Цецка Цачева заплаши със съд Мая Манолова

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева заплаши Мая Манолова от БСП, че ще я съди за клевета.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева заплаши със съд Мая Манолова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос към редакторите на ДИР: Къде отидоха коментари в които ясно се казваше, че има нарушение на конституционното право, при публикуване на "споразумението" в ДВ, и разминаване в датите на подписване и ратифициране от НС, което е ЯВНО нарушение на председателя на НС?

майче не се притеснявай той съда работи мнооооого бавно ще се пенсионираш дпкато мине на първа инстанция :)))

Още от сутринта гледак как Цачева се е самозабравила. Май много пари получава от моита денъци. Още като я галедах каква е нагла с казуса за депутатските лимузини. Сега пък и с твоа изпълнения. Дали ГЕРБ не се объркаха нещо че имат повече депутати от преди?

Не знам докато е учила задочно "Право" и докато се е разхождала в НС толкова години Цецка Цачева дали не е чула поне, че имунитета на депутат може да се иска единствено и само от Главния прокурор и то не за изказвания от трибуната на НС. Имунитета може да се иска за престъпления които се наказват от определени години затвор нагоре. Докато Цеца е била секретар на първичната партийна организация на Община Плевен едва ли и се е налагало да чете много законите, там Партията любима и решенията И на Пленумите и конгресите са били законите за нея и не е необходимо сега да се прави на голям демократ, защото такива псевдодемократи като нея доведоха държавата до колапс. Тези медийни изяви на Цачева са за замъгляване на л.йната които сътвориха с Южен поток и затова кризисния ПР изисква от на пръв поглед никакви събития да се произвежда скандал, за да се отклонява вниманието от огромния проблем създаден преди това. Нещо много изнервена ми се вижда Цецата от вчера, дори тази сутрин е нахокала репортера на БТВ Антон Хикимян, защото и задава неправилни въпроси.

50 милиона за пенсионерите бяха голям проблем, но 4 милиарда за брата германец не? Натискаме да ги платим, въпреки решението на ВАС, че договора е недействителен? За мен това вчера си беше фалшификация на ДВ

Това е много голям гаф от страна на герб и ние хората на тази страна трябва да излезем на площадите с искане да се спазва решението на ВАС, което изрично подчертава, че българската държава не дължи нищо на частната германска фирма !!! Защо нашите глупаци от герб се натискат да платят 4 милиарда на една частна фирма след като съдът е отсъдил съвсем друго ???

Коя от двете?

Не съм адвокат на Мая Манолова, но за това безобразие с побликуваното постановление в ДВ Цецка трябва моменталически да стане клиент /не клиенталист/ на прокуратурата! Това си е не просто безобразие! Това нейното си е престъпление по служба!

Да, и аз мисля така, че това безобразие на Цачева е чисто престъпление по служба и съответно тя, а не М. Манолова трябва да си даде имунитета и Цацаров да я съди !!!!!!!!!!

Току- що се спусна, да накълве и репортер, малкото бТВ петле Тая дърта Курикатера е опасна дедо Ратко

Осем - девет милиарда заем, седем милиарда лапачка от осигурителните фондове...., пей сърце! След тях и потоп! Дръж се, българино!

В тоя ГРОБ само Клецки, Менти, Цвъки, Мозъци, Бочковци, калинки, все левент юнаци! С лявата ръка в десния джоб!

Цецка Цачева, разпоредбата на чл. 69 от КРБ гласи: Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си . ВКС също се е произнесъл, че имунитетът пази депутатите и от съд за клевета. Според съда имунитетът на депутатите ги защитава напълно при дела от частен характер, каквото е това за клевета. Цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ, цъфнал но юридически не вързал...

Народното събрание при управление на Борисов е някакъв мижав придатък към изпълнителната власт. Този филм сме го гледали.

И двете са ми противни,но като чуя гласа на това бостанско плашило ЦЧ,съвсем изтрещявам.Халал да са им парите,при положение ,че омразата към тях е толкова голяма.

