питал: -И как така? -Виждаш ли тази книга? -казал лъвът -Да, виждам я. Закон. Така пише. -Е, затова е така. Пише "За кон". Като ми покажеш такава, на която да пише "За лъв", може и другояче да стане.

ТЕ ДА НЕ СА ВИНОВНИ НИКОГА! ПОДОБЕН ЗАКОН В РУСИЯ СЛЕД 1917Г. ОТ СЪВЕТИТЕ ДЕКРЕТ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ! ЗА ТОВА РУСКИНИТЕ БИЯТ МЪЖЕТЕ СИ!

Не си прав другарю,както и целия ти род.Аз съм жигуло и като поливам цветенцето/вече увяхнало/ на баба Сиси,тя ми дава парички.И така от години здраво си съжителстваме.Цетенцето увяхнало,ама не съвсем и се държи още на земята другарю председател на сегашното БКП.

Копирам мнението на Жена по-долу, защото я подрепям на 100%: Пак ще напиша, че един от най-важните фактори при случаите на домашно насилие е останал отново без идея за решение - защитените жилища и социалната помощ. Не е нужно съседите да преценяват дали скандалите са вид домашно насилие. Главното е жените, подложени на такова да имат избор. Една жена с две малки деца, ще рече неработеща в момента, не може да напусне насилника, защото няма къде да отиде да живее и няма как да ги храни тези деца. Започне ли работа - няма кой да гледа децата й. Това е проблемът, който наистина иска пари, за да се реши. Никой не предлага истинска помощ на тези жени, а всичко друго е популизъм.

Като не може да си гледа децата да ги остави на бившия си, който може

Ако не сте трол, Ви се извинявам предварително, но пишете пълни глупости. В 95 % от случаите на домашно насилие, насилникът има проблем с някаква зависимост - алкохол, дрога, хазарт и др. и много често бие и децата или най-малко ги тормози. Предлагате да му се дадат децата на такъв, сериозно ли? Че нали без основната "боксова круша", спомагателните ще поемат всички удари!!!!!!!!

А майките без да пият алкохол бият децата си.Е и ?

А майките не си ли бият децата и то без помощ на алкохол ?

Със сигурност има и такива случаи, тогава децата се отнемат от майката. И аз съм за, ок? Но стига сте ни отклонявали от темата!

Ами темата има и разклонения , това не е тема , която трябва да обсъждаме като коне с капаци.Ако жената беше физически по-силната щеше да употребява тя насилието и в това съм твърдо убеден.

Абсолютно съм съгласна, че ако жените бяхме физически по-силни, то жени щяха да са повечето насилници, а също и, че ако технологично беше възможно жените да изнасилват мъжете, то щеше да има такива случаи, но да се върнем към реалността!

Реалността е ясна.Никой не се ражда насилник , другите го оформят като такъв с постъпките , с приказките си.Липсата на парите също е фактор и изнервения начин на живот , но затворите не са решение.Като влезе в затвора ще излезе по-малко насилник ли ? Глупости.Ще излезе още по-озлобен човек без възможност от там насетне да си намери работа , да изкарва добри пари и оттам да бъде нормален човек.Никъде не видях в предложенията стъпки към последваща ресоциализация на влезлите в затвора заради домашно насилие.

Не му търсете оправдания на насилника! Ако се върнем към основния ми коментар, ще видите, че посочвам съвсем друг вид помощ, а не - затвор. Вие, обаче, понеже не се интересувате от решаването на този проблем, безсмислено се отклонихте, за да се върнем сега в началото. Прочетете го сега и кажете с кое не сте съгласен!

Решаването на проблема изисква висок интелект у всички хора , у всяка една жена и у всеки един мъж.Ако няма провокации от едната страна ще липсва и въпросното насилие.Както казах насилника е формира от средата около него.Като не искаме да има насилници ще се държим всички до един адекватно и няма само да държим на своето.

да, в страната Утопия ще е така

Ами тогава трябва да се примирим , че човека ще си остане животно.

Аз не искам да се примиря, защото не всички сме така примитивни и можем да помогнем. Вие, като не искате, недейте поне да пречите!

И в момента не проявявате ли някакъв вид командаджийско поведение ? Нито можете да ми кажете дали да помагам , нито дали ще преча.Аз определян сам избора си на коя страна да застана.Дотук не виждам с нищо да сте помогнала.Говорите общи приказки , а от това няма полза.Задайте си въпроса кое поражда насилие и после го махнете като предпостаква.Толкова е просто.

Чакам да дойдете и да ме набиете :) Извод от многословните Ви безсмислени тролски писания. Браво! Добър трол, но лош човек

Това , че ви казвам нещата право куме в очи не означава , че си мисля за насилие.Не сте вие тази да определяте кой , кога и какво ще пише.Както и нямате право да задавате някаква си ваша посока на разговора и да искате да се следва само тя.

Вие май имате много проблеми и те изобщо не са свързани с половете и със семейството. Темата е зададена в статията, а не от мен. Ако искате да си пишем за слоновете в Африка? Или за пингвините? За урагани става ли?

Вие не говорите по темата , а мрънкате защо не се говори за кризисните центрове и за парите , които ще се усвояват от там.Самата вие сте явно част от НПО , което пак е недоволно , че няма да лапа пари от скандалите между хората.

А мъжете , които отнасят психическото насилие къде да идат ?

Тук пишат много тролове и безсмислено разводняват темата. Ако не сте от тях, извинявайте, но тук се обсъжда даден проблем, по който нищо не пишете, а задавате въпрос. Първо много от тук пишещите мъже не правят разлика между психически тормоз и несполучлив брак. Има двойки, които по една или друга причина не са в състояние да продължават да живеят заедно и изходът е развод. За съжаление. Сигурна съм, че ако пишещите тук споделят със специалист точно какво им се случва, ще се окаже, че не става дума изобщо за психически тормоз, а просто не им се случва точно това, което те искат. Не мисля, че е нужно обществото да се занимава с тези случаи. Що касае истинските случаи на психически тормоз върху мъжете, то те ще получат същата помощ, като жените, защото законът не прави разлика по пол.

Да разбирам ли , че само тук пишещите жени разбират разликата между психически тормоз и несполучлив брак ? Пак ли ще се делим на жените , които са все прави и мъжете , които и като дишат са криви ?

При трета жена. Винаги е имало и винаги ще има едни мили, нежни, любвеобилни женички, които лекуват такива мъже. Е, естествено, срещу заплащане. А вечно недоволните, пак както винаги, ще си останат с недоволството. Дори и като го мултиплицират чрез внасяне на безсмислени дискриминационни закони. Живейта си със здраве!

Както вече писах, тук пишат много тролове, които целят конфронтация и разединение между нас. Няма да се делим на жени и мъже! Ще се делим на хора, които искаме проблемът да се реши ефективно, без да ни натрапват ИК, и хора, които искат да пречат и само питат ли, питат.

Ами аз съм твърдо против ИК , но и съм твърдо против закон само за едните , а другите кучета ги яли.В момента при един развод да речем жената е с безкрайно много привилегии и права ,а мъжа се превръща в касичка , която може и да не доживее дълги години поради простата причина , че живота му става много труден.Жената се скрива зад децата и започва да иска всичко и да получава всичко , а мъжа е длъжен да вади пари , да остава без жилище и всяка година да очаква новата претенция на бившата.Да не говорим за липсата на комуникация с децата си поради графиците за виждане и появата на отчужденост между тях.Жената и от това печели защото си остава любимата мама , а тати ... тати е един досадник , който даже не е и забавен и не купува всичко , което се изисква от него.

Сам потвърждавате, че имате предвид неуспешен брак. Законът за домашното насилие не споменава пол, говори за жертва и извършител на насилието, така че нямате основание да се оплаквате. Що касае развода, не ми се потъва в дебрите на огромното разнообразие от случаи, още повече, че се отклоняваме от темата, което може би е целта Ви. Представете си, че почти ежедневно по-силен от Вас човек Ви нанася побой, и ми кажете добре ли Ви се струва!

А вие си представете , че значително по-слаба физически жена всеки ден ти пили на главата , заплашва те с развод и как няма да си видиш децата , защото си знае правата разбира се.Никой не се ражда насилник и много са факторите , които могат да го превърнат в такъв.

Няма да живея с мъж, който не ме желае и един месец, камо ли едва ли не всеки ден да ми разправя, че ще се разведе с мен. Но моята е лесна, аз съм осигурена материално от родителите си и финансово от работата си, имам роднини и приятели, които ме подкрепят напълно. Знам за случаи, в които и мъже са успели да вземат децата, явно не е невъзможно. Добре ще проуча въпроса, няма да се дам "без бой", но дори на тази цена - ако съдът ги даде на другия, защото при него условията са по-добри, ще продължа да живея, без да се оплаквам. Защото човек трябва да може и да губи, с достойнство.