Цецка се държи надменно и нагло като собственик на джобовете ни. А то си е така! Оглозгат ни до кокъл!

Искам публичен бой между двете прости комунистически пачаври! Без боксови ръкавици и омазани в олио като пехливани

хахаха, да ти имам въображението!

аз пък заплашвам цецка е ще е съдя за това, че ми плаши децата всеки път като се покаже на екрана. егати гаргамела щупи грозномера. от друга страна мая излъчва сексапил на който малко мъже биха устояли.

Каката на тризначките става за това което говорите при условие, че си държи устата затворена.

"При условие, че си държи устата затворена." Но това просто е невъзможно. Акулите, които ако не плуват, ще умрат. Та и тя, ако не плещи...

Защо не отидете да се прегледате? На малки деца, пуска народното събрание !А Лая като е толкова,"неустоима" за мъжете да отива на "стария път"до побити камъни?

Като гледам чаровницата Цецка , си спомням чаровницата Фидосова, което ме кара да си мисля, че Тиквата е въвел секретно правило в избора на ръководни кадри на ГЕРБ-да не са по-хубави от него..

В парламента, "мис свят " ще избират или закони ще правят ? Лая, убава, ама един, изборен кодекс направи !

Цецке, първо научи правилата и законите на Парламата, пък после се репчи като диво прасе плевенско ! Не може да разписваш нещо да бъде публикувано в ДВ преди още да е гласувано и прието в Парламата ! Анадъмо !!!

Тази крава хем е грозна, хем противна и на всичко отгоре нагла.Не, че Манолова пада по-долу от нея, но на юристи трябва да бъде забранено да съдят и отправят закани от такава трибуна.И тя учила-не доучила като съдим по приказките и делата и, ама нали си е дърта комунистка и на власт, дай сега да те оправя.Ами тогава който каквото умее , така да съди.Кубрат Пулев с тупаници или Таню Киряков с пищова.Срам ме да имам такъв политически хамелеон елементарен за председател на законодателния орган на БГ, комунист-гербераст.

Само Мая Манолова има правото да разпуска с актове. Да се разпуска цял парламент е извратено.

Хахаха..... Пчеличката мая манипулирала.... :-) Че тя друго не умее.... Справка аферата Костинброд!!! Между другото какво стана с тази грандиозна манипулация???? Потулиха всичко, а това си беше чист опит за манипулиране на изборите...... За сьжаление успешен!!!!

Да бе, какво стана с Костинброд? Да кажат КОЙ плати за НАДпечата? Явно собственикът на печатницата, а? Имаше ли над 350000 годни бюлетини, или не. Манипулацията е пълна. Не са виновни участниците в "ало Ваньо", а проблемът е, че не са публикувани псувните на Бойко. Той нали това разпищолен ни обясняваше по телевизиите. Не е проблем разговора в Банкя и участници-прокурор, подсъдим и т.н., а къде било записващото устройство? Ред други прехвърляния от болната на здравата глава.

Долу мръсните комунистически ръце от председателя на българския парламент! Цецка Цачева е гранд дамата на българската политика, а клеветници като Манолова заслужават само презрение, съд и затвор! Гордеем се с ГЕРБ!

Щото рацете ма болат от работа, и не мога да ви са изракоплескам? Тенк-йу! бейбе Тудорка

НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА, не сме имали по грозно изчадие за председател на парламента, не случайно мъжът и е алкохолик(справка портиера от правителствена болница).

Е-ти "гранд-дамата"! Цяло бостанско плашило! Тогава Исето Федосово може да мине за английската кралица. Аман от полуидиоти! Поне да бяха цели! Ама то от герберски мутри какво друго да искаш? Манипулирала пчеличката Мая изборите; а последните кой ги манипулира, както и продължават и сега да ни мътят мозъците-няма да се увеличава възрастта за пенсия, а ще расте само трудовият стаж или другата гадост, гдето искат да набутат всичките ни пари за пенсии в НОЙ!