Въобще не говорим за оплакване , а за справедливост.В случая след един развод тази справедливост изчезва зад някакви неписани закони , че жената-майка има право на всичко , а мъжа става освен излишен и прецакан.

Животът е несправедлив, сега ли го установихте? Пак Ви казвам - има случаи на бащи, които са си взели децата. Поинтересувайте се, ако наистина си искате децата! Във всеки случай никого насила нито може, нито трябва да държим. Оплаквате се, разбира се. Целият форум се е напълнил с рева на прецакани мъже и за пребитите от бой жени пак никой не разбра. Благодарение на вас - силния пол.

Първо аз не се оплаквам защото на мен лично не ми се е случило , но знам много добре какво се случва при разводи.Знам и как освен безпаричието има и един куп други фактори , които превръщат една двока , която е започнала всичко от чисти чувства във врагове.За насилените жени мисля , че се говори достатъчно много от доста време за да се оплакват , че не им се обръща внимание.За мъжете , които са прецакани се говори малко , а когато това се случи се реагира както вие в момента.Не искате много да се обсъжда и прехвърляте към битите жени.Как се е влюбила въпросната бита жена в насилника ? Бил ли е той такъв ? Била ли е тя съвсем друга докато не свие гнездо , да се появят деца , да има някакво жилище и тогава да си покаже душичката? Любовта си отива когато започнат непрестанните мрънкания , изисквания , приказки и фасони.А жените са специалистки в това.Няма как да го докажеш защото става между четири стени и в лични отношения.При някои мъже се стига до кипване и удряне.Изобщо не са масови побоищата и се преекспонират случаи , вдига се шум за тях и това е от както се появи Конвенцията.Аз съм живял достатъчно на тази земя за да мога да преценя около мен и приятели и познати дали има побоища , достатъчно съм живял и да знам майките ли бият повече или бащите децата си.Защото съм чувал дори приказки от рода на : Детето го бия само аз , ако мъжа ми посегне ще му се случи случка.Значи издействаме си привилегии дори във възпитанието и маказанието.После се приказва , че бащите са насилници и побойници.И защо ? Поради простата причина , че щом е физически по-силния няма начин да не е така.

Стига сте ревали, щом дори не Ви се е случвало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вие сте безобразен трол!

Не съм трол ами съм пълен с примери в които жените се държат отвратително и съм пълен с истории как след развода гледат да изсмучат всичко от бившия си.Няма нужда да правим съчинение по преживяно за да казваме истината.Живеем на тази земя , имаме приятели , роднини , хора около нас на които тези неща се случват.Тролът може би сте вие , че искате да наклоните вниманието само на една посока , а проблема е многопластов.

Вие искате да обсъждаме съвсем различен от темата проблем - правни аспекти на развода и последствия за страните. Когато се появи такава тема, аз няма да пиша в нея за домашното насилие, обещавам. Не искам да накланям нищо на никоя страна. Предложих добър вариант за помощ в случай на домашно насилие. Вие се престарахте да ревете за правата на мъжете при развод. Какво общо има това със семейното насилие? Или за Вас и с глобалното затопляне може да се намери нещо общо. Издайте книга, щом сте пълен с толкова случаи. Аз ще я прочета с внимание.

Това , което вие предлагате е насоченото отново само към жените.Вие питате защо не са осигурени те с място където да отидат и пари , които да получават.Никъде не споменахте какво се случва с мъжа ? Поради тази причина ви обясних , че при развод жената получава всички привилегии.Вие сега ги искате и при домашно насилие.Говорите само за жените.Е , там ви е проблема.На този свят има два пола и насилието касае всички.Ако бяхте си задали въпроса къде да отидат въобще жертвите на насилие вече всичко звучи по друг начин.Дано разберете как сама вкарвате разкол между половете.

Статистиката сочи, че по-голямата част от жертвите са жени. Имам позната, която работеше в такъв център и знам, че случаите с мъже са пренебрежимо малко. Така че, логично е да пиша за жени, но законът определя защитата за жертвите, без да назовава пол. Не се правете, че това е големият проблем. Сигурна съм, че не можете да назовете случай, в който мъж с децата да са били пребивани зверски от бой и да са имали нужда от убежище. Само си приказвате теоретично. Но разбира се и такъв мъж ще получи убежище, защото по закон жертвата не се определя като пол. Какъв точно Ви е проблемът? И търсили ли сте специализирана помощ?