ШЕГУВКАШ ЛИ СЕ , ГРОБАРЧЕ! ПОГРЕБАХТЕ БЪЛГАРИНА , ИЗЧАДИЯ!!!!!!

мая си е една проста кюстендилска селянка с голяма уста и креслив глас..

Голям гъс и празна герберска тиква ! Гостьо, признай си ! Стаен агент Грга

И двете са пишман юристки.

Цъфнал герберунгел у власта, та с еврофондове а-и-а-ааааа!

Дайте на певицата свирката, че не знае какво е съд.

Не съм чела статията, но съм възмутена! Защо ще я заплашва? Кой ѝ позволява?! Мая, дръж се, ти си пример за подражание за младите хора в тази изстрадала страна - човек с позиция!

за кое сте възмотена? може би на арогантността на тази кюстендилска слива,дето не може да си намери място ,щото и истина председателското място!!! видяхме я колко и какво може другарката манолова! сега ще си скубе косите и ще си трае!!! между другото,тя отдавна трябваше да е осъдена за нарушаване на закона за предизборния ден!!!

ти на припек, льольо ! А бе, я са погледни, и ти и после ми са обади?

торка на балетно театро чете морал на млада балерина, че ходи бес сутиен Сн.1: бТТВ "Трътките"

от Старгъзия се е вдигнала със Волги и с Масквичи, утре да линчуват Мая с Парламента, а на Цецка, любима на всички Парти-секлецарка в лйубооф дасе кълнат?

1990 г. Мая Манолова и Корнелия Нинова пият кафе. Корнелия пита: - Мая, какво си се умислила такава? Дума не обелваш. - Оффф, не знам... Имам една мечта! - Каква? - Ами, Корнелия, как да ти кажа. Искам да стана известна. След време да ме знае цяла България!!! - Ти пък... Не ти ли стига, че сега те знае целия квартал!

Старецо вихнах, гъдел около гз да ми направи, Е, не мога, и не мога да са зАсмейа? Я пак опитай ? баба Тодорка

От тебе е. Пипнала си анална безчувственост. Дано поне ти е в ред биологичния часовник - първо ходене по голяма нужда, след това - събуждане.

Защо ще я съди? Че е по-красива ли? :) :) :)

В сравнение с Майчето Цецка е красавица, а всяка друга блондинка - умница! :)

Представям си женати къв носорог е ,моите съболезнования герберасте

Скелетът на Кремиковци изплува от стара мъгла. В скрита точка от дневния ред правителството реши да плати тази сума за неосъществен проект за завод за цимент Българската държава не дължи никакви пари за нереализирания проект на германската частна компания "Кльостерс" ("Кльостерс Бетайлигунгсгезелшафт МБХ") , представлявана у нас чрез дружеството с ограничена отговорност "Цемеко". Това става безпощадно ясно още с решението на Висшия административен съд от 2010-а ( 13477, с което в. "БАНКЕРЪ"разполага), с което се доказва, че немската компания не е могла да се конституира нито като собственик на земя, нито като възложител на оценка за въздействие върху околната среда за бъдещ завод за цимент. Въпреки това решение и поредицата от отрицателни становища на няколко организации и министерства по изкуствено създадения казус в последния момент от живота на служебния кабинет министърът на икономиката, енергетиката и туризма Васил Щонов пробута (в "скрита" точка) на заседанието на правителството през тази седмица (2 октомври) решение да компенсира щета за над 4 млн. евро по нереализиран проект. Унизителното навеждане на българските управници пред германската частна компания ще струва на българския данъкоплатец една торба пари. Предложението на Щонов (в. "БАНКЕРЪ" разполага с доклада на министъра) до Министерския съвет било необходимо, за да не се развалят българо-германските икономически отношения - мотивът е, меко казано, скандален. Още повече че казусът "Цемеко" не е от вчера и по него вече се е произнесъл Върховният административен съд, който ясно и категорично е казал, че всички претенции на немския "инвеститор" са без основание.