Имате позната , която е в такъв център или самата вие сте от НПО , която започва да предвкусва как ще взима едни пари от скандалите между хората.Не е случайно , че искате темата да се завърти около кризисните центрове и парите , които ще се усвоят.Много плосък опит да манипулирате.

Ами направете си жените един фонд и си събирайте парички и си ги раздавайте в случай на нужда, стига само мъжете да ви плащат масрафа. Като е правила деца с алкохолик или наркоман да си сърба попарата, обществото с какво и е виновно.

Аз се обявявам против финансовия тормоз над мъжете. За да приключи предлагам следното: 1. Забрана мъж да плаща сметката на жена. Това включва режийните разходи, задължително се делят на две. Всичко друго е финансов тормоз. 2. Майчинските да се изплащат от данъци събирани само от жени, мъжете нали не могат да ги ползват. 3. Пенсиите на мъжете и жените да се изчисляват на базата на вноските на мъже и жени поотделно, не в общ кюп. 4. Същото правило да се приложи в здравеопазването и другите социални сфери

първо се биете, после се ебете, дебили 80%

Не купувайте нищо от tvboutique и фирма Скайшоп България ЕООД. Лоша стока, лошо отношение. Моля, споделяйте, за да стигне до повече хора.

тези не са мръднали от АОНСУ , прибери ги боже

Безкрайно съжалявам, за това което ще споделя тук като мнение Но Как нецивилизованите ни управници ще създадат цивилизовани закони за цивилизовано общество, бъдеще и деца Когато нямаш воля да се противопоставиш на собствената си лошотия Малко въздържание си позволявам да препоръчам Думата смирение е с непознато съдържание за нас

Коментариите за депутотите ,които имат свое мнение по даденият въпрос показват ,психическият и политизиран проблем на некачественият човешки материал в България.Това ли е проблема на България коментара на депутат ,министър , вицепремиер или премиер.Те са част от нарадонаселението и имат право на лично мнение ,както и вие го правите драги коментиращи по форумите..Още ведъж ви казвам ,че коментариите на който и да е било не е проблема на България.

Синините от боя не минават с гушкане под завивките, другари!

Е, затуй са пък парите - гушкането - за боя, парите - за синините.

МАКСИМА,след 29 год. "преход". "Който има пари,има здраво семейство,а който няма пари няма нормално семейство".Ами прави са другарите,бе.Вижте Банев,Арабаджиев,Миньо какви семейства имат за пример.Другарии,както винаги...сте прави.

БСП празнодумци-какво общо има домашното насилие с политическите борби и цветове.Колкото до Жаблянката,човек за когото "Народният съд е необходимо и неизбежно военновременно правосъдие" трябва да се срамува да се покаже на улицата, те другарите дептат го държат. Ама сте една алтернатива-Дебило до Таско късите гащи до Жаблянката Народния съд до Ленчето с офшорката до Корни приватизаторката ит.н.

Най-голям кулвалък цареше по време на социализъма и разводите бяха в апогея си. Дали тогава бяхме по-богати? НАПРОТИВ, бяхме едни МИЗЕРНИЦИ, ЗАТВОРНИЦИ-КАТОРЖНИЦИ в собствената си държава. А най-големите курвари бяха в ЦК на комсомола, по партийните шсоли на БКП и сред другарите. И от тогава невъзпитанието в ценностите на семейството го рушат непрекъснато. Я дайте статистика на разводите преди 1989 година и в последните няколко години,

Много колвари, много нещо -цял народ колвари. Изглежда само ти си бил затворник, каторжник и кво там още беше. А сега, щастлив ли си? Или пак си затворник, каторжник, без пари за кафето (или попарата)? Да не си от вечните недоволни от света? Ми, света сам си го правиш бе. Какъвто си го направиш, такъв ще ти е. И тогава, и сега, сам си редиш живота, според условията. Ако можеш.

Другари от бсп!!!-Продайте си ХОТЕЛИТЕ, РЕЗИДЕНЦИИТЕ ,Скъпарските коли и парите от ошфоркити и ги РАЗДАЙТЕ на ТИЯ от които ги откраднахте!? Др. Нинова иска да се „бори“ с кражбите а забравя че и ТЯ е ОТКРАДНАЛА от същите бедни хора!

БСП и морал ,- като северният и южният полюс - нямат допирни точки.

Червените капути нищо старо не са забравили и едва ли нещо ново ще научат.

Тома Биков ли? Научи се да духа на Бойко, това е новото!

духаш на всички от Позитано !

Вън от Парламента!!! Ренегати!

Хората единодушно гласуваха един хубав закон, ала пак се реве из форума, че нямали пари и, че били бедни. Пак някой не е направил нещо. Може ли на поне една новина да се израдвате.. Вие сте много ама много за ожалване.

Да преведа сега - бедността тоест ГЕРБ/държавата убива жените на България. Това е из дебрите на червените мозъци. Каквото и да стане ДЪРЖАВАТА е виновна.

Т.е. виновни са дебилите, които избират управляващите и изобщо дебилите, с чиито гласове се крепи статуквото, което ни обрича на геноцид.

Ама разбира се, важното е ВИНАГИ някой ДРУГ да е виновен.

Разпозна се като дебил!?

Къде въобще в статията виждате референция към ИК??? Къде въобще видхяте в приетия на 1-во четене проектозакон даже намекване за термина джендър? Толкова ли сте сбъркани, че не виждате ОГРОМЕН проблем в това членове от семейството да са системно подложени на - физически тормоз - побой, сексуално посегателство и т.н. - психически тормоз - унищожаване на личноста, унижаване на личността и приравнявайки я до нивото на боклук в обществото. Често ДЕЦА стават свидетели на това поведение и остават травмирани и разрушени духовно за цял живот. Виновниците за тези типове тормоз остават безнаказани, защото в момента законите са СЛАБИ и нямат ясна дефиниция инкриминираща тези деяния. Благодарение на това, подобни изруди влизат в криминални хроники като "поредния застрелял жена си и детето си в главата", на което Булгар хвърля една селска псувня, че тая държава за нищо не става ... Къде в инкриминирането на тези деяния виждате заченка на джендър или ИК ???

Човекът ти е го казал - не закон за домашното насилие, а по-малко да се краде, за да повдигне благосъстоянието на българското семейство.

Гаранция ти давам че повече пари в семейството не то гарантира липса на тормоз ...

За да ти приема гаранцията, научи първо елементарна пунктуация.

как ти е отговорил един. Не се хаби, те са си психо всичките.

Статистиката в световен мащаб показва, че най-много са засегнати страните, където е върлувала чумата на комунизма, ислямският свят и Африка.

Баш демократите са и баш колониалистите, робовладелците и крадците на петрол и злато от по света и у нас.

Тия от БСП много бедни бе, ожалих ги, много разбират от бедност и липса. СЛадурковци. А, я бандата стари комуняги как плюе както винаги. Ама разбира се, че този закон е лудост, както всичко в страната, която бай дъ уей, ако някой не е забелязал, умираааааааааа

Вулгарно изказване (това за поливането с пари), но за съжаление 100% истина. Повечето бракове се разпадат от липсата на пари. Има един минимум, под който живота става толкова некомфортен, че повечето хора не издържат и започват обвинения, скандали, побоища и подобни тъпотии.

Мизерията, престъпността, "еманципацията", джендалъка... действат в една посока - разпад на семейството, обществото, държавата.

ПАРТИЯТА СЛЕДЕШЕ КОЙ ЗА КОГО СЕ ЖЕНЕШЕ ИЛИ ОМЪЖВАШЕ.ДРУГАРИТЕ ОТ ДС НАДНИЧАХА И ПОД ЮРГАНИТЕ НА НЕБЛАГОДЕЖНИТЕ СЕМЕЙСТВА,НАБЛЮДАВАХА СЕ И СЕ НАКАЗВАХА ОБРАТНИТЕ,ИЗВРАТЕНИТЕ,АМА ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО,НЕ ОТ ПРАВОИМАЩИТЕ КОМУНИСТИ.ИМАШЕ ДРУГАРСКИ СЪД И ТАМ СЕ ИЗКАРВАХА ВСИЧКИ КИРЛИВИ РИЗИ НА иВАН ПОБОЙНИКА ИЛИ пЕНКА КУРВЕТИНАТА.дРУГАРИТЕ ВСИЧКО ТРЯБВАШЕ ДА ЗНАЯТ КАКВО СТАВА В ЕДНО СЕМЕЙСТВО.щОТО ДРУГАРИТЕ ПРАВОИМАЩИ КОМУНИСТИ БЯХА МОРАЛИСТИ И ВСИЧКИ СЪС ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА.е,НЯКОИ ПРИСТЪПВАХА ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА,АМА ТЕ САМО ДРУГАРСКИ ГИ СЪВЕТВАХА.сОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО СЕМЕЙСТВО БЕШЕ ПРИМЕР ЗА СЪЖИТЕЛСТВО И НЯМА АЛТЕРНАТИВА ВЪВ СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ.