26.07.2006: КЗК забрани споразумение между "Кремиковци" и "Цемеко" Комисията счита, че осъществяването му ще доведе до изключване от пазара на производители като "Златна Панега", "Холсим" и "Плевенски цимент" Обстойният анализ на пазара показва, че изпълнението на предвидените в договора доставки към Цемеко ще лиши напълно, или в много висока степен всички останали потребители от достъп до тази суровина. В резултат на невъзможността им да я закупуват от единствения местен доставчик, те ще бъдат принудени да спрат производството си на шлаков цимент. За "Златна Панега" АД, "Холсим" АД и "Плевенски цимент" АД този продукт формира основната част от производството и продажбите им. В този смисъл, те ще бъдат изключени от пазара, а "Девня Цимент" АД ще загуби значителна част от клиентите си, се казва в анализа на Комисията. Пренастройването на заводите на останалите участници към цименти без шлака ще бъде продължително и скъпо. Това ще доведе до загуба на пазари и клиенти и най-вече ще бъде принудително, в резултат на разглежданото споразумение. КЗК счита, че осъществяването на договора ще замени сегашната олигополна структура на пазара на шлаков цимент, с монопол на Цемеко. Дружеството няма да изпитва никакъв конкурентен натиск и поведението му ще се определя само от собствените икономически интереси. Практиката е доказала, че подобни ситуации водят до прилагане на монополно високи цени и модели на поведение, които грубо нарушават конкуренцията на пазара, допълва КЗК.

Kalin

Гафа си е гаф колкото и да се пъне Цачева да го замаже.А и още нещо тия заплахи за съд и клевета точно в нашето народно събрания ама никак никак не минават.Нагледали сме се на такива заплахи и резултатите от тях.

Мая СЪЧМАЛИЙКАТА!

Мая Костинбродса-Кюстендилска да си наляга парцалите и да остави хората да работят. Тая е за затвора - заради нейните изцепки се губи много време в парламента. Там има НОВИ и РАЗУМНИ хора, които правят всичко възможно да имаме напредък, но такива продажници като Мая не им дават възможност. Майо, ходи си на село с това селско мислене.

Бабо Цецо, натискай си високо-обемното "Д" на председателския стол и не се навирай между шамарите, защото не си на ясно с материала!

Манолова, простакеса номер 1 на републиката.

Жена ти номер 2 ли е?

Свършиха ли ти опорните точки че почна с личните нападки?

Шило

А Вие какво ползвате?

Едно време какви красавици имаше - естествени - като започнеш Ани Тачева, Гинка Станчева, Мария Тролева, Стефка Иванова, Титяна Титянова, Емилия Радева, Инна Симеонова и ред други - цяла плеада наши говорителки и артистки. Истински цветя! Да ги гледаш и да им се радваш. Всяка с индивидуално излъчване. Сега са като едно - изрусени, наплескани с гримове, оскубани и с прически като на Мая. Ако ги гледаш отзад, не можеш да ги различиш. Само Жени Калканджиева е по-различна и по-миловидна от тях и с меко излъчване.

Kalin

бабо нещо си объркала предаването;-)то че си е жив Биг Брадър парламента факт ама нещо ти куца сравнението на мизанцена;-)

С главно Б! Зашто Й обръщаш фнимание? баба Тодорка, неграмотната

Почнаха да брулят "гнилите ябълки" в правораздаването, сега май-май и гнилите кюстендилски хрущялки в НС ;-))

Sm3hurk0

Мая е в пълно право ! По-надолу е някой е публикувал написаното в държавен вестник. Цачева да трае и да си наляга парцалите, след като е сгрешила.

Ти па кога смени боята ве. Беше страшен гробар преди.

Sm3hurk0

Гробар съм бил за всеки двоен аршин !

antani

охххх майчеее

Всички коментиращи по "темата", да се запознаят със случая ЦЕМЕКО ООД. Инак няма лошо да обсъдите външността на дамите, забавлявайте се.

маичето много се състари от както е в опозиця!

Kalin

Е сравнение с Цачева си е жива Хайди Клумп примерно;-)

Аман от селски красавици от Кюстендилския край,болни от логорея!