Без семейство си слаб и лесно управляем.Питай хората с деца има ли нещо което не биха направили за тях.Отне ми идеалите.Нека да не вярва в нищо човек ни в бог ни е партньор ни в другар.Убеди го че семейството е отживелица.Накрая му вземи и децата като ги възпиташ в егоизъм.И готово имаш общество от роби.тогава само Бойко или държавата е източник на всички блага.Е как няма да слушаш

Без семейство си слаб и лесно управляем.Питай хората с деца има ли нещо което не биха направили за тях.Отне ми идеалите.Нека да не вярва в нищо човек ни в бог ни е партньор ни в другар.Убеди го че семейството е отживелица.Накрая му вземи и децата като ги възпиташ в егоизъм.И готово имаш общество от роби.тогава само Бойко или държавата е източник на всички блага.Е как няма да слушаш

....чудя се дали съм живяла по това време ,четейки лъжите ...

Хора, с БСП няма да стане! Не знам колко десетилетия ви трябват за да се осъзнаете. Четете ги, нали?

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Българите са АРАБИ по манталитет в голямата си част и подобни изказвания не ме учудват. Типични са за близкия изток и арабския свят - да смяташ че тов, че си в брак ти дава право да биеш партньора си на почивки и това да е безнаказано. АРАБИ!

Поживей с някой арабин и пак ела да кажеш.

Арабинът без да те пита ще ти отпуши задния двор и ще го считаш за благословия.Написано ти е в статията , че и в другите страни не е по-малко насилието ама ти искаш да наплюеш българския мъж.Незадоволена ли си /

Тоя като го гледам бие жена си на почивки и вечерно време я успокоява.

Тебе като те чета никога не си бил женен и впечатленията ти за семейството са единствено то "медиите" и порното.

Ама ти можеш да четеш - това е изненада.

Ами това е то - изроди в парламента. По-малко изроди ли бяха партийците през татово време. Не можеш да промениш "богопомазаните", които си играят с цяла държава и милиони човешки съдби, сякаш сме им някакви играчки в ръцете.

И ние се пишем за европейци и част от цивилизацията.. Горко ни.

Не ни трябва джендарски, ислямистки, гмо-, лъжлив, грабителски "европеизъм". А, няма защо да се "пишем". "Европа" е име на провинция на старите българи/"траки".

Пак ще напиша, че един от най-важните фактори при случаите на домашно насилие е останал отново без идея за решение - защитените жилища и социалната помощ. Не е нужно съседите да преценяват дали скандалите са вид домашно насилие. Главното е жените, подложени на такова да имат избор. Една жена с две малки деца, ще рече неработеща в момента, не може да напусне насилника, защото няма къде да отиде да живее и няма как да ги храни тези деца. Започне ли работа - няма кой да гледа децата й. Това е проблемът, който наистина иска пари, за да се реши. Никой не предлага истинска помощ на тези жени, а всичко друго е популизъм.

Никой няма намерение да помага на жените. Това е само прикритие за рушене на семейството, спад на раждаемостта, отслабване и заробване на обществото.

Всъщност и аз това исках да кажа - че никой не иска да решава проблема. Едните предлагат затвор за насилниците, което е излишно - и в момента ги чака затвор, ако жените се оплачат. Но те не се оплакват, защото са зависими. Значи трябва да им помогнем да си стъпят на краката и да ги защитим. Другите пък казват няма проблем, под завивките всичко се изглажда, което е връх на цинизма. Губят си времето и се занимават с глупави дискусии, а проблемът остава нерешен.

Това са отпадъци с манталитет на пещерняци, които трябва да бъдат изметени завинаги.

Моля те уточнявай, че както си го написал съм готов да се съглася и за патрЕотите, и за депесето, и комунистите, и за ГЕРБ (те май и те са комунисти), да не забравим и другите руски мекерета - "воля" на марешки